Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Kedvenc kaják

Digital Silence

Recommended Posts

Digital Silence
Posted

Biztosan sokakkal elõfordult, hogy egy jó kis windows telepítés közben lett kész az étel. A mamák, és feleségek nagyon nem értik, hogy ilyenkor nem lehet, nem szabad magára hagyni a gépet! Mindjárt kihûl!-jön a figyelmeztetés. Nem baj, én hidegen szeretem!-ez a válasz.

De, nekünk is fogyasztanunk kell a wattokat, hogy elbírjunk a megahertzekkel!

Az én kedvecem a görög konyha.

Posted

Érdekes a témafelvetés és a bevezetés. :lol::lol:

Az én kedvencem a Bolognai Spagetti. :lol:;)

Posted

Szerintem akkor ezt át is lehetne pakolni a Stahl-konyhája fórumba.

Posted

Várjuk ki, mi lesz belõle. Nem kell egyszerre elrontani minden mókát. Idõvel is ráér. ;)

Én a legjobban az olasz konyhát szeretem, de csak azt, amiben nincs tészta, szeretem a magyar konyhát is, paprika nélkül, de jó a török konyha is csirkehús nélkül. A görögben csak a sajt zavar. Egyébként szeretem a kenyeret is, csak ne lenne benne az a fránya egészségtelen liszt és élesztõ!

;)

Ciao.

Digital Silence
Posted

Éppen átlehet pakolni ahova illik, de a kukába???

Mert itt, azért van jópár olyan topic amivel kilehetne bélelni azt a kukát :Sír:

Posted

Én az olasz ízeket részesítem elõnyben.

Posted

Szerintem van értelme ennek a topiknak... Megoszthatjuk egymással mit szeretenünk, mit ajánlunk kóstolásra stb...

Én nem szeretem a különbözõ nemzetek konyháját. Én elsõ sorban anyum , illetva a Nagymamáim konyháját szeretem... :)

Posted

Gyros, gyros gyros.... Persze nem azt a pláza félét. Olyan rendeset. Bárányhúsból.

Szeretem még a gulyáslevest és az grillezett husokat. Nagy ritkán kínai kaja is lecsusszanik. ;)

Ja, és az elmaradhatatlan sümegi csuproskáposzta.

Posted

Én nagyon finnyásnak számítok, de imádom a magyar kajákat. Valamiért nem szeretem az idegen ízeket. Gondolok itt az olasz, és kínai kajákra. Jó töltött káposzta, és pörkölt. Ha ez a kaja, akkor még a Windows telepítést is ott hagyom, nem mint Digital Silence. :D

Posted

Hát ha már errá jártam.

Kínai kivételével minden. A reformkajával meg haggyanak békén! Paprikáskrumpli, meg zsíros kenyér!

Ha valaki az evésen és alváson kívül hajlandó megmozdítani a hátsóját, akkor magasról lehet - õ hát - integetni Schobert Norbinak.

Posted

Sanzival értek egyet. Nincs jobb egy igazi házi pörköltnél, lecsónál vagy töltött káposztánál. 8)

Ha csemegérõl van szó, akkor a kedvencem a lekváros palacsinta meg a körözöttes kenyér.

Posted

Én is finnyás vagyok eléggé... De én se szeretem ezeket a reform baromságokat, minden féle salátát, meg ketyerét... HÚÚS... :P És ahoz képest hogy nem zabálok "egészséges" kajákat, csak zsírosat, cukrosat meg ilyeneket, mégis itt vagyok makk egészségesen, 1 kiló fölösleg nélkül... ;):lol: Egyébként meg amiket nagyon szeretek:

-levesek: Húsleves, kukoricaleves

-szilárdabb ételek :lol: : sülthusi sültkrumplival(örök best of... legyen natúr, vagy rántott), rakott kel, csülök pékné módra, sajtos-, túrós-tészta, milánói makaróni, pizza, lazannya :lol: vadas mártás krumpli gombóccal, túrós dereje, túrós gombóc... Meg még van egy pár... :P

-saláták: egyetlen kedvencem van: shopszka saláta (görög saláta szerû)

Hát hirtelen ennyi... ;)

Posted

Hát aki mindig csak jó kajákat tud enni, és szereti is a hasát (pl én.. :démonikacaj: ) annak még ez kevés is...

Posted

Csodálkozni fogtok, de nagyrészt fõzelékeket eszem és mindet szeretem is. (tudom... fenn Bolognai-t írtam, de az sajnos nincs gyakran...:P) A kedvencem a krumplifõzelék jó kis fasírttal :D.... hmmmm ha rágondolok összefut a nyál a számban.

Apropo: ti evés után milyen rágót részesítetek elõnyben? Én a Splinter Cell Chaos Theory óta vagyok rákattanva az Airwawes-re. És még mondják, hogy feleslegesek a reklámok egy játékban. :D (most a fogmosást reggeli és vacsi után nem említeném)

Posted

Hús-hús-hús! Magyar kaját, úgy, ahogy kell! Semmi reform, hajrá a magyar ízek!!!!! A töltött káposztáról annyit, hogy eredetileg török. Csak õk zöldséget raknak a rizs mellé. Kedvencek:

brassói aprópecsenye (nehogy Brassóban kérd, ott nem így ismerik a nevét, nagyon durva)

rántott szelet

fokhagymás szelet(ááááá, izobrutál jó)

pulykacsomb egyben fokhagymával és szalonnával tûzdelve!!!!

Csemege: minden, ami édes vagy süti. A töményebb süteményekbõl nem annyi megy le, de az almás pite és társai minden mennyiségben...

A zöldségeket is szeretem persze, nem nagyon válogatok. Persze vannak utált ételek. A kínai nálam :spam:

Posted

Inkább azt mondanám mit nem szeretek: káposztás tészta. De azt nagyon nem.

Amúgy elég ínyenc vagyok és sokféle ételt megkóstolok, persze bizonyos kereteken belül. Ilyen például a sushi. Idõnként beiktatok barátokkal egy sushi estét. :)

Posted

Hát nekem a gyros a minden, azután a spagetti.

Egyszer olvastam egy jó könyvet a helyes táplálkozásról, erre gyorsan kiöntöttem egy üveg szénsavas löttyöt. Na mondom most már jól fogok enni. Bementem a Pennybe, hogy csak egészséges kaját fogok venni. Na hát még az aszalt füge is tartalmazott valamilyen tartósítószert... :mérges: Szóval ennyit a magyar boltokról.

Posted

Hi! Hozzátenném, hogy mondjuk Borsod megyében pedig elég sok savas esõ esik. Hiába szabadföldi, ha megkapta az az aranyos ki ammónia-származék. Bükkszentkereszten például állva száradt el egy fa a savas esõtõl!!! Utána eheted! Ugyanúgy mérgezed vele magad. A Pennyben pedig úgy sem találsz igazi bio növényeket... :(

Elgondolkozok néha a XX. századi ember "értelmes" dolgain... :pislog:

Posted

Hi! @zsoltchelsea ne vedd rossz néven, de ezt a hozzászólást inkább a fórumbakikba kellett volna írnod... :lol:

Én gyakorlatilag mindenevõ vagyok, bár a csirkehúst és a fûszeres kaját szeretem legjobban. Amit pedig leginkább nem szeretek, az az, mikor öten már hosszú percek óta az asztalnál ülünk, a hatodik meg még mindig a gép elõtt, mert õt nem zavarja, ha kihûlik a kaja... :S

Digital Silence
Posted

Kedves level! Akkor szerintem Te is követheted az elötted szólót! Mi az, hogy "kihûlik" :D

Természetesen nem szép, ha ilyen miatt várakoztatjuk meg az asztaltársaságot-fõleg mondjuk egy családi összeülésen-, ezzel egyetértek. A téma bevezetõjét sem kell pontosan, szószerint érteni, de vannak bizonyára extrém esetek. Ezek is, fõleg akkor történtek, amikor még az emberfiának újdonságot jelentett a számítógép, és szabályosan bele volt bolondulva, hogy például sikerült neki ebéd helyett, éhgyomorra feltelepíteni egy DOS6.22-t. Manapság már változik a helyzet-legalább is nálam-, mert a vágódeszka, és a tûzhely elött is szívesen állok, és készítek finom kajákat mind a magam, mind a családom örömére. És ezek nem virtuálisak!

De, bizonyára vannak közöttünk olyanok is, akik még csak most ismerkednek a PC világával, és igazi megszállotként dugdossák az IDE kábelt ide-oda, és olyankor egy Kajaaaaa! felkiáltás a konyhafelõl...Hááát???

Posted
Hi! @zsoltchelsea ne vedd rossz néven, de ezt a hozzászólást inkább a fórumbakikba kellett volna írnod... :lol:

Vicces!:S Igaz, kicsit gyorsan írtam, azért lett benne több elírás, de akkor sem írható a fórumbakikba. Inkább normálisan szólj, akkor javítom! :mérges::mérges::mérges:

Posted
Mi az, hogy "kihûlik" :D

Hm... ez jó kérdés! :) Mifelénk így mondják... még sosem gondolkodtam ezen, de most, hogy mondod... a csudába, igazad van! :D

Egyébként nálunk krónikus a késés, és az oka nem a szerelés, és nem is a telepítés, hanem a játék...

@zsoltchelsea

Nem a helyesírásra gondoltam, csak tudod az jutott eszembe a hozzászólásodról, hogy Borsod megyében szabadföldön nõ az aszalt füge (vagy a savas esõ?), a fák pedig ülve is el tudnak száradni... utána eheted! - vagyis a fát... :)

Jó, bocs, most kicsit szabadjára engedtem a fantáziámat, tényleg ne vedd sértésnek... nem annak szántam! :upsz:

De ettõl függetlenül értem a mondandód lényegét, igazad van, teljesen vegyszer-mentes táplálékot csak az vesz magához, aki éhségsztrájkol. :(

Digital Silence
Posted

A bio-boltok bio-élelmiszere szinte megfizethetelen. De, ha nagyon sarkosak akarunk lenni-felénk így (is) mondják :) -ezen élelmiszerekrõl sem lehet biztosan állítani a bió múltjukat, hiszen a légszennyezettséget, és abból az élelmiszerbe kerülõ káros anyagokat nem lehet "kiszedni"!