Jump to content
GSForum - Segélyvonal

D-PCW

Jay

Recommended Posts

Jay

Pontosan mi ez a digitális változat, ami se nem online újság, se nem weboldal és nem is a PC World internetes változata?

A keretprogram milyen operációs rendszereken mûködik?

Köszönöm a választ!

Dávid Csaba

Mivel egy exe fájlról van szó... :)

Egyébként nagyon tetszik, olyasmi, mint a MobiReader. :D

Viszont a kezelőfelületen helyenként a sötét háttérhez fekete betűket rendeltek... :fal:

Temporary

"az egyetlen különbség, hogy ezt a lapot nem papíron juttatjuk el"

Akkor a nyomtatott laphoz mellékelt DVD tartalma ezen keresztül is elérhetõ :pislog: ? Túl szép lenne ;)

Dávid Csaba

Vagy lesznek benne interaktív linkek, amin elérheted az adott cuccot, netán videót. Legalább is nagyon szeretném, ha így lenne. :) Jövõ hónapban kiderül.

Csendes zárójelben: meg lehetne oldani, hogy az e-magazin formátumban megvásárolt példányaimat innen érjem el? Onnan törölni az elérhetõséget, itt engedélyezni... Biztos macera, meg minden, de nagyon szépen kérem! :megölel:

Mindettõl függetlenül: :taps:

Jay
(Dávid Csaba @ 2010. október 16. 21:25) 425777[/snapback]

Mivel egy exe fájlról van szó...

Nekem nem volt egyértelmû, mert ilyeneket írnak: számítógép, iPad, táblagép, mobiltelefon.

• 3 weeks later...
sonykor

Hányszor lehet letölteni ezt a d-pcw fájlt? Ha megszakad a letöltés újra lehet kezdni?

Mekkora a mérete a fájlnak?

Zelite2010

A mellékelt szoftverek ( NOD32 stb.) mellékelt kódjai a D-PCW-ben is szerepelnek, illetve használhatóak továbbra is?

Dávid Csaba

A nyomtatott, az e-magazin és a D-PCW tartalmilag megegyezik, csak az utóbbi kettőhöz nem jár "kézzelfogható" formátum, sem egyéb termék (szórólapok, DVD-k... stb.).

• 1 month later...
Dávid Csaba

Most érkezett emailen:

Tisztelt Dávid Csaba,

Android operációs rendszerre, várhatóan 2011 első negyedévében jelenik meg olvasószoftverünk.

Linuxra egyelőre sajnos nem tudunk időpontot mondani, igyekszünk az igényeknek megfelelően minden operációs rendszerre fejleszteni.

Üdvözlettel:

dimag team

• 4 weeks later...
Pityus53

Sziasztok! A DIMAG rendszerén keresztül megnyitott újságcikket, miként tudnám kinyomtatni?

Dávid Csaba

Úgy tûnik, jelenleg sehogy... :weep:

SkyBird

Ha más nem, képernyőmentésként igen. (Snagit)

Igaz ez elég macerás volna a teljes magazinra, meg nem is ugyanaz a minőség, de gondolom amúgy is maximum néhány oldalról lenne szó. Ha nem valami visszaélési szándék, vagy buszon olvasás a cél.

Akkor meg ott a papír alapú magazin. ;)

Pityus53

Van úgy, hogy egy programról hasznos leírást lehet találni az újságban. Pár hónap múlva, ha szükségem lenne rá, akkor jó lenne nem keresgélni, hogy melyik számban is volt errõl szó, hanem elõvenni a kinyomtatott részt. Ilyen szempontból a PDF formátum hasznosabb lehet. Tudom lehet fénymásolni is, de ha színes rész is fontos, akkor már scannelni kell, ennyire meg nem akarom komplikálni.

• 4 weeks later...
sonykor

Nagyon szuper az a D-PCW! Csak egy kérésem lenne. A DVD melléklet teljes verziós programjait (ajándék + víruskeresõk) nem lehetne letölthetõvé tenni? Ebben a hónapban nagyon jól jött volna az Ashampoo Slidershow.

Dávid Csaba

Ott a webcím a lap tetején. Kattints rá, kérj egy kulcsot, majd töltsd le az Ashampoo oldaláról a szoftvert! Telepítés, kulcs megadása és voálá! ;)

• 3 months later...
sonykor

Samsung Galaxy Tab-ra, a 7"-osra gondolok, le lehet tölteni a dimag olvasót?

Dávid Csaba
Android operációs rendszerre, várhatóan 2011 elsõ negyedévében jelenik meg olvasószoftverünk.

Üdvözlettel:

dimag team

Késnek kicsit...

• 4 weeks later...
sonykor

A júniusi szám videói nem töltõdnek le rendesen. Nem fejezõdik be, hanem a 3/4-dénél újraindul.

sonykor

Az ESET víruskereső trójainak észleli a dimag fájl részeit: Link.

Dávid Csaba

Itt jó, programfrissítés után is.

payskin

Kettõvel alatta meg egy ikont? Gondolom, a kiváló ThreatSense maximumon mûködik, ugye? Heurisztika FTW! :facepalm:

payskin

A következő információ érkezett odabentről:

Reagált a Dimag. Tudnak a problémáról, elvileg egy Dimag Reader frissítés megoldja a problémát. Volt ilyen probléma, de már javították. Ha ez nem menne, akkor küldje el a specifikációit.

Ezt sajnos nem tudom, mire vonatkozik, de gondolom, valamelyik korábbi problémára. Úgyhogy, akinek a frissítés után is problémái vannak, küldjön specifikációt a... Dimagnak. :igen:

• 2 months later...
kisspepe

Én januártól tervezem, hogy digitális újságra váltok, azonban egyenlõre még nem döntöttem el, hogy a dimag és a digitalstand közül melyiket válasszam.

A digitalstandban jó az, hogy gyorsan meg tudom nézni az újságot, nem kell megvárnom, hogy letöltsem az egészet. Néha azonban jó lenne ha le is lehetne tölteni. Régebben megvettem egy-két számot, abban nem volt videó, amit hiányoltam.

A dimagban rossz az, hogy csak akkor tudom megnézni, ha elõsször letöltöm. iPad-en ez kicsit lassú, pláne ha a videókat is letöltöm. Ami megvan egy két régebbi újság, a videók pocsék minõségûek.

A digitalstandhoz azt írtátok, hogy Letöltési lehetõség hamarosan. Mikor?

Mind a kettõnél az van írva, hogy DVD melléklet hamarosan. Letölthetõ formában, vagy hogy, és mikor?

Dimagnál azt írtátok, hogy életfogytig tartó másolat a dimag rendszerében. A digitalstanden nem?

Ha megveszek egy szaklapot szeretném ha adott esetben akár 10 év múlva is elõvehetném, hogy belenézzek.

Mindenesetre most megveszem a következõ két számot, hogy lássam jelenleg milyen a két rendszer. Azonban sokat segítene a döntésben, ha megválaszolnátok a kérdéseimet.

payskin

Szerintem nincs ember, aki ezt itt meg tudja válaszolni, és azon is csodálkoznék, ha a szerkesztõségben volna. A digitális változatot még az elõzõ garnitúra kezdte bevezetni (õk, ugye, már huss), tehát vagy van még bent valaki aki vágja ezeket, vagy az átvett módszerek mentén történik az adatátadás a dimag felé. Nem hiszem, hogy ebben rövid távon bármi változás lesz (DVD, másik szolgáltató)...

• 4 weeks later...
themoran

Hát én most vettem meg a PCW-t a dimagon és nekem bejött ez a letölthetõ dvd dolog. Igazából az ajó az ilyen digitális lapokban, hogy olcsóbbak és amúgyis mindig a képernyõre meredek :) Láttam, hogy most már androidos verziójuk is van, valaki próbálta már? milyen? délután akarom letölteni.