Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Firefox 3.5

Recommended Posts

Posted

Elérhetõ a Firefox 3.5b99 változata, ami:

„Noha ezt a kiadás az ahhoz elengedhetetlen tesztelés hiányában nem nevezhetõ kiadásra jelölt verziónak, stabilnak mondható mindennapi használatra” – áll a közleményben, amely szerint az RC egy-két héten belül jelenik meg.

Fel is telepítettem, teljesen jól mûködik, érezhetõen gyorsabb.

• Néhány kiegészítõ nem mûködik együtt vele, gyógymód lehet, ha a következõvel bõvítjük a konfigurációk sorát logikai (boolean) hamis (false) értékkel:

extensions.checkcompatibility

• Volt egy hibám, történetesen az, hogy nem tudtam a Firefox-szal FTP-t böngészni (IE-rel megy), ezt a hibaüzenetet dobta:

IPB kép

Nos, ez a hiba továbbra is fenn áll. Ötletek?

• Acid3:

IPB kép

Posted

Mától letölthetõ a kiadásra jelölt változat! :)

Posted

Frissítettem, stabil.

Posted

Stabil, de a program indulása...az továbbra is katasztrófa! Szerintem lassabban indul mint a 3.0. Ezen a területen az utolsó a böngészõk között. A többiben elsõ, továbbra is a Firefoxot használom, de értem ezt a lassú betöltést.

Posted

Nálam gyorsabban indul, mint a 3.0.x.

IPB kép

+Flash, WMP11 beépülõ, Silverlight

Posted

Jó Neked! :)

Otthon Vista van, és erõsebb is a gép, majd elválik ha ott is kipróbálom. Vagy valamelyik kiegészítõ a ludas.

---------------------------------------------------------------------------------------

Ma reggel csúcsot döntött a program! Kb. 2 perc kellett ne ki, hogy kedve legyen dolgozni. :(

Ha meg jön a végleges valószínûleg csinálok egy teljes új telepítést neki.

Posted

Nem észlelek változást az RC1-hez képest.

Posted

Ha most felrakom akkor a pluginok megmaradnak, vagy újra kell telepítenem õket? Stabilnak stabil?

Miben változott?

Posted

Olvasnivaló

Pluginok megmaradnak, de lehet, hogy ki kell kapcsolni az ellenõrzésüket!

• 2 weeks later...
Posted

Biztos, hogy ez a végleges mert a hivatalos oldalon még csak a rc3 és a 3.0.11 szerepel.

Posted

Automatikus frissítésként még nem ajánlja fel.

Posted

És? Amikor megjelent a 3-as, akkor sem lehetett azonnal elérni, de az FTP oldalukról le lehetett húzni ugyanúgy, mint most ezt.

Posted

Tudom, csak egy megjegyzés volt. :)

Posted

Amikor felraktam RC-t írt a névjegynél, aztán a köv. indításnál 2mp alatt telepített egy frissítést, majd utána 3.5-öt írt.

Posted

Már hivatalosan is letölthető a 3.5.

Ugyanoda mutat a letöltési link, de kicseréltem a hozzászólásomban, hogy mindenki megnyugodhasson.

Posted (edited)

Az autocopy, scrapbook, cookie button in statusbar kiegészítők még nem kompatibilisek.

Nálatok működik a freemail belépés FF3.5 alatt?

Edited by Temporary
Posted

Úgy tûnik, megoldódott a FTP-s gondom is. :taps:

Posted
Nálatok működik a freemail belépés FF3.5 alatt?

Nem vagyok freemailos, de csináltam egy fiókot, nem volt semmi probléma a belépéssel.

Posted

Nálam semmi probléma a freemaillel.

Posted

Ami nálam XP alatt kiborít, az elsõ programindítás. Közel 2 percig tart. Pedig leszedtem az elõzõ változatot, mert azt hittem, hogy valami kiegészítõ okozza a lassúságot. A szimpla install után is olyan lassan áll fel, hogy egyszerûen lemondtam róla. Most próbálgatom az Opera 10 bétát. Annak 10 másodperc elég.

Vajon mitõl lehet? Otthoni gépemen Vista van, ott villámgyorsan elindul a Firefox. Rejtély számomra.

Posted
Nekem otthon XP Home alatt tökéletesen fut, nem lassabb, mint a 3.0.11. A kiegészítõkkel sincs semmi baj. Valami más gond lehet.
:)
Posted

Mástól is olvastam már, hogy nagyon lassan indul, bár nekem nincs baj vele.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...