Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Nem jelenik meg a banner

Recommended Posts

Posted

@eremit

Bocs, repcsinek írtam! A kép amit feltöltött, azon látszik az asztala!

Posted

És mi a véleményed?

KÉPFELTÖLTÉS BLOKKOLVA VOLT HOGY TUDOM KIKAPCSOLNI?

Posted

Mirõl? Olvasdd el a 23. hozzászólást!

Posted

A kép alapján nekem úgy tünik, hogy a gépeden a Symantec Norton Internet Security-je (2005?) fut a gépeden. Abban van reklám blokkoló, és az blokkolhatja (a Symantec idönként frissíti ezt a programrészt, lehet ez tiltja!). Nézdd meg "Webbes tartalommal kapcsolatos beállítások" vagy valami hasonlóban, ahol felsorolja a lapokat, hogy nem tiltja-e. De a legegyszerûbb, ha itt hozzáadod az adott lapot, és egyénileg beállítod (ne legyen ezen az oldalon semmilyen blokkolás).

no ezt hol tudom beállítani mndenhol néztrm de emmi érdemlegeset nem találtam :S

Posted

Mondjuk nyisdd meg az IE-t! A jobb felső sarokban kell lennie egy Föld gömbek (vagy valami hasonlónak), ha nem látszik akkor az eszköztáron jobb klikk, és jelöld az Internet Security-ot. Tehát kattints a "Föld gömbre", és kattits a "Webtartalom beállításaira" (vagy valami hasonló, nekem a 2006 van fenn). Utána értelemszerű (hozzdd létre a kivánt weblapot, ha nem létezik. Az általános fülön engedélyezdd neki a szükséges dolgokat, a hirdetés letiltásnál ne legyen semmi tiltás). Egyébként a programcsomag ezt a részét ha minden igaz, a Norton Antispam részben találod.

Posted

.vomega32 isten vaggy :olé: :olé: :olé: eddig ma még Mûködik de hon?? :) köszönöm szépen

zsoltchelsea
Posted

hi! Háromszoros hurrá Omega 32-nek. Tudsz valamit, amit mi nem...

Posted

A másik problámám ez

IPB kép

ez mit jelent?????????

Posted

Melyik mit jelent? A "Blokkolt előugró ablak" vagy a "Az aktiváláshoz és használathoz kattintson a vezérlőre"?

Posted

Ez tényleg jó kérdés... vagy a megjelenítéssel van a gond (Nortonnál beállítottad ezt az oldalt, hogy meglegyenek a jogai?->egyébként ésszel adj jogokat az oldalaknak, nehogy így jöjjön be valami... :!: )?

Más:

Minek van két tűzfal a gépeden? (Egyébként most esett le mi volt a kavarás a ZA-val az elején... :fal: ) Az egyiket szedd le (szerintem a ZA-t, ha érvényes még az előfizetésed a Nortonhoz! Ha nem érvényes érdemes továbbfejleszteni a 2006-ra, van már benne pl. kémprogramírtó). Egy (jól konfigurált) tűzfal bőven elég, csak lassítják a gépet együtt :!:

"Az aktiváláshoz és használathoz kattintson a vezérlőre", az azt jelenti, hogyha aktiválni akarod az adott objektumot (videó stb), akkor kattints rá. Konkrétan egy példa: ha egy beágyazott videófájl van a weblapban, és azt a Windows Media Playere jeleníti meg, akkor az addig nem aktiválódik, amíg rá nem kattintasz. Valamelyik Windows frissítés óta van így.

Posted

Melyik mit jelent? A "Blokkolt elõugró ablak" vagy a "Az aktiváláshoz és használathoz kattintson a vezérlõre"?

Ez a keret meg a szöveg mit jelent? mert csak akkor tudom használni az oldalt ha egyszer rákattintok. Szóval nem egybõl! Ez kb 3 vagy 4 oldalnál jön be többnél nem.

@ Omega32 Norton Internet security 2005 van fenn még aktív. Ezekszerint nem kell a gépre a ZA??

Vagy kikapcsolva próbáljam meg? Hallottam olyat hhogy az IE-ben lehet valami hiba és ha újratelepíteném nem lenne ez a hiba. Bár ezért telepíteni? :S

Posted

Omega már leírta a lehetséges válszt (bár Én nem Windows-frissítéshez, hanem valamely biztonsági szoftvered beállításához kötném a problémát) :ötlet:

zsoltchelsea
Posted

Hi! Ez a "blokkolt elõugró ablak" az internetbeállításoknál van (vezérlõpult, stb...) úgy tudom... Ha nem ott, akkor máshol, de internetes résznél lehet... Szerintem ez nem Windows frissítéshez kötött, ez benne lehet az alap verzióban...

Posted

Na akkor :

1. az aktiválós-kattintós problémára a megoldást valószínűleg a Norton IS beállításai között kell keresni,

2. Az előugró ablakok blokkolásának engedelyezése IE-ben: Eszközök / Internet-beállítások / Adatvédelem. Ott tudod beállítani.

Posted

Nos lehet, hogy nem egy windows frissítés hozza ezt elõ... Majd megnézem mi okozza ezt, bár engem nem zavar, sõt szerintem hasznos. Persze kihogy szereti :D

Posted
Na akkor :

1. az aktiválós-kattintós problémára a megoldást valószínűleg a Norton IS beállításai között kell keresni,

2. Az előugró ablakok blokkolásának engedelyezése IE-ben: Eszközök / Internet-beállítások / Adatvédelem. Ott tudod beállítani.

Na akkor ma este hazamegyek és megpróbálkozom ezekkel adolgokkal amit Omega32, mizsi és zsoltchelsea mondtatok. Remélhetőleg megoldódik a gond vagy kénytelen leszek belenyugodni ebbe a kattintós aktiválós képbe? :S

Megköszönném Omega32 :)

Posted

Jól emlékeztem: ez a "Az aktiváláshoz és használathoz kattintson a vezérlőre" egy windows frissítés -> Link (Microsoft), Link

Posted

omega32 mi a teendő? Mert rámentem az oldalakra de semmietöltés nem jelent meg:(

Posted

Olvasd végig az elsõ linkben a cikket!

Posted

elolvastam talán megvan ami kell a javításhoz. Legalábbis remélem. :pislog:

Posted

Omega32 és a többieknek is köszönöm szépen a segítséget :!: Megoldódott mindeen hálás köszönet :taps:

zsoltchelsea
Posted

Bár nem segítettem semmit :(, örülök, hogy megy minden!

Posted

Azért a segítő szándék megvolt benned és a mai világban már ez sem lebecsülendő dolog. Lehetett volna a te ötleted is megfelelő. :) Még egyszer köszönöm!

• 1 month later...
Posted
Jól emlékeztem: ez a "Az aktiváláshoz és használathoz kattintson a vezérlőre" egy windows frissítés -> Link (Microsoft), Link

Ismét megjelent:( Mit tudok telepíteni? Amit akarok az nem jó(?). Melyiket telepítsem, hogy kijavuljon?

Omega32, te tudod melyiket kell, nem ?

repcsi, írjál már normálisan, vagy pihenés lesz belőle! arpsoft

Posted

Próbáltad már másik böngészõvel is?