-StiF- 7 Share Posted January 1, 2019 The last of us Ha már megvettem, kijatszom, de ettől többet nem igazán érzek iránta. Nem értem azt a sok díjat, amit nyert... miért is? Mert zombis? Nincs benne semmi plusz, legalábbis nekem (persze ez meg változhat, de sztem a felénél már túljutottam - most értem el a gathoz ahol van Joel bátyja.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted January 1, 2019 1 hour ago, -StiF- said: The last of us Ha már megvettem, kijatszom, de ettől többet nem igazán érzek iránta. Nem értem azt a sok díjat, amit nyert... miért is? Mert zombis? Nincs benne semmi plusz, legalábbis nekem (persze ez meg változhat, de sztem a felénél már túljutottam - most értem el a gathoz ahol van Joel bátyja.) Mert érzelmi analfabéta vagy, gameplayben tényleg nem nyújt extrát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cori 303 Share Posted January 1, 2019 2 hours ago, -StiF- said: The last of us Ha már megvettem, kijatszom, de ettől többet nem igazán érzek iránta. Nem értem azt a sok díjat, amit nyert... miért is? Mert zombis? Nincs benne semmi plusz, legalábbis nekem (persze ez meg változhat, de sztem a felénél már túljutottam - most értem el a gathoz ahol van Joel bátyja.) Karakter és a történetvezetésben elég király cucc, egyébként fájdalmasan átlagos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Author Share Posted January 1, 2019 Ennyi. Köszönöm. Tegnap hecceltem unokatestvérem is, h semmi extra ez a játék, de nagyon bizonygatta, h ez a világ legjobb játéka. 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor 92 Share Posted January 1, 2019 Elég nagy összeget tennék rá, hogy a második részében is lesz egy páncélozott autó, ami darabokra lő pillanatok alatt. Valamiért a naughty dognál van egy ilyen perverz, hogy minden játékukba kell egy ilyen. Ha nem kap el a sztori, meg a karakterek nem fog sokat nyújtani. Én inkább azért nem játszottam még újra, mert olyan nyomasztó az egész. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszman1 1,071 Share Posted January 1, 2019 5 hours ago, -StiF- said: The last of us Ha már megvettem, kijatszom, de ettől többet nem igazán érzek iránta. Nem értem azt a sok díjat, amit nyert... miért is? Mert zombis? Nincs benne semmi plusz, legalábbis nekem (persze ez meg változhat, de sztem a felénél már túljutottam - most értem el a gathoz ahol van Joel bátyja.) A két főszereplő közti kapcsolat, a sztorivezetés és a morális dilemmák adják meg azt az extra valamit ami elvarázsolt mindenkit. Meg ugye a zombik is egyediek és a spórák ugye létező dolgok, csak a valóságban kizárólag rovaroknál vannak ilyen gomba paraziták. Lényegében nagyon eredeti a világ és embeirek a karakterek. Maga a gameplay iszonyat meh tud lenni. Amúgy én is nemrég kezdtem bele a remaster-be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Share Posted January 2, 2019 On 12/28/2018 at 3:33 PM, SaltyDave said: Negyedszerre raktam fel újra az AC Origins-t. Az alapjátékot anno végigvittem, a Hidden Ones DLC-ben szopok azzal, hogy 10x nyakon szúrom az erőd boss-t (én lv39, full upgrade-elt minden csillogó csicsás f.szom hidden blade-el, ő lv42), és kb mint ha hólapáttal mennék neki a lavinának, csak mert fölötte nagyobb szám lebeg. Már emlékszem miért gyűlölöm a szintezést, megint letöröltem. Ha valaha olyan hülye leszek hogy vegyek még AC-t ilyen 20 euró körül minden DLC-vel együtt, szempont lesz hogy legyen benne level boost maximumra mindjárt a játék elején. A tököm tele van hogy nem lehet egy ASSASSIN's Creed-ben okosan orvgyilkolni mert "hát ő 3 szinttel nagyobb nálad, 10 perce cafatokra vágtad már a kardoddal és csak fele élete ment le, de ő 1 hitel, bocs". AC sorozatban megálltam a Black Flagnél. Az nagyon magába szippantoitt, nagyon imádtam. De az annál újabbak nem jönnek be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Share Posted January 2, 2019 Carmageddon Max damagae Edition : Na végre egy Carmageddon amire nem azt gondolom, hogy ezzel az erővel inkább a kettővel tolnám! A hangok amúgy onnan vannak, de látszik, hogy sokban az első részhez nyúl vissza, az alapautó nekem mégis valahogy a TDR2000-t idézi, viszont az egész a reincarnation (ami csúfos bukás volt) alaposan feljavitott motorjára megy. Még nagyon az elején vagyok, de az mindenképp pozitivum, hogy több mint egy órára úgy beszippantott, hogy észre sem vettem. A törés modell is leginkább a TDR-t idézi, a javitás nagyon látványos, tretszik h megjelentek a civilek közt a biciklisek, kerekes székesek stb. És persze van rendőrség is. A bonuszok külsejével nem birok megbarátkozni, olyan mintha egy ujságpapirkivágások lennének. Ami még tetszik, hogy ha egy ellenféle "dizzy" akkor az a viselkedésén is meglátszik. A klasszikus jó kis üzeneteket meg poénokat meghagyták, de pl egy alapos kipördülésnél "vomit bonus"-t is ad a rendszer korai még nyilatkoznom, de bizakodó vagyok, hogy jó kis elfoglaltság lesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 946 Share Posted January 6, 2019 A januári Humble Monthlyból elkezdtem játszani a The Darkside Detective-et. Ha valaki szereti a klasszikus point-n-click kalandot, nagyon ajánlom. Főhősünk ilyen ezoterikus, földöntúli, okkult dolgok után nyomoz (Scullynak hívják a főnökét) rendőr barátjával. Nem egy sztori, hanem különálló ügyek, olyan, mintha egy-egy sorozatepizód volnának. A grafika direkt eltúlzott pixeles, a hangulat, a humor, a szövegek teljesen jók, a fejtörők viszonylag egyszerűek, könnyű haladni, legalábbis az első két ügy jól van felépítve, játszatja magát. Nagyon élveztem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moody 672 Share Posted January 6, 2019 GTA V Először. Ez rohadt jó! Ahoz képest hogy nem mai játék rohadt jól néz ki. A karakterek érdekesek, mint ha élnének. Már most jobban tetsztik mint a 4. rész. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Author Share Posted January 6, 2019 1 hour ago, moody said: GTA V Először. Ez rohadt jó! Ahoz képest hogy nem mai játék rohadt jól néz ki. A karakterek érdekesek, mint ha élnének. Már most jobban tetsztik mint a 4. rész. Én sem toltam meg, bár igazából az elmúlt 5-6 év kiesett nekem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leon121 857 Share Posted January 8, 2019 Zelda - Breath of the Wild Megint kedvem támadt hozzá, kicsit mászkálgatni, felfedezni. Persze második végigjátszásnál kevesebb az újdonság, de azért jó vele tolni így is. Diablo 3 Most van megint a Diablo 1-es event, végig akarok menni rajta a nekróval. Kár, hogy ezeket a zenéket nem lehet tartósan áthozni a D3-ba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszman1 1,071 Share Posted January 8, 2019 26 minutes ago, Leon121 said: Diablo 3 Most van megint a Diablo 1-es event, végig akarok menni rajta a nekróval. Kár, hogy ezeket a zenéket nem lehet tartósan áthozni a D3-ba. Ehez most új kari kell vagy lehet meglévő sima/seasonal karakterrel is csinálni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leon121 857 Share Posted January 8, 2019 6 hours ago, kaszman1 said: Ehez most új kari kell vagy lehet meglévő sima/seasonal karakterrel is csinálni? Meglévő karakter mehet, Old Tristramban van egy portál Adventure módban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moody 672 Share Posted January 8, 2019 1 hour ago, Leon121 said: Meglévő karakter mehet, Old Tristramban van egy portál Adventure módban. Meddig tart az event? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszman1 1,071 Share Posted January 9, 2019 6 hours ago, moody said: Meddig tart az event? Hónap végéig. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cori 303 Share Posted January 9, 2019 Ne várjatok sokat az eventtől. (Kaptok egy pixeles szürke filtert meg kötelező sétálást, semmi érdekes mechanikát nem amitől D1-ben éreznéd magad, esetleg a D1 mapok újradolgozva... de túl sok meló ez a Blizzardnak ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leon121 857 Share Posted January 9, 2019 4 minutes ago, Cori said: Ne várjatok sokat az eventtől. (Kaptok egy pixeles szürke filtert meg kötelező sétálást, semmi érdekes mechanikát nem amitől D1-ben éreznéd magad, esetleg a D1 mapok újradolgozva... de túl sok meló ez a Blizzardnak ) Tavaly toltam, jó poén volt, imádtam, hogy előszedték a zenéjét, nekem még mindig az az etalon a sorozatból. Meg jó poén volt ilyeneket találni, hogy Archangel's Staff of Apocalypse, nosztalgikus élményt okozott. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cori 303 Share Posted January 9, 2019 9 minutes ago, Leon121 said: Tavaly toltam, jó poén volt, imádtam, hogy előszedték a zenéjét, nekem még mindig az az etalon a sorozatból. Meg jó poén volt ilyeneket találni, hogy Archangel's Staff of Apocalypse, nosztalgikus élményt okozott. Akkor inkább előveszem a Diablo 1-et, sokkal élvezetesebb, mint a D3 2 óra alatt lenyomható módja, ráadásul a D3as nehézségi szint állítgatással, ami vagy túl könnyű, vagy unalmasan erős ellenfeleket generál. De nem tagadom, néha el lehet vele szórakozni pár órára, csak sokkal több is lehetett volna :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cori 303 Share Posted January 9, 2019 XCOM 2 - megjelenés óta érdekel a játék. Gondoltam ez is önfeledett funság lesz mint ahogy az előző részre emlékszek, de eddig csalódnom kellett... Már vagy 15+ órám van a játékban, de minden egyes missziót savescumolok, különben kinyírnak pillanatok alatt, van hogy 1 órát is elszórakozok 1-1 misszióval. Miért kap az enemy ingyen kört amikor észrevesznek, ahelyett, h ott maradnának ahol rajtuk ütök, és majd a saját körükben lépnek? Ráadásnak ott van a timer, csak hogy véletlen se tudja az ember nyugodtan élvezni a játékot, mindenki imádja az időzített missionöket a játékokban, NA ebben a játékban mindenhol timer van, a global mapon és a missionökbe is... Ezzel arra ösztökélnek, h rohanjak előre, de ha rohanok random belefutok enemykbe, akkor reload, más úton közelítsd meg mert ha nincs tökéletesen elrendezve a csapatod akkor biztos nem ölöd meg őket 1 kör alatt, és ha nem ölöd meg őket akkor ők ölnek meg téged, vagy sebzik le annyira a katonádat, h meghaljon a mission végére, mert minden missionbe 3-4 pakknyi baromi erős enemy van amit kb lehetetlenség 1 kör alatt kivégezni... Aztán, ha egyszer-kétszer úgy érzem, h mindjárt sikeresen teljesítem a pályát, a végén biztos beüt a krach és reloadolhatom az egész mapot, vagy 50-szer ugyanazt a kört, h más taktikával próbáljam... Kezd kiidegelni a játék...... Egyébként nagyon sok minden tetszik benne, de ezek annyira fárasztó mechanikák, h nem tudok szemet hunyni felette. szerk: ha valaki játszott a játékkal elmondhatná, h tette túl magát ezeken, mert szeretném szeretni az XCOM-ot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebali1991 227 Share Posted January 9, 2019 9 minutes ago, Cori said: XCOM 2 - megjelenés óta érdekel a játék. Gondoltam ez is önfeledett funság lesz mint ahogy az előző részre emlékszek, de eddig csalódnom kellett... Már vagy 15+ órám van a játékban, de minden egyes missziót savescumolok, különben kinyírnak pillanatok alatt, van hogy 1 órát is elszórakozok 1-1 misszióval. Miért kap az enemy ingyen kört amikor észrevesznek, ahelyett, h ott maradnának ahol rajtuk ütök, és majd a saját körükben lépnek? Ráadásnak ott van a timer, csak hogy véletlen se tudja az ember nyugodtan élvezni a játékot, mindenki imádja az időzített missionöket a játékokban, NA ebben a játékban mindenhol timer van, a global mapon és a missionökbe is... Ezzel arra ösztökélnek, h rohanjak előre, de ha rohanok random belefutok enemykbe, akkor reload, más úton közelítsd meg mert ha nincs tökéletesen elrendezve a csapatod akkor biztos nem ölöd meg őket 1 kör alatt, és ha nem ölöd meg őket akkor ők ölnek meg téged, vagy sebzik le annyira a katonádat, h meghaljon a mission végére, mert minden missionbe 3-4 pakknyi baromi erős enemy van amit kb lehetetlenség 1 kör alatt kivégezni... Aztán, ha egyszer-kétszer úgy érzem, h mindjárt sikeresen teljesítem a pályát, a végén biztos beüt a krach és reloadolhatom az egész mapot, vagy 50-szer ugyanazt a kört, h más taktikával próbáljam... Kezd kiidegelni a játék...... Egyébként nagyon sok minden tetszik benne, de ezek annyira fárasztó mechanikák, h nem tudok szemet hunyni felette. szerk: ha valaki játszott a játékkal elmondhatná, h tette túl magát ezeken, mert szeretném szeretni az XCOM-ot. Sehogy. Nem tudtam sokat játszani vele pont emiatt és mert sokkal meredekebben nehezedett mint ahogy fejlődtem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszman1 1,071 Share Posted January 9, 2019 Ha ennyire idegesít told fel a modot ami vagy kiveszi(easy szint), vagy megnyújtja az időlimitet az ismétlődő küldikből. Komolyan szinte betűre pontosan végigmentem én is ezen és kezdtem nem élvezni a játékot. Gusztustalan sok pálya megy időre. Az elsőben is volt egy tág limit de itt bazira túlzásba vitték. Tegyél magadnak egy szívességet és kezd el élvezni a játékot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cori 303 Share Posted January 9, 2019 49 minutes ago, gebali1991 said: Sehogy. Nem tudtam sokat játszani vele pont emiatt és mert sokkal meredekebben nehezedett mint ahogy fejlődtem. 46 minutes ago, kaszman1 said: Ha ennyire idegesít told fel a modot ami vagy kiveszi(easy szint), vagy megnyújtja az időlimitet az ismétlődő küldikből. Komolyan szinte betűre pontosan végigmentem én is ezen és kezdtem nem élvezni a játékot. Gusztustalan sok pálya megy időre. Az elsőben is volt egy tág limit de itt bazira túlzásba vitték. Tegyél magadnak egy szívességet és kezd el élvezni a játékot. Biztatóak vagytok Meglesem ezt a timer modot, köszi! Játszottatok az original X-Com UFO Defenssel vagy valamelyik folytatásával? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Author Share Posted January 9, 2019 Uncharted trilógiat tolom jelenleg. Az első résszel végeztem, vegyes érzések vannak utána. Addig a pontig, amíg a nyamvadt zombik vagy mik, nem jelentek meg, tetszett... ez rohadtul nem kellett volna ide. Miért??? Csak mert a zombis téma volt olyan meno akkoriban? Értem én, h átok de naaaa már.... Azt hittem a világunkban játszódó kaland játék lesz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted January 10, 2019 11 hours ago, Cori said: XCOM 2 - megjelenés óta érdekel a játék. Gondoltam ez is önfeledett funság lesz mint ahogy az előző részre emlékszek, de eddig csalódnom kellett... Már vagy 15+ órám van a játékban, de minden egyes missziót savescumolok, különben kinyírnak pillanatok alatt, van hogy 1 órát is elszórakozok 1-1 misszióval. Miért kap az enemy ingyen kört amikor észrevesznek, ahelyett, h ott maradnának ahol rajtuk ütök, és majd a saját körükben lépnek? Ráadásnak ott van a timer, csak hogy véletlen se tudja az ember nyugodtan élvezni a játékot, mindenki imádja az időzített missionöket a játékokban, NA ebben a játékban mindenhol timer van, a global mapon és a missionökbe is... Ezzel arra ösztökélnek, h rohanjak előre, de ha rohanok random belefutok enemykbe, akkor reload, más úton közelítsd meg mert ha nincs tökéletesen elrendezve a csapatod akkor biztos nem ölöd meg őket 1 kör alatt, és ha nem ölöd meg őket akkor ők ölnek meg téged, vagy sebzik le annyira a katonádat, h meghaljon a mission végére, mert minden missionbe 3-4 pakknyi baromi erős enemy van amit kb lehetetlenség 1 kör alatt kivégezni... Aztán, ha egyszer-kétszer úgy érzem, h mindjárt sikeresen teljesítem a pályát, a végén biztos beüt a krach és reloadolhatom az egész mapot, vagy 50-szer ugyanazt a kört, h más taktikával próbáljam... Kezd kiidegelni a játék...... Egyébként nagyon sok minden tetszik benne, de ezek annyira fárasztó mechanikák, h nem tudok szemet hunyni felette. szerk: ha valaki játszott a játékkal elmondhatná, h tette túl magát ezeken, mert szeretném szeretni az XCOM-ot. Én még modok nélkül vittem végig, megjelenéskor vettem meg amikor még workshop se volt. Én gyűlölöm az időzítőket, de azon kívül hogy a kampányt tovább játszottam volna és egyszer még is csak véget ért, igazából sok vizet nem zavart. Van egy olyan specializáció vagy felszerelés, hogy gránát szerűen eldobható kis radar kütyü, ha egy embereden van már elég, ha kettőn akkor meg spammelhető gyakorlatilag és sok is, ez igen csak megkönnyíti a lopakodást. Egyébként meg annyi a kulcs hogy soha ne lépj úgy, hogy ha váratlanul lebuksz, akkor lépéselőnybe kerüljön az ellenség. Van olyan stance hogy overwatch, ami annyit tesz hogy ha az ellenfél bemozdul az embered látóterébe, akkor az azonnal rálő mielőtt a dög befejezné a mozgás parancsot. Na ezzel haladj előre, hátul sniper overwatch-ban, előtte heavy a light machine gun-al overwatch-ban (nála a supression fire még nagyon nagyon hasznos), assault mozogjon először előre, őt kövesse a medic ha nem buktatok le, lerakod mindkettőt overwatch-ba, aztán következő körben mozgatod a heavy-t és a sniper-t. Heavy és medic felcserélhető, sőt ajánlott is ha már nagyobb squad-al mozogsz. Én minden küldetésnél ezt alkalmaztam, olyan későn mint ahol te jársz (15 óra) már két szénné tuningolt sniper-el, gyakorlatilag mint felfedtem magam és az ellenfél bemozdult, overwatch pozícióból letakarította a squad a fél pályát, visszalőni alig fele tudott az ellenségnek, a maradékot meg könnyen kipucoltam. Az első 5-7 óra keményebb, utána simán ment. A civil mentős küldetéseknél kicsit tényleg para mert ott sokszor nagyon kell sietni, és még is nagyon fontos az overwatch mert lesznek alakváltók akik civilnek néznek ki, aztán hatalmas sok HP-s trutyi lesz belőlük amint odamész, és tud kellemetlen lenni ha nem kapják szét az embereid amint megmozdul. A vége felé lesz pár szívósabb ellenfél (iszonyat magas lépegető, mind control aki hátbalövet a saját katonáddal), azokat leszámítva igazából sose volt gondom a harccal. XCOM1-nek 3x futottam neki mire nem lett bukás a kampány, XCOM2 elsőre sima ügy volt normálon. A Doom Timer meg nem olyan vészes mint ahogy kinéz, de ettől függetlenül én is utálom a nyomást amit rám helyez. 8 hours ago, -StiF- said: Uncharted trilógiat tolom jelenleg. Az első résszel végeztem, vegyes érzések vannak utána. Addig a pontig, amíg a nyamvadt zombik vagy mik, nem jelentek meg, tetszett... ez rohadtul nem kellett volna ide. Miért??? Csak mert a zombis téma volt olyan meno akkoriban? Értem én, h átok de naaaa már.... Azt hittem a világunkban játszódó kaland játék lesz... Mint ha magamat olvasnám fél évvel ezelőttről :D. Szép lassan ki fog kopni a szériából a természetfelettivel baszakodás, a harmadiknál már teljesen mert ott egy jóféle sztori csavar van benne, de sajnos gameplay terén akkor is lesznek "szuper ellenfelek" a vége felé, de ott azért nem fog majd így felbaszni ha kiderül miért. A másodikra meg készülj lélekben, főleg az utolsó bossfight-ra. A negyedikre pedig teljesen elhagyják a természetfeletti dolgokat, hál'istennek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts