Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Call of Duty Online Lan Party a fórumtagokkal

Sanzi

Recommended Posts

Sanzi

Arra gondoltam a, hogyha már a Fórumtalin nehezen megoldható a Lan Party, akkor esetleg egyik este összeülhetnék és nyomnánk egyet neten? Várom az érdeklõdõ játékosokat.

Chabi1

Hamachi-val könnyebb lesz egymásra találni ha játszani akartok :)

http://hamachi.uw.hu ;)

Virtuális hálózat az interneten 8)

Sanzi

Egyik haverommal így StarCraft-oztunk. ;) Neked lenne kedved játszani?

Chabi1

Nem COD-ozok :upsz: Csak ötletet adtam :)

Sanzi

Kár... De majd még gondold át. ;) kösz az ötletet! Akkor, más?

Egerb

Én szívesen játszanék, jó ötlet! :)

Garono

Miért nem inkább WarRock? Ingyenes, bárki hozzáférhet, vannak benne jármûvek... sokkal jobb. Abban benne lennék. ;)

Sanzi

Õszintén megvalva nem ismerem, de már töltöm, s kipróbálom. ;) Igazság szerint azért Cod, mert szerintem sokaknak megvan, és azt azért ne mond, hogy sokkal jobb. ;) Nézz széz hivatalos CyberGame versenyeken. :ötlet:

@Egerb

Akkor még várunk jelentkezõket. MSN címed? És akkor majd tudunk pontosítani.

Baludada

Én is benne lennék. Ez a Cod 1 vagy a 2? Nekem a kettõ "van" meg :démonikacaj: Azzal is lehet? :upsz:

Sanzi

Nekem mindegy, bár alapból Cod 2 Klánunk van. Tehát akkor Cod 2, de ha megbeszéljük, felõlem lehet UO is. ;)

Egerb

Nekem csak a CoD 2 van meg. :(

Sanzi

Akkor el van döntve a kérdés. Én is inkább Cod 2-vel játszok. ;)

Garono

Akkor el van döntve a kérdés. Én ebbõl most kimaradok. :upsz:

Sanzi

Ez is FPS, az is FPS. Ha megvan, jöhetnél kipróbálni. ;) Aztán majd egyszer én is megyek WarRock-ot játszani. Már letöltöttem.

Garono

Hát tudod... nekem úgy nincs meg a CoD2. :S

Sanzi

Úgy nem lehet meg a COD, vagy megvan, vagy nincs. A többi nem lényeg játéknál. Ez nem akadály. ;)

Bencce

Nekem mind a kettõ szal mindegy, de jó ötlet. Bár aki klános az lealáz majd mindenkit. Esetleg Rogue Spear? Mindenki ellenem? :démonikacaj:

@Garono: A CoD hoz is mindenki hozáférhet 8)

Sanzi

A klán csak a haveri kör, szinte sose játszunk együtt. Tehát nem játszok jól, csak a játék szeretete miatt csináltuk a klánt. Tehát nem kell ezért "megijedni", mert lehet, hogy agyon gyaláztok... De komolyan.

Baludada

Mikor tudnánk játszani is? :) Majd írjátok le légyszi hogyan kell belépni meg ilyenek :upsz: Most hétvégén?

Gereby

Én is beszálnék COD2-zni... :)

Sanzi

Akkor? Hétvége... ÖÖÖ Amit én gondoltam:

- Lenne egy meghatározott indulási idõpont, egy meghatározott serveren. Azt majd a létszámtól függõen döntjük el, hogy olyan serverre megyünk amin vannak, vagy csinálunk saját szervert. Azt, hogy mikor fejezzük be, azt meg majd meglátjuk. :D

- TeamSpeak. Valaki ismeri? Mikor egymással játszunk felmegyünk egy TS szerverre, és ott beszélünk egymással. (Stratégiai szempontból fontos...)

Akkor. Szombat 6? Kinek mi lenne jó?

r-chee

Nekem jó a 6h. Annyi helpet kérnék, hogy hová kell felmenni pontosan, és kell-e valami külön progi valamihez (na,ez most jól hangzott...) :?:

Sanzi

Most sajna nem érek rá, ebben a szent minutumban, de még ma írok egy kis leírást a részeletes "hogyanról" és az említett progiket is felteszem FTP-re.

TeamSpeak:

Ezt a progit szoktuk használni miközben játsznuk. Taktikai tanácsok, esetleges killkamcsalások :démonikacaj: . INNEN letölthetitek. Magyar, tehát el fogtok vele boldogulni. Majs server nevet írok, még nincs állandó szerverünk.

The All Seeing Eyes:

EZ a progi megkeresi a gépünkre telepített játékokat, és keres hozzá tört szervereket. Tehát az is tud játszani akinek esetleg nem jutott a boltban játék, vagy hasonló. De a következõ szállítmányból vegyél egyet. ;) Nah, visszatárve. Be tudod állítani, hogy milyen játék, és hogy milyen szervereket keressen. Tehát magyar, vagy csak TDM, meg ilyesmi. Érdemes szétnézni. Nagyon hasznos progi, és nem csak COD-hoz mûködik.

Egerb

Jó a szombat 6 óra, de azért 10 óránál tovább ne tartson. (Vasárnap disznóvágás a nagybátyáméknál. 8))

Sanzi

Addig maradunk, ameddig akarunk, vagy kedvünk lesz. ;)