Razak_255 0 Share Posted December 12, 2007 Mi a vélemenyétek a Beta 1-rõl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richy 0 Share Posted December 12, 2007 Egész szépen muzsikál, csak a kiegészítõk gyatrák rajta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razak_255 0 Author Share Posted January 4, 2008 És a Beta 2-ről? Mikor lesz hozzá magyarítás? Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 876 Share Posted January 4, 2008 Csütörtökön. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frikker Dániel 0 Share Posted March 10, 2008 Firefox 3.0 Beta 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergely86 0 Share Posted March 10, 2008 Valaki tapasztalta a 4-es bétában azt a hibát, hogy nem lehet az előzményeket kitörölni? Hiába is törlöm a Firefoxal, CCleanerrel, mégis ott maradnak. Tudom, hogy béta, de akkor sem értem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razak_255 0 Author Share Posted April 20, 2008 Nekem a következõ a problémám: Az 5-ös Beta-t használom és amikor felmegyek a gmailre akkor nekem nem jelenik meg bal oldalt a chat ablak és így nem tudok másokkal beszélni. Ott lent pedig csak alapértelmezett és alap html van, így a beszélgetést ott sem tudom beállítani. A korábbi Beta-ban ilyen problémám nem volt. Java fent van és flash is és a bõvítmények között nem kapcsoltam egyik fontosat sem, ami azzal kapcsolatos lehetne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h.arpad 0 Share Posted April 26, 2008 Nálam gond nélkül megjelenik FF 3 beta 5 alatt. Ez azt jelenti, hogy vagy a te Google Mail beállításaiddal van a gond, vagy a szolgáltatás éppen akkor nem volt elérhetõ, amikor a postafiókodba látogattál. Töltsd le a Google Talk-ot vagy a Pidgin-t, és akkor tudsz csevegni. (Bár én a Google csevegõjét nem használom.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razak_255 0 Author Share Posted April 26, 2008 Most már nálam is. Lehet, hogy ki volt kapcsolva Firefox 3 alatt, addig amíg nem lett ez az újabb gmail. Ezen már gond nélkül mûködik. Az már mellékes, hogy 3 alatt most sokkal gyorsabb lett a gmail. Tényleg optimalizáltak rajta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frikker Dániel 0 Share Posted June 6, 2008 Firefox 3.0 RC2 Tapasztalat: Nagyon gyors, legalább 2x olyan gyors mint a 2-es! Van benne helyesírás ellenõrzõ (fórumozók elõnyben!) és jobban kezeli a könyvjelzõket is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalolib 1 Share Posted June 6, 2008 Hamarosan jön a végleges változat is, a szervezési munkálatok (Download Day- Letöltési csúcs) már megindultak. Ha már van tapasztalatod: hogyan kezeli a kiegészítõket? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frikker Dániel 0 Share Posted June 6, 2008 Sehogy. Mind letiltotta, de engem nem zavar, a sebessége engem kárpótol értük! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalolib 1 Share Posted June 6, 2008 Hát...Õszintén én néhány hónapja tértem át az IE7-rõl és ami nagyon tetszett a tûzrókában az éppen a kiegészítõ alkalmazások! Ma már nehezen tudnék meglenni a DownThemAll! (fõleg a dTA OneClick funkció), az IE Tab, a Linkification, Download Helper...stb. nélkül. Engem épp a gyorsasági verseny nem izgat különösebben, hiszen gyors a netes kapcsolatom, az meg nem hozz annyira lázba, hogy egy oldal most néhány másod- vagy ezredmásodperccel hamarabb áll össze. Én inkább még kezesebb, még több, a felhasználót segítõ kiegészítõt várnék el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fujitsu 797 Share Posted June 6, 2008 Van benne helyesírás ellenõrzõ (fórumozók elõnyben!) Ez nem újdonság, a magyar szótár már régóta elérhetõ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razak_255 0 Author Share Posted June 6, 2008 Lalo: Mondjuk az újabbnak nem csak azaz elõnye, hogy gyorsabban hozza be az oldalt, hanem maga a firefox mûködése is gyorsabb. Kevesebb a memória igénye és jobban próbálnak optimalizálni rajta. A kiegészítõket is ügyesebben kezeli és van beépített vírusellenõrzõje a letöltéskezelõnek. Nálam a kiegészítõknél nincsen nagy problémám. A FireFTP nem megy és a Fasterfox, de ahhoz csak akkor adnak újat, amikor már készen van a végleges. De a Gmail notifier, IE Tab és a Forecastfox az már megy vele. Érdemes megnézni a kiegészítõknek az oldalát és ott mutatják, hogy hányas verziót támogatják és annak függvényében átállni, de szerintem mivel már ez erõsen a végleges így már szerintem amelyik kiegészítõvel foglalkoznak ahhoz már meg van a 3-as verzióval kompatiblis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted June 6, 2008 Feltettem én is, a sebessége valóban meggyõzõ. Egyelõre nem megy két kiegészítésem vele: Linkification és a Smart Bookmarks Bar. Még nem mûködik megfelelõen a "jobb klikk a linkre+L" mozdulat sem. Itt a fórumon (még máshol nem néztem) a smilekat lassan tölti be, illetve az URL-eket nem mindig "látja". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fujitsu 797 Share Posted June 6, 2008 Én most a virtuális Vistámon próbálgatom. Itt csak két kiegészítõ volt feltelepítve, ezek közül az egyiket (a magyar szótárt) letiltotta. A McAfee SiteAdvisor azonban nagyon szépen (és gyorsan) mûködik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted June 7, 2008 Nem tudjátok véletlenül, hogyan lehet kikapcsolni a víruskeresést a Firefox-ban? (A letöltött fájlokat nézi meg, én viszont tudom, hogy mit töltök le, ezért zavar.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrszitya 0 Share Posted June 7, 2008 Elvileg így kikapcsolható: about:config => browser.download.manager.scanWhenDone => false => (újraindít) Amúgy - többek között - a Linkification is működésbe hozható a FF3-on hasonlóképp, (de ugye azért van még jó néhány, ami így se lesz jó.) about:config => új / logikai változó létrehozása: extensions.checkCompatibility => false Ha azért nem engedi a kiegészítő telepítését, mert nem biztosít biztonságos frissítéseket: about:config => új / logikai változó: extensions.checkUpdateSecurity => false (Visszakapcsolás: "false" helyett "true" érték) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fujitsu 797 Share Posted June 7, 2008 Én telepítés után elõször a beállításokat nézem meg (about:config). Szerencsére a beállítások neveibõl könnyen rá lehet jönni, hogy melyik beállítás miért felelõs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted June 8, 2008 Most egy kicsit rosszalkodik a Firefox, néha igen nehezen indul el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fujitsu 797 Share Posted June 8, 2008 Ha sok kiegészítõ van telepítve, akkor lassabban indul el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted June 8, 2008 Tényleg? Még kevesebb kiegészítõ van, mint régebben (2 nappal ezelõtt). Az elsõ indulása nagyon nehézkes, de utána már röpül, mint a szél. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fujitsu 797 Share Posted June 8, 2008 Nálam gyorsan elindul, nincs vele semmi probléma. Az viszont bosszant, hogy nagyon sok kiegészítõ nem kompatibilis vele. Reméljük, a végleges verzió már kiforrottabb lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted June 8, 2008 Meg azt is, hogy a kiegészítőket gyorsan felfrissítik. Már startra készen állok, hogy kiemeltté tegyem a Firefox 3 témát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts