Toolvid 0 Share Posted April 20, 2006 akkor íme, közkívánatra a Tool topic...gyertek emberek, és osszunk...én még mindig padlón vagyok a 10, 000 Days-től, és még leszek is... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarathos 0 Share Posted April 20, 2006 és hát ki írná ide az első kommentet, ha nem én? :lol: amit eddig belehallgattam, olyan mint a többi: nem jó :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toolvid 0 Author Share Posted April 20, 2006 és hát ki írná ide az első kommentet, ha nem én? :lol: amit eddig belehallgattam, olyan mint a többi: nem jó :lol: istenverés vagy, ide ne is írjá... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalti 0 Share Posted April 20, 2006 Na most már ilyen is van, hurrá . Talán a 10,000 Days albumról még nem kellene írnom, mert még minimum 5-6szor meg kell hallgatnom mire beérik (így volt ez az eddigi albumokkal is, szal nem gáz ), de azért leírom az első benyomásaimat. Először is teljesen más album lett, mint amire számítottam, kicsit megleptek és alaposan feladták a leckét ... Azt hittem az előző album vonalát viszik tovább, de ez nem egészen így történt, bár vannak benne Lateralus-os elemek, de ez a lemez sokkal elborultabb, durvább lett (nem mint ha azt populárisnak lehetne nevezni B) ), nehéz hallgatnivaló, csak elvétve vannak fülbemászó dallamok. Ha valaki eddig nem szerette őket, az valószínűleg ezután az album után se fogja, az biztos hogy szélesebb közönség felé nem nyitnak vele. A Vicarious szám is kicsit csalóka előképet adott, mert a többi számhoz képest "popsláger", esetleg még a The Pot társítható vele (egyik kedvencem ). Amit értékelek, hogy nem sztem nem lett túlzottan APC-s, ami végülis nem lenne nagy baj, de a Tool az maradjon inkább Tool, egy hangyányi Meshu utánérzés valóban van benne, ahogy mondták is, de ez inkább előnyére válik mint hátrányára a lemeznek. Mindent egybevetve nem csalódás, sőt ... azt hogy a legjobb album nem merném kijelenteni, de nem marad el a többitől az biztos. A kedvencem eddig a címadó dal, az valami hatalmas lett. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toolvid 0 Author Share Posted April 20, 2006 Na most már ilyen is van, hurrá . Talán a 10,000 Days albumról még nem kellene írnom, mert még minimum 5-6szor meg kell hallgatnom mire beérik (így volt ez az eddigi albumokkal is, szal nem gáz ), de azért leírom az első benyomásaimat. Először is teljesen más album lett, mint amire számítottam, kicsit megleptek és alaposan feladták a leckét ... Azt hittem az előző album vonalát viszik tovább, de ez nem egészen így történt, bár vannak benne Lateralus-os elemek, de ez a lemez sokkal elborultabb, durvább lett (nem mint ha azt populárisnak lehetne nevezni B) ), nehéz hallgatnivaló, csak elvétve vannak fülbemászó dallamok. Ha valaki eddig nem szerette őket, az valószínűleg ezután az album után se fogja, az biztos hogy szélesebb közönség felé nem nyitnak vele. A Vicarious szám is kicsit csalóka előképet adott, mert a többi számhoz képest "popsláger", esetleg még a The Pot társítható vele (egyik kedvencem ). Amit értékelek, hogy nem sztem nem lett túlzottan APC-s, ami végülis nem lenne nagy baj, de a Tool az maradjon inkább Tool, egy hangyányi Meshu utánérzés valóban van benne, ahogy mondták is, de ez inkább előnyére válik mint hátrányára a lemeznek. Mindent egybevetve nem csalódás, sőt ... azt hogy a legjobb album nem merném kijelenteni, de nem marad el a többitől az biztos. A kedvencem eddig a címadó dal, az valami hatalmas lett. jó meglátás...én minden számtól a padlón voltam...egyelőre talán a Jambi-t kedvelem legjobban, de a Rosetta Stoned, a The Pot, a címadó is remek...mind...Keenan álleejtő énektémákat tol, Danny embertelen dobisten, olyan ütemeket hoz, hogy csak bambultam, hogy ezt hogy...Justin irtó sokat rak a Tool zenéjéhez a mélyhangok gitárján (fuckin' censor), Adam ismét riffmaestro, sőt...talán még jobban mint eddig...hihetetlen kemény és borult és meditatív és komplex és nehéz...nagyon jó lett... már csak a dalszövegek kellenek, de kegyetlenül... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarathos 0 Share Posted April 20, 2006 már csak a dalszövegek kellenek, de kegyetlenül... hát aki winampot használ, annak nincs ilyen gondja...ugyanis egyik remek pluginom automatikusan tölti a szövegeket, és kiírja de hogy örülj: a plugin hivatalos oldalán fent vannak a dalszövegek. itt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SasOri-Sama 0 Share Posted April 20, 2006 hát aki winampot használ, annak nincs ilyen gondja...ugyanis egyik remek pluginom automatikusan tölti a szövegeket, és kiírja de hogy örülj: a plugin hivatalos oldalán fent vannak a dalszövegek. itt Megadhatnád azt a plugint Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarathos 0 Share Posted April 20, 2006 Megadhatnád azt a plugint most adtam a linket az oldalára :lol: na de akkor itt egy közvetlen Link to comment Share on other sites More sharing options...
BBonny 0 Share Posted April 20, 2006 Nocsak mi van itt! Én egyszer tanóra keretében néztem meg osztálytársaimmal jópár Tool klipet, ne kérdezzétek milyen albumról! Nagyon állat, nekem nagyon meg tetszett, természetesen a zene is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawk1ller 0 Share Posted April 20, 2006 most adtam a linket az oldalára :lol: na de akkor itt egy közvetlen Köszi, ez nagyon jó kis cucc. A Tool egy nagyon jó banda, ez az a zene amit úgy szoktam hallgatni, hogy fotelba be, relax -> Utazás... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hares 0 Share Posted April 20, 2006 Nekem nővérem kezdte el hallgatni,de én nem bírtam.Én maradok az A Perfect Circlenél. Úgy is szokták emlegetni,hogy "Tool light". Nekem túl nehéz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalti 0 Share Posted April 20, 2006 Köszi, ez nagyon jó kis cucc. A Tool egy nagyon jó banda, ez az a zene amit úgy szoktam hallgatni, hogy fotelba be, relax -> Utazás... Meggyőződésem, hogy Tool-t csak így lehet hallgatni ... Dalszövegeket én is majd alaposan áttanulmányozom . Remélem gyünnek a klippek is hamarosan, az lesz még komoly érzésem szerint. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jihad 0 Share Posted April 20, 2006 Tool - 10,000 Days. Már a Vicarious single kiadásakor sejthető volt hogy eléggé jó album lesz.Mind a mai napig padlón vagyok tőle énis. Bár sajnos én még nem hallottam más albumukat csak a Lateralust, de az 10,000 days számukba rengeteg Lateralus hatás érződik. Persze várom máj. 2. hogy ne 192-s aac-ből rippelt "vacak" legyen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalti 0 Share Posted April 20, 2006 Tool - 10,000 Days. Már a Vicarious single kiadásakor sejthető volt hogy eléggé jó album lesz.Mind a mai napig padlón vagyok tőle énis. Bár sajnos én még nem hallottam más albumukat csak a Lateralust, de az 10,000 days számukba rengeteg Lateralus hatás érződik. Persze várom máj. 2. hogy ne 192-s aac-ből rippelt "vacak" legyen. Meglátom hogy állok anyagilag, de valszeg én is megveszem, simán megéri, bár lehet Lateralus lesz belőle, az is jó lenne eredetiben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toolvid 0 Author Share Posted April 20, 2006 Meglátom hogy állok anyagilag, de valszeg én is megveszem, simán megéri, bár lehet Lateralus lesz belőle, az is jó lenne eredetiben. nékem az mán megvan...kira nagyon...én tutesz, hogy megveszem...sztem kb ijen 5-6 rongy lesz...gyönyör, szal megéri... a klippet én is várom...de lesz még ám Live dvd is...vmikó...állítólag nagyon egyéni Live-ot alkottak... B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalti 0 Share Posted April 20, 2006 nékem az mán megvan...kira nagyon...én tutesz, hogy megveszem...sztem kb ijen 5-6 rongy lesz...gyönyör, szal megéri... a klippet én is várom...de lesz még ám Live dvd is...vmikó...állítólag nagyon egyéni Live-ot alkottak... B) Valahol olvastam, hogy most nem nagyon foglakoznak a DVD-vel, hanem a turnére koncentrálnak, valamikó lesz a tuti, de ha Tool mértékkel mérjük jó ha jövőre, ahogy tapasztalom nem szokták elsietni a dolgot. Mondjuk nem is annyira baj, túl sok lenne egyszerre a jóból. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SasOri-Sama 0 Share Posted April 20, 2006 Nincs meg a 10,000 days :'( Valaki megdobhatna vele priviben :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan1EL 0 Share Posted April 20, 2006 Na most már van Tool topikunk is B) bár nem hallgattam meg még teljesen, én is azt tudom mondani amit előttem mindenki: toolék most is nagyon alkottak... most is ez megy... uhh, ezek a gitártémák Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumi 0 Share Posted April 20, 2006 nem is tom h bírtad h eddig nem volt tool topicod:) most mit mondjak??istenség és kész:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feroxx 0 Share Posted April 20, 2006 A Tool jó zene B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan1EL 0 Share Posted April 20, 2006 nem is tom h bírtad h eddig nem volt tool topicod:) most mit mondjak??istenség és kész:) eddig a prog topikban tárgyaltuk meg róla dolgokat, de többen is (khmm :D ) ellenezték Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalti 0 Share Posted April 20, 2006 Na most már van Tool topikunk is B) bár nem hallgattam meg még teljesen, én is azt tudom mondani amit előttem mindenki: toolék most is nagyon alkottak... most is ez megy... uhh, ezek a gitártémák Jaja, pl. a Jimbo-ban, nem gyenge ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toolvid 0 Author Share Posted April 20, 2006 Jaja, pl. a Jimbo-ban, nem gyenge ... jó az Jambinak is, nem? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan1EL 0 Share Posted April 20, 2006 Jaja, pl. a Jimbo-ban, nem gyenge ... jjjaaaa... hát ez a Jambi... valami eszméletlen Link to comment Share on other sites More sharing options...
padawanCsabesz 0 Share Posted April 20, 2006 nervusz írta, h Danny mekkora dobistenség: bazze, még jó hogy!! :lol: ilyen dolgokat nem tud minden mezei dobos csak úgy leütni a 10,000 Days meg akkora állatság, hogy szinte folyton ez szól! eléggé tele van bólogatásra késztető dallamokkal B) Tool-on Tool sokkal :D B) nagyot alkottak, bár még mindig érnie kell nehéz anyag... de azt viszont örömmel jelenthetem, hogy már TÚLSÖR lettem én is :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts