Zarathos Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 itt van a black+death topik de szegény már eléggé halott
waccamar Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Hu wazzeg,Black Metal FOREVA!!! igen komoly black metal-os lehetsz te hallod
Thing3 Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 igen komoly black metal-os lehetsz te hallod Mint állat minden koncerten ott vagyok amin csak tudok arrgghh!!!
Thing3 Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Irány a blackmetal.com aki szeret nézelödni!
Machine_Head Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 megkérdezhetem hogy mien blacket szeretsz?
Thing3 Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 megkérdezhetem hogy mien blacket szeretsz? Persze ! Marduk,immortal,carpathian forest,turulvér(de az pogány metál),burzum......stb!
Xzu Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 igen komoly black metal-os lehetsz te hallod Na igen, a mûfaj átka.. Vonzza a személyiségzavaros tizennégyéveseket.. Amúgy Black Metal Ist Krieg, egyik kedvenc mûfajom.
Thing3 Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Na igen, a mûfaj átka.. Vonzza a személyiségzavaros tizennégyéveseket.. Amúgy Black Metal Ist Krieg, egyik kedvenc mûfajom. Na végre 1 metálos! Milyen zenéket hallgatsz,vagy inkább mid van? Ha kérdezhetem
Xzu Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Na végre 1 metálos! Milyen zenéket hallgatsz,vagy inkább mid van? Ha kérdezhetem Igen sokmindent.. Azok közül amít Te írtál Burzum, bár nagyon nehezen érthetõ, és befogadható zene.. Szóval a legnagyobb kedvencek: Satyricon (régi), Mayhem, Ancient Wisdom, Arcturus, a magyar Ahriman, Covenant, Antestor, Thorns, régi Ulver, és még sok más..
Thing3 Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 a Dark Tranquility a jó emberek Jah az zúzós!
Thing3 Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Igen sokmindent.. Azok közül amít Te írtál Burzum, bár nagyon nehezen érthetõ, és befogadható zene.. Szóval a legnagyobb kedvencek: Satyricon (régi), Mayhem, Ancient Wisdom, Arcturus, a magyar Ahriman, Covenant, Antestor, Thorns, régi Ulver, és még sok más.. Mondjuk nálam a CARPATHIAN FOREST viszi a pálmát! De a BURZUM kicsit ratyi hangzású nekem mégis ott van a toppon,azt becsülöm a csávóba hogy ö 1edül nyomja a zenét (ö a zenekar maga) és azért nem olyan amatör modon,én pl nem csinálnák zenekart 1edül az tuti!
jihad Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Xasthur,Ohtar,Khrom,Anhkregh,Abazagorath,Nargaroth,Belphegor,Arkhon Infaustus,Ahriman,Athame,Tormentor,Aeon,Graveland,Marduk,Ondskap,Thyrf.ing(cenzúra),Xenomorph,Nattefrost,Naglar,Mystic Circle,Mayhem,Fagyhamu,Bornholm,Finnugor,Barvorum,Behemoth,Aborym,1349,Dark Funeral,Darkthrone,Azaghal,Calvarium,Gorgoroth,Carpathian Forest,Immortal,Emperor,Ulver(régi új bár az új nem black metal de a Nattens Midragal maga a black eszencia),Hypocrisy(nem vagyok biztos hogy black)Satyricon(mindegyik vonulat)symph. blackbõl: Catamenia,régebbi Kovenant(Nexus Polaris),Ajattara,Noumena nagyjából ennyit ismerek.(bár halkan megsúgom,mondjuk minek kell megsúgni: most Oldfield mester egyik remekmûve megy ) Jah és némi kis belekötés a dologba: a Dark Tranquillity az At The Gates által lefektetett göteburgi (geotheburgy) avagymelodic death egyik nagy követõje és mostani egyik legnagyobb alakja (az In Flames-el együtt) És mielõtt bárki megkérdõjelezné hogy ezeket hasra csapva mondtam-e:nem,ha akarja megnézheti megvan mindbõl legalább egy album. (sorry ha nem nagyon érthetõ amit írtam de éjszaka háromkor már nehéz eltalálni a bill-t )
Thing3 Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 Xasthur,Ohtar,Khrom,Anhkregh,Abazagorath,Nargaroth,Belphegor,Arkhon Infaustus,Ahriman,Athame,Tormentor,Aeon,Graveland,Marduk,Ondskap,Thyrf.ing(cenzúra),Xenomorph,Nattefrost,Naglar,Mystic Circle,Mayhem,Fagyhamu,Bornholm,Finnugor,Barvorum,Behemoth,Aborym,1349,Dark Funeral,Darkthrone,Azaghal,Calvarium,Gorgoroth,Carpathian Forest,Immortal,Emperor,Ulver(régi új bár az új nem black metal de a Nattens Midragal maga a black eszencia),Hypocrisy(nem vagyok biztos hogy black)Satyricon(mindegyik vonulat)symph. blackbõl: Catamenia,régebbi Kovenant(Nexus Polaris),Ajattara,Noumena nagyjából ennyit ismerek.(bár halkan megsúgom,mondjuk minek kell megsúgni: most Oldfield mester egyik remekmûve megy ) Jah és némi kis belekötés a dologba: a Dark Tranquillity az At The Gates által lefektetett göteburgi (geotheburgy) avagymelodic death egyik nagy követõje és mostani egyik legnagyobb alakja (az In Flames-el együtt) És mielõtt bárki megkérdõjelezné hogy ezeket hasra csapva mondtam-e:nem,ha akarja megnézheti megvan mindbõl legalább egy album. (sorry ha nem nagyon érthetõ amit írtam de éjszaka háromkor már nehéz eltalálni a bill-t ) Neked aztán van zenéd! wow
jihad Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 hypocrisy nem black metalt játszik leGJobb-nak van igaza tényleg nem black: Hypocrisy is a metal band from Sweden. It was formed in 1990 in Stockholm, Sweden. Their style has been described as atmospheric death metal. The lyrics in their early stages were anti-christian/satanic, but are now focused on lyrical themes such as paranormal and aliens. (wikipedia rulz )
Thing3 Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 Jah az tényleg nem black,hanem inkább death metal szerüség!
Mudvaynian Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 imádom a black metalt a legöteletesebb zenék... filth, dimmu, agathodaimon, limp bizkit, mindmind nagyon ördögien túlvilágian fantörpikusan gonosz zenék fõleg a szinfónikus beütés (különösen a bizkitben, yeeee ) ador dorathot töltök. elvileg nagyon jó
Thing3 Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 imádom a black metalt a legöteletesebb zenék... filth, dimmu, agathodaimon, limp bizkit, mindmind nagyon ördögien túlvilágian fantörpikusan gonosz zenék fõleg a szinfónikus beütés (különösen a bizkitben, yeeee ) ador dorathot töltök. elvileg nagyon jó Hm a limp bizkit nem tom hogy jön ide de mind1 nem veszekedésböl mondom! A cradle of filth volt a kedvencem egykoron,de ma már kinöttem. dimmu borgirt meg még a cradle of filthes idökben hallgattam. Agathodaimon meg nem tom mi még nem hallottam rola,de a dorathrol sem
Thing3 Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 imádom a black metalt a legöteletesebb zenék... filth, dimmu, agathodaimon, limp bizkit, mindmind nagyon ördögien túlvilágian fantörpikusan gonosz zenék fõleg a szinfónikus beütés (különösen a bizkitben, yeeee ) ador dorathot töltök. elvileg nagyon jó Meg a másik hogy ezek nem black metalok,de ezt se veszekedésböl mondom ok
Xzu Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Meg a másik hogy ezek nem black metalok,de ezt se veszekedésböl mondom ok Naigen, ezek közül egy sem teljesen black metal, mondjuk a Dimmu meg az Agathodaimon határeset. A Bizkit meg Ador Dorath-ról meg életemben nem hallottam.. Amúgy symphonic black-bõl simán vannak mégjobbak, pl az überisten Limbonic Art legenda, különösen a Moon In The Scorpio albumuk. Vagy az Ad Noctum. Bár nálam a Dimmu is bejövõs, fõleg a Death Cult album a Prágai Filharmonikusokkal...
Xzu Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Mondjuk nálam a CARPATHIAN FOREST viszi a pálmát! De a BURZUM kicsit ratyi hangzású nekem mégis ott van a toppon,azt becsülöm a csávóba hogy ö 1edül nyomja a zenét (ö a zenekar maga) és azért nem olyan amatör modon,én pl nem csinálnák zenekart 1edül az tuti! Van pár azért egy pár egyfõs zenekar, pl Ancient Wisdom, Judas Iscariot (asszem), Diabolical Masquerade vagy az Iljdarn, és nem is rossz zenét nyomnak. Az AW egyik kedvencem mostanság
Xzu Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Xasthur,Ohtar,Khrom,Anhkregh,Abazagorath,Nargaroth,Belphegor,Arkhon Infaustus,Ahriman,Athame,Tormentor,Aeon,Graveland,Marduk,Ondskap,Thyrf.ing(cenzúra),Xenomorph,Nattefrost,Naglar,Mystic Circle,Mayhem,Fagyhamu,Bornholm,Finnugor,Barvorum,Behemoth,Aborym,1349,Dark Funeral,Darkthrone,Azaghal,Calvarium,Gorgoroth,Carpathian Forest,Immortal,Emperor,Ulver(régi új bár az új nem black metal de a Nattens Midragal maga a black eszencia),Hypocrisy(nem vagyok biztos hogy black)Satyricon(mindegyik vonulat)symph. blackbõl: Catamenia,régebbi Kovenant(Nexus Polaris),Ajattara,Noumena nagyjából ennyit ismerek.(bár halkan megsúgom,mondjuk minek kell megsúgni: most Oldfield mester egyik remekmûve megy ) Jah és némi kis belekötés a dologba: a Dark Tranquillity az At The Gates által lefektetett göteburgi (geotheburgy) avagymelodic death egyik nagy követõje és mostani egyik legnagyobb alakja (az In Flames-el együtt) És mielõtt bárki megkérdõjelezné hogy ezeket hasra csapva mondtam-e:nem,ha akarja megnézheti megvan mindbõl legalább egy album. (sorry ha nem nagyon érthetõ amit írtam de éjszaka háromkor már nehéz eltalálni a bill-t ) Szép lista Bár a Marduk meg hasonló norsecore nem annyira jön be. De ahogy látom van jópár magyar is, helyes-helyes. Athemára pénteken megyek, jó is lesz Nálam is van 1349-tól meg Abigortól kezdve mindenféle Witchcraft-ig meg Zyklon-B-ig, csak most nincs nagyon kedvem felsorolni. Meg egyrészüket most kaptam, és még meg se hallgattam. Hipóskriszti meg nem bm, de ahogy látom ez már kiderült.
absintheur Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Marduk meg hasonló norsecore pontosan mi is van?
Recommended Posts