Digital Silence Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Biztosan sokakkal elõfordult, hogy egy jó kis windows telepítés közben lett kész az étel. A mamák, és feleségek nagyon nem értik, hogy ilyenkor nem lehet, nem szabad magára hagyni a gépet! Mindjárt kihûl!-jön a figyelmeztetés. Nem baj, én hidegen szeretem!-ez a válasz. De, nekünk is fogyasztanunk kell a wattokat, hogy elbírjunk a megahertzekkel! Az én kedvecem a görög konyha.
RedBoy Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Érdekes a témafelvetés és a bevezetés. Az én kedvencem a Bolognai Spagetti.
kfx Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Szerintem akkor ezt át is lehetne pakolni a Stahl-konyhája fórumba.
ProFiler Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Várjuk ki, mi lesz belõle. Nem kell egyszerre elrontani minden mókát. Idõvel is ráér. Én a legjobban az olasz konyhát szeretem, de csak azt, amiben nincs tészta, szeretem a magyar konyhát is, paprika nélkül, de jó a török konyha is csirkehús nélkül. A görögben csak a sajt zavar. Egyébként szeretem a kenyeret is, csak ne lenne benne az a fránya egészségtelen liszt és élesztõ! Ciao.
Digital Silence Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Éppen átlehet pakolni ahova illik, de a kukába??? Mert itt, azért van jópár olyan topic amivel kilehetne bélelni azt a kukát ír:
Gereby Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Szerintem van értelme ennek a topiknak... Megoszthatjuk egymással mit szeretenünk, mit ajánlunk kóstolásra stb... Én nem szeretem a különbözõ nemzetek konyháját. Én elsõ sorban anyum , illetva a Nagymamáim konyháját szeretem...
nagygabor Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Gyros, gyros gyros.... Persze nem azt a pláza félét. Olyan rendeset. Bárányhúsból. Szeretem még a gulyáslevest és az grillezett husokat. Nagy ritkán kínai kaja is lecsusszanik. Ja, és az elmaradhatatlan sümegi csuproskáposzta.
Sanzi Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Én nagyon finnyásnak számítok, de imádom a magyar kajákat. Valamiért nem szeretem az idegen ízeket. Gondolok itt az olasz, és kínai kajákra. Jó töltött káposzta, és pörkölt. Ha ez a kaja, akkor még a Windows telepítést is ott hagyom, nem mint Digital Silence.
kfx Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Hát ha már errá jártam. Kínai kivételével minden. A reformkajával meg haggyanak békén! Paprikáskrumpli, meg zsíros kenyér! Ha valaki az evésen és alváson kívül hajlandó megmozdítani a hátsóját, akkor magasról lehet - õ hát - integetni Schobert Norbinak.
fapuma Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Sanzival értek egyet. Nincs jobb egy igazi házi pörköltnél, lecsónál vagy töltött káposztánál. Ha csemegérõl van szó, akkor a kedvencem a lekváros palacsinta meg a körözöttes kenyér.
Gereby Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Én is finnyás vagyok eléggé... De én se szeretem ezeket a reform baromságokat, minden féle salátát, meg ketyerét... HÚÚS... És ahoz képest hogy nem zabálok "egészséges" kajákat, csak zsírosat, cukrosat meg ilyeneket, mégis itt vagyok makk egészségesen, 1 kiló fölösleg nélkül... Egyébként meg amiket nagyon szeretek: -levesek: Húsleves, kukoricaleves -szilárdabb ételek : sülthusi sültkrumplival(örök best of... legyen natúr, vagy rántott), rakott kel, csülök pékné módra, sajtos-, túrós-tészta, milánói makaróni, pizza, lazannya vadas mártás krumpli gombóccal, túrós dereje, túrós gombóc... Meg még van egy pár... -saláták: egyetlen kedvencem van: shopszka saláta (görög saláta szerû) Hát hirtelen ennyi...
Gereby Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Hát aki mindig csak jó kajákat tud enni, és szereti is a hasát (pl én.. ) annak még ez kevés is...
RedBoy Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Csodálkozni fogtok, de nagyrészt fõzelékeket eszem és mindet szeretem is. (tudom... fenn Bolognai-t írtam, de az sajnos nincs gyakran...) A kedvencem a krumplifõzelék jó kis fasírttal .... hmmmm ha rágondolok összefut a nyál a számban. Apropo: ti evés után milyen rágót részesítetek elõnyben? Én a Splinter Cell Chaos Theory óta vagyok rákattanva az Airwawes-re. És még mondják, hogy feleslegesek a reklámok egy játékban. (most a fogmosást reggeli és vacsi után nem említeném)
zsoltchelsea Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Hús-hús-hús! Magyar kaját, úgy, ahogy kell! Semmi reform, hajrá a magyar ízek!!!!! A töltött káposztáról annyit, hogy eredetileg török. Csak õk zöldséget raknak a rizs mellé. Kedvencek: brassói aprópecsenye (nehogy Brassóban kérd, ott nem így ismerik a nevét, nagyon durva) rántott szelet fokhagymás szelet(ááááá, izobrutál jó) pulykacsomb egyben fokhagymával és szalonnával tûzdelve!!!! Csemege: minden, ami édes vagy süti. A töményebb süteményekbõl nem annyi megy le, de az almás pite és társai minden mennyiségben... A zöldségeket is szeretem persze, nem nagyon válogatok. Persze vannak utált ételek. A kínai nálam
Athos Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Inkább azt mondanám mit nem szeretek: káposztás tészta. De azt nagyon nem. Amúgy elég ínyenc vagyok és sokféle ételt megkóstolok, persze bizonyos kereteken belül. Ilyen például a sushi. Idõnként beiktatok barátokkal egy sushi estét.
Atys Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Hát nekem a gyros a minden, azután a spagetti. Egyszer olvastam egy jó könyvet a helyes táplálkozásról, erre gyorsan kiöntöttem egy üveg szénsavas löttyöt. Na mondom most már jól fogok enni. Bementem a Pennybe, hogy csak egészséges kaját fogok venni. Na hát még az aszalt füge is tartalmazott valamilyen tartósítószert... Szóval ennyit a magyar boltokról.
zsoltchelsea Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Hi! Hozzátenném, hogy mondjuk Borsod megyében pedig elég sok savas esõ esik. Hiába szabadföldi, ha megkapta az az aranyos ki ammónia-származék. Bükkszentkereszten például állva száradt el egy fa a savas esõtõl!!! Utána eheted! Ugyanúgy mérgezed vele magad. A Pennyben pedig úgy sem találsz igazi bio növényeket... Elgondolkozok néha a XX. századi ember "értelmes" dolgain...
level Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Hi! @zsoltchelsea ne vedd rossz néven, de ezt a hozzászólást inkább a fórumbakikba kellett volna írnod... Én gyakorlatilag mindenevõ vagyok, bár a csirkehúst és a fûszeres kaját szeretem legjobban. Amit pedig leginkább nem szeretek, az az, mikor öten már hosszú percek óta az asztalnál ülünk, a hatodik meg még mindig a gép elõtt, mert õt nem zavarja, ha kihûlik a kaja...
Digital Silence Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Kedves level! Akkor szerintem Te is követheted az elötted szólót! Mi az, hogy "kihûlik" Természetesen nem szép, ha ilyen miatt várakoztatjuk meg az asztaltársaságot-fõleg mondjuk egy családi összeülésen-, ezzel egyetértek. A téma bevezetõjét sem kell pontosan, szószerint érteni, de vannak bizonyára extrém esetek. Ezek is, fõleg akkor történtek, amikor még az emberfiának újdonságot jelentett a számítógép, és szabályosan bele volt bolondulva, hogy például sikerült neki ebéd helyett, éhgyomorra feltelepíteni egy DOS6.22-t. Manapság már változik a helyzet-legalább is nálam-, mert a vágódeszka, és a tûzhely elött is szívesen állok, és készítek finom kajákat mind a magam, mind a családom örömére. És ezek nem virtuálisak! De, bizonyára vannak közöttünk olyanok is, akik még csak most ismerkednek a PC világával, és igazi megszállotként dugdossák az IDE kábelt ide-oda, és olyankor egy Kajaaaaa! felkiáltás a konyhafelõl...Hááát???
zsoltchelsea Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Hi! @zsoltchelsea ne vedd rossz néven, de ezt a hozzászólást inkább a fórumbakikba kellett volna írnod... Vicces! Igaz, kicsit gyorsan írtam, azért lett benne több elírás, de akkor sem írható a fórumbakikba. Inkább normálisan szólj, akkor javítom!
level Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Mi az, hogy "kihûlik" Hm... ez jó kérdés! Mifelénk így mondják... még sosem gondolkodtam ezen, de most, hogy mondod... a csudába, igazad van! Egyébként nálunk krónikus a késés, és az oka nem a szerelés, és nem is a telepítés, hanem a játék... @zsoltchelsea Nem a helyesírásra gondoltam, csak tudod az jutott eszembe a hozzászólásodról, hogy Borsod megyében szabadföldön nõ az aszalt füge (vagy a savas esõ?), a fák pedig ülve is el tudnak száradni... utána eheted! - vagyis a fát... Jó, bocs, most kicsit szabadjára engedtem a fantáziámat, tényleg ne vedd sértésnek... nem annak szántam! De ettõl függetlenül értem a mondandód lényegét, igazad van, teljesen vegyszer-mentes táplálékot csak az vesz magához, aki éhségsztrájkol.
Digital Silence Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 A bio-boltok bio-élelmiszere szinte megfizethetelen. De, ha nagyon sarkosak akarunk lenni-felénk így (is) mondják -ezen élelmiszerekrõl sem lehet biztosan állítani a bió múltjukat, hiszen a légszennyezettséget, és abból az élelmiszerbe kerülõ káros anyagokat nem lehet "kiszedni"!
Recommended Posts