_Maxtreme_ 0 Share Posted May 10, 2005 Gondoltam nyittok 1 ilyen topikot. Itt meg lehetne osztani egymással a talasztalatokat a különbözõ mp3 lejátszókkal kapcsolatban. Esetleg aki vásárlás elõtt áll, annak is hasznos lehet. Mindjárt dobok 1-2 infót az enyémrõl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-SamS- 0 Share Posted May 10, 2005 nem volt hülyeség ez a topik ! nekem egy 128-as mp3-asom van asszem csak mp3-at tud lejátszani de amikor vettem akkor még bőven soknak számított jah és lehet bővíteni a tetejénél ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Author Share Posted May 10, 2005 Nekem is egy 128-as Diva light bóvli szarom volt, amég be nem adta a kulcsot. Most egy Samsung Yepp Yp-T5 V/256-om van. A világ legkisebb MP3-as lejátszója az YP-T5. A YP-T5 mindössze 5,4 cm hosszú és csupán 24 gramm a súlya, akkumulátor nélkül. Az YP-T5 kiépítéstől függően 128, 256 és 512 MB memóriával rendelkezik, melyre az MP3 mellett WMA és ASF fájlok is tárolhatók. Az extra szolgáltatások között megtalálhatjuk a mappák lejátszásán, fájl-irányítást és az MP3 kódolást. A gyártó olyan apróságokra is gondolt, mint a diktafon funkció. A beépített mikrofon segítségével bármikor rögzíthetünk, pl. egy konferenciabeszélgetést, és azt azonnal MP3-á is alakíthatjuk. A Samsung a parányi készülékbe még SRS WOW hangzásjavító áramkört is épített. Nekem nagyon tetszik. Egyetlen baja hogy amit hozzáadtak fülest, az 1 nagy rakás... De mind1 mert vettem hozzá 1 Sony-t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cOntecter 0 Share Posted May 10, 2005 pont mostanában gondolkodtam h kéne nyitnoom egy ilyen topicot, ugyanis most pénteken lessz szül napom és akarok venni 1et... úgyh ha ismertek vmi jot akkor megoszthatnátok velem.... vagy 128, 256 osra gondoltam, nagyobbra valszeg nem lessz pénzem... márka igazából min1, lényeg h jo legyen, aránylag, ami elvárható egy 15k lejátszótól... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-SamS- 0 Share Posted May 10, 2005 pont mostanában gondolkodtam h kéne nyitnoom egy ilyen topicot, ugyanis most pénteken lessz szül napom és akarok venni 1et... úgyh ha ismertek vmi jot akkor megoszthatnátok velem.... vagy 128, 256 osra gondoltam, nagyobbra valszeg nem lessz pénzem... márka igazából min1, lényeg h jo legyen, aránylag, ami elvárható egy 15k lejátszótól... az enyém anno 23volt de tökéletesen megfelel felvettem vele egy egész angol órát (diktafon is van benne ) maxtreme ilyened van mint a képen ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Author Share Posted May 10, 2005 http://www.mp3center.hu Itt vannak jók, árral 1ütt Link to comment Share on other sites More sharing options...
cOntecter 0 Share Posted May 10, 2005 http://www.mp3center.hu Itt vannak jók, árral 1ütt na ez az oldal kell nekem! kössze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Author Share Posted May 10, 2005 az enyém anno 23volt de tökéletesen megfelel felvettem vele egy egész angol órát (diktafon is van benne ) maxtreme ilyened van mint a képen ? aham, miért? Csak az enyém sötétszürke Meg ződen világít (mondjuk van bent 7 szín, szal ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Author Share Posted May 10, 2005 na ez az oldal kell nekem! kössze! Nagyon szívesen. Először ilyet akartam, de nem volt sehol Link to comment Share on other sites More sharing options...
cOntecter 0 Share Posted May 10, 2005 áááá ez vmi qva jo!! 30k 1GB MP3/WMA/ASF, FM rádió, diktafon, Line in, 3D Sound csak ilyenre nem lessz pénzem, max nyáe végén, de akkor nyárn mit hallgatok....?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-SamS- 0 Share Posted May 10, 2005 aham, miért? Csak az enyém sötétszürke Meg ződen világít (mondjuk van bent 7 szín, szal ) jááá grat hozzá mennyi volt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cOntecter 0 Share Posted May 10, 2005 Nagyon szívesen. Először ilyet akartam, de nem volt sehol megelőztél!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Author Share Posted May 10, 2005 jááá grat hozzá mennyi volt ? 24999. +5e a Sony füles Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Author Share Posted May 10, 2005 megelőztél!! Állítólag amit ehez adnak fülest az is 1 szar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Author Share Posted May 10, 2005 Ez még a jó: Mpio Fl300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-SamS- 0 Share Posted May 10, 2005 24999. +5e a Sony füles CSAK ???? uh tuttam volna olyat veszek ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-SamS- 0 Share Posted May 10, 2005 Állítólag amit ehez adnak fülest az is 1 szar. nekem sima fülesem van thomson ! amúgy mikor volt 25.000 ft ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Author Share Posted May 10, 2005 nekem sima fülesem van thomson ! amúgy mikor volt 25.000 ft ? röhögni fox. Ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
-SamS- 0 Share Posted May 10, 2005 röhögni fox. Ma ma vetted ? lolmá míg nem voltam itt addig tök lement a topik Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Author Share Posted May 10, 2005 ma vetted ? lolmá míg nem voltam itt addig tök lement a topik aham:) Meguntam a várarokzást a másikra:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted May 10, 2005 én a jaó öreg Nokia 5510esem használom MP3 ejáccásra...jaó 30 zene rámegy MP3próban Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Author Share Posted May 10, 2005 én a jaó öreg Nokia 5510esem használom MP3 ejáccásra...jaó 30 zene rámegy MP3próban mp3pro-ban? Na az igen:) Akkor hallgathatod a pudinga 22khz-es mp3-akat Ugyanis szegény nem igazán támogatja az mp3pro szabványt Nekem is itt hever 1 a fiókba, de én nem igazán szerettem Nagy is, nem is szól túl jól, stb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted May 10, 2005 Nagy is, nem is szól túl jól, stb dehogynem szól jól és lehet hogy nem a legkisebb,de semmi más telóra le nem cserélném Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Maxtreme_ 0 Author Share Posted May 10, 2005 dehogynem szól jól és lehet hogy nem a legkisebb,de semmi más telóra le nem cserélném kinek mi:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Share Posted May 10, 2005 Nekem N.okia 5510-es van. Mp3pro támogatással. 64MB Mp3 memória (arra rámegy jó esetben akár 30 szám is, de 20 biztosan) és van benne rádió, professzionális Headset, könnyű SMS-es í.rás, szalminden ami kell! 3 éves, de nekem még mindig nagyon megteszi. NMondj még egy ilyen komplet MP3 lejátszót. Amivel lehet SMS-t írni, telefonálni,ébreszt óra van benne stb. És az Mp3 Pro nem azt jelentih 22KHZ meg 56Kbit hanem azt h annyi helyet foglla de 44KHZ-en szól és 128Kbit-el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts