atryl 0 Share Posted October 10, 2004 Najah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feroxx 0 Share Posted October 10, 2004 Tud valaki valami gosu rajzszakkört? Szeretek meeg tudok is rajzolni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaTHaR 0 Share Posted October 10, 2004 Najah. atryl linkeld be az oldalad,ajánlom Feroxx figyelmébe.És küldd el a rajzokat a Blizzardnak,mert pl.: az a headhunter rajz mindet odaveri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feroxx 0 Share Posted October 10, 2004 Muti Muti !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaTHaR 0 Share Posted October 11, 2004 Atryl lécci linkeld be az oldalad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaTHaR 0 Share Posted October 12, 2004 http://art.astrolog.hu/albums/0/15.html itt vannak atryl rajzai,jok nagyon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
szuszka 0 Share Posted October 20, 2004 megnéztem.télleg jok a rajzok GRATZ! nem tudom viszont, hogy ki az alkoto! szoval csak ugy mondom a semmibe, hogy ezeket hobbi szinten üzöd, vagy olyan suliba jársz???esetleg más? ha nem érzed azt, hogy be kell fejezned a rajzot, akkor ne eröltesd,mert elrontod!folytasd amikor kedved van hozzá. én müvészetibe járok.az elejéln tök szerettem, de itt minket tulhajszolnak, és nem érzezzük már az alkotás gyönyörét. elsöben ugy jöttem ide,hogy tök be voltam zsongva, hogy azt csinálhatom,amit szeretek...és tudok, erre elrontották az egészet, és már abszolut alig van kedvem ittmaradni... remélem ti nem jártatok igy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaTHaR 0 Share Posted October 20, 2004 Az alkoto neve atryl.Ő nyitotta a topic-t. Elég sza* lehet.Miért mit csináltok mostanában?Mármint mit rajzoltok? Én is épp most rontom el az életem azzal hogy alig tanulok szal nem vagy egyedül(tudom hogy ez nem boldogit de ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaldabaoth 0 Share Posted October 20, 2004 (Tapsvihar) nagyon jóók. Csomó ideig próbáltam találni CD-borítőkat különféle elvont zenékhez... Most már van vagy 3 borítónak való. Köszikössz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaTHaR 0 Share Posted October 20, 2004 Fizess érte használati jogot... ma már minden szart levédenek jogilag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaldabaoth 0 Share Posted October 20, 2004 Atryl: utalom a pénzt, csak mondd a bankszámlaszámod ! tényleg királyságok a képek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
szuszka 0 Share Posted October 20, 2004 Az alkoto neve atryl.Ő nyitotta a topic-t. Elég sza* lehet.Miért mit csináltok mostanában?Mármint mit rajzoltok? Én is épp most rontom el az életem azzal hogy alig tanulok szal nem vagy egyedül(tudom hogy ez nem boldogit de ) hát mostanában kockákat rajzolunk.de olyan összeállitásban, hogy be tudok töle halni! szerencsére a szenezés még nem jutott eszébe! kicsit boldogit, mer tudom, hogy nem csak én vagyok ilyen lusta állat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaTHaR 0 Share Posted October 21, 2004 Hát lehet hogyha abbahagyjátok kockát jön valami jo figy ha elvégzed a rajzsulit akkor utána ugy és ott kamatoztatod a képességedet ahogsyan akarod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFender 0 Share Posted October 21, 2004 jah, a müvészeteknbek a kamat a lkényege, ha van valamid amit kamatoztatsz akkor az iszonyatos mennyiségű jóval jár... Csak vkinek elöször meg kell venni -> ez nem sikerül sokszor Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaTHaR 0 Share Posted October 21, 2004 Hát ez azért nem igy van...én ezt ugy értettem hogy örülhetsz ha azt csinálod amit akarsz(körülbelül). Lehet ugy is üzni müvészetet(söt a legtöbb müvészre igaz),hogy nem nyilvánosan csinálja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFender 0 Share Posted October 21, 2004 Hát ez azért nem igy van...én ezt ugy értettem hogy örülhetsz ha azt csinálod amit akarsz(körülbelül). Lehet ugy is üzni müvészetet(söt a legtöbb müvészre igaz),hogy nem nyilvánosan csinálja. de a hirhez az kell amit leirtam, aki meg magának csinálja és élvezi is, az nagyon boldog ember lehet... és irigyelnékl egy iulyen embert.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaTHaR 0 Share Posted October 21, 2004 Miért te például gitárt nem magadért csinálod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFender 0 Share Posted October 21, 2004 Miért te például gitárt nem magadért csinálod? én azt azért csinalom, hogy ha majd nagyobbleszek , és lesz együttesem, akkor megmutassam másoknak azt a jót, amit én gondolok(ha akarod értsd ugy h meg akarom váltani a világot) ha csak 1-2% akkor is jó, mert vki megértette... szal én valahogy ,magamnak- magam = ti magamnak-nektek alapon meg hát jó hallgatni, és szerenék elinditani vmi újat a zeneiparban, mert unom a mostani állást, mert nincs semmi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
szuszka 0 Share Posted October 21, 2004 na! a mai rajzfestésem elég jo volt!még a rajzomat is dicsérték, és ez megint visszahozta a kedvem! Zaci:most a portré fog jönni, aminél rosszabb nincs is!azzal fogunk egész évben szenvedni!!ezután koponya, majd 4.ben akt...szal ennél jobb már nem hisze, hogy lesz. a müvészetnek az a lényege, hogy ki tudd magad fejezni, és ezt mások is lássák, hogy mi van benned!ezzel pénzt nem nagyon lehet keresni, ahhoz nagyon nagy mázli kell! sajnos. TheFender:sok sikert! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaldabaoth 0 Share Posted October 21, 2004 figy ha elvégzed a rajzsulit akkor utána ugy és ott kamatoztatod a képességedet ahogsyan akarod. háát, nem akarok egy pesszimista suttyónak látszani, és szerintem is csak rajzolj amennyit bírsz, de manapság( ) (sajnos), a tehetségnél és a tanulásnál egy sokkal nagyobb erő működik... ...nem a szerencse hanem a kib***ott protekció. De hajrá!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaTHaR 0 Share Posted October 21, 2004 Az igazi müvészt az alkotás lehetösége teszi boldoggá. Igazad van a protekcioval,ha irnom kéne egy aktuális társadalomkritikát azt venném alapjául(meg persze a pénzt).De végülis a két dolog nem egy szinten van,a protekcio azért kell hogy elhelyezkedj és akkor lesz pénzed,de mind1,érted mire gondolok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaldabaoth 0 Share Posted October 21, 2004 Ja! De milyen is egy igazi művész. Most leírok egy megdöbbentő sztorit. Ami mellesleg tök igaz: Műterem. Csend, csak egy férfi van megvilgítva középen. Kezében épp valami furcsán vörös dolog. Az arca fájdalmas, lehet hogy üvölt is. Körülötte ürülék, és vizelet. Ebben fekszik, szobormereven. Villany fel, és egy csomó szmokingos fickó, szőrmebundás nő tapsol. Az igazság: A pudingi levágta a saját ööö... izé farkát, ezután lelocsolták a saját vizeletével és a többi. És egy ilyen bemutató belépője kb 1000 dolcsi volt. Szal... Lehet kételkedni, de én elhiszem. Hisz a mai emberek nmigazán tudjk mit is csináljanak magukkal, a gazdagoknak meg mindegy volt mit néznek, nekik az számított, hogy sikk-e nézni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaTHaR 0 Share Posted October 21, 2004 Hát ez egyenesen torz. Mindenkinek más a müvészet tudom és mindenki abban teljesiti ki magát amiben ki tudja,de azért ha már ennyire megfertözi ezt is a pénz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaldabaoth 0 Share Posted October 21, 2004 A sznobizmus az egyik elviselhetetlen emberi tulajdonság, amit a legtöbb "arisztokratába" az ABC-vel együtt nevelnek bele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaTHaR 0 Share Posted October 21, 2004 Én az ilyen embereket sajnálom,nem utálom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts