rutinho Posted April 14, 2005 Author Posted April 14, 2005 ilyen se volt még, majnem elaludtam a meccs alatt! ez nagyon gáz! azé egy-két gólt lőhettek volna a fiúk! na mind1, ez is meg volt, jönnek az elődöntők és innentől hajrá Pool!!!
Real013 Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 ilyen se volt még, majnem elaludtam a meccs alatt! ez nagyon gáz! azé egy-két gólt lőhettek volna a fiúk! na mind1, ez is meg volt, jönnek az elődöntők és innentől hajrá Pool!!! osztársaim nagy Juve fan,és mesélte h leült a Tv elé,és odakészítette az összes Juves cuccát(pulcsi,sál stb)a 65.percig birta aztán folyamatosan elkezdte dobálni a tv-t az ereklyékkel
rutinho Posted April 14, 2005 Author Posted April 14, 2005 osztársaim nagy Juve fan,és mesélte h leült a Tv elé,és odakészítette az összes Juves cuccát(pulcsi,sál stb)a 65.percig birta aztán folyamatosan elkezdte dobálni a tv-t az ereklyékkel na hát az érdekes lehetett! én csak felvettem egymásra a Juve meg a Liverpool mezemet...
rutinho Posted April 18, 2005 Author Posted April 18, 2005 VÉGRE, VÉGRE, VÉGRE!!!!!!!!!! megelőztük a milant!!!!!!! Juve- Lecce 5-2!!! Siena- Milan 2-1!!!! Forza Juventus!!!!
Zoleee_The_Fanatic Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 VÉGRE, VÉGRE, VÉGRE!!!!!!!!!! megelőztük a milant!!!!!!! Juve- Lecce 5-2!!! Siena- Milan 2-1!!!! Forza Juventus!!!! A Juve most kiélvezi az első hely okozta örömet, amíg lehet, mert hamarosan vissza kell adniuk a Milannak.
HalloHallo Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 A Juve most kiélvezi az első hely okozta örömet, amíg lehet, mert hamarosan vissza kell adniuk a Milannak. Ja, mert az Inter szétveri a Juvét szerda este.
Guest Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Ja, mert az Inter szétveri a Juvét szerda este. Az biztos, hogy nem lesz könnyű meccs. Látatlanban egy x-szel is kiegyeznék.
HalloHallo Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Az biztos, hogy nem lesz könnyű meccs. Látatlanban egy x-szel is kiegyeznék. Dehogy egyezünk ki, sima Inter győzelem lesz
Guest Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Majd meglátjuk... Amúgy nem túl szimpatikus Mancini és az Inter részéről, hogy a bírót hibáztatják a bl-beli balhéért...
Zoleee_The_Fanatic Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Ja, mert az Inter szétveri a Juvét szerda este. Kivételesen most a városi riválisnak szorítok.
HalloHallo Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Kivételesen most a városi riválisnak szorítok. Tehát az Internek??
HalloHallo Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Majd meglátjuk... Amúgy nem túl szimpatikus Mancini és az Inter részéről, hogy a bírót hibáztatják a bl-beli balhéért... Tényleg??
Lucky_Strike Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Szerdán hajrá Juve!!!! Remélem nem felejteme l a meccset!
Zoleee_The_Fanatic Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Tehát az Internek?? Naná, de csak ezen a meccsen.
Lucky_Strike Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 Ez a bíró nagyon k.ö.cs.ög a Juveval szembe!
Real013 Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Jaja... Biztos így akarnak törleszteni az Internek fofjátok a bíróra.....
Lucky_Strike Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 fofjátok a bíróra..... nem fogjuk, de bazz az a tizenegyes, mikor Ibrahimovicot ellökték a francba, meg asszem az is majdnem tizenegyes lett, de az lehet kicsit meszebb volt, mikor Nedvedet lökték fel a francba...hát igen, asszem nem biztos h az inter nyert volna..
Real013 Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 nem fogjuk, de bazz az a tizenegyes, mikor Ibrahimovicot ellökték a francba, meg asszem az is majdnem tizenegyes lett, de az lehet kicsit meszebb volt, mikor Nedvedet lökték fel a francba...hát igen, asszem nem biztos h az inter nyert volna.. nem is láttam a meccset,de biztos..csak minden csapat szurkolói mikor kikapnak a biróra fogják,...
Lucky_Strike Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 nem is láttam a meccset,de biztos..csak minden csapat szurkolói mikor kikapnak a biróra fogják,... Jó engem nem rédekel ki mit mire fog, de itt tényleg meg kellett volna adni egy két dolgot, mely kicsit változtatott volna a helyzeten...hiába ez van. Mind1 de ez akkor is szemétség.
Guest Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 tyűha! ez elég rázós meccs volt! de nem baj megvan! mostmár csak a Milan ellen kell készülni... Csatárok nélkül elég rázós meccs lesz... Egy 0-0-val sztem kiegyezhetünk újra...
Recommended Posts