Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Settlers II - 10th Anniversary

payskin

Recommended Posts

payskin

http://diesiedler2.de.ubi.com/

Igen, igen, igen! :bezsong:

A Blue Byte bizonyára érezte, hogy ez a Settlers V nem annyira jött be a régi rajongótábornak. Most próbálják arcvesztés nélkül megúszni a dolgot, ezért megcsinálják a Settlers II-t újra, a régi "cute" stílusban, csak 3D-ben. Remélem, nemcsak németül, az õ érdekükben!

Halasi Miklós

Hú, na ezt már alig várom!!! De sokat is játszottam anno a második résszel!!!

Athos
:bravó: Igen, igen, igen!!! Csorog a nyálam.

Chabi1

Én is nagyon várom :) a régi 1996-os Settlers 2 most is fent van 8)

Március 21-én már linkeltem is be képeket errõl a játékajánló topikban :) De tessék mégegyszer ha már van saját topikja is. Itt lehet nem kerüli el a figyelmeteket: >> Settlers II Remake képek - 5db <<

8)

manguszta
:bezsong::D

ephébos

Talán el sem hiszitek, mennyire feldobott ez a hír. :bezsong: Ugyan fentvan még nekem is a gépen az eredeti, de nemsokat tudok vele játszani az állandó 60Hz miatt.. Szuper, hogy nem hagyják veszni az egyik legjobb hangulatú játékot, és én is csak remélem, hogy nem csak németül fog megjelenni. :yeah:

payskin

Összecsinálom magam attól, ahogy kinéz. Gyönyörûek a képek! :bezsong:

Megnéztem a videót, rövid volt, de klassz! Döbbenetes a kidolgozottság! Könyörgöm, csak a játszhatóságra is fordítsanak ennyi energiát!

Oke

Nekem is nagyon tetszik. Mikorra várható a megjelenése?

• 2 weeks later...
ephébos

Ahogy a(z) (fentebb belinkelt) oldalon is szerepel: Megjelenés ideje: 2006-10 8);) Remélem lesznek benne új pályák is. :)

Chabi1

A videót csak most töltöttem le és néztem meg. :upsz: Húú de nagyon várom. :)

Athos

Ez nagyon ott van!!! :bravó: Ha megjelenik rohanok érte a boltba. :D

• 2 weeks later...
csibe283

Nagyon jó, igaz én csak a negyedik részével játszottam, mivel ezt vettem meg még annó. Nekem nagyon tetszik, kiváncsi leszek rá ez milyen lesz. :) Remélem nem csak a grafikát csinálják meg szépre, hanem a játéknak is meglesz a jó hangulata. :)

• 1 month later...
payskin

Ja, de német. :(

Athos

Ha jól értettem nem túl komoly demó, de még is csak valami. :) Igen. Nekem a Settlers I még németül volt meg. Utána alig tudtam játszani az angol változattal. :D Ha minden igaz hamarosan angolul is jön.

littleNorbi
Mikorra várható a game ???

Garono

Olvass vissza... :hááát:

payskin

Szétkarmolom magam:

Ubisoft gives today the publication date for the SIEDLER to II - WHICH NEXT GENERATION well-known. On 7 September 2006 the new edition of the popular structure strategy play in Germany, Austria and Switzerland will appear.

Magyarul az Ubisoft bejelentette, hogy a játék megjelenik szeptember 7-én. Németországban, Ausztriában és Svájcban. Hmm, gyanús, vajon mi a közös ezekben az országokban!

:o VAZZ! EZEK NEM CSINÁLNAK ANGOL VÁLTOZATOT! :nem::Sír:

Athos

Csak megcsinálják. Ha meg nem, akkor megint visszaszokom a németre. :hááát:

Halasi Miklós

Vagy ismét lesz egy honosított, barkácsverzió ;)

payskin

:olé:

Na, megvolt az első 90 perces menetem. Az ellenféllel ez alatt nem sikerült találkozni, de nem is baj. Hát, kész vagyok. A jéték gyönyörű, az egyes épületek kidolgozottsága elképesztő, érdemes bezoomolni!

Sajnálom, hogy nem a Settlers III-at csinálták meg, mert ez a zászlós, útépítős dolog annyira nem jön be. Néha Debrecen érintésével épít utat Zalaegerszegre, néha meg egyáltalán nem hajlandó utat építeni. Nem lehet kijelölni az egyes dolgozóknak, hogy hol dolgozzanak, pedig ez is tök jó volt a Settlers III-ban: így viszont az erdész simán beépíti fával az összes környező építési területet, a favágó meg persze nem onnan vág, hanem a világ másik végén. Azt is szerettem a Settlers III-ban, hogy én építettem a lakóházakat, és én mondtam meg, hogy az abból kijövő emberkéknek hány százaléka cipel, hány százaléka épít stb. Nem tudom, hogy ez itt hogyan szabályozódik, vagy egyáltalán végtelen számú Settler jön ki a HQ-ból? Apropó HQ, ha rákattintok, kapok egy listát a nyersanyagokról, és rájuk is lehet kattintani vagy egy áthúzott karikát vagy egy nyilat. Ez mit jelent?!

Nézegettem a a statisztikát, nem sok köze volt a valósághoz. Már volt komplett élelmiszeriparom két farmmal, malommal, pékkel, röfifarmmal, vágóhíddal -- ezek mind nullák voltak a statisztikában. Fura.

Szóval, tetszik meg minden, de jobban örültem volna egy Settlers III 10. szülinapi dolognak. Persze, még megcsinálhatják, az csak két év múlva, 98 végén esedékes. :)

Felteszek egy kérdést, mindenki vadul bólogasson: ugye toljuk majd multiban?! :igen: :!:

MacroGeri

Szerintem éppen azért a Settlers 2 remakelik, mert a 3 és a 4 már nagyon hasonlított egy sima stratégiai játékhoz. A Settlersben pont az volt a jó, hogy utakat kellett építeni az egyik háztól a másikig.