Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Supernatural 10. évad

Zarathos

Ki lennél a sorozatból?  

99 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Zarathos

Gondoltam nyitok egy topikot azoknak az embereknek, akik a Supnat második évadát követik nyomon, és nem a szinkronos részeket várják... elvégre, mint mondtam a sorozatok topikban, jellemzõen ez a trend a magyarul is vetített sorozatok körében itt :smile:

Szóval aki csütörtökönként körmét rágva várja a részeket, az jöjjön :D

Én a 2x01 rész leadása elõtt két nappal szereztem be az elsõ évadot.. egy nappal utána már néztem a 2x01-et... eléggé elkapott a hangulat :smile:

szerk: még annyit, hogy szavazásnak nem sok értelmét láttam... a "ki a kedvenc karaktered?" verseny nem lenne túl izgalmas :D

Calypsol

pedig lehetne vmelyik démon vagy poltergeist, esetleg egyéb természetfölötti jelenség xD

viccet félretéve, én is hasonló mód néztem, csak kicsit később (úgy a 3. rész környékén) és kicsit lassabban (volt vagy fél hét az évad...2x, mert 2 részletben kaptam meg havertól :D)

+nem akarlak kiábrándítani, de péntek hajnalban adják (hazai idő szerint) :D

Zarathos

pedig lehetne vmelyik démon vagy poltergeist, esetleg egyéb természetfölötti jelenség xD

viccet félretéve, én is hasonló mód néztem, csak kicsit később (úgy a 3. rész környékén) és kicsit lassabban (volt vagy fél hét az évad...2x, mert 2 részletben kaptam meg havertól :D)

+nem akarlak kiábrándítani, de péntek hajnalban adják (hazai idő szerint) :D

tudom, hogy akkor adják. ezért várom akkor körmöt lerágva... pénteken már nézem :D

Calypsol

tudom, hogy akkor adják. ezért várom akkor körmöt lerágva... pénteken már nézem :D

én is nézem már pénteken, de előbb a Smallville-t, csak aztán a SupNatot, hiába, a prioritások :rolleyes:

btw napirajzos avi nagyon laza ^_^

Zarathos

én is nézem már pénteken, de előbb a Smallville-t, csak aztán a SupNatot, hiába, a prioritások :rolleyes:

btw napirajzos avi nagyon laza ^_^

thx, folyamatosan kussolva játszódik ernőke :D

ja, hát én péntek reggelemt (cirka 8kor :D) Supnattal kezdem :rolleyes: de úgy látom ez a topik sem fog zsibongani az élettől :D

érdekes megfigyelést tettem: ha hozzá akarok szólni a topikhoz, kapásból kapok egy lehetőséget arra, hogy tegyek be szavazást :D

Adtam is egyet hozzá próbaképpen... bocs minden idejárótól (:lol: ) a komolytalanságért :D

Calypsol

lol xD én tudtam, szavaztam is igenre :tongue::rolleyes:

Zarathos

mondjuk én kb egy éve nyitottam utoljára topikot, szal... :D

hihetetlen, hogy csak ketten vagyunk... így nem is lehet semmit kibeszélni. hogy pl vajon a démon fél a különleges képességű srácoktól, vagy ő "gyártotta" őket, és most gyűjtené be egybe mindet? :unsure:

Calypsol

sztem inkább utóbbi, bár a "séma" megdőlt most a legutsó részben :| nagyon várom már a pénteket, ejj :D

Zarathos

Hát szerintem most megint a háttérbe rakják a fősztorit, és csak egy mellékszálas "itt egy csúnya rém, intézzük el" rész jön. Így szokták :D Egy kis esemény, utána pár önállóan is érthető epizód, majd megint egy nagy történés :D

Calypsol

Hát szerintem most megint a háttérbe rakják a fősztorit, és csak egy mellékszálas "itt egy csúnya rém, intézzük el" rész jön. Így szokták :D Egy kis esemény, utána pár önállóan is érthető epizód, majd megint egy nagy történés :D

igazad van, minden soriban így szokás...jóvanna, lombozzál le nyugodtan, azért még várhatom a pénteket, nem? :D

_L_

Ha valaki megdobna PÜben a 2.évad eddig megjelent részeivel,akkor azt megköszönném.EWlpőre kis köszike... :rolleyes:

Zarathos

hát én kolin belül töltöm le őket, és mindig csak a legutóbbi két rész áll rendelkezésre... de hát szokásos források: torrent, ilyesmi :smile:

Rizzo_Daddy

Ha valaki megdobna PÜben a 2.évad eddig megjelent részeivel,akkor azt megköszönném.EWlpőre kis köszike... :rolleyes:

PÜben a 350 megás részek? Huhh... :D

Zara, ezt a szavazást komolyan gondoltad? :D

Zarathos

nem, nyugodtan vedd ki :D csak annyira meglepődtem ezen a lehetőségen, hogy ki akartam próbálni... most meg már lejárt a határidő, úgy néz ki, mert nem tudom szerkeszteni :smile:

egyébként szerintem úgy gondolta, hogy megnyitjuk a fájlt binárisan, és a kódot bemásolva PM-be elküldjük :D

SasOri-Sama

Hagyjuk meg a szavazást!! :D Nekem tetszik.Na, és holnap megnézem a s2e2-e5ig(asszem addig van, vagy az a My Name Is Earl?bazz,nem kéne ennyi sorit nézni o.O)

_L_

Jó lesz azis,hogy honnan töltötted le :rolleyes: .

Zarathos

Hagyjuk meg a szavazást!! :D Nekem tetszik.Na, és holnap megnézem a s2e2-e5ig(asszem addig van, vagy az a My Name Is Earl?bazz,nem kéne ennyi sorit nézni o.O)

Ismerős érzés... és mindig el kell gondolkodnom, hogy "az a rész, amit most akarok megnézni, új, vagy láttam már?" :D

Rizzo_Daddy

Ismerős érzés... és mindig el kell gondolkodnom, hogy "az a rész, amit most akarok megnézni, új, vagy láttam már?" :D

Én mappákba csomagolok ki, minden sorozatnak van egy, és ilyenkor mindig megnézem, hogy mikor lett utoljára módosítva a mappa, arról tudom, hogy van-e benne friss rész... :D Ez főleg péntekenként jó, amikor 4 sorozatból jön friss rész... :D

Zarathos

Én mappákba csomagolok ki, minden sorozatnak van egy, és ilyenkor mindig megnézem, hogy mikor lett utoljára módosítva a mappa, arról tudom, hogy van-e benne friss rész... :D Ez főleg péntekenként jó, amikor 4 sorozatból jön friss rész... :D

nekem egy darab mappám van, a supnat első évad :D a többi sorozatból mindig csak részeket teszek el, mivel kell a hely másnak is :D szóval összevissza van minden... hmm... jelenleg 30 rock, dexter, house, lost, studio 60, my name is earl, drawn together, southpark, family guy, full metal panic, justice, prison break és heroes részek figyelnek itt előttem. meg némi szórványos első évados stargate, "ha már nagyon nincs mit nézni" esetre, ugyanígy pár tru calling, és persze a supnat első évad :D mi lesz majd, ha jön a 24, traveler és a day break XD

szerk: az a moderátori poszttal jár, hogy tudom törölni a saját hszemet minden topikban, nem csak a zenében, vagy csak eddig nem tűnt fel? :blink:

SasOri-Sama

nekem egy darab mappám van, a supnat első évad :D a többi sorozatból mindig csak részeket teszek el, mivel kell a hely másnak is :D szóval összevissza van minden... hmm... jelenleg 30 rock, dexter, house, lost, studio 60, my name is earl, drawn together, southpark, family guy, full metal panic, justice, prison break és heroes részek figyelnek itt előttem. meg némi szórványos első évados stargate, "ha már nagyon nincs mit nézni" esetre, ugyanígy pár tru calling, és persze a supnat első évad :D mi lesz majd, ha jön a 24, traveler és a day break XD

szerk: az a moderátori poszttal jár, hogy tudom törölni a saját hszemet minden topikban, nem csak a zenében, vagy csak eddig nem tűnt fel? :blink:

fűűűha, ez a moderátorság csupa rejtély és izgalom :tongue: Én meg pár órán belül megmutatom a sorozat mappámat csak előtte még rendet rakok meg befejezem a Weeds és a Futurama s1 letöltését.

Zarathos

a mai rész kapcsán a következő dolgokon gondolkodtam:

1)ennek a sorozatnak még a kiszámítható fordulatok is jól állnak

2)Jo rohadt jó csaj :rolleyes:

valaki nem vágja, hogy samnek mitől sérült a keze? nekem nem ugrik be semmi komolyabb sebesülés, de mégis egész részben be van kötve és egyáltalán nem használja... lehet, hogy a színész sérült meg valamikor? :unsure:

_L_

valaki nem vágja, hogy samnek mitől sérült a keze? nekem nem ugrik be semmi komolyabb sebesülés, de mégis egész részben be van kötve és egyáltalán nem használja... lehet, hogy a színész sérült meg valamikor? :unsure:

A második évadot még nem láttam,de szerintem az S1E22 legvégén levő baleset olkozta szerintem(kamion nekimehg az Impalának).

Rizzo_Daddy

1., Egyértelmű. :D

2., Egyértelmű. :D

Én is észrevettem, gondolom Padalecky megsérült a forgatás előtt, így gipszben nyomta végig a dolgot...

Zarathos

1., Egyértelmű. :D

2., Egyértelmű. :D

Én is észrevettem, gondolom Padalecky megsérült a forgatás előtt, így gipszben nyomta végig a dolgot...

ja, és folyamat azon röhögök, hogy Jo anyja a 4400ból az NTAC főnök :D

biztosan nem fizetett jól a szakma, inkább nyitott egy bárt az út szélén :smile:

Rizzo_Daddy

ja, és folyamat azon röhögök, hogy Jo anyja a 4400ból az NTAC főnök :D

biztosan nem fizetett jól a szakma, inkább nyitott egy bárt az út szélén :smile:

Én is röhögtem, mikor először megláttam... :D Ahogy most leteremtette a lányát meg Deant, az pont ugyanaz a hanghordozás volt, mint amikor az NTACban osztotta ki a népet... :D