Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Könyvgyűjtés

Recommended Posts

tenderlumpling
Posted

Mai szerzemények:

Michael Crichton: Az Androméda-törzs

Upton Sinclair: Olaj! (ez mostanság lett megfilmesítve There Will Be Blood címmel, nyilván ismerõsen cseng).

Immacolata
Posted

Múlt héten megszereztem a Kosztolányi válogatott mûfordításai sorozatból (?) az angol, amerikai mellé a Német költõk címû összeállítást, illetve ma - Tender jóvoltából - Clive Barkertõl Az éjszaka gyermekeit.

Esetleg ha tudja valaki, honnan lehetne szerezni egy igényes kiadású A Mester és Margaritát szerezni, annak megköszönném a segítségét.

Posted

Tender

Menõ reklám van a neveden. :)

Immacolata
Posted

Menõ reklám van a neveden. :)

Neki dupla reklám jár :D

tenderlumpling
Posted

Mivammá itt hölgyeim? :D

aluminiumtrioxid
Posted

Nah, végre megjelent magyar fordításban a Neverwhere. Megyek, szerzek egyet (úgy három hónap múlva).

Immacolata
Posted

Beszereztem két újabb példányt a Kosztolányi válogatott mûfordításai kötetbõl: Francia költõk, Kaleidoszkóp. Ezzekkel együtt már négy darab van :)

tenderlumpling
Posted

Utóbbi hét termése:

Jules Verne (Unikornis-sorozat): Hatteras kapitány, A névtelen család, Észak Dél ellen

Michael Crichton: Gyilkos nap

L. Ron Hubbard: Háború a Földön

Isaac Asimov Robotvárosa: Odüsszeia, Gyanú

Galaktika Fantasztikus Könyvek: Lopakodó árnyak (thx Grass ^_^)

tenderlumpling
Posted

Hát akkor megint én írok ^_^

Stephen King: Dolores

Stephen King: Bilincsben

650 volt darabja, és tökéletes állapotban.

grasslover
Posted

Hát akkor megint én írok ^_^

Stephen King: Dolores

Stephen King: Bilincsben

650 volt darabja, és tökéletes állapotban.

Bazz, Bilincsbent adtam volna neked ingyen is... :D

tenderlumpling
Posted

Bazz, Bilincsbent adtam volna neked ingyen is... :D

Há nem szóltál :D Amúgy ez nem az a kiadás, jobban illik a polcomra :lol:

Posted

Nekem végre tovább sikerült gyarapítanom a R.A salvatore sorozatomat (pókkirálynõ háborúja minden rész), valamint egy scifi könnyvel is megleptem magamat Predator - Mindörökké éjfél. Így már végre a scifi és fantasy könyveim száma elérte a 200-at.

martin_dante
Posted

Ma sikerült ingyen beszereznem egy Eastwick-i boszorkányokat (Európa kiadás, jó régi), egy Kísértet-kommandót (azt se tudom mi ez, de majd belenézek) meg egy Rémségek cirkuszát.

CriticSpirit
Posted

Predator - Mindörökké éjfél

High fantasy....High sci-fi?^^

Posted

Nagymutteréknál átnéztem a kb. fél éve a polcra került, az egyik rokontól érkezett angol nyelvû könyveket, hátha az akkori felületes átvizsgáláskor elkerülte valami jó a figyelmem...

Úgyhogy most már van itthon egy angol nyelvû Valisom B) Ami azért jó különösen, mert ezt úgysem akartam beszerezni az Agave-Dick kombós kiadásokból, mivel osztálytársam adta anno kölcsön, és úgy már maximum kipótlás jelleggel lett volna beszerezve. Na de így van egy Valisom, yeah :)

Posted

régen elkezedtem gyûjteni king regényeit és még crichtontól ami nem volt meg, de aztán jött egy másik pénznyelõ hobbi és abba maradt <_<

tenderlumpling
Posted

régen elkezedtem gyûjteni king regényeit és még crichtontól ami nem volt meg, de aztán jött egy másik pénznyelõ hobbi és abba maradt <_<

Mi a pénznyelõ hobbi?

Posted

Mi a pénznyelõ hobbi?

fotózás, pl egy filmhívás = egy antikváros könyv, de majd nyáron már inkább csinálok sötétkamrát otthon, és akkor talán újra elkezdthetem gyûjteni a könyveket B) meg azért majd el is olvasok párat :lol: xD

aluminiumtrioxid
Posted

Ha létezik itt még fix fanatikusa a szerzõnek rajtam kívül, talán érdekes lehet (csináljunk neki reklámot): van új (?) Bradbury-novelláskötet, kéremalássan (A villamos testet énekelem).

tenderlumpling
Posted

Ha létezik itt még fix fanatikusa a szerzõnek rajtam kívül, talán érdekes lehet (csináljunk neki reklámot): van új (?) Bradbury-novelláskötet, kéremalássan (A villamos testet énekelem).

A fix fanatikusok tudnak róla (krétát hozzad 50 év múlva), csak pénzük nincs rá :D

aluminiumtrioxid
Posted

Kitalálom: kötekedõ kedvedben lehetsz, kedves tender... :D

tenderlumpling
Posted

Kitalálom: kötekedõ kedvedben lehetsz, kedves tender... :D

Miért? Itt egy szóval nem kötekedtem.

aluminiumtrioxid
Posted

De nincs igazam?

tenderlumpling
Posted

De nincs igazam?

Nincs. Örülök, hogy van más Bradbury-rajongó rajtam kívül. Nem szoktam kötekedni. Csak válaszolni.

aluminiumtrioxid
Posted

Nos, vélemény: jobb, mint az Öröm masinériái, de nem annyira jó, hogy elemi erejû késztetést érezzek a rivjualkotásra.