Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Nem jelenik meg a banner

Recommended Posts

Posted

Nos ezzel valószinüleg kénytelen leszel együtt élni :( A problémát a 912812-es frissítés okozza. Még akkor, mikor ez kijött, a Microsoft kiadott egy "kompatibilitási javítást", ami ezt megszünteti -> Link

A gondd az, hogy a Microsoft türelmi ideje lejárt, elvileg a júniusban kiadott IE javítás után ez már nem megszüntethető (csak úgy, ha a fenti két frissítést törlöd/nem telepíted, ami nyilván nem jó, hiszen akkor géped könnyen támadható lesz!!!).

Így egyetlen megoldás szerintem, hogy áttérsz egy másik böngészőre. Tudom ajánlani a Firefoxot vagy az Operát. Mind a kettő elérhető magyarul, és a 6-os IE-nél jelenleg szerintem kényelmesebbek is.

zsoltchelsea
Posted

Hi! Vagy Netscape, de próbáld meg Avant Browserrel.

Posted

Az Avant-browser az IE-re épül. Szerintem ott is megjelenik ez az aktiválós dolog...

Posted

Érdekes dolog. Most minden jól működik. Amióta újra lett telepítve az XP. De köszönet a segítségért mindenkinek. Főleg Omegának. :)

@arpsoft: Remélem most nincs semmi hiba??

Posted

Sziasztok!

Újra visszajött ez az aktiválós ablak amit Omega megoldott nekem:( Újra lett telepítve az XP és 2 napig nem volt vele semmi baj. Mit tudok csinálni??

Eléggé bosszantó.

Elõre is köszönöm a segítséget.

Posted

Megkérdezem újra: csak az IE produkálja ezt, vagy másik böngészõ is?

Posted

Akkor nagy valószinûséggel az IE biztonsági beállításai között kell keresgélni. Régen használtam már, de körülnézek a beállításai között.

Posted

Köszönöm szépen a segítséget. Egyszer jó, utána megint visszajön.

Posted

Próbáld meg a következõket, ha mindenáron IE-t akarsz használni. Remélem sikerül: az IE-ben válaszd az Eszközök menü/Internet-beállítások pontot. Kattints a Biztonság fülre. Jelöld ki az Internet tartalomzónát (földgömb). Ha jobbra lent az Alapérelmezett szint gomb nem szürke, kattints rá. Ezután kattints a mellette lévõ Egyéni szint gombra.

A felbukkanó ablakban állítsd mind az öt, Active-X-re vonatkozó beállítást Tiltásra! A gördítõsávot görgesd a Parancsfájlkezelés pontig, és a Beillesztés mûveletének engedélyezése parancfájlokon keresztül szintén legyen Tiltás-on, de az Active Scripting legyen engedélyezve! Klikkel az O.K. gomra, majd a megjelenõ kérdésre válaszolj Igen-nel.

Ezután jelöld ki a Megbízható helyek zónát (zöld pipa). A csúszkát állítsd Közepes biztonsági fokozatra, majd klikkelj az Alkalmaz gombra.

Ezután a kérdéses weboldalt (ahol megjelenik ez az aktiválós dolog), fel kell vneni a Megbízható helyek listájába. Ezt az Eszközök menü /Internet-beállítások menüpontban, a Biztonság fülön, a zöld pipára klikkelve, majd a Helyek... gombra kattintva teheted meg. A felbukkanó ablaklban távolítsd el a pipát a https:-re vonatkozó beállítás elöl, majd írd be a weboldal címét, amelyikkel problémád van, a következõ formában: http://www.arakoncatlankodoweboldal.com, majd klikkelj a Hozzáadás gombra. A változtatásokat az O.K. gombra kattíntva hagyhatod jóvá.

Remélem mûködni fog.

Posted

Köszönöm a segítséget. Most mennem kell, de este megcsinálom. Remélem sikeres lesz a dolog :)

Posted

Ez a probléma nem megszüntethetõ! :mérges:

A Microsoft bizonyos biztonsági okok miatt vezette ezt be. Mikor elõször jelent ez meg még ki lehetett iktatni, de ez a türelmi idõ lejárt... Fontos IE frissítéseket kellene letörölni, hogy mûködjön. Az hogy néha van, néha nincs, az azért van, mert ez ha jól tudom csak ott jelenik meg, ahol hibásan (nem ennek a szabványnak megfelelõen) vannak ezek az elemek beágyazva.

Megoldás: másik böngészõ használata

Posted

Sziasztok!

Most jöttem ki a korházból és a rendszervisszeállítással mûködik. Csak az a kérdés meddig?

Most jött a frissítés kiváncsi vagyok rá. Remélem ezután is jó lezs. ha nem akor kénytelen leszek vele együtt élni mint a feleségemmel: :)

Posted

No frissítést leszedtem automatikusan és egyből rossz :( Gtr Microsoftnak. nincs rá megoldás? :(

Posted

62. hozzászólást esetleg elolvasnád??

Posted

el :( Nem tett boldoggá. Semmi megoldás nincs?

Posted

Hát akkor ennyi volt a megfelelõ mûködés. A Microsoft fantasztikus dolgot mûvelt :S

• 1 month later...
zsoltchelsea
Posted

Hi! annyi a lényege, hogy egy 2004-es per óta a Microsoft nem indíthatja el a Beépülõket, csak ilyen kattintgatós marhasággal.