-StiF- 7 Share Posted May 18, 2007 (edited) Már hetek óta gondolkozom rajta, h megnyissam-e a topicot! És úgy döntöttem, h lesz ami lesz megnyitom Aki nemismerné a abndát annak itt egy rajongói oldaal (sztem sokan leksztek) -> Soilwork Röviden: Svéd metal banda. Olyan sokat még énsme tudok róluk, de azt igen, h kib*szot jó zenét csinálnaak ^^ Itt egy szám ízelítõnek: Rejection Role Ha vkinek bejön az nyugodtan írhat PM-et avgy felis vehet msn-re. Öszes albumuk megvan ^_^ Remélem sokaknak megfog tetszeni *Moderátori megjegyzés: Ez a hozzászólás eredetileg a Göteborgi Death Metal c. topiknak a nyitóhozzászólása volt. A téma inaktivitás miatt került beolvasztásra ide 2011. május 10-én. Ennek a topiknak a valódi nyitója M3LK0R a közetkezõ poszttal: Már volt párszor ilyen topic (höh azokat is én csináltam :D) de nem volt vmi nagy érdeklõdés iránta ,viszont mostmár azt hiszem a fórumon van annyi ezt a zenei stílust kedvelõ ember akik miatt érdemes egy topicot nyitni neki ^^ (Gyengébbek kedvéért: Ebbõl nyilván az is következik, hogy minden 2007. november 23. elõtt kelt komment eredetileg a Göteborgi Death Metal topikban volt, lévén ez a topik még nem is létezett.)* Edited May 10, 2011 by Warfoki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheos 0 Share Posted May 18, 2007 Már hetek óta gondolkozom rajta, h megnyissam-e a topicot! És úgy döntöttem, h lesz ami lesz megnyitom Aki nemismerné a abndát annak itt egy rajongói oldaal (sztem sokan leksztek) -> Soilwork Röviden: Svéd metal banda. Olyan sokat még énsme tudok róluk, de azt igen, h kib*szot jó zenét csinálnaak ^^ Itt egy szám ízelítőnek: Rejection Role Ha vkinek bejön az nyugodtan írhat PM-et avgy felis vehet msn-re. Öszes albumuk megvan ^_^ Remélem sokaknak megfog tetszeni Üdvözlöm ezt a topikot, de ugyanakkor sajnálom is, hogy előreláthatóan meg fog szűnni, ahogy megszűnt az In Flames topik is. Ha talán ,,svéd modern metal bandák'' vagy "göteborgi metal" néven futna, a Soilwork, In Flames, At the Gates, The Haunted, stb. rajongók is ideszoknának, és életképesebb lenne a dolog. Jó a Soilwork, én legjobban az utolsó két lemezt szeretem, nekem csak az a kettő van meg. (mp3-ban persze az összes.) Láttam őket a Metalmanián 2006-ban, nagyon jó volt, csak rövid (kb. 1 óra 10 perc). Remélem az új lemezzel (ami most készül) jönnek majd Magyarországra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Author Share Posted May 18, 2007 Üdvözlöm ezt a topikot, de ugyanakkor sajnálom is, hogy előreláthatóan meg fog szűnni, ahogy megszűnt az In Flames topik is. Ha talán ,,svéd modern metal bandák'' vagy "göteborgi metal" néven futna, a Soilwork, In Flames, At the Gates, The Haunted, stb. rajongók is ideszoknának, és életképesebb lenne a dolog. Jó a Soilwork, én legjobban az utolsó két lemezt szeretem, nekem csak az a kettő van meg. (mp3-ban persze az összes.) Láttam őket a Metalmanián 2006-ban, nagyon jó volt, csak rövid (kb. 1 óra 10 perc). Remélem az új lemezzel (ami most készül) jönnek majd Magyarországra. Erre taalálták ki a modiboldogítót Szólok is nekik. Köszi a tippet Hát én szégyellem magam, de nemvágom, h melyik a 2 legújabb albumuk :ph34r: Összevissza kaptam meg őket Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheos 0 Share Posted May 18, 2007 Erre taalálták ki a modiboldogítót Szólok is nekik. Köszi a tippet Hát én szégyellem magam, de nemvágom, h melyik a 2 legújabb albumuk :ph34r: Összevissza kaptam meg őket Figure Number Five és Stabbing the Drama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senki_Sam 0 Share Posted May 18, 2007 A Figure number five van meg, jó zene, de annyira nem merültem bele, a göteborgi vonalról számomra a Dark Tranquillity a nyerő... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hares 0 Share Posted May 18, 2007 A Dark Tranquillityt én is szeretem,de a göteborgi vonalat a Soilworkkel ismertem meg. Nekem is van egy fincsi discographym,nagyon jó az énekes hangja,a ritmus a DALLAM. Furi ezt mondani,de számomra "szimpatikus" zene. :D Én a Natural Born Chaostól szeretem az összeset. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Author Share Posted May 18, 2007 Figure Number Five és Stabbing the Drama. Köszi Nekem is az egyik kedvencem a "Figure Number Five" album, a másik meg a "A Predator's Portrait" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheos 0 Share Posted May 20, 2007 Aki nem jön The Haunted-ra az sokat fog veszíteni. Ma 8 órától, a Kultiban! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fishyfrost 0 Share Posted May 20, 2007 Itt egy szám ízelítőnek: Rejection Role Nahát ez jóóóóóóóóóó ^^ meg is hallgatok pár számot tőlük Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hares 0 Share Posted May 20, 2007 Nahát ez jóóóóóóóóóó ^^ meg is hallgatok pár számot tőlük Nagyonjó,nyugodtan albumokat is nézhetsz,nincs sok rossz számuk Új album-dátumról nincs valami hír? Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxer 0 Share Posted May 20, 2007 Aki nem jön The Haunted-ra az sokat fog veszíteni. Ma 8 órától, a Kultiban! hát uhmmm, pár órája ismerem csak őket, és eléggé beütött, de mostmár ezért nem fogok kirohanni kultiba... x) szójlvörk nálam közepes, átlagos, hallgatható (egy albumuk sincs már meg persze), de nekem sose tudtak semmi újat mutatni... meg amúgyse vagyok egy nagy "göteborger" =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Author Share Posted May 20, 2007 Nahát ez jóóóóóóóóóó ^^ meg is hallgatok pár számot tőlük Örülök, h tetszik Nemfogsz csalódni a többiben sem B) ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GerillaGorilla 0 Share Posted May 20, 2007 Aki nem jön The Haunted-ra az sokat fog veszíteni. Ma 8 órától, a Kultiban! Én sajna nem tudok menni,de ha te mész írj beszámolót lécci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3LK0R 0 Share Posted May 20, 2007 ez zsír nem is tom hogy hagyhattam ezt eddig ki nem hülyeség amit Matheos mondott sztem a topicot átkéne írni svéd/götborgi metalra mert volt már itt Tranquility, volt már itt Flames (jómagam voltam mind2 topic nyitója) de mindegyik megszűnt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheos 0 Share Posted May 20, 2007 Aki nem jön The Haunted-ra az sokat fog veszíteni. Ma 8 órától, a Kultiban! Én mondtam. Magyarországon ilyen jó hangzású koncerten kevésszer voltam. A setlist állat volt, az első sorban álltam, csináltam egy csomó fotót (egyiken ketten vagyunk Dolvinggal, az énekessel), egy rövidke videót, aláirattam a CD-borítót, vettem pólót és lealkudva (bagóért) az új Lyzanxia CD-t (én is csak a koncerten ismertem meg őket). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeMorAliZaToR 0 Share Posted May 21, 2007 Anno egy WoW-movieban hallottam tőlük a Distortion Sleep-et és akkor felfigyeltem a bandára,azután meg beszereztem a Stabbing the Drama-t + a Figure nr. five-t + régebbi számmukat és nagyon hangulatos banda,mostanában nem a metál a főirányzatom,de sokszor berakok 1-1 számot mer nagyon yók Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hero44 0 Share Posted May 21, 2007 Tényleg jók, bár albumom nincs tőlük. Hallgassátok meg a Nervet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hares 0 Share Posted May 21, 2007 ez zsír nem is tom hogy hagyhattam ezt eddig ki nem hülyeség amit Matheos mondott sztem a topicot átkéne írni svéd/götborgi metalra mert volt már itt Tranquility, volt már itt Flames (jómagam voltam mind2 topic nyitója) de mindegyik megszűnt Én is hányszor mondom ezt...már nagyon várom az új albumot, (főleg,hogy benne lesz Devin Townsend keze,bár csak az énekben,de az éppen elég ) Megjelenési dátum nincs? Egyébként a topic-átnevetéssel egyetértek. Megismernék más götebörgiket,és áldanának nagyon.:D Tudtok ilyeneket mondani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheos 0 Share Posted May 21, 2007 Én is hányszor mondom ezt...már nagyon várom az új albumot, (főleg,hogy benne lesz Devin Townsend keze,bár csak az énekben,de az éppen elég ) Megjelenési dátum nincs? Egyébként a topic-átnevetéssel egyetértek. Megismernék más götebörgiket,és áldanának nagyon.:D Tudtok ilyeneket mondani? A Scar Symmetry-t ajánlanám még, 2 lemezük van, az első gyengébb, a második viszont nagyon nagy. Szóval: Scar Symmetry - Pitch Black Progress. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hares 0 Share Posted May 21, 2007 A Scar Symmetry-t ajánlanám még, 2 lemezük van, az első gyengébb, a második viszont nagyon nagy. Szóval: Scar Symmetry - Pitch Black Progress. Igen-igen,hallottam róla,meg is van,bár még nem vitt rá a lélek,de ha így ajánlod,akkor belehallgatok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Author Share Posted May 21, 2007 Akkor sztetek ez az alcím jobb lenne: " svéd/götborgi metal" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GerillaGorilla 0 Share Posted May 21, 2007 Akkor sztetek ez az alcím jobb lenne: " svéd/götborgi metal" ? Szólni kéne egy modinak,hogy nevezze át az egész topicot...Elintézzem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Author Share Posted May 21, 2007 Szólni kéne egy modinak,hogy nevezze át az egész topicot...Elintézzem? Elintézheted Mert már 2x szólnék, h nevezzék át :ph34r: :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toolvid 0 Share Posted May 21, 2007 soha nem rajongtam értük, most sem tetszik...talán a Natural Born még elmegyeget, de az újon már csak mosolygok...Mánián Nevermore és Anathema után el is felejtettem, hogy ott voltak...meg amúgy ez a götegorg vonal sem a világom...Scar Symmetry PBP albuma remek, a Dark Tranquillity-nek is vannak nagyon franya dolgai, de úgy cuzámmen nekem semmiségnek tűnt mindig ez az egész északi refrénverzérefrén dolog...az In Flames korai dolgai még úgyahogy tiszteletet parancsolóak, de az új éra már nekem nevetséges... amúgy a Soilwork mióta modern metál? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarathos 0 Share Posted May 22, 2007 Ez a topik miért van misztikusan lezárva? Szólok valaki globnak, aki meg is tudja nyitni, hogy legyen szíves intézkedni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts