vodás 0 Share Posted December 19, 2009 "Megújulás" címén sokkal pocsékabb lett a Freemail, mint volt! A Szimpla tegnapelõtt még beengedett, ma már az sem fogadja el a hibátlan jelszót. Egyszóval pocsék volt, van és marad is. Átraktam a listás leveleimet Gmailra. Tíz év után: báj, báj, Freemail, kitoltál velem. Postafiókomat megszüntetem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBird 118 Share Posted December 20, 2009 Hogy szebb lett-e, az szubjektív, lehet rajta polemizálni. Meg szokni kell az egész füles dolgot, amit a böngészõkbõl szedtek ötletként. Tényleg elég mellbevágó egybõl, és elsõre az ember majdnem alig tudja, hogy hová is klikkeljen. Az viszont nem igaz, hogy nem enged be a régi jelszóval. Természetesen ugyanúgy beenged, csak átirányít automatikusan az új felületre a régi linkrõl indítva is. Korábban még volt választék, hogy a régit választod, vagy az új felület linkjét. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSaurida 36 Share Posted November 10, 2016 Erre kíváncsi vagyok: "Kedves Felhasználónk! Rengeteg munkával, fejlesztéssel a hátunk mögött és egy tartalmas tesztüzem után végre elindíthatjuk a megújult [freemail]-t, melyet jelenleg már 60 ezer felhasználó használ. Mitől jobb az új [freemail]? A megújult kinézet és az újragondolt regisztrációs felület mellett sokkal gyorsabb és megbízhatóbb lett a [freemail] működése. 2016. november 21-től kezdődően napról napra egyre többen már a modernebb és stabilabb új rendszerben találjátok magatokat bejelentkezés után. Ez a folyamat automatikusan zajlik, Te ebből csak annyit tapasztalsz majd, hogy a fiókodba belépve már az új felület és egy üdvözlő üzenet fog fogadni. Ha november 21-ét követően bejelentkezve még nem az új felület jelenik meg, ne aggódj – az összes fiók átköltöztetése több hónapig is eltarthat. A költözéssel kapcsolatban nincs semmilyen teendőd, viszont mindenképpen fel kell hívnunk a figyelmed arra, hogy a Felhasználási feltételeink 2.2 pontja alapján a kuka, a spam és a közösségi mappákban lévő 14 napnál régebbi levelek törlésre kerülnek. Ha fontos leveleid vannak jelenleg ezekben a mappákban, kérjük, mentsd le azokat, vagy helyezd át egy másik mappába. Bármilyen észrevételt, javaslatot vagy panaszt szívesen fogadunk az info@freemail.hu email címünkre. Fordulj hozzánk bizalommal! Reméljük, hogy az új [freemail] elnyeri a tetszésedet, és részese leszel az előttünk álló fejlődési szakasznak, melyben a [freemail] megújulása csak az első fejezet! Üdvözlettel, a [freemail] csapata" Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 946 Share Posted November 10, 2016 melyet jelenleg már 60 ezer felhasználó használ Jó lesz az még-nek is. Remélem, legalább is. Fostaliga.hu Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted November 10, 2016 Még használja valaki ezt a ...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzillamessage 436 Share Posted November 10, 2016 Igen. Problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBird 118 Share Posted November 10, 2016 Talán nem kell szégyenkeznem, de töredelmesen bevallom, én is használom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted November 10, 2016 Csak annyi, hogy jó ha a levelek fele meg is érkezik hozzájuk. Ugyan ez a helyzet a többi "nagy" hazai ingyenes e-mail tárhelyekkel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBird 118 Share Posted November 10, 2016 Ezt honnan veszed? Mert így totál urban legend, hogy a fele nem jönne meg. Ilyen arány nincs, nem lehet, de az lehet hogy csak egy nagyzoló túlzás tőled. Nekem nem hiányzott egyetlen levelem sem, ami ide jön. Úúúú, bakker , akkor most csak nem tudok róla , és kereshetem a szélben a másik felét? Védeni nem akarom őket különösebben, de azért legyünk kicsit tárgyilagosabbak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 946 Share Posted November 11, 2016 Olyan döbbenetes a visszapattanó arány, hogy már többször felmerült, hogy nem engedünk a webáruházba freemaillel regisztrálni. Egy-egy hírlevél kiküldésnél ezres nagyságrendű a visszapattanó levelek száma, és a legkülönbözőbb indokokkal dobja vissza, legtöbb esetben nem is dobja, hanem már át sem veszi a küldött levelet a szerverük. De pár hete volt balhé abból, hogy valamelyik nagy tudású operátor a fél hazai internetet feketelistára tette, és egyáltalán nem lehetett nekik levelet küldeni két napon keresztül. Ez egy rettenet ótvar szar. Egy ilyen szolgáltatásnak normális versenyhelyzetben réges-régen pusztulnia kellett volna, erre ti életben tartjátok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSaurida 36 Share Posted November 11, 2016 Egy ilyen szolgáltatásnak normális versenyhelyzetben réges-régen pusztulnia kellett volna, erre ti életben tartjátok? Ne politizálj. De ha már, akkor tudjuk, kihez köthető a freemail létrehozása (súgok: nem Párhuzamos). Még az is lehet, hogy csinálnak belőle egy normális(nak tekinthető) valamit. Egyébként én is csak alig használom már, de még senki se panaszkodott, hogy ne kaptam volna meg a levelét. Anno az iskolában freemailes címre kértem a házi feladatokat, és csak az nem ért be, amit el se küldtek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted November 11, 2016 Nekem fix forward van beállítva gmailre. Bottal sem piszkálom a saját felületét. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSaurida 36 Share Posted November 14, 2016 Én is "forwardolom" a leveleket, de pl. az említett házi feladatokat a TheBat-tal szedtem le és néztem át. A felületet csak néha piszkálom, bot híján egérrel-billentyűzettel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts