Immacolata Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Költõi öntudat, vagy mi a szösz -_- ("Eddig Itália földjén termettek csak a könyvek...", ugye B) ) Amúgy, az Ante név egy pletykalap címoldalán még aránylag kevés olvasói tekintetet vonz, ideje volna beköltöznöm valami valóságsóba, vagy minimum celebek haját görbítgetnem a gondolatommal, addig ne számíts nagy sikerre :D Hát ilyen szóhasználattal már bõven közéjük való vagy... :P
Immacolata Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Na, széép. :( Akkor maradnak az antikváriumok és, a "hé, neked nincs meg? nem adnád el nekem?" Bár ilyen úgysem lesz... Olyannyira hiánycikk, hogy még antikva.hu-n sincs. Még elõjegyezni sem lehet.
Ante Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Hát ilyen szóhasználattal már bõven közéjük való vagy... :P Ejj, csak nem az elsõ rajongóm? B) Küldök neked autogrammot, ha beindul a karrierem. :P
Nasco Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Irigyellek a szerencsédért. Én anno két hónapig jártam a nyakukra, hogy egy másik üzletükbõl áthozzanak egy könyvet. Aztán meguntam, és megrendeltem tõlük a netrõl. Huhh. Nem is tudtam eddig, hogy ez annyira nagy dolog, hogy sikerült megvenni :blink: .
MikaRoss Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Olyannyira hiánycikk, hogy még antikva.hu-n sincs. Még elõjegyezni sem lehet. Bíztatóan hangzik. De azért nem adom fel. Nincs meg valakinek Kingtõl A harcos? Úgy, hogy neki már nem kell és eladná? :) (egy próbát megér...)
tenderlumpling Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Neil Gaiman: Sosehol Peter S. Beagle: Tükörbirodalmak George R. R. Martin: Lázálom Közben megjött ez a pompázatos csomag.
Immacolata Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Huhh. Nem is tudtam eddig, hogy ez annyira nagy dolog, hogy sikerült megvenni :blink: . Alexandránál minden nagy dolog, még az is, ha meg tudják mondani, merre találod meg az üzletben, amit keresel. Meg amikor a gépben keresnek, és nem tudják leírni a közismert szerzõk nevét, és egymás közt sugdolóznak. Meg néha az is, hogy nem fél óráig állsz (szó szerint) az üzletben, mire végre kiszolgálnak.
Immacolata Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 nem ide :D Mert? A könyvgyûjtéshez annak beszerzése is szervesen hozzátartozik.
tenderlumpling Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Mert? A könyvgyûjtéshez annak beszerzése is szervesen hozzátartozik. Félreértés, rossz helyre írtam kommentet, editeltem. De már megbeszéltük :D
nezolaca Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Megvettem a Soseholt én is, meglepõ tapasztalat volt, az Alexandriában egybõl (!) megértették, mit szeretnék :rolleyes:
Immacolata Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Megvettem a Soseholt én is, meglepõ tapasztalat volt, az Alexandriában egybõl (!) megértették, mit szeretnék :rolleyes: Akkor csak nálunk dolgoznak ilyen csököttök az üzletben? :huh:
B4LINT Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 George Orwell - Légszomj Erre úgy sikerült szert tenni, hogy amikor ofõ adta át a bizonyítványom, és mondta, hogy akkor jár egy könyv is, megkérdeztem, lehet-e esetleg választani... kicsit furcsa arcot vágott egy pillanatig, aztán elnevette magát (az õ sajátos stílusában, zseniális egyébként), aztán azt mondta, "miért ne?" :D Ha nem kérdezem meg, a felül lévõ valami noname (vagy csak nekem noname) emberke Magellánról szóló könyve lett volna az ajándék. Na nem mintha az garantáltan unalmas lenne, de amikor megláttam, hogy van Orwell, nem haboztam. Úgyis nézegettem már könyvesboltokban, de nem mertem bevállalni anno (inkább helyette mást). Milyen jól tettem xD
TaviG Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Tegnapi szerzmények: Lisa Smedman: Vezeklõ papõ sorozat: A pókkirtálynõ áldozata, ésa Holtak serege. Harcosk sorozat: Jess Lebow: A lánc mestere Erik Scott deBie: Szelemharcos Murray J.D. Leeder: A mennydörgés gyermeke Keith erancis Strohm: Pengedalnok Forgotten Realms.
MailMan Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Nem gyûjti valaki a lapozgatós Kaland-játék-kockázat könyveket? Van itthon 4, megválok tõlük ócsóé :D
TaviG Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Nem gyûjti valaki a lapozgatós Kaland-játék-kockázat könyveket? Van itthon 4, megválok tõlük ócsóé :D Én igen. Címeket szeretnék kérni!
MailMan Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Én igen. Címeket szeretnék kérni! Robotkommandó, Csillagközi fejvadász (régebbi, Vénusz kiadós könyvek) Halálvadász, A jégmezõ harcosa (újabb, Cherubionos)
Immacolata Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Újabb szerzemény a '60-as évekbõl a Szépirodalmi Könyvkiadótól, Babits Mihály összegyûjtött versei, hamarosan jön egy Juhász Gyula is.
TaviG Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Robotkommandó, Csillagközi fejvadász (régebbi, Vénusz kiadós könyvek) Halálvadász, A jégmezõ harcosa (újabb, Cherubionos) Az elsõ kettõ az Fantázia harcos sorozat, nekem az megvan mind. A másik kettõ az meg ha jól tudom a Harcos Képzelet sorozat tagjai. Azt nem szeretem, hülye a harcrendszere. Bocsika, de nincs rájuk szükségem.
MailMan Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Az elsõ kettõ az Fantázia harcos sorozat, nekem az megvan mind. A másik kettõ az meg ha jól tudom a Harcos Képzelet sorozat tagjai. Azt nem szeretem, hülye a harcrendszere. Bocsika, de nincs rájuk szükségem. Oké, azért kösz az érdeklõdést :)
TaviG Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Oké, azért kösz az érdeklõdést :) Nekem olyan kaland játék kockázat könyvek kelleneének amiknek tánylegesen ez a címük. Mármint a sorozatnak. A káosz fellegvára, a hóboszorkány barlagja, meg hasonlók.
PCBalu Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Nekem olyan kaland játék kockázat könyvek kelleneének amiknek tánylegesen ez a címük. Mármint a sorozatnak. A káosz fellegvára, a hóboszorkány barlagja, meg hasonlók. Jaj azok nagyon jók, nekem van vagy húsz db a sorozatból :D Oké, azért kösz az érdeklõdést :) A jégmezõ harcosát mennyiért adod el?
MailMan Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 A jégmezõ harcosát mennyiért adod el? Hát egymagában egyiket se adom el szívesen, jobb szeretnék az összestõl egy füst alatt megszabadulni... de ha nagyon kell akkor 250 ft :)
TaviG Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Jaj azok nagyon jók, nekem van vagy húsz db a sorozatból :D azt tudtad, hogy a káosz fellgvárát nem lehet tiosztességesen végigjátszani???
Recommended Posts