_Balin_ Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Az Űr csata nagyon faja lesz, már az első részből is hiányoltam
Heistmonkey Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 De bazz! Mi a rákér kellett mégegy ilyen topik?! Balin, legközelebb maradj csöndben.
_Balin_ Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 De bazz! Mi a rákér kellett mégegy ilyen topik?! Balin, legközelebb maradj csöndben. Mert? Ha egyszer FPS akkor FPS
-SamS- Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Mert? Ha egyszer FPS akkor FPS meg teljesen más játék mint az egy !
BAKER_ Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 meg teljesen más játék mint az egy ! Ha nem tod miről van szó, akkor inkább maradj csendbe
-SamS- Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Ha nem tod miről van szó, akkor inkább maradj csendbe de toom de mondjuk azé hogy most a 2-nek külön topikot ennyi erővel mennyi SW lehetne ?!
-SamS- Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Ha nem tod miről van szó, akkor inkább maradj csendbe amúgy most tolom az egyet !
Heistmonkey Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Sw.hu-n olvastam a játékról. A grafikus motor ugyanaz lesz, mint az elsőben, tehát gyakorlatilag csak egy kupac új páylát kapunk meg némi újítást a kasztok terén. Úgy hallottam, hogy lesz benne Jedi, mint választható kaszt. De a legjobb, hogy mégtöbb trilógiás helyszín lesz benne.
BAKER_ Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 de toom de mondjuk azé hogy most a 2-nek külön topikot ennyi erővel mennyi SW lehetne ?! nem arról van szó
BAKER_ Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 akkor ? nézz át az Akció részlegbe, és ott is találsz egy ugyanilyen topicot vagy már nem
borz2 Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Tetszett az elsõ része is, de én inkább a Republic commandonak csinálnék második részt. Szoktatok multizni az elsõ résszel?
Recommended Posts