Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Windows Live Messenger 2009

Recommended Posts

Posted

Csak én nem találom a nem elérhetõ partnerek elrejtését? Valahogy hiányzik nekem egy "Nézet" menü. :hmm:

Valószínûsítem, hogy hatással van az elõz, 8.5-ös az újra, mert ott kilõttem a hangulatjelek "sávot" a beszélgetõablakból, itt meg nincs is meg. :fogatlan:

Posted

Nekem kapcsolat állapota szerint van rendezve, ott csak rányomok a nyílra és eltűnnek.

A hangulatjeles sáv a beszélgetőablakokban? Vagy melyikre gondolsz?

Posted

Ha rányomok a nyílra, akkor összecsukódik a lista, de nem tûnik el. Nekem teljesen el volt tüntetve ez a menü.

Igen, arra. :igen:

Posted

Nekem egészen lent van. Ahol lehet választani a kézírás és a gépelés között.

Én meg arra nem jövök rá, hogy az ablakok színét hogyan változtatom. Csak a főablakot tudom színezni. Az ablakok hol ilyen, hol olyan színűek lesznek. Ha pedig a beszélgetéseknek hátteret teszek be, az középre kerül, körülötte marad ez az ocsmány keret.

Képküldés helyett pedig valami debil képnézegetős megosztási mappára kapcsol, ha mindkét embernek új Messengere van.

Ami pedig a csúcspont, hogy pixeles a kurzor dőlt betűnél. Ja és nem elérhető, hanem szabad... Mi ez, társkereső?

Kilépett a következő csoportból: fényképek megosztása

Ki fordította ezeket? Lehetőségek ezzel a személlyel brrr...

Posted

Ezt használom már egy ideje, a színt a jobb felsõ sarokban található menü->Eszközök->Alapértelmezett jelenet használata menüponttal lehet beállítani ugyanolyanra mint a fõképernyõ. :ötlet:

Posted

:istenvagy: De erre vajon ki jött rá? Véletlenül kiszivárgott a Microsoft rejtett anyaga, hogy itt kell keresni? :D

Viszont van figyelmeztető üzenet az adathalász linkes spamekre. Ez egy jó húzás.

Posted

Ez érdekes, mert a mess.be nem tud róla, hogy volna végleges változat, õk még mindenhol RC-t emlegetnek, pedig ezek a jó emberek megjelenés elõtt 1-2 nappal mindig megelõzik a hivatalos megjelenést.

Akkor most mi van?

Posted

Tényleg napok óta végleges. Én sem mertem feltenni, mert nem találtam róla semmit, viszont a 8.5-ös friss gépre nem akart felmenni, mondván, hogy van újabb.

Posted

2009 (Build 14.0.8050.1202). Szép nagyot ugrottak a bétához képest. :pislog:

Posted

Nálatok is elindul egy wlcomm.exe nevű program a WLM-el együtt? Program files\Windows Live\Contacts mappában van. Kifelé akar kommunikálni, a messengerrel együtt indul, és ha a messengert bezárom, le is áll. Túl nagy adatforgalmat nem bonyolít le, de kíváncsi lennék, hogy mi ez. Annyita találtam róla, hogy a partnereim adatait frissíti. Nem lehetne ezt valahogy kilőni? Kell a francnak.

Posted

No, igen. Nálam is fut, próbáltam megszabadulni tõle, de akkor nem megy a Messenger sem. Nincsenek megosztási mappák sem, visszaraktam a 8-as verziót hogy néhány képet elmentsek az ismerõseimtõl, várok még a frissítésével egy pár hónapot.

Posted
Nincsenek megosztási mappák sem

Miért ne lennének?

Posted

Vannak? Nálam nem volt egy sem. Akkor legközelebb bátrabban telepítem.

Posted

Olyannyira vannak, hogy az agyam eldurran, mert magától hozza létre őket. Percekig kerestem, hogyan lehet normálisan fájlt küldeni.

Posted

Úgy emlékszem, hogy az üzenetablakban tudtam fájlt küldeni.

Posted

Én úgy tapasztalom, hogy ha 8.5-össel rendelkező emberrel beszélek, akkor csak a hagyományos fájlküldés működik, ha pedig 2009-essel rendelkezővel, akkor megosztási mappákat hoz létre. Például képküldéskor létrehozza azt a debil közös képnézegetőablakot. Aztán valahol megtaláltam, hogyan lehet normálisan is küldeni. Ha csak simán belehúztam, akkor megosztási mappát csinált. Borzalmas idegesítő.

Posted

Hmm...ha bármire rákattintok az alsó sorban (hangulatjelek, hátterek, betûtípus), akkor lefagy...

Posted

Nálam ha a partner is a 2009-et használja csak fénykép esetén jön be a megosztási izé, ami szerentem jó lett, mivel nem kell minden egyes képet átküldeni hanem rögtön látja. Viszont bármilyen más fájlt hagyományosan küld.

:nyíl: A kompatibilis Plus! elérhetõ a http://msgpluslive.net oldalon!

Posted

Ez van fent, sajnos még béta. Ezzel a paneles fagyással nem tudok mit kezdeni, viszont nem is talál a google semmi ilyet...

Amúgy mi a rákért akar befelé jövő kapcsolatot? Egyelőre blokkolom.

Posted
Hmm...ha bármire rákattintok az alsó sorban (hangulatjelek, hátterek, betûtípus), akkor lefagy...

A reklámokat eltávolító program okozta, ami módosította a C:\Windows\System32\drivers\etc\host fájlt. Töröltem ezt a fájlt, újratelepítettem a messengert és most mûködik.

Posted

Üdv!

Jobb topikot nem találok erre. Nem tudok belépni a Messengerbe, de ez hagyján, semmilyen Windows Live-os oldalra sem. Ezt a hibaüzenetet kapom:

A Windows Live Network a következő okok egyike miatt nem érhető el erről a webhelyről:

Elképzelhető, hogy probléma merült fel a webhelyen.

Elképzelhető, hogy a webhely nem tagja a Windows Live Network rendszernek.

A következőket teheti:

Bejelentkezhet vagy regisztrálhatja magát a Windows Live Network rendszer más webhelyein és szolgáltatásainál, illetve később megpróbálhatja újból ezen a helyen.

Az accounts.live.com nem érhető el, be sem tölti.

Szerk. Most már igen, de ott is ezt írja ki.

Találkozott már valaki ilyennel? Leálltak volna a szerverek? Ti be tudtok jelentkezni?

Posted

A Messenger megy, de az accounts.live.com nem.

Posted

Pff de jó, köszi. Lehet, hogy pont most járt le a jelszavam, aztán azért szórakozik.