Pjotr Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Elérhetõ a Firefox 3.5b99 változata, ami: „Noha ezt a kiadás az ahhoz elengedhetetlen tesztelés hiányában nem nevezhetõ kiadásra jelölt verziónak, stabilnak mondható mindennapi használatra” – áll a közleményben, amely szerint az RC egy-két héten belül jelenik meg. Fel is telepítettem, teljesen jól mûködik, érezhetõen gyorsabb. Néhány kiegészítõ nem mûködik együtt vele, gyógymód lehet, ha a következõvel bõvítjük a konfigurációk sorát logikai (boolean) hamis (false) értékkel: extensions.checkcompatibility Volt egy hibám, történetesen az, hogy nem tudtam a Firefox-szal FTP-t böngészni (IE-rel megy), ezt a hibaüzenetet dobta: Nos, ez a hiba továbbra is fenn áll. Ötletek? Acid3:
Lalolib Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Stabil, de a program indulása...az továbbra is katasztrófa! Szerintem lassabban indul mint a 3.0. Ezen a területen az utolsó a böngészõk között. A többiben elsõ, továbbra is a Firefoxot használom, de értem ezt a lassú betöltést.
Pjotr Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Nálam gyorsabban indul, mint a 3.0.x. +Flash, WMP11 beépülõ, Silverlight
Lalolib Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Jó Neked! Otthon Vista van, és erõsebb is a gép, majd elválik ha ott is kipróbálom. Vagy valamelyik kiegészítõ a ludas. --------------------------------------------------------------------------------------- Ma reggel csúcsot döntött a program! Kb. 2 perc kellett ne ki, hogy kedve legyen dolgozni. Ha meg jön a végleges valószínûleg csinálok egy teljes új telepítést neki.
geri005 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Ha most felrakom akkor a pluginok megmaradnak, vagy újra kell telepítenem õket? Stabilnak stabil? Miben változott?
Pjotr Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Olvasnivaló Pluginok megmaradnak, de lehet, hogy ki kell kapcsolni az ellenõrzésüket!
Einstein Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Biztos, hogy ez a végleges mert a hivatalos oldalon még csak a rc3 és a 3.0.11 szerepel.
Pjotr Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 És? Amikor megjelent a 3-as, akkor sem lehetett azonnal elérni, de az FTP oldalukról le lehetett húzni ugyanúgy, mint most ezt.
geri005 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Amikor felraktam RC-t írt a névjegynél, aztán a köv. indításnál 2mp alatt telepített egy frissítést, majd utána 3.5-öt írt.
Einstein Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Már hivatalosan is letölthető a 3.5. Ugyanoda mutat a letöltési link, de kicseréltem a hozzászólásomban, hogy mindenki megnyugodhasson.
Temporary Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 (edited) Az autocopy, scrapbook, cookie button in statusbar kiegészítők még nem kompatibilisek. Nálatok működik a freemail belépés FF3.5 alatt? Edited July 1, 2009 by Temporary
geri005 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Nálatok működik a freemail belépés FF3.5 alatt? Nem vagyok freemailos, de csináltam egy fiókot, nem volt semmi probléma a belépéssel.
Lalolib Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ami nálam XP alatt kiborít, az elsõ programindítás. Közel 2 percig tart. Pedig leszedtem az elõzõ változatot, mert azt hittem, hogy valami kiegészítõ okozza a lassúságot. A szimpla install után is olyan lassan áll fel, hogy egyszerûen lemondtam róla. Most próbálgatom az Opera 10 bétát. Annak 10 másodperc elég. Vajon mitõl lehet? Otthoni gépemen Vista van, ott villámgyorsan elindul a Firefox. Rejtély számomra.
vodás Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Nekem otthon XP Home alatt tökéletesen fut, nem lassabb, mint a 3.0.11. A kiegészítõkkel sincs semmi baj. Valami más gond lehet.
geri005 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Mástól is olvastam már, hogy nagyon lassan indul, bár nekem nincs baj vele.
Recommended Posts