Omega32 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 @eremit Bocs, repcsinek írtam! A kép amit feltöltött, azon látszik az asztala!
repcsi Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 És mi a véleményed? KÉPFELTÖLTÉS BLOKKOLVA VOLT HOGY TUDOM KIKAPCSOLNI?
repcsi Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 A kép alapján nekem úgy tünik, hogy a gépeden a Symantec Norton Internet Security-je (2005?) fut a gépeden. Abban van reklám blokkoló, és az blokkolhatja (a Symantec idönként frissíti ezt a programrészt, lehet ez tiltja!). Nézdd meg "Webbes tartalommal kapcsolatos beállítások" vagy valami hasonlóban, ahol felsorolja a lapokat, hogy nem tiltja-e. De a legegyszerûbb, ha itt hozzáadod az adott lapot, és egyénileg beállítod (ne legyen ezen az oldalon semmilyen blokkolás). no ezt hol tudom beállítani mndenhol néztrm de emmi érdemlegeset nem találtam
Omega32 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Mondjuk nyisdd meg az IE-t! A jobb felső sarokban kell lennie egy Föld gömbek (vagy valami hasonlónak), ha nem látszik akkor az eszköztáron jobb klikk, és jelöld az Internet Security-ot. Tehát kattints a "Föld gömbre", és kattits a "Webtartalom beállításaira" (vagy valami hasonló, nekem a 2006 van fenn). Utána értelemszerű (hozzdd létre a kivánt weblapot, ha nem létezik. Az általános fülön engedélyezdd neki a szükséges dolgokat, a hirdetés letiltásnál ne legyen semmi tiltás). Egyébként a programcsomag ezt a részét ha minden igaz, a Norton Antispam részben találod.
repcsi Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 .vomega32 isten vaggy :olé: :olé: :olé: eddig ma még Mûködik de hon?? köszönöm szépen
zsoltchelsea Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 hi! Háromszoros hurrá Omega 32-nek. Tudsz valamit, amit mi nem...
mizsi Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Melyik mit jelent? A "Blokkolt előugró ablak" vagy a "Az aktiváláshoz és használathoz kattintson a vezérlőre"?
Omega32 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Ez tényleg jó kérdés... vagy a megjelenítéssel van a gond (Nortonnál beállítottad ezt az oldalt, hogy meglegyenek a jogai?->egyébként ésszel adj jogokat az oldalaknak, nehogy így jöjjön be valami... :!: )? Más: Minek van két tűzfal a gépeden? (Egyébként most esett le mi volt a kavarás a ZA-val az elején... ) Az egyiket szedd le (szerintem a ZA-t, ha érvényes még az előfizetésed a Nortonhoz! Ha nem érvényes érdemes továbbfejleszteni a 2006-ra, van már benne pl. kémprogramírtó). Egy (jól konfigurált) tűzfal bőven elég, csak lassítják a gépet együtt :!: "Az aktiváláshoz és használathoz kattintson a vezérlőre", az azt jelenti, hogyha aktiválni akarod az adott objektumot (videó stb), akkor kattints rá. Konkrétan egy példa: ha egy beágyazott videófájl van a weblapban, és azt a Windows Media Playere jeleníti meg, akkor az addig nem aktiválódik, amíg rá nem kattintasz. Valamelyik Windows frissítés óta van így.
repcsi Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Melyik mit jelent? A "Blokkolt elõugró ablak" vagy a "Az aktiváláshoz és használathoz kattintson a vezérlõre"? Ez a keret meg a szöveg mit jelent? mert csak akkor tudom használni az oldalt ha egyszer rákattintok. Szóval nem egybõl! Ez kb 3 vagy 4 oldalnál jön be többnél nem. @ Omega32 Norton Internet security 2005 van fenn még aktív. Ezekszerint nem kell a gépre a ZA?? Vagy kikapcsolva próbáljam meg? Hallottam olyat hhogy az IE-ben lehet valami hiba és ha újratelepíteném nem lenne ez a hiba. Bár ezért telepíteni?
mizsi Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Omega már leírta a lehetséges válszt (bár Én nem Windows-frissítéshez, hanem valamely biztonsági szoftvered beállításához kötném a problémát)
zsoltchelsea Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Hi! Ez a "blokkolt elõugró ablak" az internetbeállításoknál van (vezérlõpult, stb...) úgy tudom... Ha nem ott, akkor máshol, de internetes résznél lehet... Szerintem ez nem Windows frissítéshez kötött, ez benne lehet az alap verzióban...
mizsi Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Na akkor : 1. az aktiválós-kattintós problémára a megoldást valószínűleg a Norton IS beállításai között kell keresni, 2. Az előugró ablakok blokkolásának engedelyezése IE-ben: Eszközök / Internet-beállítások / Adatvédelem. Ott tudod beállítani.
Omega32 Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Nos lehet, hogy nem egy windows frissítés hozza ezt elõ... Majd megnézem mi okozza ezt, bár engem nem zavar, sõt szerintem hasznos. Persze kihogy szereti
repcsi Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Na akkor : 1. az aktiválós-kattintós problémára a megoldást valószínűleg a Norton IS beállításai között kell keresni, 2. Az előugró ablakok blokkolásának engedelyezése IE-ben: Eszközök / Internet-beállítások / Adatvédelem. Ott tudod beállítani. Na akkor ma este hazamegyek és megpróbálkozom ezekkel adolgokkal amit Omega32, mizsi és zsoltchelsea mondtatok. Remélhetőleg megoldódik a gond vagy kénytelen leszek belenyugodni ebbe a kattintós aktiválós képbe? Megköszönném Omega32
Omega32 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Jól emlékeztem: ez a "Az aktiváláshoz és használathoz kattintson a vezérlőre" egy windows frissítés -> Link (Microsoft), Link
repcsi Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 omega32 mi a teendő? Mert rámentem az oldalakra de semmietöltés nem jelent meg:(
repcsi Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 elolvastam talán megvan ami kell a javításhoz. Legalábbis remélem.
repcsi Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Omega32 és a többieknek is köszönöm szépen a segítséget :!: Megoldódott mindeen hálás köszönet
zsoltchelsea Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Bár nem segítettem semmit , örülök, hogy megy minden!
repcsi Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Azért a segítő szándék megvolt benned és a mai világban már ez sem lebecsülendő dolog. Lehetett volna a te ötleted is megfelelő. Még egyszer köszönöm!
repcsi Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Jól emlékeztem: ez a "Az aktiváláshoz és használathoz kattintson a vezérlőre" egy windows frissítés -> Link (Microsoft), Link Ismét megjelent:( Mit tudok telepíteni? Amit akarok az nem jó(?). Melyiket telepítsem, hogy kijavuljon? Omega32, te tudod melyiket kell, nem ? repcsi, írjál már normálisan, vagy pihenés lesz belőle! arpsoft
Recommended Posts