Sci-fi_Vampire 0 Share Posted July 13, 2005 Régebben láttam egy ilyen topicot (asszem) de azóta eltûnt Remélem ez nem jut hasonló sorsra... Szal éljen az Encyclopedia Galactica, jobb mint az Útikalauz, mégha drágább is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan1EL 0 Share Posted July 13, 2005 Régebben láttam egy ilyen topicot (asszem) de azóta eltûnt Remélem ez nem jut hasonló sorsra... Szal éljen az Encyclopedia Galactica, jobb mint az Útikalauz, mégha drágább is tényleg volt egy ilyen topik de sajnos a feledés homályába merült... azt vettem észre hogy kevesen olvasnak sci-fi-t... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rizzo_Daddy 0 Share Posted July 14, 2005 tényleg volt egy ilyen topik de sajnos a feledés homályába merült... azt vettem észre hogy kevesen olvasnak sci-fi-t... És ez igen szomorú... Pedig lenne mit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sci-fi_Vampire 0 Author Share Posted July 14, 2005 És ez igen szomorú... Pedig lenne mit... Igen én nemrég végeztem ki az ötödik kötetet. A negyedikkel kezdtem Nem volt más a Libriben, úgyhogy megwettem azt. Most repesve várom hogy az elsõt megvehessem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sci-fi_Vampire 0 Author Share Posted July 15, 2005 Hát úgy látszik a fórumozók nem mutatnak nagy érdeklõdést a könyv iránt Lehet hogy töröltetem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troglodyte 0 Share Posted July 16, 2005 Igen én nemrég végeztem ki az ötödik kötetet. A negyedikkel kezdtem Nem volt más a Libriben, úgyhogy megwettem azt. Most repesve várom hogy az elsõt megvehessem... nekem az elsõ kettõ van meg. csere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kerub 0 Share Posted July 16, 2005 tényleg volt egy ilyen topik de sajnos a feledés homályába merült... azt vettem észre hogy kevesen olvasnak sci-fi-t... Én meg azt veszem észre, h kevesen olvasnak könyvet (fõleg a fórumozók ) Peddig tényleg lenne mit. Pl Asimov a legjobbak közé tartozik, de tudnék még mit ajánlani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sci-fi_Vampire 0 Author Share Posted July 16, 2005 Én meg azt veszem észre, h kevesen olvasnak könyvet (fõleg a fórumozók ) Peddig tényleg lenne mit. Pl Asimov a legjobbak közé tartozik, de tudnék még mit ajánlani Iggen egyetértek, elég elhanyagolt szegény könyv-részleg...beszereztem az elsõ kötetet, elkezdem olvasni mihelyt befejezem a Világok Harcát Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan1EL 0 Share Posted July 16, 2005 Iggen egyetértek, elég elhanyagolt szegény könyv-részleg...beszereztem az elsõ kötetet, elkezdem olvasni mihelyt befejezem a Világok Harcát én az elsõ kettõt olvasom, hamarosan nekikezdek a harmadiknak. az elsõben vannak a robotnovellák, azoknak köszönhetõen szerettem meg Asimov-ot nehogy töröltesd ezt a topikot, ennyi rõvel én is töröltethetném a Philip K. Dick topikomat, oda is csak ritkán írnak. Veszi közületek valaki a Galaktikát? (rengeteg jó sci-fi novella jelenik meg benne) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kerub 0 Share Posted July 17, 2005 én az elsõ kettõt olvasom, hamarosan nekikezdek a harmadiknak. az elsõben vannak a robotnovellák, azoknak köszönhetõen szerettem meg Asimov-ot nehogy töröltesd ezt a topikot, ennyi rõvel én is töröltethetném a Philip K. Dick topikomat, oda is csak ritkán írnak. Veszi közületek valaki a Galaktikát? (rengeteg jó sci-fi novella jelenik meg benne) A topic automatikusan törlõdik, ha 1 hónapig senki nem ír bele Néha kezembe kerül egy Galaktika és akkor el szoktam olvasni. Nagyon jó képek vannak benne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sci-fi_Vampire 0 Author Share Posted July 17, 2005 Hát tegnap egy nevezetes bevásrlóközpontba megnéztem egyet, kíváncsi voltam Gyu írására, de ezek szert az elözõben volt... Nem nagyon veszek más újságot, csak GS elõfizu meg WoW, a többit kiolvasom helyben Látom valaki szavazott galaxiára, én meg nemszavaztam... Ennyi militarista ember wan ezen a fórumon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kerub 0 Share Posted July 17, 2005 Gyu írása??? Csak nem novellát írt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sci-fi_Vampire 0 Author Share Posted July 17, 2005 Gyu írása??? Csak nem novellát írt? Írt egyet, ami be is került a Galaktikába, és ha jól tudom még egy szavazást is megnyert (logikusan "melyik a legjobb" szavazást) de ebben nemvagyok fullbiztos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sci-fi_Vampire 0 Author Share Posted July 17, 2005 Csak én kedveltem a második alapítványt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kerub 0 Share Posted July 17, 2005 Csak én kedveltem a második alapítványt? Én az összes alapítványt kedvelem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan1EL 0 Share Posted July 17, 2005 A topic automatikusan törlõdik, ha 1 hónapig senki nem ír bele Néha kezembe kerül egy Galaktika és akkor el szoktam olvasni. Nagyon jó képek vannak benne jaj ne! mindenki a képekkel jön hogy milyen szépek... a novellák is nagyon jók (persze van kevésbé jó is köztük) de vannak olyanok is amiken rengeteget lehet filózni jó cikkek (tudományos jellegûek) - én már november óta veszem. a júniúsi Galaktikában jelent meg Gyu írása, "a világ eleje címmel"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sci-fi_Vampire 0 Author Share Posted July 17, 2005 jaj ne! mindenki a képekkel jön hogy milyen szépek... a novellák is nagyon jók (persze van kevésbé jó is köztük) de vannak olyanok is amiken rengeteget lehet filózni jó cikkek (tudományos jellegûek) - én már november óta veszem. a júniúsi Galaktikában jelent meg Gyu írása, "a világ eleje címmel"... Milyen volt, mirõl szólt? Akár be is szkennelhetnéd, hogy biztosítsuk a topic jövõjét... Kinek melyik válság jött be a legjobban? Én Slavor Hardin korit, meg az Öszvéreset bírtam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan1EL 0 Share Posted July 17, 2005 Milyen volt, mirõl szólt? Akár be is szkennelhetnéd, hogy biztosítsuk a topic jövõjét... Kinek melyik válság jött be a legjobban? Én Slavor Hardin korit, meg az Öszvéreset bírtam szkennelném de sajnos nem mûködik a scanner-em... viszont ajánlom ezt az oldalat: www,metagalaktika.hu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kerub 0 Share Posted July 17, 2005 szkennelném de sajnos nem mûködik a scanner-em... viszont ajánlom ezt az oldalat: www,metagalaktika.hu Ezt ismerem, de sokra nem megyünk vele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kerub 0 Share Posted July 17, 2005 A topic jövõjére tekintettel amondó vagyok, h ez egy sci-fi topic legyen. Eddig is jól eldumáltunk a témról és a tivábbiakban is maradhatna így. Így ha töretlenül idejárunk akkor nemhogy fent fog maradni, de még népszerû is lesz A fõ irányelv: Asimov és a sci-fi irodalom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sci-fi_Vampire 0 Author Share Posted July 17, 2005 A topic jövõjére tekintettel amondó vagyok, h ez egy sci-fi topic legyen. Eddig is jól eldumáltunk a témról és a tivábbiakban is maradhatna így. Így ha töretlenül idejárunk akkor nemhogy fent fog maradni, de még népszerû is lesz A fõ irányelv: Asimov és a sci-fi irodalom! Jah majd holnap reggel szólok egy modinak hogy nevezze át. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan1EL 0 Share Posted July 17, 2005 A topic jövõjére tekintettel amondó vagyok, h ez egy sci-fi topic legyen. Eddig is jól eldumáltunk a témról és a tivábbiakban is maradhatna így. Így ha töretlenül idejárunk akkor nemhogy fent fog maradni, de még népszerû is lesz A fõ irányelv: Asimov és a sci-fi irodalom! na ez jó ötlet volt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rizzo_Daddy 0 Share Posted July 18, 2005 Jah majd holnap reggel szólok egy modinak hogy nevezze át. Még csak szólni sem kell... Parancsoljatok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sci-fi_Vampire 0 Author Share Posted July 18, 2005 Még csak szólni sem kell... Parancsoljatok! Igazán kössszzzi Na gyerekek akkor ált. sci-fi, olvasott már valaki Stanislav Lem valamelyik könyvét? Mertha igen akkor milyen, mert most azzal szemezek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan1EL 0 Share Posted July 18, 2005 Igazán kössszzzi Na gyerekek akkor ált. sci-fi, olvasott már valaki Stanislav Lem valamelyik könyvét? Mertha igen akkor milyen, mert most azzal szemezek A Solaris-t! olvastam és nagyon jó volt!, csak ajánlani tudom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts