Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Juventus FC

rutinho

Recommended Posts

Posted

a real is csak egyet tudott rúgni nekik...

az a mostani nem túl jó Real..de a Chelsea most nagyon ottvan...nekem most már tulképpen ki nyeri a Bl-t,csak az ne a Juve vagy a Milan lgyen......

Posted
Tipikus angol szurkoló! Egyből késsel jön!

Remélem a sz*ros 3000 Liverpool szurkoló megkapja a magáét!

figy,az angolokat ne azonosítsd a vandálokkal..az angol meccseknek van a legjobb hangulata,csak ott is van egy két Istenbarma tongue.gif

Posted
az a mostani nem túl jó Real..de a Chelsea most nagyon ottvan...nekem most már tulképpen ki nyeri a Bl-t,csak az ne a Juve vagy a Milan lgyen......

akkor, ha ezek közül egyik se, akkor a LIVERPOOL, vagy a Lyon...

Posted

akkor, ha ezek közül egyik se, akkor a LIVERPOOL, vagy a Lyon...

én is szeretem a Poolt.. smile.gif

Posted

Háború van a stadionnál...

Helikopterről lőnek ki könnygázgránátokat, több ezer ember rekedt a stadionon kívül, egyelőre megjósolhatatlan, hogy ők bemehetnek-e. Több kocsi kiégett, szóval, nem tudom, hogy mi lesz itt ma este."

Betartják az ígéretüket az olaszok, megy a vendetta...

Posted

Most olvastam, hogy áttörték a kordont a szurkolók(?)... Özönlenek a stadionba az emberek!

Posted

EZ OLASZORSZÁG!!!BALHÉ VAN!!!!MENJÜNK MI IS!!! laugh.giflaugh.giflaugh.gif Hábórúúúúú!!!!!!!! laugh.gif

Posted
Most olvastam, hogy áttörték a kordont a szurkolók(?)... Özönlenek a stadionba az emberek!

Nemtudom mi lessz a mai meccsen, csak haláleset ne történjen sad.gif !!!

Posted
Nemtudom mi lessz a mai meccsen, csak haláleset ne történjen sad.gif !!!

najó,igaz,nem vicces...de az angolok balhéznak,v mi van??

Posted

de az angolok balhéznak,v mi van??

Az a 3000 szerencsétlen? Nem hinném....

Posted

najó,igaz,nem vicces...de az angolok  balhéznak,v mi van??

Dehogy az angolok, azok teljesen békések voltak az első meccsen is, nemakarnak balhézni, csak az olaszok akarnak bosszút....

Posted
Dehogy az angolok, azok teljesen békések voltak az első meccsen is, nemakarnak balhézni, csak az olaszok akarnak bosszút....

de miért????ja,és nem az angolokat akartam bántani ,ők teremtenek legjobb hangulatot egy meccsen,csak mért balhéznának az olaszok?

Posted
A 38 halott olasz drukkerért.

höööööö???a régi stadionösszeomlás,vagy mi??

Posted

Jesszus! Heysel tragédia? Semmi?! A Liverpool ultrái lekéseltek egy halom Juventus drukkert, majd a pánikban leszakadt a stadion egy része...

Posted
Jesszus! Heysel tragédia? Semmi?! A Liverpool ultrái lekéseltek egy halom Juventus drukkert, majd a pánikban leszakadt a stadion egy része...

ki irta azt hogy semmi??????azt kérdeztem,h amiatt van,vagy mi??miatt??

Posted

Aszt hiszem, jobban jár most a Liverpool, ha nem nyer... Persze ez alapból elképzelhetetlen, de mégis...

Posted
Aszt hiszem, jobban jár most a Liverpool, ha nem nyer... Persze ez alapból elképzelhetetlen, de mégis...

Háát jah, ha továbbjutnak akkor fog azsthiszem kitörni az igazi baj....

Lucky_Strike
Posted

A francba! Csak most jutott eszembe a meccs! KisTehén!us, na mostmár nézem!:smile:

Lucky_Strike
Posted

ÁÁÁÁ még egy francba, hogy nem tudta összehozni azt a gólt a Juve! sad.gif

Posted
ÁÁÁÁ még egy francba, hogy nem tudta összehozni azt a gólt a Juve! sad.gif

ilyen szar taktikával kiállni mint a Juve,arra alapozni,h majdcsak lönek egy gólt,baromság.....ráadásul rosszul is jáccottak,gólt esélyük nem volt rugni!!!kiesetek!!!!!LÉOLÉOLÉOLÉOLÉOLÉOLÉ!!!Szép volt Liverpool!!!! biggrin.gifsmile.gifcool.gif

Lucky_Strike
Posted
ilyen szar taktikával kiállni mint a Juve,arra alapozni,h majdcsak lönek egy gólt,baromság.....ráadásul rosszul is jáccottak,gólt esélyük nem volt rugni!!!kiesetek!!!!!LÉOLÉOLÉOLÉOLÉOLÉOLÉ!!!Szép volt Liverpool!!!! biggrin.gifsmile.gifcool.gif

Azért ne olézzál...

Posted
Azért ne olézzál...

oléoléoléoléolé!!!!bocs...ezt kellett tennem laugh.gif

Posted

Ritka szar meccs volt, JUve megérdemelte, 65.percig bírtam, nemlehet ilyen taktikával játszani....

Lucky_Strike
Posted

Nembaj olézz, gondolom amikor a Realt elverte a Juve 2 góllal nem olléztél laugh.gif