Alter Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 Szeretnék magyarositást vagy minimum angolositást szerezni hozzá! Nem tud valaki? Énnekem németem van és egy kukkot se értek! A gmiki-rõl szedtem egy magyarositást, de felraktam és semmi, esetleg akkor hogy kell beálitani? Kérlek segitsetek!
FESTER Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 Szeretnék magyarositást vagy minimum angolositást szerezni hozzá! Nem tud valaki? Énnekem németem van és egy kukkot se értek! A gmiki-ről szedtem egy magyarositást, de felraktam és semmi, esetleg akkor hogy kell beálitani? Kérlek segitsetek! Miért nem a másik topicba írtad ezt?
Alter Posted October 31, 2004 Author Posted October 31, 2004 Miért nem a másik topicba írtad ezt? Milyen másik topic?
FESTER Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 Milyen másik topic? Sacred: Underworld (Oldal 1 2 ) Sacred és a folytatás
MOLYIRTO Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 Milyen másik topic? istenem. először olvasni, aztán csinálni topikot ha már nincs olyan..
Guest Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 Szevasztok! Néktek meg van Sacred magyarosítás mert nekem meg van: Itt keressétek ha nincs: magyaritasok
Thomasmagus Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 hello Amikor Zhurag-narban vagyok bemegyek abba bazi nagy barlangba, kipucolom, lemegyek a bányákba, azt is kipucolom, aztán le a barlangba(pincébe), akkor merre kell továbbmenni? mert egyik szinten sem találom a tovább vezető utat.A sárga nyíl mutat felfele, de hol lehet menni felfele? Melyik szinten? Légyszi segítsetek
Guest Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 hello Amikor Zhurag-narban vagyok bemegyek abba bazi nagy barlangba, kipucolom, lemegyek a bányákba, azt is kipucolom, aztán le a barlangba(pincébe), akkor merre kell továbbmenni? mert egyik szinten sem találom a tovább vezető utat.A sárga nyíl mutat felfele, de hol lehet menni felfele? Melyik szinten? Légyszi segítsetek Na segítenék ha emlékeznék! De most töltöttem vissza a játékot és gőzerővel játszom rajta.
vasika Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 hellósztok 1 kérdés nem tudjátok véletlenül mi a megoldás az elsötétülő képernyőre...
Hadriel Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 hellósztok 1 kérdés nem tudjátok véletlenül mi a megoldás az elsötétülő képernyőre... velem is történt ez,megpróbálok visszaemlékezni,de csak ha másolt akkor tok segíteni. 1:Játékot rakd föl crack ki. 2:A legújabb javítás rakd föl 3:újra crakeld ki. kb. nekem így sikerült.
BlackWood Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 hellósztok 1 kérdés nem tudjátok véletlenül mi a megoldás az elsötétülő képernyőre... ez velem is megesett.ujrainstalaltam parszor,es egyszer csak mukodott
Guest Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Csá, tudtok ajánlani magyar szervereket a Sacredhez? Vampire rulz! Ki mivel nyomja/nyomta?
Hadriel Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Csá, tudtok ajánlani magyar szervereket a Sacredhez? Vampire rulz! Ki mivel nyomja/nyomta? Barbár,Csatamágus
TaviG Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Csá, tudtok ajánlani magyar szervereket a Sacredhez? Vampire rulz! Ki mivel nyomja/nyomta? 1. taviG testvéretek éppen egy 24.szintű sötét elfet vezetget azon gondolkodom, hogy fogom amgam és végig játszom mindegyikkel, hogy kimaxolt karaktereim legyenek De a sötételf a kedvencem. 2. Segítségkérés: még a játék elején van egy részeg pudingi aki egy térképet ad nekem.elmentem oda és a monszták kinyírnak.most ismét visszamentem, de csak a mágikus medve uraságokat bírom kinyírni. az anyg szarvas genya meg me'csap oszt kész a harci köd sem segít rajtam,mit tegyek? előre is köszi:taviG
TaviG Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 Szeretnék magyarositást vagy minimum angolositást szerezni hozzá! Nem tud valaki? Énnekem németem van és egy kukkot se értek! A gmiki-ről szedtem egy magyarositást, de felraktam és semmi, esetleg akkor hogy kell beálitani? Kérlek segitsetek! én például 3x magyarosítotam, mert 1x a fontokat ugy rakta fel, hogy üresek voltak.másodszor aglobal.xyz fájl volt a hibás. harmadszorra már sikerült a gs dvdről.próbáld onnan.
medusa Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 hellósztok 1 kérdés nem tudjátok véletlenül mi a megoldás az elsötétülő képernyőre... A crack mellet lesz még egy dll (vagy milyen?) kiterjesztésű fájl. Krakantáskor azt is másold át a játék könyvtárába. Jah...Én negyvenes Barbival vittem ki elsőre. Most BattleMagedzsel újra kezdtem. A szöszi is tetszik de még nem álltam neki.
Guest Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 Szasztok, megvettem a Sacredet eredetiben, és végignyomtam a Vámpírcsajszival. Jelenleg 32-es szintű vagyok. Ha valaki nyomja a neten, plz adja meg a karija nevét és hogy melyik szervereken szokott játszani, mert még 1 hazai sráccal sem találkoztam.
hgfreeride Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 hellósztok 1 kérdés nem tudjátok véletlenül mi a megoldás az elsötétülő képernyőre... Haveromnál is ugyanez volt a baja
TaviG Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Nézzétek meg a www.sacred-game.com-ot. A highscores menüben vannak tápos arcok. nem szívesen állnék ki elleműnük egy szerveren:) tud valaki magyar szervert?????
Hadriel Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Nézzétek meg a www.sacred-game.com-ot. A highscores menüben vannak tápos arcok. nem szívesen állnék ki elleműnük egy szerveren:) tud valaki magyar szervert????? pl egy 206 szintú seraph?
TaviG Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 pl egy 206 szintú seraph? Úgy ahogyan te leírtad!
Hadriel Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 A sacred az jó kis rpg! Játszol vele?és ha igen hol tartasz?
Recommended Posts