Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Tom Clancy's Rainbow Six

Recommended Posts

Posted

Meglepõdve látom, hogy ennek még nincs topikja, pedig körülbelül egy hónap múlva jön PC-re is. B)

A nagy sikerû sorozat legújabb tagja, Unreal Engine 3.0-val. Nagyszerû játék lesz!

IPB Image

Videókat találtok a GS oldalán. :smile:

Posted

ez unreal 3? nah mindegy.....

nagyon várom a játékot. nem lesz annyira kemény mint az eddigi rainbow six-ek, de viszont nem is lesz rém könnyü. több kamera állás, csomó lehetőség, csupa taktikai hiper cucc, nagyon faja a kicsike B)

Posted

Nagyszerű játék lesz!

Mihez képest... <_<

Posted

Nem lenne rossz játék ha nem a Rainbow nevet küldenék rá. Mivel hogy ez már abszolut nem hasonlit a régi szériához, az zicher. A Lockdown is elég gyalázatos volt, de ezt még tovább egyszerűsitik ahogy látom: felvehető fegyverek, 3 emberes team (a régi arcok közül senki nincs...), élet töltődés (!!!!!) meg a többi árkádos szarság. Bill Brown zenéiről nem is beszélve.

No mindegy, az utolsó R6 (és talán az egyik legjobb) számomra a Raven Shield marad...

Posted

Nem lenne rossz játék ha nem a Rainbow nevet küldenék rá. Mivel hogy ez már abszolut nem hasonlit a régi szériához, az zicher. A Lockdown is elég gyalázatos volt, de ezt még tovább egyszerűsitik ahogy látom: felvehető fegyverek, 3 emberes team (a régi arcok közül senki nincs...), élet töltődés (!!!!!) meg a többi árkádos szarság. Bill Brown zenéiről nem is beszélve.

No mindegy, az utolsó R6 (és talán az egyik legjobb) számomra a Raven Shield marad...

Egyetértek.

Posted

Mihez képest... <_<

Nekem 1enlőre tetszik,bár az is igaz hogy a sorozat régebbi darabjait épphogycsak kipróbáltam.De sztem ígéretes.

Posted

megtudtam hogy ma fog érkezni a demó!!! öjjöm bodottá!!!! és azt is már láttam hogy álítólag az a pálya lesz benne amelyikből az első képek származnak (helikopterrel bemegyünk egy piros színekben pompázó terület felett egy szálloda lepukkant tetejére....)....

Posted

Az amikor betörik az ablakot leereszkedés közben??? :ph34r: Az nagyon raj lehet!! Köszi az infót B)

Én bízom ebben a részben

_Jolly_Joker_
Posted

Mi a baj azzal, hogy lehet fel lehet venni a fegyvereket? :smile:

Posted

Mi a baj azzal, hogy lehet fel lehet venni a fegyvereket? :smile:

Az, hogy ez egy "árkádos", mezei fps-ekbe illő fícsőr. Pedig a R6 anno azzal teremtett uj stílust, hogy a szokásostól teljesen eltérő játékmenete volt. Ide tartzott az is hogy a fegyvereket nem lehetett felszedni, ami egyrészt reálisabb volt, másrészt sokkal jobban oda kellett figyelni a küldetések elötti tervezésre, hogy ki milyen fegyvert kapjon.

Jó, lehet hogy nem volt annyi rajongója a sorozatnak mint egy hentelős, csili-vili szuperFPS-nek, de azért az elég elkeseritő hogy ekkora ivben leszarják a hardcore Rainbow-sok elvárásait...szerintem..

Posted

Na ere a dmora kiváncsi vagyok,csak jönne meg már a gépem.1ébként mi abban a reális hogy nem lehet 1 fegyót a földről felvenni?(jó tudom hogy így jobban illik a játékmenetbe ,de akkor sem reális)

Posted

Ha csak a felvehető fegyverekkel gyaláznák meg az R6 nevet, akkor én ugrálnék az örömtől. Igazából a felvehető fegyverek önmagukban nem lennének problémák (a Regiment-ben is meg lehett csinálni, mégis az egyik legjobb CQB tac-shooter), az a gond, hogy ennek a játéknak semmi, de semmi köze ahhoz, amit én (és sokan mások) R6-nak hívnak. Épp ezért még akkor sem érdekelne, ha amúgy egy jó játék lenne.

_Jolly_Joker_
Posted

Az, hogy ez egy "árkádos", mezei fps-ekbe illő fícsőr. Pedig a R6 anno azzal teremtett uj stílust, hogy a szokásostól teljesen eltérő játékmenete volt. Ide tartzott az is hogy a fegyvereket nem lehetett felszedni, ami egyrészt reálisabb volt, másrészt sokkal jobban oda kellett figyelni a küldetések elötti tervezésre, hogy ki milyen fegyvert kapjon.

Jó, lehet hogy nem volt annyi rajongója a sorozatnak mint egy hentelős, csili-vili szuperFPS-nek, de azért az elég elkeseritő hogy ekkora ivben leszarják a hardcore Rainbow-sok elvárásait...szerintem..

Teszem azt, ha harc közben elfogy a lőszered és ott hever melletted egy gépfegyver, akkor nem veszed fel? :smile:

Posted

Teszem azt, ha harc közben elfogy a lőszered és ott hever melletted egy gépfegyver, akkor nem veszed fel? :smile:

Nem látod a lényeget: ha már elfogy a munició egy Rainbow-ba az már rég rossz :smile:

De mint ahogy Malleus kollega mondta ez a fegyveres dolog az egyik legkisebb probléma, csak mint újitás, ez is vág valamennyit a régi hirnévből.

_Jolly_Joker_
Posted

Nem látod a lényeget: ha már elfogy a munició egy Rainbow-ba az már rég rossz :smile:

De mint ahogy Malleus kollega mondta ez a fegyveres dolog az egyik legkisebb probléma, csak mint újitás, ez is vág valamennyit a régi hirnévből.

Jó, hát én megértem, de attól még ez nem akkora hülyeség. :smile:

Posted

Nemtom kit érint, meghogy mennyire köztudott, de az R6:Vegas-hoz is Shader Model 3-at támogató vidkártya minimumkövetelmény.

Posted

nem tudom, a guru azt írta hogy ma jön a demó :angry: <_< nem baj, a videó tartalma ami a demóról szólt sztem még most is áll...

Posted

Nemtom kit érint, meghogy mennyire köztudott, de az R6:Vegas-hoz is Shader Model 3-at támogató vidkártya minimumkövetelmény.

Köszi az infót, megyek, érdeklődök a Raven Shield után :smile: ez már halott dolog számomra

Posted

nem tudom, a guru azt írta hogy ma jön a demó :angry: <_< nem baj, a videó tartalma ami a demóról szólt sztem még most is áll...

Nem kell ilyen "guruknak hinni" xD

Posted

Nem kell ilyen "guruknak hinni" xD

már egy párszor megtapasztaltam sajnos....

_Jolly_Joker_
Posted

Jéé, ugyanezt játszák el a Splinter Cell: DA-nál is. <_<

Tompika_nyomul
Posted

Pedig kijött ...

...csak XBOX360-ra MUHAHAHA :lol: :lol:

Posted

A PC-s demó szerintem november első-második hetében fog majd jönni. A játék november 23-28 között jön valamikor PC-re.

Én nem vagyok hardcore R6 fan, de a taktikai shootereket kedvelem. Ez a játék szerintem pont jól vegyíti a taktikát és az akciót. Az igaz, hogy nem a régi R6 fanoknak készül, de nekem biztosan tetszeni fog.

Megértem a hardcore fanokat, de ha csak nekik fejlesztenének, az nem érné meg az Ubi-nak, mert messze nem lenne akkora bevételük, mint így.

MuMa01, igen, ez UE3. Ne csak azt az egy képet nézd meg, van még bőven. :smile: Meg ott vannak a videók is, nagyon szép játék lesz ez. :wink: B)

System Requirements:

Supported OS:Windows XP (only)

Processor:P4 3Ghz or AMD equivalent

RAM:1024 Mb

Video Card:128MB, Shader Model 3 and DirectX 9.0c compatible (see supported list*)

Sound CardBig GrinirectX 9.0c compatible

DirectX VersionBig GrinirectX 9.0c

CD-ROMBig GrinVD-ROM 4X

Peripherals Supported:

Mouse, keyboard, headsets, Xbox360 Controller, etc.

Multiplay:

Local area network (LAN) and/or 128kbit Cable/DSL connection for online game

A támogatott videókártyák valószínűleg ezek:

Single Player:

ATI X1300 / X1600 / X1800 / X1900

NVIDIA 6200 / 6600 / 6800 / 7300 / 7600 / 7800 / 7900

Multiplayer:

ATI X1600 / X1800 / X1900

NVIDIA 6600 / 6800 / 7300 / 7600 / 7800 / 7900

Ezek az új Splinter Cell-hez vannak, de valószínűleg itt is hasonló lesz. Persze, bővebb infó nincs erről.

Posted

Megértem a hardcore fanokat, de ha csak nekik fejlesztenének, az nem érné meg az Ubi-nak, mert messze nem lenne akkora bevételük, mint így.

Nem az a baj, hogy ilyen játékokat csinálnak, és az sem baj, hogy nem csinálnak több olyan játékot mint a régi R6-ok. Engem nem zavar, hogy ilyen lájtos taktikai elemekkel tűzdelt shooterek is vannak a piacon - csak ne hívják őket Rainbow Six-nek a k életbe.

Posted

Ezzel a névvel lehet jobban eladni, egy új címet sokkal többe kerülne bejáratni.