Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Melyik szolgáltatót válasszam?

Szolgáltatók és szolgáltatások harca

Felhívnám a figyelmet az észérvekkel történő vitára, tanácsadásra!

IPB kép
  • 2 weeks later...
Posted

Hello!

Talán itt kell megkérdezni, hogy szeretnék inviteles internetet magamnak és csak ennyi lenne szerintetek a havi díj, vagy kell még fizetni a t-comnak is valamennyit?

errõl lenne szó

Köszönöm a segítséget!

Posted

Csak az Invitelnek kell fizetned.

Posted

Abban az esetben is, ha rossz linket tettem be és ezt akartam? :)Csere erre

Köszönöm a válaszod!

Posted

Szóval, akkor T-Com területén is ennyi. Elnézést, hogy ennyit érthetetlenkedem, de valaki azt mondta, hogy a vonalhasználatért kell fizetni a T-comnak is. Így meg teljesen jó ha nem kell. :)

Posted

Az Invitel biztosan fizet, de neked csak annyit kell, amennyit az Invitel megadott.

• 2 months later...
Posted

Sziasztok!

Lehet, hogy rossz helyen vagyok és akkor bocs az OFF-ért. Most augusztus végén fog lejárni a 2 éves szerzõdésünk a UPC-nél (aminek nagyon örülök). Kellene helyette viszont valami más szolgáltató. Ki mit tud ajánlani?

A UPC-nél van egy "Chello Start" nevû csomagunk ami 1024kBit/s letöltést és 256kBit/s feltöltést tesz lehetõvé ill. egy olyan telefon csomagunk amivel 0-24h-ig kezdeményezhetünk telefonhívásokat vezetékes telefonokra a hét minden napján, belföldre. Ezt mindössze 8 ezer forintért.

Valami ilyesmit keresek, ebben az árkategóriában, ahol a telefonon ingyenesen telefonálhatunk a fent említett módon, csak egy kicsit izmosabb internet kapcsolattal.

Esetleg milyen más ötletetek van vagy mit érdemes megnézni?

A válaszokat elõre is köszönöm!

Posted

Greene! Szekszárdra tudsz mondani valami normális alternatívát?

Jelenleg kábelem van. TV 63 csatorna. Telefon ingyen. Internet 6M/768kb/s. 10410.-Ft.

A tv nem kimondottan izgat. A net fel sebességet kellene növelnem, árnövekedés nélkül. :hááát:

Posted

Ha a feltöltés a fő szempont akkor egy xDSL kapcsolattal se jársz jobban (kivéve SHDSL, de ott meg nincs 6 megás letöltés, és nem 10 ezer/hó) mint kábelessel. Ezeknél a lakossági csomagoknál 1 megánál nem szokott nagyobb feltöltés lenni. Szekszárdon egyelőre szerintem a nagyobb szolgáltatók nem fognak FTTH alapú szolgáltatással megjelenni, mert Dunaújváros, Székesfehérvár és Pécs is nagyobb falat, ha a közeli városokat nézem. Úgyhogy nem tudok javasolni érdemben semmit. Talán van/lesz valami kisebb szolgáltató nálatok aki optikán keresztül ad nagyobb feltöltést.

• 2 months later...
Posted

Hello! Nekem valami gyors megbízható internet kellene. max 5000Ft/hó

Nem nagyon tudom hogy milyenek vannak. Az a lényeg hogy jó gyors legyen korlátlan le és feltöltés és a feltöltési sebesség is jó legyen. Egy Hajdú-Bihar megyei kisvárosban lakom.

Posted

Házról házra is más szolgáltatók vannak, ebben nem hiszem, hogy tudunk segíteni.

Posted

Nem baj. Azért köszönöm a segítséged.

• 11 months later...
Posted

Sziasztok!A véleményeteket szeretném kérni a FIBER POWER 120-ról.Milxen megbízható,vannak e kisebb-nagyobb leállások,lelassulások,és ha valakinek ez a akkor speedtest.net mérésrõl ha tudna dobn egy képet megköszönném.

Posted

Az a baj vele, hogy csak akkor mûködik igazán jól, ha íráskor gondosan szóközöket raksz az írásjelek után is! ;) Én is ezért rakok mindig szóközt, látod, most is tettem (kettõt is), mert nekem is az van. (Nem.)

[OP]Destroy-man
Posted

@Dinter: Nálunk ma kötötték be, hasít rendesen, tudja a 120/10-et, igaz a letöltési oldalon a router "leszabályoz". A srác viszont azt mondta, amikor bekötötte, hogy XP-n 40 Mbit-nél nem tud többet, optimalizálás után is (egyszerűen az XP hálózatkezelője nem tud többet). Ha Vistat vagy Win7-et használsz, akkor minden gond nélkül menni fog a max sávszél. :)

Posted

120 Mbit kihajtásához már nem csak a WAN porton is gigabites router és megfelelő oprendszer, de vas is kell. Egyszerűen egy gyengébb gép nem tudja olyan gyorsan feldolgozni a bejövő adatokat, ahogyan kellene, ezzel csökkentve az elérhető sávszélességet.

Posted

Sziasztok!

Segítsetek légyszíves!

Most így álla netem: 4.5Mb/s letöltési sebesség.

1.6Mb/s fel....

Nem értek hozzá de a: 1Mbit/s le

192 kbit/s fel

ez gyorsabb vagy lassabb?

Mivel jelenleg DKTV -s netem van amit lassúnak tartok, és a T-homosra tudom csak lecserélni de az meg csak az utóbb leírtakat tudja garantálni,amit fogalmam nincs mit jelent.

(Sajnos jelenlegi lakhely miatt nincs más)

Köszi mindenkinek!

Posted

Maximálisat a maximálissal, garantáltat a garantáltal kell összehasonlítani ;)

"Minimum (garantált) sebesség: Az internet-szolgáltató által meghatározott, ..... minden körülmények között vállalt le- illetve fel-töltési sebesség."

Nézd meg a DKTV honlapját, például:

Letöltés: max. 5 Mbit/s, garantált 1 Mbit/s

Feltöltés: max. 1 Mbit/s, garantált 384 kbit/s

T-társaság DSL kezdõ (csak 1 GB havidíjban foglalt adatforgalom) és DSL alap:

Letöltés: max. 5 Mbit/s, garantált 1 Mbit/s 1

Feltöltés: max. 500 kbit/s, garantált 192 kbit/s

A feltöltésed még lassabb is lenne :)

Posted

:pislog:

Ó! Már értem..tehát végül is ugyanaz a sebesség,(és még a tel. percdíjak se lennének olcsóbbak a T-home.nál :tv_horror::nemnem: )

Köszönöm a válaszod!!! :hááát:

Posted

Sajnos vannak olyan Isten háta mögötti helyek, mint pl. Budapest, ahol ilyen állapotok vannak. :hááát:

• 2 years later...
Posted

Sziasztok.

Segítségeteket szeretném kérni hogy van e olyan szolgáltató Hatvan körnékyén ami 2-3ezer forint között szolgáltat internetet a sebesség mindegy.

Lehetőleg kábeles kellene mert mobilnettel már nagyon sok bajom van.

T-Home kilőve..

Digi kilőve.. Sajnos...

Egyéb okok miatt.

• 3 years later...
szabotomi264
Posted (edited)

Aki okos és józan paraszt ésszel gondolkozik, az ne kössön szerződést az Invitel szolgáltatónál. Őszintén megvallva valami förtelmes, régebben mikor még 2MB-os internetünk volt folyton megállás nélkül elment az internet. A családból elég sokan tippeltek arra az indokra hogy karbantartás van a szolgáltatónál, de akkor lett volna annyi eszük hogy az Invitel hivatalos weblapjára vagy a Facebook oldalára kiírják hogy ''XYZ-től XYZ-ig karbantartás folyik a szolgáltatónál, ezért néha elmehet az internet''. De nem, erre nincs eszük. Csak arra van hogy minél jobban le tudják húzni az embereket...

Edited by szabotomi264
[OP]Destroy-man
Posted

Épeszű ember ADSL vonalat sem választ, kivéve, ha rá van kényszerítve. :(