Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Ezt toltuk 2016-ban

Recommended Posts

Posted
DiRT Showdown - Anno a demóját próbáltam, az a maga bénaságaival együtt is vicces volt, úgyhogy örültem, amikor ez lett ez egyik ingyenes januári Games with Gold játék X360-ra. Neki is kezdtem most, de régen találkoztam ennyire ostoba játékkal. Az egy dolog, hogy szarul néz ki (mondjuk a többi DiRT játék legalább próbált jól kinézni ilyen-olyan effektekkel), de még a többi DiRT játékhoz képest is szégyenteljes a fizika (vagyis annak totális hiánya) és a jármûvek irányítása. Játékmódból úgy nézem, nincs sok, a játék túl sokat tölt és a zene is idegesítõ, bár ez elég szubjektív, tudom. Na szóval nálam ennek a játéknak a pályafutása elég rövidre sikerült... Valahogy, nem is tudom, errõl a játékról is az jut eszembe, mint az összes Codemasters játékról az elmúlt években: süt róla a teljes igénytelenség.
Posted

Remember Me

Life is strange fejlesztõének játéka, eddig egész jó, a combat érdekes, neo-paris szép, a zene jól illik hozzá. Story eddig nem sokat mutatott, meglátjuk milyen lesz.

Posted

Valahogy, nem is tudom, errõl a játékról is az jut eszembe, mint az összes Codemasters játékról az elmúlt években: süt róla a teljes igénytelenség.

A codemasters mindig felhasználóbarát akar lenni, többnyire be is jön, csak közben sajnos a trendeket is akarják követni és közben a fizika és részletek kidolgozása nem jön össze.

Posted

A codemasters mindig felhasználóbarát akar lenni, többnyire be is jön, csak közben sajnos a trendeket is akarják követni és közben a fizika és részletek kidolgozása nem jön össze.

A rally nagyon megy nekik, de azon túl én is az igenytelenseget, vagy legalábbis az idõhiányt látom a munkáikon a F1 2013 óta (14, 15, Grid 2, Autosport). Nem rosszak ezek, de rajongoknak vérlázító, casualoknak meg langyos.

Posted

Tök jó ez a 2013-as Tomb Raider:)

Jól esik, rég nyomtam már tps-t. Tök jó a hangulata..de mindig felszisszenek,amikor meghalok Larával..bazz,nem kímélik szegény csajt:D Olyan durva halálok vannak,hogy csak nézek..hasba lõnek nyíllal meg a nyakon is..fejbelövik,szétmarcangolja egy farkas a torkát.. stbstb.

Posted

Tök jó ez a 2013-as Tomb Raider:)

Jól esik, rég nyomtam már tps-t. Tök jó a hangulata..de mindig felszisszenek,amikor meghalok Larával..bazz,nem kímélik szegény csajt:D Olyan durva halálok vannak,hogy csak nézek..hasba lõnek nyíllal meg a nyakon is..fejbelövik,szétmarcangolja egy farkas a torkát.. stbstb.

A vízesés csúszda megvolt már? Kedvenc halálom :D

Posted

Pont akartam is írni, hogy az sem egy túl szép jelenet.

Posted

õõ nem rémlik :unsure:

Posted

őő nem rémlik :unsure:

egy ilyen repülőroncsos rész.

ha jól emlékszem akkor, mikor egy repülőnek akarnak jelezni, ami később lezuhan

van olyan, hogy egy cső nyársalja fel.

Posted

Szerintem még nem jársz ott, rémlene.

tenderlumpling
Posted

Rogue Legacy

Nem akkor van õrjöngõs ragequit, amikor az elsõ 120 alkalommal halsz meg, hanem amikor tudod, hogy a következõ upgrade minimum 300 arany, és 298-nál halsz meg. Na akkor. -_-

Posted

Rogue Legacy

Nem akkor van õrjöngõs ragequit, amikor az elsõ 120 alkalommal halsz meg, hanem amikor tudod, hogy a következõ upgrade minimum 300 arany, és 298-nál halsz meg. Na akkor. -_-

Sose volt örjöngõs ragequitem itt, tudom, hogy sosem fogom végigjátszani. Fõleg a nulla upgrade-s trophyt nem. :D

• 5 months later...
Posted

Medal of Honor - Vedd a CoDMW-t és dobd ki belőle az érdekes helyszíneket. Meg is kaptad a MoH-t.

Europa Universalis IV - Jianzhou -> Qing végigjátszás.

Star Wars Jedi Knight Jedi Academy - Imádom. Annyira jó, hogy a közkatonákat egy vágás elintézni, nem kell őket csapkodni, mint a Force Unleashed-ben, sőt, hatalmas mázlival egy sithet is le lehet győzni pár vágással. Baromi változatos és minden harc izgalmas.

Absolute Drift - Isteni látvány, jóféle kihívás.

Rocket League - Imádom továbbra is.

F.E.A.R. 3 - Coopban haverral, így nem annyira gáz, elég gázul kopizza a CoDMW 2 pályáit, de korrekt munka, szórakoztató a maga módján.

Posted

Tényleg, még nem volt meg az idei Jedi Academy végigjátszásom. Félelmetes hogy vagy 20-30 között játszottam végig eddig legalább, de van egy küldetés amit a mai napig nem csináltam meg (amikor elfognak, elveszik a kardod, majd bedobnak valahová és sportból vadásznak rád... nincs kard, kész, nem kell, eddig tartott mindig :D).

Hatalmas kár hogy kiadták a source kódját. A Knights of the Force-ot vagy 10 éve csinálta egy török tag tök egyedül, a 6 film kampányát akarta megépíteni. Már bent volt millió kész helyszín, karakter (a legtöbb csak skin ugye, de még Ashoka Tano -t is megcsinálta a visszafordított karddal, Grievous-t is 4 karddal, megvoltak a droidok is beleértve a guruló pajzsosat, minden kész volt szinte a scripteket leszámítva ami indítaná őket, de még azokhoz is voltak kész tesztpályák. Persze kis eltéréssel a filmtől, pl. Obi Wan -al Kamino-t sokat kellett vagdosni arra emlékszem). 10 éve fejti vissza a játékot és építi át az engine-t, és a semmiből kiadták a source kódot, a tag meg besokallt hogy ennyi munkája kárba ment és hogy teljes hozzáféréssel még mennyi mindent csinálni / tudott volna csinálni ez elmúlt 10 évben, aztán otthagyta az egészet mert nem akarta az egész életét beleölni. Mostanra már szvsz rég kész lenne ha folytatta volna. Viszont, a dolog letölthető olyan állapotban ahol tartott, és rengeteg finomságot ad hozzá a játékhoz. Ha a karaktereket nem is számítjuk, de ott van pl. az új fénykard mechanimus, ami ugyanaz mint a játékbéli csak még részletesebben tudsz vele darabolni.

• Upvote 1
Posted

Dark Souls

Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D - Még mindig nem az igazi... annyira kellene egy másik analóg kar, hogy ne idegesítsen a halálba a kamera, de azzal együtt is bosszantó. Most csináltam meg a Tűz templomát, de végig olyan "meh" érzés volt, semmi igazán vagány fejtörő, vagy megoldás. Viszont a végefelé egyre jobban eltévedtem. 

Legend of Zelda: Wind Waker HD - Ebbe meg épp csak belenéztem, viszont aaaaannnyira gyönyörű, süt belőle a hangulat, a vidámság, folyamatosan mosolyogtam. :) Megcsináltam az első dungeont, ami persze inkább csak oktató mód, de végig annyira jó volt, és itt már legalább van dupla analóg kar is, ez már hatalmas plusz. 

Dust: An Elysian Tail - Eleinte egészen tetszett, akciódús, kényelmes kikapcsolódás, de most már a vége felé egyre inkább azt érzem, hogy legyen már vége. Nem nagyon nyújt már semmi újat, vagy érdekeset, a temetőben unásig ismételte önmagát, ráadásul ott picit nehéz is volt (nyilván, mert ott négy helyre lehet egyszerre menni, és hogy végig megmaradjon a kihívás, így az elejét kicsit nehezebbre lőtték be, hogy a vége se legyen nagyon unalmas). Amúgy cuki, meg minden.

Mario Kart 8 - Kellemes meglepetés, szarrá vigyorogtam magam pár pályán, olyan eszement utak vannak, hogy ihajja, közben meg szól a nagy laza zene. :) Kellemesen leköt, pedig nem is számítottam sokra tőle.

Splatoon - Ha szeretném a multis lövöldéket, nyilván imádnám, ez is irtó hangulatos, ötletes megjelenésű - de alapvetően csak multira van kihegyezve, az ottani fejlődésre, ez meg annyira nem az én világom.

New Super Mario Bros U - Ezt meg szokni kéne, Mario irányítása tök...más, mint hittem. Nagy tehetetlenség, lassú indulás, kis csúszás, nehéz így precíznek lenni, pláne ha sietni próbálnék. Be kéne lassulni hozzá, mint a Dark Soulshoz. :P :D

Posted

Na, egyelőre elég volt a Dark Souls 3-ból, úgyhogy úgy döntöttem folytatom a Tomb Raider franchise végigjátszásom. Az aktuális rész a Last Revelation. Egyelőre csak a szokásos apróságok tűntek fel benne amikben javult az előző részekhez képest, meg a fárasztó szájbarágós tutorial küldetés. :)

Posted

LawBreakers - bejutottam a zárt alfába de elég vegyesek az érzéseim... grafikailag szép, meg minden ( kis híján lángnyelvek csaptak ki a laptop oldalán, úgy felfűtötte a VGA-t :) ) de a játékmenet nem az igazi... igaz h már indulás után jött hozzá egy ragtapasz, mégis az az érzésem, h a kasztok fegyverei rém gyengék (ne mondja nekem senki, h az úgy reális, alfa állapot ide v oda, h hárman támadunk egy embert, én a háta mögül beleeresztem a forgótáras géppuska teljes tárát+hozzávágok 3 gránátot képességből, erre nem h nem hal meg, de megfordul és engem intéz el....a ping zavartalan 38-46 közt mozgott mindenkinek úgyh lag kizárva...), és úgy en bloc unalmasabb, mint az Overwatch volt... mondjuk az 1 szem kipróbáható játékmód tetszik, kicsit One Flag CTF-érzetű, csak sajnos akkor adja magát igazán, ha normális emberekkel sikerül összeverődni....kettőből 2 meccs úgy ment el, h a 100%-ra töltött aksit az ellen 1(!!) tagja kilopta a bázisunkról, mert rajtam kívül mindenki kacsavadászatot tartott odakint, és utána úgy bevédték, h többé a közelébe se jutottunk :( Nagyon rá fog még férni a balanszolás, azt hiszem... de legalább tükörsimán futott :)

Unreal Tournament - a fentebbi játék miatt gondoltam, belenézek, h mit tud... hozza a régi feelinget, bár h őszinte legyek, annyira szépnek nem mondanám mozgásban, mint amilyen az állóképeken nézve volt, pedig high detailbe van kapcsolva minden potméter...cserébe észrevehetetlen a gép melegedése, ami lenyűgöző (mondjuk utána fogok nézni, nem-e ez is az integrált Intel VGA-t használja alapértelmezésben... a SkySaga alfája már átbaszott ezzel egyszer :D )

Doom demo - a hangulat végett kipróbáltam, azóta 3 nehézségi szinten kipörgettem :D +a klasszik mapot is végigtoltam, láncfűrész meg a rakétavető úgyis csak ott érhető el :D egyre jobban tetszik a játék, lehet nem várok leárazásig vele :D

Posted

Dust - An Elysian Tail - Jajj legyen már vége... Annyira le tud hangolni, mikor egy kábé ötórás tényleges tartalommal rendelkező játékot elhúznak 15 órásra, és a végén már szarrá unom magam, csak vagyok olyan hülye, hogy ha már eddig eljutottam, akkor befejezem, különben bennem marad a viszkető érzés. Mikor a végén gondoltak egyet, és a halomra dobott ellenfelek mellé még a változatosság kedvéért bedobtak még annyi barátságos lényt is a pályára, hadd legyen totálisan átláthatatlan az egész, több pályán keresztül, én meg csak nyomogatom a darálást, nyomom, nyomom, nyomom, unom. De már nagyon a végén járok, szóltak is, hogy nincs visszaút, intézzem el, amit akartam a továbbmenés előtt, szóval még egy kicsit kell kibírni, megyek, elkenem a főellenség száját, aztán törlés, az egyébként mérsékelten érdekes gyűjtögetés és felfedezés meg le van szarva.

Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D - Víztemplomban járok, kicsit pofásodik már a játékmenet, és feltűnnek a belső szabályok, mint hogy minden templom előtt tanulok teleportot, meg ilyenek, és bővül a repertoárom is, de ez akkor se öregedett olyan szépen egy újonc számára, mint...

...mint például a Wind Waker HD, ami viszont nagggyon állat, annyira jól keveredik benne a felfedezés, meg a harc, meg a fejtörők, és az aranyos, érdekes történet, hogy csak na. Hajózgatok erre-arra, felfedezek, aztán meg elindulok arra, amerre mennem kéne, közben megállok itt-ott, néhány ötletes fejtörő erejéig, meg kincset keresek, meg térképeket, meg a dungeonokat csinálom 100%-ra. Öröm. :)

Dark Souls - Erről a topicjában eleget pofáztam már. :) Két-három naponta, mikor megint kedvem van hozzá, haladok. 

The Crew - Megkaptuk Xboxra, előtte megvolt PS4-re is, de szerintem most már akkor One-on játszom inkább, olyan messzire úgyse jutottam, és hát kényelmesebb itt: eleve digitális változat, szóval nem kell a lemezt cserélgetni, ha kedvem van hozzá, plusz a kontroller... 

The Last of Us - Oké, ezzel 1-2 hete nem játszottam már, de nincs elfelejtve, és eddig kábé köröket ver az Unchartedekre - de majd írok róla részletesebben máskor...

Posted

Legutóbbi év végi ünnepi időszak előtti év végén toltam a Dragon Age: Inquisition-t, beleraktam majd 100 órát a hosszú szabadság alatt, és azóta közelébe sem tudtam menni. Most vagyok úgy vele hogy folytatnám, de innen... ? Fene tudja mennyi van a játékból vissza, fene tudja mi történt eddig. Visszarázódni nem akarok azért hogy 10 óra múlva vége is legyen. Gondoltam rá hogy újrakezdem, és akkor már jöhetnek a DLC-k is (csodás BioWare játékról lévén szó, 50% off -al 3x10 euró a 3 nagy single DLC, míg a GOTY kiadás amiben ezek benne vannak plusz ugye az alapjáték, 20 euróba kerül, gratulálok EA. Kiszámoltam egyébként, 60 euróba kerülne bioware pontokat venni amiből kijönne egy ME2 Shadow Broker, ME3 Citadel + Omega DLC csomag, aztán mennyi a 3 együtt, 5 óra?). Vissza az Inquistion-höz, ugyanakkor végig szeretném vinni pl. a Sera románc szálat mielőtt újrakezdeném ezúttal férfi karakterrel a változatosság kedvéért és Sera -val úgy nem lehet összejönni, de ha már azt folytatnám akkor végig is vinném a játékot. Franc bele.

Valahogy érzem hogy érik az a Witcher 3 season pass inkább :D.

tenderlumpling
Posted

Én most kezdtem el, de nagyon utálom.

Posted
4 minutes ago, tenderlumpling said:

Én most kezdtem el, de nagyon utálom.

Mármint melyiket a kettő közül?

Posted
17 hours ago, tenderlumpling said:

DAI

Felraktam, mászkáltam benne alig egy órát majd letöröltem. Sosem fogom végigvinni, ezzel befejezettnek tekintem. Olyan rohadtul fájdalmas látni hogy semmire se való filler contenttel van tele, hogy gyűjts össze minden térképen shardokat és hasonló, amikor látod hogy az összes terület egyazon séma alapján épül fel és hirtelen az egész átmegy egy MMO-kat megszégyenítő grindba... uhh, nem. Hála az égnek hogy a Mass Effect-el nem csináltak ilyet (oké, az elsőben még volt de őszintén, ki gyűjtött össze minden szart a Mako-val minden bolygón?). Érdekes hogy a Witcher 3-ban ezt is meg tudták oldani sokkal jobban. Ott pl. szörnyfészkek vannak ugye, meg rejtett kincsek velük együtt sokszor, de az egész szerves része a világban lévők életének, ha levágok egy nagy dögöt ami kincset őrzött a legközelebbi faluban jó eséllyel van rá egy megbízás, és az egész olyan... élő. A BioWare-nél ez úgy néz ki hogy vedd fel, szép volt, 1/34 ezen a térképen, és jól felrakjuk a "lecsúszós" sziklákra stb.  Na köszi nem ˇˇ. A fő sztoriszálat meg fel se tudtam venni mert gőzöm nincs a sok küldi közül melyik az, elolvasva a küldiket ahol tartottam meg... "wtf is going on". Szóval nem. Még jó hogy nem vettem GOTY-t a DLC-k miatt, érkezik a Witcher 3 Season Pass.

Posted
39 minutes ago, SaltyDave said:

(oké, az elsőben még volt de őszintén, ki gyűjtött össze minden szart a Mako-val minden bolygón?). 

Első PC-s kalóz verziómban én, vagy három egymást követő végigjátszásban. :D

Meg most szeretném PS-en platozni, és kelleni fog elég sok undorító bolygógrind a squad trophykhoz.

Posted
3 hours ago, SaltyDave said:

Felraktam, mászkáltam benne alig egy órát majd letöröltem. Sosem fogom végigvinni, ezzel befejezettnek tekintem. Olyan rohadtul fájdalmas látni hogy semmire se való filler contenttel van tele, hogy gyűjts össze minden térképen shardokat és hasonló, amikor látod hogy az összes terület egyazon séma alapján épül fel és hirtelen az egész átmegy egy MMO-kat megszégyenítő grindba... uhh, nem. Hála az égnek hogy a Mass Effect-el nem csináltak ilyet (oké, az elsőben még volt de őszintén, ki gyűjtött össze minden szart a Mako-val minden bolygón?). Érdekes hogy a Witcher 3-ban ezt is meg tudták oldani sokkal jobban. Ott pl. szörnyfészkek vannak ugye, meg rejtett kincsek velük együtt sokszor, de az egész szerves része a világban lévők életének, ha levágok egy nagy dögöt ami kincset őrzött a legközelebbi faluban jó eséllyel van rá egy megbízás, és az egész olyan... élő. A BioWare-nél ez úgy néz ki hogy vedd fel, szép volt, 1/34 ezen a térképen, és jól felrakjuk a "lecsúszós" sziklákra stb.  Na köszi nem ˇˇ. A fő sztoriszálat meg fel se tudtam venni mert gőzöm nincs a sok küldi közül melyik az, elolvasva a küldiket ahol tartottam meg... "wtf is going on". Szóval nem. Még jó hogy nem vettem GOTY-t a DLC-k miatt, érkezik a Witcher 3 Season Pass.

Nem volt szar az Inquisition, de a leggyengébb része a szériának, a szörnyű quest rendszer, a filler gyüjtögetések miatt.

És tudod mitől félek? Hogy az Andromeda ebből fog meríteni.