Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Command & Conquer sorozat (+)

matesz

Recommended Posts

matesz

Sziasztok!

A Red Alert 2 játékkal ismerkedem, de nem nagyon haladok elõre, mert állandóan lerombolja a bázisomat a mesterséges vihar! :mérges:

Ismer erre valaki valamilyen ellenszert? :upsz:

Shiwer

Nagyon régen játszottam vele.

1. Mielõtt kilõné rombold le, vagy nyomd le atombombával.

2. Kapcsold ki a superweapons-t. (De így te sem fogsz tudni használni brutál fegyvereket)

• 2 weeks later...
Alexei_Punk

Nem találtam egy topicot sem a C&C-nek és sztm ez naon értõ egy általam ennyire kedvelt sorozatnak... biggrin.gif (jó tom ennyi erõvel a Heavyweight Thundernjek is nyithattam volna) de ez azért mégis nagyobb dolog... vagy nem? ohmy.gif

A Tiberian Sunhoz vagy a Firestorm kiegjéhez adtak ki/készített valaki olyan modot/patchet, hogy fusson XP alatt?

soldier20
Nem találtam egy topicot sem a C&C-nek és sztm ez naon értõ egy általam ennyire kedvelt sorozatnak... biggrin.gif (jó tom ennyi erõvel a Heavyweight Thundernjek is nyithattam volna) de ez azért mégis nagyobb dolog... vagy nem? ohmy.gif

Persze,hogy jobb,mivel a Heavyweight Thunder-t nem is ismerem laugh.gif

Nagyon szeretem ezeket a játékokat.A sima C&C-t,a Red Alert2-t és a kieg-et,a tiberian sun-t már végigvittem.A Renegade-re (igaz,hogy FPS) kiváncsi lettem volna,de sajnos nem sikerült beszereznem.

sF_Alastor

A Tiberian Sunhoz vagy a Firestorm kiegjéhez adtak ki/készített valaki olyan modot/patchet, hogy fusson XP alatt?

Nekem simán fut az alap Tiberian Sun XP alatt unsure.gif.

sF_Alastor
Persze,hogy jobb,mivel a Heavyweight Thunder-t nem is ismerem laugh.gif

Nagyon szeretem ezeket a játékokat.A sima C&C-t,a Red Alert2-t és a kieg-et,a tiberian sun-t már végigvittem.A Renegade-re (igaz,hogy FPS) kiváncsi lettem volna,de sajnos nem sikerült beszereznem.

Az alap C&C nagyon ütõs játék volt, a mai napig a kedvenceim közé tartozik.

Shadeling
Az alap C&C nagyon ütõs játék volt, a mai napig a kedvenceim közé tartozik.

Teljesen egyetértek.

A Tiberian Sun története is nagyon ott van, bár én csak NOD-al játszom smile.gif

Robika_2

Nekem a top a C&C Red Alert!

Ecsikém annál jobb gamétmég nem láttam. Az igaz stratégia!

A C&C Renegade az meg jo de igazán akkor lenne király ha min 30-an játszanának vele hálozatban.

Amugy nagyon LOL! de multiban lenne igazi.

Guest

Nem rossz játékok ezek a Command and Conquerek, csak sajna fényévekre vannak még mindig a Starcrafttól és a WC3-tól...

A Red Alert 2 kampánya legalább poénos volt, de ennyi...

Én az Õssel, a C&C-vel játszottam sokat, az nagyon f*szás volt (akkor).

soldier20
A C&C Renegade az meg jo de igazán akkor lenne király ha min 30-an játszanának vele hálozatban.

Amugy nagyon LOL! de multiban lenne igazi.

Hát Single-be is szivesen játszanék vele.Nem lehet rosz,hogy ugyanazokat a járgányokat tudod vezetni,mint ami a C&C-be van. rolleyes.gif Ráadásul olyat is hallottam,hogy ugyanúgy van benne Ion cannon is ohmy.gif

Guest

Jó lett volna a Renegade, csak sajnos messze megelõzte korát... Ha mostanában jött volna ki (elfogadható grafikával, bugok nélkül) tutira mindenki komázná.

Alexei_Punk

A Renegdael az igazi hiba aaz AI-val volt... valamint a nagyon arcade game játékmenettel amit nem tom miért de PC-n nem komáznak, fújjolják (ilyenek voltak benne a minél ntöbbet lõjjél bele fõellennek) miközben kinyomják ezrével a POP-at ami igazi konzol game... ez lett a baja viszont a multija naon jó lett...

Fut a Tiberian Sun XP alatt? Engem kivágott.... na majd felrakom újra, mert újra fel lett telepelve a gép is azóta párszor... a StarCraft valóban jó volt de számomra egy alap C&C-vel és annak folytatásával a Tiberian Sunnal nem vetekedhet... igazi király... a RA is jók voltak de sztm közel sem voltak ennyire komolyak... a Generals megmegiunt egy jó része... amúgy tényleg készül még a Tiberian Sun Twilight?

Guest

Én a multiról beszéltem alapból... A single (sajnos) nagyon feledhetõ volt...

sF_Alastor

Nem rossz játékok ezek a Command and Conquerek, csak sajna fényévekre vannak még mindig a Starcrafttól és a WC3-tól...

A Red Alert 2 kampánya legalább poénos volt, de ennyi...

Én az Õssel, a C&C-vel játszottam sokat, az nagyon f*szás volt (akkor).

Ember hol volt még SC és WC3 mikor alap C&C megjelent? Még hírbõl sem ismerték egyiket sem még a készítõk sem...

Red Alert-et nem kedveltem, szvsz nagyon kiegyensúlyozatlan volt a két oldal. Light Tank + Medium Tank vs. Mammooth Tank + Heavy Tank, Tesla Coil vs. Gun Turret és még sorolhatnám...

Guest

Ember, szerinted én az õsökrõl beszélek (C&C, RA)?

Oda is írtam, hogy azok még jók voltak... Habár én mindig is WarCraftokat kedveltem...

Alexei_Punk

Hát sztm az õsõk abszolút de nem voltak feledhetõek... emléxek még amikor itthon csak 386-on nyomzam a Dûne 2-t, havromhoz jártam nyomni a legeslegelsõ C&C-t... és a legeslegelsõ C&C tette újjá azzá a stratégiát ami... addig jóformán csak a Dûne volt ami anno 9x-ban lassan 5-6 éves volt...

Xzu

A Tiberian Sun v1.13 patch-el, elvileg gond nelkul megy xp-n, bár kiprobalni még nem tudtam.

A T. Sun volt eletem e.lso strategiaja, es még most is kedvenc smile.gif

nagyon jol kitalalt egysegek, világ, felelmetes atvezetõk.. a RA a poros nyomába se ér biggrin.gif

Xzu

Tiberian Twilight: amint bejelentették, az EA feloszlatta a Westwoodot, szal ebbõl nem lesz semmi dry.gif

nemrégiben többé-kevésbé ujra összeállitottak a Westwoodot valamilyen más néven, õk most elvileg a következõ RA-t készitik, generals enginre..

Alexei_Punk

Igen feloszlatta de nem vették át a projectet? Nagyon kár... sad.gif Pedig szívesen kipróbáltam volna... Na akkor mostmár télleg újra beszerzem a TS-t, csak közben SA-ni is kell... huh.gif

Somefire

Ejj régi C&Cs idõk, mikor még az utca összes kölke a mi pincéénkben kuporgott a monitor elõtt és felváltva játszottunk.

A Red Alert is nagyon jó volt, de nekem kedvencem mégis RA2. Ha nagyon unatkozom akkor mindig elõkapom a régi cdket és végigviszem mindkét kampányt gyorsan.

Most épp Renegadezek. Jópofa, a játékmenet soha nem laposodik el, a humor meg iszonyat jó. Mondjuk a grafika ma már nem nagy cucc, de legalább hatalmas területeket be lehet járni.

Red Alert 3ról annyit hallottam, hogy már 4 játszható fél lesz benne.

Alexei_Punk

És akkor most az új Westwood fejleszti a RA folytatást az EA pedig a Generals folytatásokat?

soldier20
A Red Alert is nagyon jó volt, de nekem kedvencem mégis RA2. Ha nagyon unatkozom akkor mindig elõkapom a régi cdket és végigviszem mindkét kampányt gyorsan.

Red Alert 3ról annyit hallottam, hogy már 4 játszható fél lesz benne.

A RA 2 kiegészítõjében szvsz az volt a legnagyobb poén,amikor az idõgéppel véletlenül az õskorba kerültek az egységeim és tankkal kellett ölni a dinoszauruszokat laugh.gif

Lesz RA3? huh.gif Nem is hallottam errõl.Hol hallottad?

Alexei_Punk

É már csak azért meg akartam szerezni az RA ": Yuri's Revenget de sajnos nem sikerült... az RA 3-ról én sem hallottm és képeket sem találtam róla eddig... na majd meglátjuk...

Lord_KROK
É már csak azért meg akartam szerezni az RA ": Yuri's Revenget de sajnos nem sikerült... az RA 3-ról én sem hallottm és képeket sem találtam róla eddig... na majd meglátjuk...

Voltpedig szavazás is rólla h lessz RA3 elõbb mint Tiberian Twilight.Valahol láttam már képeket is rólla (olyan mint egy Generals mod így first-lookra) és megkell hagyni nagyon izgatottan várom!

Xzu

sztem a yuri's nem volt valami nagy cucc.. bár ha erdekel az egesz c&c akkor erdemes megszerezni.

a renegade engem is erdelne, csak nem tudom hozzá lehet valahol jutni.. huh.gif