Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Mount & Blade

-Dragoon-

Recommended Posts

-Dragoon-

A Mount&Blade egy stratégia-rpg-akciójáték keverék, de az akció dominál. A középkori harcot próbálja szimulálni és az eredmény szerintem fantasztikus. Egy-egy karakter kifejlesztése hetekre le tud kötni. Nagyon jó játék.

A játék ingyenesen kipróbálható a 6. szintig, de ha tovább akarsz játszani fizetned kell. (Vagy nem :smile:)

Még fejlesztés alatt áll a dolog, jelenleg a 0.808-as verzió a legújabb, de még idén kijön az új verzió rengeteg újítással.

A www.taleworlds.com -on töltheted le a próbaverziót és ugyanitt képeket is találsz.

Itt egy nagyon jó videó a Band of Warriors moddal (a vér azért nem ilyen durva, azt magának állította át):

johnjaycool

Van egy kis beat 'em up beütés, lehet, hogy majd egyszer leszedem, kösz az infót!

The_Reaper_CooL

Kérdés: Lehet Multiban zúzni? :smile:

Mert régen zúztam vele (jó régen), és nem emléxem rá :D

-Dragoon-

Ez az egy baja van, hogy nem. Mondjuk multiban az íjászok karik legyőzhetetlenek lennének.

The_Reaper_CooL

Ez az egy baja van, hogy nem. Mondjuk multiban az íjászok karik legyőzhetetlenek lennének.

Már megnéztem a gamét, és tényleg nincs benne multi :sad:

Amúgy nemhinném, hogy az íjászok annyira erősek lennének. Mindenkinek mindenben van valami gyengepontja, nincs olyan, hogy "legyőzhetetlen".

...max. akkor, ha örökélete van :D

OFF: Monster Hunter-t sikerült megcsinálnod Netre azóta? Mert nem látlak MSN-en (vagy én vok hülye)

-Dragoon-

Nem sikerült, de nem is bánom, mert egyáltalán nem lenne időm játszani.

2 kép a Holy War modból:

IPB Image

Mennyei Királyság? :smile:

IPB Image

-Dragoon-

Sajnos az edit gomb eltűnt, de MA KIJÖTT AZ ÚJ VERZIÓ!!!! El se hiszem :D Mindenki év vége körül várta.

Itt van egy utsó kép a régiből egy karimról:

IPB Image

Adi0625

E-e-e-e-ezzz nagyon jóóóóó :D

Leszedem a próbaverziót, mindig egy ilyen játékról álmodtam :smile:

-Dragoon-

Én is nagyon szeretem az ilyen középkori dolgokat :smile: Ha valami segítség kell a játékkal kapcsolatban csak írj.

Balintos

76mb a kliens? :huh: vagy még tölt vmit?

-Dragoon-

Annyi. Az új verzió van úgy 130 körül, de még én is a régit tolom.

Az újat csak a fórumról tudjátok letölteni, mert még vannak benne apró bugok. Csak akkor teszik be hírnek, ha a játék lényegében bugmentes. Ez még úgy 1-3 hét. Addig szerintem crack sem lesz hozzá :tongue:

Majd tegyetek be képeket! :smile:

Balintos

nem rossz játék, csak a ló fordulóköre ne lenne akkora mint egy kamioné :sad:

-Dragoon-

Az majd idõvel javul, ha pakolsz pontokat a ridingra és persze az sem mindegy, milyen lovon ülsz.

A legelsõ (és kedvenc) karakterem:

IPB Image

A teuton lovagom:

IPB Image

Balintos

valamit elnyomtam, és a karakter csak gyalogol, a lovon is akkora a sebessége, mint normálisan gyalog

-Dragoon-

Fogalmam sincs mitõl van :blink: Ha visszatöltöd a játékot, akkor is ilyen? Talán az lehet, hogy vettél valami nehéz páncélt és a karaktered nem tud futni és emellé még a lovad is megsérült egy csatában (a neve Lame * Horse lesz).

Balintos

Igen, úgy tûnik hogy tényleg a páncél volt nehéz, a ló is sérült, de mit lehet tenni ellene? A fogadóban pihenés nem segített.

-Dragoon-

Hosszú idõ, amíg meggyógyul egy sérült ló. Én Marnidnak mindig adok 2-3 Wound Treatment pontot, az segít, de addig megéri venni egy új lovat. De mégjobban megéri csatában elnyerni párat :D Délen a Steppe Banditeknek egész jó lovaik vannak és nem olyan nehéz csata, mint mondjuk egy swadiai felderítő osztag.

Leo88

rossz a honlap nem lehet letölteni :S

-Dragoon-

rossz a honlap nem lehet letölteni :S

Nekem mûködik. Próbáld meg torrentrõl akkor.

Leo88

szedem, lehet lesz kedvem játszani vele, majd elválik.

amúgy hogy lehet crackelni? :tongue:

TheGrimReaper

wáháháá!!! kedvcsináló vidi!!

izé..õõõõ szóval itt csak kaszab-kaszab van, szeretem azt, de mi a helyzet a játék zenéjével kapcsolatban??? naggggyon fontos a jó zene, errõl mesélj nekünk kérlek!

Cnensuska

izé..õõõõ szóval itt csak kaszab-kaszab van, szeretem azt, de mi a helyzet a játék zenéjével kapcsolatban??? naggggyon fontos a jó zene, errõl mesélj nekünk kérlek!

letoltotd kiprobalod :wink:

Leo88

nem tudom milyen a zene, nem hallgattam

hol avn az rgl_config.txt fájl? felbaxom magam vele, nincsa fõmappában, esetleg az rgl_log lenne az?