tomplayer 0 Share Posted September 6, 2006 Egy gyors kérdésem lenne az ASRock alaplapok gyártójával kapcsolatban: Úgy olvastam nem tudom, hogy hol talán a PC World-be vagy a netem nem tudom, hogy az ASRock alaplapokat az ASUS egy kisebb cége, vagy az ASUS cég gyártja?? Na most ez mennyire igaz?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted September 6, 2006 Én is így tudom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomplayer 0 Author Share Posted September 6, 2006 Háááát.? akkor elvileg az ASRock alaplapok nem is olyan rosszak (márha az ASUS gyártja). Mondjuk ha megnézzük az ASRock logoját illetve az ASUS-ét akkor az elejük tiszta egyforma (az AS)!! Természetesen ez nem jelentheti azt, hogy egy gyágtó gyártja õket, de én úgy tudom hogy igen!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fapuma 0 Share Posted September 6, 2006 Az, hogy az ASRock az ASUS leányvállalata, nem változtat azon, hogy kifejezetten az "olcsó" kategóriára specializálódnak, és ennek bizony ára van. Nemhiába csinált az ASUS az "olcsó" lapoknak egy külön márkát. Egyébként, ha alap gépbe akarod, akkor tényleg nem olyan rosszak, de oda bármilyen alaplap jó, ha nem hibásodik meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted September 6, 2006 Sõt akkor mondok még valamit: a Foxconn is ASUS... Állítólag van egykét olyan ASUS-Foxconn alaplap, melyeket ha egymás mellé teszel, egy az egyben ugyan az, csak a nyák színe eltérõ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
láz1 0 Share Posted March 29, 2007 (edited) Hali, az lenne a kérdésem, hogy lett egy AM2No3-VSTA alaplap az öcsémnek a céghez, és nem adtak a boltban telepítõ cd-t. Azt mondták, hogy õk sem kaptak, és a nethez kellene hálókártya driver, de sehol sem találok hozzá. Pláne az egész cd-t valahol letölthetõ formátumban . Ha tudna valaki segíteni, akkor megköszönném, igaz így is köszi , elõre is , ha valakinek van Valami ötlete? Edited March 29, 2007 by Gereby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted March 29, 2007 Hivatalos oldalon nem találtál semmit? Szerintem ott meg kell találnod a megfelelõ drivereket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barmar 0 Share Posted April 24, 2007 Hali! Most akarok alaplapot venni: S775 P4 VIA Asrock 4CoreDual-VSTA Azt olvastam hogy nem mindegyik videokarit támogatja!Nvidia 7600 GS-t támogatja? Pentium 4 3.2GHz Dual Core proci jó bele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi 0 Share Posted April 24, 2007 Kézikönyv. Ha ez az alaplap, ami érdekel téged(4CoreDX90-VSTA), itt a kézikönyve. Ebben biztos benne van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barmar 0 Share Posted April 24, 2007 Thx ,megtaláltam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi 0 Share Posted April 24, 2007 (edited) Amúgy nekem is ASRock alaplapom van, eddig nem volt gond vele. Tuninghoz is megvannak a beállítások a BIOS-ban. Edited April 25, 2007 by Gereby Link to comment Share on other sites More sharing options...
barmar 0 Share Posted May 11, 2007 Vettem alaplapot: Asrock PT880 Egy gondom van vele, nem tudom hogy hova kell rákötni a ledeket és a bekapcsoló gombot! Úgy csináltam ahogy a leírásban volt! A power gomb zsinórja függölegesen vagy vizszintesen kell rátenni? A leírásban nem egyértelmû, hogy mit hova kell kötni! Légy szíves használj megfelelõ ékezetes karaktereket. Üdv.:Gereby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted May 12, 2007 Szerintem vízszintesen. Egyébként biztos megfelelõen van az jelölve, még magán az alaplapon is megszokták jelölni a dolgokat. Csak rá kell jönni a logikára. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barmar 0 Share Posted May 20, 2007 Megpróbáltam vízszintesen is de nem volt jó. Bevittem a szervízbe és mondták hogy rossz az alaplap! Most garanciával kicserélik.De úgy látom kár volt Asrock-ot vennem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted May 20, 2007 Az Asrock alaplapok az olcsó árkategóriát célozzák meg. Nem a legjobb minõségûek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barmar 0 Share Posted June 30, 2007 ASRock 4CoreDual(PT880): Újabb problémám hogy nem tudom hibernálni és készenlétbe rakni a gépet! Vistán és XP-n sem tudom! Hibernálni hibernál, csak egy fél óra múlva bekapcsol magától! Amikor készenlétbe teszem akkor csak a monitor kapcsol ki a gép nem! Mi lehet a hiba?A BIOS-ban nem kell beállítani valamit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted June 30, 2007 Bios->Power saving mode->S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
barmar 0 Share Posted July 1, 2007 Ilyet sajnos nem találtam! Csak ilyet:Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted July 1, 2007 Suspend to RAM -> Enable Link to comment Share on other sites More sharing options...
barmar 0 Share Posted July 1, 2007 THX :!: Mûködik Link to comment Share on other sites More sharing options...
barmar 0 Share Posted July 2, 2007 Vagy mégse? Hibernálás sikerült meg a készenlét csak hibernálás után kb. 1 órával bekapcsol a gép magátol! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papg79 0 Share Posted August 3, 2007 Sziasztok! Az érdekelne, hogy az Asrock P4VM800-as lapomba belemenne egy P4 S478 2,4GHz 512kB 533MHz típusú processzor? A válaszokat elõre is köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Silence 0 Share Posted August 3, 2007 Belemegy, támogatja! Asrock Link to comment Share on other sites More sharing options...
papg79 0 Share Posted August 3, 2007 Köszönöm szépen a választ! Még egy kérdés. Ez a processzor támogatja a HT-t? Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Silence 0 Share Posted August 3, 2007 Nem! Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts