DaVeman 0 Share Posted November 19, 2006 Csumi! Gondoltam nyitok egy topicot, megérdemli, a sorozatos késések ellenére is PS2őn nagyot aratott, youtuben nézegettem a videókat nagyon bejön. Szakít a sorozat eddig megszokott dolgaival(én legalábbis ezt hallottam), egy Leon nevű férfit irányítunk, akit az elnök lányának eltünésének ügyében küldtek Spanyolországba nyomozni egy kicsit. Egy kis spanyol faluban kezdünk és a dolgok szép lassan eldurvulnak... December 8ról megint csúszott(hmm) 2007 január 31re. Szerintem megéri rá várni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iam_The_Ghost 76 Share Posted November 19, 2006 Már Én is várom, mondjuk meg kell mondanom, az eddigi részekkel nem nagyon játszottam, anno a 2-t megvettem haveromnak szülinapjára, akkor belenéztem, nem tetszett, mert akkor már azért jócskán eljárt felette az idő, de a 4-ről csupa jót hallanni, szal' nagyon kiváncsi vagyok mi lesz belőle. Csak ha mindig késik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaVeman 0 Author Share Posted November 19, 2006 Én bízok benne, főleg hogy Ubi adja ki, tehát jó oka lehet hogy mindig halasztják. Csiszolgatnak rajta, ami nem feltétlen baj, legalább nem lesz félkész. Az hogy Capcom viszont aggaszt, nem megy nekik annyira az átírás A tuning nagyon faja, tucatnyi pisztoly, olyat látam coltra rak válltámaszt :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuMa01 0 Share Posted November 19, 2006 volt egy ilyen topic de behalt, én már töltöm a drágát pcre Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaVeman 0 Author Share Posted November 19, 2006 ja, és ne feledkezzünk meg az ellenfelekről egyik kedvencem akinek 3 karma van kezenként és nem lát, csak hall így el lehet terelni. volt egy ilyen topic de behalt, én már töltöm a drágát pcre Azért én megpróbálom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iam_The_Ghost 76 Share Posted November 19, 2006 Sztem átírásnál annyira nem lehet baj, egy ilyen tipusú gamenel az irányítást könnyebb megcsinálni, nem? A többi meg már adott, ha azok jók voltak PS2-n, akkor itt is jók lesznek. DMC3-nál is az volt a GS baja, hogy pl. sz*r volt az irányítás (ezzel rohadtul nem értek egyet), meg még olyan gondjuk, hogy gagyi a kamera meg a grafika, ezek mind adottak voltak benne, sajnos nem tupírozta tovább a Capcom, de a Resident Evilnél eleve jó a grafika és a kamera, szal' ezeket az alapdolgokat már nem ronthatják el. Én bár csak a DMC3-al játszottam a Capcom átíratok közül (úgy mondom, mintha olyan sok lenne, már csak az Onimusha 3 van, nem? ), de Én tökéletesen meg voltam vele elégedve. volt egy ilyen topic de behalt, én már töltöm a drágát pcre Én is találtam vmit, ez biztos az? Mondjuk DMC3-nál is azt mondták, hogy szept. 1.-jén jelenik meg, aztán sokkal előbb jött ki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaVeman 0 Author Share Posted November 19, 2006 PS2őn egy hangyányit fakóbb, mint GCn ,de így is csodaszép, tökjó ahogy Leon haja libeg ide-oda. Az átvezető mozik meg zseniálisak, ez a gombnyomogatós is faja, mekor elkapnak hátulról pl, vagy mikor a tábornok nyakon akar szúrni, igaz olyat még nem láttam hogy elrontják, de tökjól nézhet ki mikor egy láncfűrész levágja Leon fejét :lol: szépen elgurul... Megjelenési dátum bizonyíték Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigor 0 Share Posted November 19, 2006 Ohh... hát ez most sziven ütött!! Én yoval előbbre vártam a gémet!! Az uccsó megjelenési dátum amit láttam az december 10-17 már nem is tom!! De januááár??? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaVeman 0 Author Share Posted November 19, 2006 EZT láttátok már?Jól nyomja.. B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxvercetti 0 Share Posted November 19, 2006 PS2őn egy hangyányit fakóbb, mint GCn ,de így is csodaszép, tökjó ahogy Leon haja libeg ide-oda. Az átvezető mozik meg zseniálisak, ez a gombnyomogatós is faja, mekor elkapnak hátulról pl, vagy mikor a tábornok nyakon akar szúrni, igaz olyat még nem láttam hogy elrontják, de tökjól nézhet ki mikor egy láncfűrész levágja Leon fejét :lol: szépen elgurul... Megjelenési dátum bizonyíték De kár pedig már azt hittem, hogy karácsonykor már játszhatunk vele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iam_The_Ghost 76 Share Posted November 19, 2006 PS2őn egy hangyányit fakóbb, mint GCn ,de így is csodaszép, tökjó ahogy Leon haja libeg ide-oda. Az átvezető mozik meg zseniálisak, ez a gombnyomogatós is faja, mekor elkapnak hátulról pl, vagy mikor a tábornok nyakon akar szúrni, igaz olyat még nem láttam hogy elrontják, de tökjól nézhet ki mikor egy láncfűrész levágja Leon fejét :lol: szépen elgurul... Megjelenési dátum bizonyíték Ez speciel számomra egyáltalán nem bizonyíték, a GameSpot még a DMC3 megjelenése után 1-2 hónappal is azt írta, hogy megjelenés szeptember 1., szal' az ilyen előrendeléses megjelenési dátumokban nem mindig lehet hinni. Kiváncsi vagyok, hogy ami most felkerült, az tényleg a game-e... Update: Sajna fake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin_dante 0 Share Posted November 19, 2006 PS2őn egy hangyányit fakóbb, mint GCn ,de így is csodaszép, tökjó ahogy Leon haja libeg ide-oda. Az átvezető mozik meg zseniálisak, ez a gombnyomogatós is faja, mekor elkapnak hátulról pl, vagy mikor a tábornok nyakon akar szúrni, igaz olyat még nem láttam hogy elrontják, de tökjól nézhet ki mikor egy láncfűrész levágja Leon fejét :lol: szépen elgurul... Megjelenési dátum bizonyíték Én GC-n 2szer végigvittem, nagyon akciódus, nem is nehéz, szép grafika, innovatív irányítás... Nagyon jó a játék, ha ugyanazt kapjuk pc-re mint GC-n volt, már akkor is a minimum 75% biztos... B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaVeman 0 Author Share Posted November 19, 2006 Egy biztos, a GS december 8at ír. Most az hogy előbb vagy később az más kérdés :lol: Videók alapján a shotgun nagyon jó stuki, eszméletlen jó a szórása, ráadásul pontos is. Géppityut nem nagyon használják. Pisztolyokból van a legtöbb fajta nem? Néztem nagyot mikor headshot szétrobbant a pasi feje és indaszerű karok elkezdtek csapkodni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin_dante 0 Share Posted November 19, 2006 Egy biztos, a GS december 8at ír. Most az hogy előbb vagy később az más kérdés :lol: Videók alapján a shotgun nagyon jó stuki, eszméletlen jó a szórása, ráadásul pontos is. Géppityut nem nagyon használják. Pisztolyokból van a legtöbb fajta nem? Néztem nagyot mikor headshot szétrobbant a pasi feje és indaszerű karok elkezdtek csapkodni. Azok a karok amik a fejéből jönnek ki a parazita testrészei :D A játék felétől szinte az összes falusinak ilyenek fognak kijönni a fejéből vagy magától, vagy egy fejlelövéstől, amúgy benne lesz majd a Parazita-puska is, amivel nem nagyon tudom, hogy mit kell csinálni mert azt kizárólag a ps2-es verzióba építették bele, de állítólag nagyon hasznos kis dolog... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaVeman 0 Author Share Posted November 19, 2006 Áh, szóval zombik helyett jöttek a testbeköltözős paraziták, nem rossz nem rossz Bossharcoktól kiráz a hideg, láttam néhányat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypelj 0 Share Posted November 20, 2006 Tényleg nem idevágó a téma, de nem találtam serious sam 2 topicot. egy kérdés vki megmondaná hogy kell elinditani a proper dvd-s warez verziót? mer nekem sehogysem indul és már kivan a fa* is. van hozzá egy crack mappa de ha feltelepitem a patchet meg bemásolom a cracket akk nem indul el mer vmi hibaüzenetet ir ki. vki help Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAMEZ 0 Share Posted November 20, 2006 Tényleg nem idevágó a téma, de nem találtam serious sam 2 topicot. egy kérdés vki megmondaná hogy kell elinditani a proper dvd-s warez verziót? mer nekm sehogysem indul és már kivan a fa* is. van hozzá egy crack mappa de ha feltelepitem a patchet meg a bemásolom a cracket akk nem indul el mer vmi hibaüzenetet ir ki. vki help hát ezt hiába kérdeznéd a SS2 topikban is Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypelj 0 Share Posted November 20, 2006 azér kössz Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaVeman 0 Author Share Posted November 21, 2006 szívesen máskor se<_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Share Posted November 21, 2006 Uhh ez a video nagyon jónak tűnik. (youtube-os) Bár trilógia nagy kedvenceim közé tartozott, a 4-edik részről közétett infókat mégsem követtem nyomon. De ezután a vid után.. Grr.. Hol van már :D Viszont ahogy elnézem, ehhez is elkel majd a gamepad Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAMEZ 0 Share Posted November 21, 2006 Uhh ez a video nagyon jónak tűnik. (youtube-os) Bár trilógia nagy kedvenceim közé tartozott, a 4-edik részről közétett infókat mégsem követtem nyomon. De ezután a vid után.. Grr.. Hol van már :D Viszont ahogy elnézem, ehhez is elkel majd a gamepad hát én a GCs verzióból láttam videókat és elég jónak tűnik végre elhagyták a fix kameranézetet Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin_dante 0 Share Posted November 22, 2006 Uhh ez a video nagyon jónak tűnik. (youtube-os) Bár trilógia nagy kedvenceim közé tartozott, a 4-edik részről közétett infókat mégsem követtem nyomon. De ezután a vid után.. Grr.. Hol van már :D Viszont ahogy elnézem, ehhez is elkel majd a gamepad Nem kell ehhez gamepad. GC-n is olyan volt az irányítás mintha mondjuk Splinter Cell-el nyomnám (a kamera Leon vállához közeledik és lézerrel be kell céloznod az ellenséget), összesen kb. (a lövésen kívül) 2-3 gombot kellett használni, ez nem egy DMC stílusú gém Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaVeman 0 Author Share Posted November 24, 2006 Nah, már csak már csak két hét és kiderül megint csúsztat-e az Ubi És a GS is akkor jelenik meg Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaVeman 0 Author Share Posted November 24, 2006 Aki játszott vele: újrajátszásnál át lehet vinni a fegyókat? Az első pályán lévő shotin kívül lehet még találni majd fegyókat vagy csak venni lehet a többit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin_dante 0 Share Posted November 24, 2006 Aki játszott vele: újrajátszásnál át lehet vinni a fegyókat? Az első pályán lévő shotin kívül lehet még találni majd fegyókat vagy csak venni lehet a többit? Általában venni kell. Újrajátszásnál egyébként kapsz ój fegyvereket, meg pár fegyóhoz asszem olcsóbban juthatsz hozzá Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts