Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Könyvgyűjtés

Recommended Posts

Posted

Költõi öntudat, vagy mi a szösz -_- ("Eddig Itália földjén termettek csak a könyvek...", ugye B) )

Amúgy, az Ante név egy pletykalap címoldalán még aránylag kevés olvasói tekintetet vonz, ideje volna beköltöznöm valami valóságsóba, vagy minimum celebek haját görbítgetnem a gondolatommal, addig ne számíts nagy sikerre :D

Hát ilyen szóhasználattal már bõven közéjük való vagy... :P

tenderlumpling
Posted

Há de még mindig offolnak -_-

Posted

Na, széép. :(

Akkor maradnak az antikváriumok és, a "hé, neked nincs meg? nem adnád el nekem?" Bár ilyen úgysem lesz...

Olyannyira hiánycikk, hogy még antikva.hu-n sincs. Még elõjegyezni sem lehet.

Posted

Hát ilyen szóhasználattal már bõven közéjük való vagy... :P

Ejj, csak nem az elsõ rajongóm? B) Küldök neked autogrammot, ha beindul a karrierem. :P

Posted

Irigyellek a szerencsédért. Én anno két hónapig jártam a nyakukra, hogy egy másik üzletükbõl áthozzanak egy könyvet. Aztán meguntam, és megrendeltem tõlük a netrõl.

Huhh. Nem is tudtam eddig, hogy ez annyira nagy dolog, hogy sikerült megvenni :blink: .

Posted

Olyannyira hiánycikk, hogy még antikva.hu-n sincs. Még elõjegyezni sem lehet.

Bíztatóan hangzik. De azért nem adom fel.

Nincs meg valakinek Kingtõl A harcos? Úgy, hogy neki már nem kell és eladná? :) (egy próbát megér...)

tenderlumpling
Posted

Neil Gaiman: Sosehol

Peter S. Beagle: Tükörbirodalmak

George R. R. Martin: Lázálom

Közben megjött ez a pompázatos csomag.

Posted

Huhh. Nem is tudtam eddig, hogy ez annyira nagy dolog, hogy sikerült megvenni :blink: .

Alexandránál minden nagy dolog, még az is, ha meg tudják mondani, merre találod meg az üzletben, amit keresel. Meg amikor a gépben keresnek, és nem tudják leírni a közismert szerzõk nevét, és egymás közt sugdolóznak. Meg néha az is, hogy nem fél óráig állsz (szó szerint) az üzletben, mire végre kiszolgálnak.

tenderlumpling
Posted

nem ide :D

Posted

nem ide :D

Mert? A könyvgyûjtéshez annak beszerzése is szervesen hozzátartozik.

tenderlumpling
Posted

Mert? A könyvgyûjtéshez annak beszerzése is szervesen hozzátartozik.

Félreértés, rossz helyre írtam kommentet, editeltem. De már megbeszéltük :D

Posted

Megvettem a Soseholt én is, meglepõ tapasztalat volt, az Alexandriában egybõl (!) megértették, mit szeretnék :rolleyes:

Posted

Megvettem a Soseholt én is, meglepõ tapasztalat volt, az Alexandriában egybõl (!) megértették, mit szeretnék :rolleyes:

Akkor csak nálunk dolgoznak ilyen csököttök az üzletben? :huh:

Posted

George Orwell - Légszomj

Erre úgy sikerült szert tenni, hogy amikor ofõ adta át a bizonyítványom, és mondta, hogy akkor jár egy könyv is, megkérdeztem, lehet-e esetleg választani... kicsit furcsa arcot vágott egy pillanatig, aztán elnevette magát (az õ sajátos stílusában, zseniális egyébként), aztán azt mondta, "miért ne?" :D

Ha nem kérdezem meg, a felül lévõ valami noname (vagy csak nekem noname) emberke Magellánról szóló könyve lett volna az ajándék. Na nem mintha az garantáltan unalmas lenne, de amikor megláttam, hogy van Orwell, nem haboztam. Úgyis nézegettem már könyvesboltokban, de nem mertem bevállalni anno (inkább helyette mást). Milyen jól tettem xD

Posted

Tegnapi szerzmények:

Lisa Smedman: Vezeklõ papõ sorozat: A pókkirtálynõ áldozata, ésa Holtak serege.

Harcosk sorozat: Jess Lebow: A lánc mestere

Erik Scott deBie: Szelemharcos

Murray J.D. Leeder: A mennydörgés gyermeke

Keith erancis Strohm: Pengedalnok

Forgotten Realms.

Posted

Nem gyûjti valaki a lapozgatós Kaland-játék-kockázat könyveket? Van itthon 4, megválok tõlük ócsóé :D

Posted

Nem gyûjti valaki a lapozgatós Kaland-játék-kockázat könyveket? Van itthon 4, megválok tõlük ócsóé :D

Én igen. Címeket szeretnék kérni!

Posted

Én igen. Címeket szeretnék kérni!

Robotkommandó, Csillagközi fejvadász (régebbi, Vénusz kiadós könyvek)

Halálvadász, A jégmezõ harcosa (újabb, Cherubionos)

Posted

Újabb szerzemény a '60-as évekbõl a Szépirodalmi Könyvkiadótól, Babits Mihály összegyûjtött versei, hamarosan jön egy Juhász Gyula is.

Posted

Robotkommandó, Csillagközi fejvadász (régebbi, Vénusz kiadós könyvek)

Halálvadász, A jégmezõ harcosa (újabb, Cherubionos)

Az elsõ kettõ az Fantázia harcos sorozat, nekem az megvan mind.

A másik kettõ az meg ha jól tudom a Harcos Képzelet sorozat tagjai. Azt nem szeretem, hülye a harcrendszere. Bocsika, de nincs rájuk szükségem.

Posted

Az elsõ kettõ az Fantázia harcos sorozat, nekem az megvan mind.

A másik kettõ az meg ha jól tudom a Harcos Képzelet sorozat tagjai. Azt nem szeretem, hülye a harcrendszere. Bocsika, de nincs rájuk szükségem.

Oké, azért kösz az érdeklõdést :)

Posted

Nekem olyan kaland játék kockázat könyvek kelleneének amiknek tánylegesen ez a címük. Mármint a sorozatnak. A káosz fellegvára, a hóboszorkány barlagja, meg hasonlók.

Posted

Nekem olyan kaland játék kockázat könyvek kelleneének amiknek tánylegesen ez a címük. Mármint a sorozatnak. A káosz fellegvára, a hóboszorkány barlagja, meg hasonlók.

Jaj azok nagyon jók, nekem van vagy húsz db a sorozatból :D

A jégmezõ harcosát mennyiért adod el?

Posted

A jégmezõ harcosát mennyiért adod el?

Hát egymagában egyiket se adom el szívesen, jobb szeretnék az összestõl egy füst alatt megszabadulni... de ha nagyon kell akkor 250 ft :)

Posted

Jaj azok nagyon jók, nekem van vagy húsz db a sorozatból :D

azt tudtad, hogy a káosz fellgvárát nem lehet tiosztességesen végigjátszani???