Horakme 0 Share Posted November 16, 2005 Szerintem nagyon jó kis játék, minden megvan benne. Jó a grafika, sokfajta ember közül lehet választani. Rengeteg fejlõdési lehetõség van. Az írányítás egérrel történik (sajnos elég rosszul van megcsinálva, de hozzá lehet szokni).Sokfajta skill-bõl lehet választani. És a legjobb, hogy teljesen ingyenes. A telepítõtinnen lehet letölteni. Nektek mi a véleményetek róla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackheart 0 Share Posted November 16, 2005 Valami képet, vagy leírást hol találunk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horakme 0 Author Share Posted November 16, 2005 Itt a hivatalos oldal. Leírás, történet kép, minden van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moody 672 Share Posted November 16, 2005 a Client progit kell letölteni? (az a játék?) mert ma letöltöm és holnap elkezdek vele jáccani a gamen kívül kell még vmit csinálni? ha jáccotok, akkor mi a nevetek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horakme 0 Author Share Posted November 16, 2005 a Client progit kell letölteni? (az a játék?) mert ma letöltöm és holnap elkezdek vele jáccani a gamen kívül kell még vmit csinálni? ha jáccotok, akkor mi a nevetek? Igen, a Client-et kell letölteni. Feltelepíted,talán 2 percet frissít azt már játszhatsz is. Én Horakme néven játszok. (lásd aláírásom) Gondolkodtam magyar Guild készítésén, de még nem találtam hozzá senkit. Szal ha valakit érdekel az szóljon rám. Ja és egy jó tanács: max 2 mastery-t fejlessszetek. Többet nem érdemes a kevés skill pontok miatt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolee 0 Share Posted November 16, 2005 Elsõre nem ragadtatot el,de majd valamikor leszedem.Rég nem MMOztam már. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SikAllaT 0 Share Posted November 17, 2005 Üdv! Én játszom egy ideje vele. Csak nem tom mi legyek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horakme 0 Author Share Posted November 17, 2005 Üdv! Én játszom egy ideje vele. Csak nem tom mi legyek... Mi a neved? Vagy már guild-ba? Ha gondolod csatlakozhatsz hozzánk. Lassan már megleszünk kezdõ csapatnak, és a magyar guildon is elkezdhetünk gondolkodni. Ha érdekel a dolog/ vagy bárkit érdekel az keressen meg. Nevem Horakme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackheart 0 Share Posted November 17, 2005 Ma este megnézem, és majd megkereslek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cid 0 Share Posted November 17, 2005 kenem énis, lehet örülni ki hanyas szintû? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SikAllaT 0 Share Posted November 17, 2005 A magyar guildon én is gondolkoztam, de nem vágom a dolgokat! Ha mindenkinek más a jobja, akkor egymást fogjuk ölni? SikAllaT néven tolom. Majd holnap leszek csak, mert este dolgom van Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackheart 0 Share Posted November 17, 2005 Meik szerveren vagytok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horakme 0 Author Share Posted November 17, 2005 Meik szerveren vagytok? Én az Aege szerveren vagyok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horakme 0 Author Share Posted November 17, 2005 Nah, én jelen pillanatban lvl11 vagyok. A guild alapítás (kicsit drága) 500K. Én már kezdem kapizsgálni a dolgokat. A különbözõ munka nem akadály. Sõt sztem elõnyös, mert ha sokan vagyunk akkor akár csoportos vadászatokat is rendezhetünk. Aki tényleg játszani akar és benne lenne a magyar guildba attól várom a javaslatokat. A pénz, az egy fontos kérdés, ehez is szeretnék ötletet kérni, hogy hogyan csináljuk. Nekem jelenleg 50K-m van, szerintem úgy lenne fer ha mindenki adna bele valamennyit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cid 0 Share Posted November 17, 2005 Olvastam egy fansite forumában hogy egyszerre mind3 jobunk is lehet! egyik jobból a másikba ugylehet átváltani, hogy felrakunk egy cuccot! a jobokat lehet fejleszteni is, többet nemnagyon tudok róla! most lv 11 vagyok énis, páran nyomtuk az alfát is, ott volt vmivel magasabb karink is, de azokat törölték! ezeket már álítólag nemfogják Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horakme 0 Author Share Posted November 17, 2005 Olvastam egy fansite forumában hogy egyszerre mind3 jobunk is lehet! egyik jobból a másikba ugylehet átváltani, hogy felrakunk egy cuccot! a jobokat lehet fejleszteni is, többet nemnagyon tudok róla! most lv 11 vagyok énis, páran nyomtuk az alfát is, ott volt vmivel magasabb karink is, de azokat törölték! ezeket már álítólag nemfogják Több munkád is lehet de nincs értelem mert amíg az egyikbõl +kapsz addig a másik visszaveszi azt. Mi a neved, és mit szolsz a guild-hoz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cid 0 Share Posted November 17, 2005 Több munkád is lehet de nincs értelem mert amíg az egyikbõl +kapsz addig a másik visszaveszi azt. Mi a neved, és mit szolsz a guild-hoz? hát ja, aztamugy nemtom miket nyerünk a jobal, gondolom pénzt! Sogetsu a karim neve jóötlet a guild csak az 500K elég drága Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackheart 0 Share Posted November 17, 2005 Én az Aege szerveren vagyok. Öhh... Akkor részemrõl bukta a magyar guild terv, mert én a Xaia-n vagyok De ha valahogy fölhúztok engem meg Sajt_Sensei-t, meg Zero00-t 5 szintig, akkor átpártolunk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horakme 0 Author Share Posted November 17, 2005 hát ja, aztamugy nemtom miket nyerünk a jobal, gondolom pénzt! Sogetsu a karim neve jóötlet a guild csak az 500K elég drága Igaz, azért kéne felosztani. Arra vagyok jelen pillanatban kíváncsi, hogy ki gondolja komolyan. Mit szóltok egy szombati találkozóra? Holnapig jelezzen vissza aki tud, és hogy mikor tudna feljönni (lehetõleg ne 40 idõpontot írjatok ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cid 0 Share Posted November 17, 2005 énis a Xianon vagyok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horakme 0 Author Share Posted November 17, 2005 Öhh... Akkor részemrõl bukta a magyar guild terv, mert én a Xaia-n vagyok De ha valahogy fölhúztok engem meg Sajt_Sensei-t, meg Zero00-t 5 szintig, akkor átpártolunk. 5-ös szintig? Nem akadály sima ügy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackheart 0 Share Posted November 17, 2005 Sirályság. Van msn-etek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horakme 0 Author Share Posted November 17, 2005 Sirályság. Van msn-etek? van magician15_1@msn.com ja és hogy lehet boltot nyitni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackheart 0 Share Posted November 17, 2005 Arra még nem jöttem rá Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cid 0 Share Posted November 17, 2005 actionben a stail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts