tenderlumpling Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Mai szerzemények: Michael Crichton: Az Androméda-törzs Upton Sinclair: Olaj! (ez mostanság lett megfilmesítve There Will Be Blood címmel, nyilván ismerõsen cseng).
Immacolata Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Múlt héten megszereztem a Kosztolányi válogatott mûfordításai sorozatból (?) az angol, amerikai mellé a Német költõk címû összeállítást, illetve ma - Tender jóvoltából - Clive Barkertõl Az éjszaka gyermekeit. Esetleg ha tudja valaki, honnan lehetne szerezni egy igényes kiadású A Mester és Margaritát szerezni, annak megköszönném a segítségét.
Immacolata Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Menõ reklám van a neveden. :) Neki dupla reklám jár :D
aluminiumtrioxid Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Nah, végre megjelent magyar fordításban a Neverwhere. Megyek, szerzek egyet (úgy három hónap múlva).
Immacolata Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Beszereztem két újabb példányt a Kosztolányi válogatott mûfordításai kötetbõl: Francia költõk, Kaleidoszkóp. Ezzekkel együtt már négy darab van :)
tenderlumpling Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Utóbbi hét termése: Jules Verne (Unikornis-sorozat): Hatteras kapitány, A névtelen család, Észak Dél ellen Michael Crichton: Gyilkos nap L. Ron Hubbard: Háború a Földön Isaac Asimov Robotvárosa: Odüsszeia, Gyanú Galaktika Fantasztikus Könyvek: Lopakodó árnyak (thx Grass ^_^)
tenderlumpling Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Hát akkor megint én írok ^_^ Stephen King: Dolores Stephen King: Bilincsben 650 volt darabja, és tökéletes állapotban.
grasslover Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Hát akkor megint én írok ^_^ Stephen King: Dolores Stephen King: Bilincsben 650 volt darabja, és tökéletes állapotban. Bazz, Bilincsbent adtam volna neked ingyen is... :D
tenderlumpling Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Bazz, Bilincsbent adtam volna neked ingyen is... :D Há nem szóltál :D Amúgy ez nem az a kiadás, jobban illik a polcomra :lol:
TaviG Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Nekem végre tovább sikerült gyarapítanom a R.A salvatore sorozatomat (pókkirálynõ háborúja minden rész), valamint egy scifi könnyvel is megleptem magamat Predator - Mindörökké éjfél. Így már végre a scifi és fantasy könyveim száma elérte a 200-at.
martin_dante Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ma sikerült ingyen beszereznem egy Eastwick-i boszorkányokat (Európa kiadás, jó régi), egy Kísértet-kommandót (azt se tudom mi ez, de majd belenézek) meg egy Rémségek cirkuszát.
CriticSpirit Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Predator - Mindörökké éjfél High fantasy....High sci-fi?^^
B4LINT Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Nagymutteréknál átnéztem a kb. fél éve a polcra került, az egyik rokontól érkezett angol nyelvû könyveket, hátha az akkori felületes átvizsgáláskor elkerülte valami jó a figyelmem... Úgyhogy most már van itthon egy angol nyelvû Valisom B) Ami azért jó különösen, mert ezt úgysem akartam beszerezni az Agave-Dick kombós kiadásokból, mivel osztálytársam adta anno kölcsön, és úgy már maximum kipótlás jelleggel lett volna beszerezve. Na de így van egy Valisom, yeah :)
Darkdawn Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 régen elkezedtem gyûjteni king regényeit és még crichtontól ami nem volt meg, de aztán jött egy másik pénznyelõ hobbi és abba maradt <_<
tenderlumpling Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 régen elkezedtem gyûjteni king regényeit és még crichtontól ami nem volt meg, de aztán jött egy másik pénznyelõ hobbi és abba maradt <_< Mi a pénznyelõ hobbi?
Darkdawn Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Mi a pénznyelõ hobbi? fotózás, pl egy filmhívás = egy antikváros könyv, de majd nyáron már inkább csinálok sötétkamrát otthon, és akkor talán újra elkezdthetem gyûjteni a könyveket B) meg azért majd el is olvasok párat :lol: xD
aluminiumtrioxid Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ha létezik itt még fix fanatikusa a szerzõnek rajtam kívül, talán érdekes lehet (csináljunk neki reklámot): van új (?) Bradbury-novelláskötet, kéremalássan (A villamos testet énekelem).
tenderlumpling Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Ha létezik itt még fix fanatikusa a szerzõnek rajtam kívül, talán érdekes lehet (csináljunk neki reklámot): van új (?) Bradbury-novelláskötet, kéremalássan (A villamos testet énekelem). A fix fanatikusok tudnak róla (krétát hozzad 50 év múlva), csak pénzük nincs rá :D
aluminiumtrioxid Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Kitalálom: kötekedõ kedvedben lehetsz, kedves tender... :D
tenderlumpling Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Kitalálom: kötekedõ kedvedben lehetsz, kedves tender... :D Miért? Itt egy szóval nem kötekedtem.
tenderlumpling Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 De nincs igazam? Nincs. Örülök, hogy van más Bradbury-rajongó rajtam kívül. Nem szoktam kötekedni. Csak válaszolni.
aluminiumtrioxid Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Nos, vélemény: jobb, mint az Öröm masinériái, de nem annyira jó, hogy elemi erejû késztetést érezzek a rivjualkotásra.
Recommended Posts