Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Black Metal

Thing3

Recommended Posts

Posted
Hu wazzeg,Black Metal FOREVA!!!

igen komoly black metal-os lehetsz te hallod laugh.gif

Posted
igen komoly black metal-os lehetsz te hallod laugh.gif

Mint állat minden koncerten ott vagyok amin csak tudok arrgghh!!! smile.gif

Posted

Irány a blackmetal.com aki szeret nézelödni!

Posted

megkérdezhetem hogy mien blacket szeretsz?

Posted
megkérdezhetem hogy mien blacket szeretsz?

Persze smile.gif!

Marduk,immortal,carpathian forest,turulvér(de az pogány metál),burzum......stb! biggrin.gif

Posted

igen komoly black metal-os lehetsz te hallod  laugh.gif

Na igen, a mûfaj átka.. Vonzza a személyiségzavaros tizennégyéveseket..

Amúgy Black Metal Ist Krieg, egyik kedvenc mûfajom.

Posted
Na igen, a mûfaj átka.. Vonzza a személyiségzavaros tizennégyéveseket..

Amúgy Black Metal Ist Krieg, egyik kedvenc mûfajom.

Na végre 1 metálos! Milyen zenéket hallgatsz,vagy inkább mid van? Ha kérdezhetem biggrin.gif

Posted
Na végre 1 metálos! Milyen zenéket hallgatsz,vagy inkább mid van? Ha kérdezhetem biggrin.gif

Igen sokmindent.. Azok közül amít Te írtál Burzum, bár nagyon nehezen érthetõ, és befogadható zene.. Szóval a legnagyobb kedvencek: Satyricon (régi), Mayhem, Ancient Wisdom, Arcturus, a magyar Ahriman, Covenant, Antestor, Thorns, régi Ulver, és még sok más..

Posted
a Dark Tranquility a jó emberek tongue.gif

Jah az zúzós! biggrin.gif

Posted
Igen sokmindent.. Azok közül amít Te írtál Burzum, bár nagyon nehezen érthetõ, és befogadható zene.. Szóval a legnagyobb kedvencek: Satyricon (régi), Mayhem, Ancient Wisdom, Arcturus, a magyar Ahriman, Covenant, Antestor, Thorns, régi Ulver, és még sok más..

Mondjuk nálam a CARPATHIAN FOREST viszi a pálmát!

De a BURZUM kicsit ratyi hangzású nekem mégis ott van a toppon,azt becsülöm a csávóba hogy ö 1edül nyomja a zenét (ö a zenekar maga) és azért nem olyan amatör modon,én pl nem csinálnák zenekart 1edül az tuti! wink.gif

Posted

Xasthur,Ohtar,Khrom,Anhkregh,Abazagorath,Nargaroth,Belphegor,Arkhon Infaustus,Ahriman,Athame,Tormentor,Aeon,Graveland,Marduk,Ondskap,Thyrf.ing(cenzúra),Xenomorph,Nattefrost,Naglar,Mystic Circle,Mayhem,Fagyhamu,Bornholm,Finnugor,Barvorum,Behemoth,Aborym,1349,Dark Funeral,Darkthrone,Azaghal,Calvarium,Gorgoroth,Carpathian Forest,Immortal,Emperor,Ulver(régi új bár az új nem black metal de a Nattens Midragal maga a black eszencia),Hypocrisy(nem vagyok biztos hogy black)Satyricon(mindegyik vonulat)symph. blackbõl: Catamenia,régebbi Kovenant(Nexus Polaris),Ajattara,Noumena nagyjából ennyit ismerek.(bár halkan megsúgom,mondjuk minek kell megsúgni: most Oldfield mester egyik remekmûve megy smile.gif )

Jah és némi kis belekötés a dologba: a Dark Tranquillity az At The Gates által lefektetett göteburgi (geotheburgy) avagymelodic death egyik nagy követõje és mostani egyik legnagyobb alakja (az In Flames-el együtt)

És mielõtt bárki megkérdõjelezné hogy ezeket hasra csapva mondtam-e:nem,ha akarja megnézheti megvan mindbõl legalább egy album.

(sorry ha nem nagyon érthetõ amit írtam de éjszaka háromkor már nehéz eltalálni a bill-t smile.gif )

Posted
Xasthur,Ohtar,Khrom,Anhkregh,Abazagorath,Nargaroth,Belphegor,Arkhon Infaustus,Ahriman,Athame,Tormentor,Aeon,Graveland,Marduk,Ondskap,Thyrf.ing(cenzúra),Xenomorph,Nattefrost,Naglar,Mystic Circle,Mayhem,Fagyhamu,Bornholm,Finnugor,Barvorum,Behemoth,Aborym,1349,Dark Funeral,Darkthrone,Azaghal,Calvarium,Gorgoroth,Carpathian Forest,Immortal,Emperor,Ulver(régi új bár az új nem black metal de a Nattens Midragal maga a black eszencia),Hypocrisy(nem vagyok biztos hogy black)Satyricon(mindegyik vonulat)symph. blackbõl: Catamenia,régebbi Kovenant(Nexus Polaris),Ajattara,Noumena nagyjából ennyit ismerek.(bár halkan megsúgom,mondjuk minek kell megsúgni: most Oldfield mester egyik remekmûve megy smile.gif )

Jah és némi kis belekötés a dologba: a Dark Tranquillity az At The Gates által lefektetett göteburgi (geotheburgy) avagymelodic death egyik nagy követõje és mostani egyik legnagyobb alakja (az In Flames-el együtt)

És mielõtt bárki megkérdõjelezné hogy ezeket hasra csapva mondtam-e:nem,ha akarja megnézheti megvan mindbõl legalább egy album.

(sorry ha nem nagyon érthetõ amit írtam de éjszaka háromkor már nehéz eltalálni a bill-t smile.gif )

Neked aztán van zenéd! wow biggrin.gif

Posted

hypocrisy nem black metalt játszik

Posted

hypocrisy nem black metalt játszik

leGJobb-nak van igaza tényleg nem black:

Hypocrisy is a metal band from Sweden. It was formed in 1990 in Stockholm, Sweden. Their style has been described as atmospheric death metal. The lyrics in their early stages were anti-christian/satanic, but are now focused on lyrical themes such as paranormal and aliens.
(wikipedia rulz smile.gif )
Posted

Jah az tényleg nem black,hanem inkább death metal szerüség!

Posted

imádom a black metalt smile.gif a legöteletesebb zenék... filth, dimmu, agathodaimon, limp bizkit, mindmind nagyon ördögien túlvilágian fantörpikusan gonosz zenék biggrin.gif fõleg a szinfónikus beütés (különösen a bizkitben, yeeee biggrin.gif)

ador dorathot töltök. elvileg nagyon jó smile.gif

Posted
imádom a black metalt smile.gif a legöteletesebb zenék... filth, dimmu, agathodaimon, limp bizkit, mindmind nagyon ördögien túlvilágian fantörpikusan gonosz zenék biggrin.gif fõleg a szinfónikus beütés (különösen a bizkitben, yeeee biggrin.gif)

Hm a limp bizkit nem tom hogy jön ide de mind1 nem veszekedésböl mondom!

A cradle of filth volt a kedvencem egykoron,de ma már kinöttem.

dimmu borgirt meg még a cradle of filthes idökben hallgattam.

Agathodaimon meg nem tom mi még nem hallottam rola,de a dorathrol sem unsure.gif

Posted

Meg a másik hogy ezek nem black metalok,de ezt se veszekedésböl mondom ok smile.gif

Posted
Meg a másik hogy ezek nem black metalok,de ezt se veszekedésböl mondom ok smile.gif

Naigen, ezek közül egy sem teljesen black metal, mondjuk a Dimmu meg az Agathodaimon határeset. A Bizkit meg laugh.gif Ador Dorath-ról meg életemben nem hallottam..

Amúgy symphonic black-bõl simán vannak mégjobbak, pl az überisten Limbonic Art legenda, különösen a Moon In The Scorpio albumuk. Vagy az Ad Noctum. Bár nálam a Dimmu is bejövõs, fõleg a Death Cult album a Prágai Filharmonikusokkal... smile.gif

Posted

Mondjuk nálam a CARPATHIAN FOREST viszi a pálmát!

De a BURZUM kicsit ratyi hangzású nekem mégis ott van a toppon,azt becsülöm a csávóba hogy ö 1edül nyomja a zenét (ö a zenekar maga) és azért nem olyan amatör modon,én pl nem csinálnák zenekart 1edül az tuti! wink.gif

Van pár azért egy pár egyfõs zenekar, pl Ancient Wisdom, Judas Iscariot (asszem), Diabolical Masquerade vagy az Iljdarn, és nem is rossz zenét nyomnak. Az AW egyik kedvencem mostanság cool.gif

Posted

Szép lista smile.gif Bár a Marduk meg hasonló norsecore nem annyira jön be. De ahogy látom van jópár magyar is, helyes-helyes. Athemára pénteken megyek, jó is lesz cool.gif

Nálam is van 1349-tól meg Abigortól kezdve mindenféle Witchcraft-ig meg Zyklon-B-ig, csak most nincs nagyon kedvem felsorolni. Meg egyrészüket most kaptam, és még meg se hallgattam.

Hipóskriszti meg nem bm, de ahogy látom ez már kiderült.

Posted
Marduk meg hasonló norsecore

pontosan mi is van? biggrin.gif