Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Windows Vista

Davydbu

Szerinted milyen lesz a Windows Vista?  

646 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Davydbu

Szuper

jocq
Szuper

Sztem rossz helyen van ez a topic. Talán még duplikátum is. Nem akarlak le szólni csak mondom. És jó lesz a Vista!

Oli92
Sztem rossz helyen van ez a topic. Talán még duplikátum is. Nem akarlak le szólni csak mondom. És jó lesz a Vista!

Nem duplikátum,csak rossz helyen van. wink.gif

jocq
Nem duplikátum,csak rossz helyen van. wink.gif

Abban nem voltam bíztos! tongue.gif

kenGURU

Töröljétek, gyorsan!

Nyisd meg a szoftver-ben!

Erdo01

Rooooosz helyeeeen vaaaan! Ki volt az aki megelégszik a windows-al nekem olyat csinál h kiakasztja a weboldaláról letöltött windows media player PEDIG legális PS2-õm van s54.gif nagyon kiakaszt haveromnak is legális van na neki meg azt írta ki h az a szar h a Microsoft Windows nem stabilis a Microsoft Office-val s54.gifs54.gifs54.gifs54.gif Kiakasztó legelsõ alkalommal amint normális vista kijön azonnal lecserélem! dry.gifdry.gifdry.gif

Stampede
Rooooosz helyeeeen vaaaan! Ki volt az aki megelégszik a windows-al nekem olyat csinál h kiakasztja a weboldaláról letöltött windows media player PEDIG legális PS2-õm van s54.gif nagyon kiakaszt haveromnak is legális van na neki meg azt írta ki h az a szar h a Microsoft Windows nem stabilis a Microsoft Office-val s54.gifs54.gifs54.gifs54.gif Kiakasztó legelsõ alkalommal amint normális vista kijön azonnal lecserélem! dry.gifdry.gifdry.gif

És igen,most kiderült,hogy a Windows Xp illegális változatai jobban kompatibilisek a Microsodt termékeivel és stabilabbak...HASZNÁLJ ILLEGÁLIS ABLAKOT!! wink.gifbiggrin.gif

Oli92
Abban nem voltam bíztos! tongue.gif

Mértnem nézted meg? laugh.gif

_Jolly_Joker_

A szoftverben jó lenne egy ilyen topik, de nem itt.

Oli92
A szoftverben jó lenne egy ilyen topik, de nem itt.

Úgyis át fogják rakni. wink.gif

Flame_of_Aiur
Úgyis át fogják rakni. wink.gif

Bejött, topicot 'átvettem' (megjegyezném pár napja fulladt teljes érdektelenségbe a Vista topic sad.gif ), mostmár a témáról beszélgessünk inkább...

moody
user posted image

slima

Reméljük hogy jó lesz, és sikerül nekik optimalizálni, mert senknek sem kell egy FEAR mint oprendszer. (Windows Vista Benchmark tongue.gif lol )

• 3 months later...
Xris

Furcsa,ha minden igaz,a hivatalos Vista topic a jövő oprendzserei topic,addig a napig,amig kereskedelmi forgaloman ténylegesen nem kapható

Várjunk,ez a topic mikor let létrehozva?

Flame_of_Aiur

Furcsa,ha minden igaz,a hivatalos Vista topic a jövő oprendzserei topic,addig a napig,amig kereskedelmi forgaloman ténylegesen nem kapható

Várjunk,ez a topic mikor let létrehozva?

Windows Vista: a MS terméke, egy még ki nem adott, fejlesztés alatt álló oprendszer.

A jövő oprendszerei: a jövőben megjelenő oprendszerek. Az összes. Akár a Vista is.

Tudod: nem minden madár veréb, de minden veréb madár. Nem minden jövőbeli oprendszer Vista, de a Vista (minden változatban) jövőbeli oprendszer. Egy ideig (jövő év január asszem legálisan), aztán úgyis kell neki egy topic. A jövőbeli oprendszerekről meg aki akar beszélgessen...

A topic létrehozásának idejét meg vagy a kezdőkomment idejéből tudod meg, vagy abból, h ha az alfórumban ráviszed a kurzort, akkor előjön egy kis hint, h 'The topic was started: ...".

Xris

Windows Vista: a MS terméke, egy még ki nem adott, fejlesztés alatt álló oprendszer.

A jövő oprendszerei: a jövőben megjelenő oprendszerek. Az összes. Akár a Vista is.

Tudod: nem minden madár veréb, de minden veréb madár. Nem minden jövőbeli oprendszer Vista, de a Vista (minden változatban) jövőbeli oprendszer. Egy ideig (jövő év január asszem legálisan), aztán úgyis kell neki egy topic. A jövőbeli oprendszerekről meg aki akar beszélgessen...

A topic létrehozásának idejét meg vagy a kezdőkomment idejéből tudod meg, vagy abból, h ha az alfórumban ráviszed a kurzort, akkor előjön egy kis hint, h 'The topic was started: ...".

Azt én is észrevettem,mikor let egy topic megyntiva aztán,egyébként kösz!

• 3 weeks later...
Thinic3

Ehh... és akkor ezzel is egy évig szívunk majd, h megjelenjenek hozzá játékok? Mer az ilyen UT2007, meg amiket bejelentettek Vistára, nem épp egy "386rlz" gépen fognak menni...

• 2 weeks later...
szab0lint

A vista támogatni fogja az XP-re készült játékokat pld: Gothic

GAMEZ

A vista támogatni fogja az XP-re készült játékokat pld: Gothic

hát ha lesz benne ilyne kompatibilitás dolog mint az XPben akkor igen

Hellnight

Sztem nem lesz rossz a Vista. Előbb vagy utóbb úgyis le kell cserélni az XP-t mert egyre több olyan játék lesz ami CSAK Vistán fog elfutni (Crysis, Halo 2, Shadowrun stb). Illetve jövőre jelennek meg a DX10-es kártyák ami szintén Vistával lesznek kompatibilisek. Tehát eljön majd az a nap amikor az XP-ről át kell állni Vistára. Egyébként nekem az XP-vel sincs bajom, akinek nem tetszik a Win, az használjon Linuxot :D

HiTeccom

Hírek a Vistáról...

BBS

CrW

Hírek a Vistáról...

BBS

már a gs-en is fenn van ill. a hwsw-n is egy jó ideje. Ráadásúl mind2 magyar :tongue:

HiTeccom

már a gs-en is fenn van ill. a hwsw-n is egy jó ideje. Ráadásúl mind2 magyar :tongue:

De eredetiben az igazi :ph34r: :lol: !

• 2 weeks later...
nandi009

Az Anyukám tanár és kedvezményel vehetem meg :smile: .

Már az xp-t is 4 ezerért vettem meg :D . és a vista szerintem elég jó lesz csak nem biztos hogy jól fog menni a gépemen :sad: .

Abu85

Nekem nem jön be a Vista az eddigi hírekből megítélve. Nem mondok véleményt úgy, hogy még meg sem jelent, de vannak fenntartásaim. Nem tetszik, hogy továbbra is az NTFS fájlrendszer marad, mert a WinFS nem lesz időre kész, közben az XFS meg az Ext3FS fejletségi szintje, már jóval megelőzi az öregedő NTFS-t. Teljesen új grafikus API (VGF2.0) ellen nincs kifogásom de, hogy a DirectX-es és OpenGL-es programokat csak complier segítségével lehet futtatni, enyhén röhejes, arról nem is beszélve, hogy a Vista új Avalon grafikus felületét OpenGL-ben írták. Felesleges az ilyen "felhasználói élményt fokozó" pontozásos rendszer, tökéletesen tisztában vagyok gépem képességeivel, nem kell értékelni azt. Jó lenne még, ha lehetőséget adnának az msn, internet explorer, media player, buboréktippek külön buherálás és segédprogram nélküli eltávolítására. A legutolsó kívánságom pedig egy használható parancssor.