Hutchington 0 Share Posted April 2, 2006 HI! Ha Motorola telód van és kérdésed lenne akkor itt felteheted és majd válaszolok rá. Moddingal kapcsolatban is... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted April 2, 2006 V550-em van, és van egy adatkábelem is. (USB) Milyen programmal tudom rajta az adatokat kezelni? Képek, sms, stb. A modem mûködik (internet is), illetve a bluetooth-on megy az adatkezelés is, (IVT BlueSoleil-el) de az USB-s megoldásra nincs programom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted April 2, 2006 Ezzel a progival mindent meg tudsz oldani, ami gép és telefon között szóba jöhet. Haveromnak a L7-esével tökéletesen mûködik. Mivel 90 mega, ezért nem tudom feltölteni a korlátos netem miatt, de odaadom a torrent fájlt hozzá. KATT Remélem jó lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted April 2, 2006 Olyan nincs, ami nem torrent? Nálam ez nem mûködik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted April 2, 2006 Az eredeti motorola CD 600 mega, ez is így van kiollózva. És sajna nem tudom feltölteni a korlátom miatt ftp-re. A torrentel mi a probléma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 4 Share Posted April 2, 2006 Motorola Phone Tools van nekem is. A V3-hoz kaptam CD-n. Ezzel menni fog. Ha kell, CD-n odaadom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted April 2, 2006 Megköszönném. Érdekes, hogy a V550-hez én semmilyen CD-t nem kaptam, és a Motorola oldalán sem találtam semmi érdemlegeset, csak drivert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted April 2, 2006 Haverom sem kapott az új L7-es telójához se CD-t, se headset-et, se 64MB-os kartyat. Pedig (elvileg) minf tartozék lenne. Õ is neten kotorta össze a progit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hutchington 0 Author Share Posted April 6, 2006 HI! Itt egy link. Mobile Phone Tools Sok sikert! ciao Hutch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted April 6, 2006 Köszi a linket! Egyébként vettem egy adatkábelt a napokban a V550-hez, és ahhoz kaptam egy CD-t, amin ez rajta volt. De azért köszönöm a linket! Másnak is jó lehet még! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted April 20, 2006 Nem értem, miért kell ennyire titkolni ezt a programot. Pedig még csak nem is fizetős. Most töltött le a szoftver egyébként egy 30MB-os frissítést. (3.20->3.30-as verzióra) De hogy honnan??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted April 20, 2006 Nos: Kissé bosszús vagyok: Közel 100MB letöltése után van egy nagyon jó kis Motorola Tools programom. Csak egyre lennék kíváncsi de nagyon: H O N N A N ? Szerrteném letölteni ezt az új verziót. Honnan lehetséges ez? Miért ennyire rejtett ez az alkalmazás? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeYi 0 Share Posted April 27, 2006 Sziasztok! Gondoltam érdekelhet titeket ez a linkecske, melyen egy olyan leírás van, amivel ingyen tudtok letölteni 1000 zenét iTuneson keresztül. Mármint ez ilyen Motorola teló mod (nem soft, csak JAVA). Én nem próbáltam, (d750i-m van ) de állítólag mûködik és elvileg jogilag is tiszta: leírás Link to comment Share on other sites More sharing options...
robesz 0 Share Posted May 17, 2006 Sziaztok, a linken található oldal már nem elérhetõ Esetleg tud valaki segíteni, hogy honnan tudom letölteni a v550-hez kompatibilis mobile phone tools-t? Elõre is köszi Robesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
acidrush 0 Share Posted May 24, 2006 Tudna nekem segíteni valaki? Frissítettem a V3i telom szoftverjét R479_G_08.B4.85R -re , viszont nem találok hozzá magyar nyelvi csomagot sehol! Már nem jut eszembe több lehetõség és igencsak el vagyok keseredve! ír: Ha valaki tudna nekem segíteni abban hogy hol találok ilyet (2F vagy 37 Language pack) Vagy ha valakinek van egyébb ötlete hogyan tudnám ezt orvosolni mert nagyon zavar hogy angol nyelvü a telóm! Ha van itt olyan akinek R479_G_08.B4.85R szoftverje van a telón és magyar nyelvü az írjon nekem az acidrush@freemail.hu címre. Elõre is köszönöm Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulc007 0 Share Posted May 25, 2006 Helló! Nekem van egy v220-asom és nem találok hozzá szoftvert amivel le illetve fel tudok rá rakni képeket zenéket ha tudtok légyszi segytsetek!!!! elõre is köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted May 26, 2006 Ma feltöltöm a Motorola Tools a honlapomra. Telepítés után viszont kb. 150 MB-nyi frissítést letölt, erre figyeljetek. (Nem tudom, honnan lehetne a legújabbat megszerezni.) A V550-esen kívül az összes Motorola telefont ismeri, de a V600-assal is jól megy az 550-es. A Különbség (szerencséáre) itt csak a kinézetben van. Egyébként Ők készítik a szoftvert. (BVRP) Szerk: Fent van; 234 MB-os iso fájl. A letöltése a weboldalam Egyéb részéből. Telepítés, és első hazsnálat után a program frissül! (Kb. 150MB-nyi frissítést szed le hozzá.) Aki esetleg ezt a frissítést ki tudja menteni a gépről, az szólhatna, mert én eddig még nem találtam meg! Jó lenne, ha nem kellene minden alkalommal letölteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szormok10 0 Share Posted June 4, 2006 nekem így elsõre nagyon nem jön be sajnos a Motorla V360as telcsim ( problémáim: nehéz menukezelés és bonyolult, nagyon egyszerû dolgok hiányzonak, nem tudtam még pl több számot hozzáadni egy telefonbejegyzéshez a telefonykönvben. letölöttem 1 óra keresés után a szoftvert amivel összetudtam kötni, erre meg kemény 3 mappát látok: audio, videi, pictures HOVA LEHET A JAVÁKAT BETENNI???? meg ilyen apróságok, de tényleg kellene segítség a javákhoz hogy hogy tudom feltenni a telcsimre thx elõre is, sajna ellopták a Siemnes S65ömet ami ehez képest ISTEN volt pénzben meg nincs annyi különbség ( ja és van valami szoftver magára a telefonra mert ezt se talátlam, bezzeg a Siemnsenél minden van mert ott látsizk hogy a VEVÕ a fontos... 1. kérdés: hogy lehet JAVÁT rárakni a motorolákra (V360) 2. létezik e hozzá magához a telelfonhoz szoftver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted June 4, 2006 Elsõnek nyomd meg a Szerkeszt gombot, és írd le rendesen a hozzászólásodat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szormok10 0 Share Posted June 4, 2006 mert itt amikor küldtem egy midit auton berakta a saját hangokba, a Siemensnél meg úgy volt hogy egy beérkezett fileok mappába rakott mindent és odahelyeztem ahova akartam, itt meg még áthelyezni se enged csak ha bekapcsolom a bluethoot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted June 5, 2006 Azt javaslom, ennek fussunk neki mégegyszer, magyarul, érthetõen. Amúgy melyik az a szoftver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szormok10 0 Share Posted June 7, 2006 Telefon szoftverre gondoltam hogy létezik e egyáltalán? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziog 0 Share Posted June 25, 2006 Problémám annyi lenne, hogy szereztem egy BT adaptert. Valami bluesoleil progi volt hozzá. Felraktam, mert nélküle nem akarta felismerni az ezközt az XP (sp2). Viszont a telefont nem akarja felismerni. Motorola L7-esem van. Van valakinek valami ötlete, hogy mit tudnék tenni. Próbáltam már keresni a gépet is a telefonnal, és fordítva is, de nem akanak egymásra lelni. Van valami spéci installja a Bluesoleilnek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted June 25, 2006 Válaszd a telefonodban a bluetooth eszköz keresését. Vagy töltsd le a BlueSoleil újabb verzióját, az már stabilabb. Nekem sem ment mindig elsőre a felismerés. Általában a telefon ki-be kapcsolása segített, de a bluetoothnak a telefonban állandóan be kell lennie kapcsolva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziog 0 Share Posted June 27, 2006 Hát én leszedtem a legújabbat, ami a bluesoleil 2.1.3-as verzió. Kapcsolgattam is a telefont, de nem akarta megtalálni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts