Scorpion Spyke Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Mostanában kapok leveleket, amelyeknek feladója a root@fmlog.freemail.hu, a tárgyban nincs semmi, és az üzenet is teljesen üres. Outlook Expresst használok. Lehet azért küldi, mert nem tudott rendesen bejelentkezni?
vmiki Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Nem lehet, hogy azért mert már régen nem jelentkeztél be webes felületen?
Scorpion Spyke Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Lehet hogy régen, de azthiszem 90 nap a határidõ, azon biztos belül vagyok még.
Aaa_Emil Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Ha ez megnyugtat, nem vagy egyedül. Én is kaptam egy ilyen "tárgytalan" levelet a root@fmlog.freemail.hu címtõl. Ja, és minden nap fenn vagyok a freemail honlapján legalább egyszer...
Scorpion Spyke Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Én szeretnék a freemailnél maradni. Nem tudom miért kell másokra rátukmálni, amit te használsz. Ha nekem ez jön be, akkor ezt fogom használni. Most nem konkrétan rád gondoltam Richie, hanem magára a módszerre! Én is jobban szeretem például az IWIW-et, mégse mondom másoknak, hogy jöjjenek át myviprõl oda, mert semmi értelme, mindkettõnek vannak hibái.
Richy Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Én nem tukmálok semmit senkire, csak a t*k*m tele van az összes magyar szolgáltatóval. Ez meg megy. Ennyi.
Scorpion Spyke Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Jól van, azért írtam , hogy nem csak neked szól. Csak tudod én ezt szoktam meg, ezt szeretem, csak most adódtak gondok vele... Semmi sem tökéletes....
Richy Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Valóban, semmi sem tökéletes. Mint ahogy a Te névmemóriád sem, mivel nem Richie-nek, hanem Richy-nek hívnak. Nem kötözködésbõl mondom!
kori Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Hogy a témánál maradjunk, nekem pl. semmi problémám kb. egy éve a freemail-lel. A PopTray minden 10 percben bele néz, nekem csak az a dolgom, hogy a kéretlen leveleket kitöröljem. Még csak be sem kell lépni a weblapra.
Scorpion Spyke Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 nem Richie-nek, hanem Richy-nek hívnak. Bocsi. Ha jól tudom a gmail meghívós. Vagy tévedek?
balazs321 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Bár már minden második embernek van vagy 30 meghivója Szal nem nehéz bejutni
csibe283 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 A Freemail sok idõ után egy nagy megújuláson esett át és ezt szeretném bemutatni nektek: Már a bejelentkezõ képernyõn észrevehetjük az új külsõt, valamint a megújult Freemail logóján díszelgõ béta feliratot, ami arra utal, hogy bizony most tesztelik a változtatások hatásait. A régi narancssárga színt felváltja a világoskék, de persze új funkciókat is felfedezhetünk... Régi rendszer Új rendszer VÁLTOZÁSOK Kezdõlap Bejelentkezés után egybõl láthatjuk a különbséget: Míg a régi rendszerben csak az újonnan érkezõ levelek/összes levél számát láthattuk, addig az újban az utolsó 5 levél feladója és az üzenet tárgya jelenik meg, az olvasatlan levelek számának kiemelésével. Emellett már kereshetünk is bejövõ leveleink között és névjegyünket is egy kattintással elérhetjük. Régi rendszer - Kezdõlap Új rendszer - Kezdõlap Levelek olvasása Itt a régi rendszerhez képest nem félkövér betûkkel, hanem kis nyitott/zárt borítékokkal jelölik, hogy az adott levelet elolvastuk-e már. A feladó oszlopban csak a feladó nevét (hiánya esetén az e-mail címét) láthatjuk, míg a régi rendszerben mindkettõ megjelent. Régi rendszer - Bejövõ levelek Új rendszer - Bejövõ levelek Levélírás Az elsõ szembetûnõ különbség, hogy az új rendszerben már formázni is lehet a szöveget, míg a régi erre nem adott lehetõséget. Egybõl kérhetünk visszaigazolást is, illetve nagyobb méretû fájlokat is küldhetünk. Régi rendszer - Levélírás Új rendszer - Levélírás Címtár és Egyedi szûrõk Csak külsõleg változtak, ezen kívül tartalmilag megegyeznek a régivel. A csoportok szintén külsõleg módosultak és az oszlopok között található pár módosulás. Régi rendszer - Címtár Új rendszer - Címtár Régi rendszer - Egyedi szûrõk Új rendszer - Egyedi szûrõk ÚJÍTÁSOK Az elsõ és egyben talán a legfontosabb újítás a fiók rendelkezésére álló tárhely nagymértékû megnövelése. Az eddigi 25 MB helyett most már 1024 MB áll rendelkezésünkre, eddig ekkora Freemail tárhelyért fizetni kellett. Emellett az erõsebb spamszûrés és az óriás levélküldési lehetõség is ingyenesen elérhetõvé vált. Az óriás levél maximális mérete 1 GB-ról 10 GB-ra növekedett Azonnali üzenetküldés Chatelési lehetõség külön szoftver telepítése nélkül. Telefonálás A Klip program segítségével elérhetõ telefonálási lehetõséget mostantól a Freemail Telefonálás pontjából külön program telepítése nélkül is élvezhetjük (csak JAVA kell hozzá, melyet a java.com weboldalról ingyenesen letölthetünk). A képek készítése után vettem észre a Gyorshívót, mely a bal oldalon található oszlopban helyezkedik el fixen. Névjegy Egy bemutatkozó oldal létrehozására is lehetõség van, mely a freemail.hu/nevjegy/sajatnev címen válik elérhetõvé (természetesen a sajatnev az e-mail címünk @freemail.hu elõtti felhasználói nevét takarja). Fotótár Fényképek feltöltésére és megosztására ad lehetõséget gyorsan és egyszerûen, valamint mások általál feltöltött képek közt is böngészhetünk. Képeslap A Freemailbe bejelentkezve egybõl küldhetünk képeslapot névnap/születésnap vagy egyéb ünnep alkalmából. Képeslap ÖSSZESÍTÉS Elõnyök: Az új Freemail szebb lett, több lehetõséget rejt magában, könnyebben elérhetõek a funkciók, szóval kényelmesebb lett és a sokkal nagyobb tárhely révén nem kell olyan sûrûn üríteni levelesládánkat. Hátrányok: Hiába a sok új funkció meg a csicsás design, a Freemail ezektõl nagyon lassú lett, hosszasan tölti be a kezdõlapot is. A béta állapotnak köszönhetõen találkoztam már pár hibával is (általában másodszorra már mûködtek, kivéve a Gyorshívót, ami folyton szétkapcsol és sikertelenül kapcsolódik), aki nem szeretne barátkozni az új Freemail felülettel, vagy gyorsan el szeretné érni leveleit, használhatja a régi felületet is. Linkek: A megújult Freemail A régi Freemail Ha bárkinek bármilyen észrevétele, javaslata van, esetleg hibát fedezne fel, vagy kiegészítené ezt az írást, nyugodtan írjon.
öcsi91 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Az új freemail-fotótárban nem látom a képeket,azokat sem amelyeket én raktam fel,valamint a mások által feltett képeket sem.Az én képeimet viszont mások látják,vóltak hozzászólások.Valamit elnyomhattam a beállittásnál? Segitsetek.
TheSaurus Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Hogy a témánál maradjunk, nekem pl. semmi problémám kb. egy éve a freemail-lel. A PopTray minden 10 percben belenéz, nekem csak az a dolgom, hogy a kéretlen leveleket kitöröljem. Még csak be sem kell lépni a weblapra. Csatlakozom, mintegy 5 éves tapasztalat alapján.
ocsi Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Nekem többször is volt problémám a freemail-el... és tényleg használjatok Gmail-t ...ez nem tukmálás, ez jótanács... viszont amin most kiakadtam: Ezt a levelet az optimail online direkt-marketing rendszeren keresztül küldtük a(z) [*****]@freemail.hu címre az Ön elõzetes hozzájárulásával, melyet a T-Online Magyarország Zrt-nek tett a freemail.hu ingyenes rendszerébe történõ regisztrációja során. E szerint Ön marketingtartalmú célzott üzenetek fogadását vállalja. Szolgáltatásunkkal kapcsolatban bõvebb információval szolgálunk az Ön számára a www.optimail.hu oldalon. Itt megjegyezném, hogy amikor én a freemail-be regisztrálltam szerintem még nem is létezett a T-Online Magyarország Zrt. max az Axelero, viszont tõlem aztán nem kérdezték meg, hogy hozzájárulok-e a spam leveleikhez?!
Leona. Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 A Gyorshívót ki lehet valahogy kapcsolni, vagy el lehet tüntetni?
mazda6diesel Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Sziasztok! Be szertetném állítani a freemail-es postafikomat az Outlook E.-be de nem találok sehol SMTP beállítást. Mit kellene beírni a kimenõ levelekhez és a porthoz?
arpsoft Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Ezt is sokrszor leírtuk már. Az SMTP szerver a szolgáltatódé és nem a Freemail-é.
mazda6diesel Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Hoppá! Ezt nem tudtam... De a gmail-nél az smtp.gmail.com a kiszolgáló és az nem a szolgáltatómé. Akkor ez hogy van?
mrszitya Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Freemail Súgó: Mit adjak meg a kimenő levelek kiszolgálójaként freemail postafiókomhoz? A kimenő levelek kiszolgálóját az internetkapcsolatot biztosító szolgáltató adja, itt tehát saját szolgáltatód SMTP szerverét kell megadnod. Ha nem tudod ennek a nevét, fordulj szolgáltatód ügyfélszolgálatához. Freemail-nél úgy tűnik nincs lehetőség levelezőprogramból való mail küldésre, csak a netszolgáltatón keresztül, vagy pl. a GMail-t használva.
Mazsola2 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 A freemail is mûködik levelezõ programból. A POP3-hoz: freemail.hu SMTP-hez pedig az Internet szolgáltatód adja. (Pl: T-online esetén: mail.t-online.hu
Recommended Posts