Sanzi 0 Share Posted January 23, 2006 Arra gondoltam a, hogyha már a Fórumtalin nehezen megoldható a Lan Party, akkor esetleg egyik este összeülhetnék és nyomnánk egyet neten? Várom az érdeklõdõ játékosokat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted January 23, 2006 Hamachi-val könnyebb lesz egymásra találni ha játszani akartok http://hamachi.uw.hu Virtuális hálózat az interneten Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted January 23, 2006 Egyik haverommal így StarCraft-oztunk. Neked lenne kedved játszani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted January 23, 2006 Nem COD-ozok Csak ötletet adtam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted January 24, 2006 Kár... De majd még gondold át. kösz az ötletet! Akkor, más? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egerb 0 Share Posted January 24, 2006 Én szívesen játszanék, jó ötlet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted January 24, 2006 Miért nem inkább WarRock? Ingyenes, bárki hozzáférhet, vannak benne jármûvek... sokkal jobb. Abban benne lennék. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted January 24, 2006 Õszintén megvalva nem ismerem, de már töltöm, s kipróbálom. Igazság szerint azért Cod, mert szerintem sokaknak megvan, és azt azért ne mond, hogy sokkal jobb. Nézz széz hivatalos CyberGame versenyeken. @Egerb Akkor még várunk jelentkezõket. MSN címed? És akkor majd tudunk pontosítani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baludada 0 Share Posted January 24, 2006 Én is benne lennék. Ez a Cod 1 vagy a 2? Nekem a kettõ "van" meg Azzal is lehet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted January 24, 2006 Nekem mindegy, bár alapból Cod 2 Klánunk van. Tehát akkor Cod 2, de ha megbeszéljük, felõlem lehet UO is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egerb 0 Share Posted January 24, 2006 Nekem csak a CoD 2 van meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted January 24, 2006 Akkor el van döntve a kérdés. Én is inkább Cod 2-vel játszok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted January 24, 2006 Akkor el van döntve a kérdés. Én ebbõl most kimaradok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted January 24, 2006 Ez is FPS, az is FPS. Ha megvan, jöhetnél kipróbálni. Aztán majd egyszer én is megyek WarRock-ot játszani. Már letöltöttem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted January 24, 2006 Hát tudod... nekem úgy nincs meg a CoD2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted January 24, 2006 Úgy nem lehet meg a COD, vagy megvan, vagy nincs. A többi nem lényeg játéknál. Ez nem akadály. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bencce 0 Share Posted January 25, 2006 Nekem mind a kettõ szal mindegy, de jó ötlet. Bár aki klános az lealáz majd mindenkit. Esetleg Rogue Spear? Mindenki ellenem? @Garono: A CoD hoz is mindenki hozáférhet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted January 25, 2006 A klán csak a haveri kör, szinte sose játszunk együtt. Tehát nem játszok jól, csak a játék szeretete miatt csináltuk a klánt. Tehát nem kell ezért "megijedni", mert lehet, hogy agyon gyaláztok... De komolyan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baludada 0 Share Posted January 25, 2006 Mikor tudnánk játszani is? Majd írjátok le légyszi hogyan kell belépni meg ilyenek Most hétvégén? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted January 25, 2006 Én is beszálnék COD2-zni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted January 25, 2006 Akkor? Hétvége... ÖÖÖ Amit én gondoltam: - Lenne egy meghatározott indulási idõpont, egy meghatározott serveren. Azt majd a létszámtól függõen döntjük el, hogy olyan serverre megyünk amin vannak, vagy csinálunk saját szervert. Azt, hogy mikor fejezzük be, azt meg majd meglátjuk. - TeamSpeak. Valaki ismeri? Mikor egymással játszunk felmegyünk egy TS szerverre, és ott beszélünk egymással. (Stratégiai szempontból fontos...) Akkor. Szombat 6? Kinek mi lenne jó? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r-chee 0 Share Posted January 25, 2006 Nekem jó a 6h. Annyi helpet kérnék, hogy hová kell felmenni pontosan, és kell-e valami külön progi valamihez (na,ez most jól hangzott...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted January 25, 2006 Most sajna nem érek rá, ebben a szent minutumban, de még ma írok egy kis leírást a részeletes "hogyanról" és az említett progiket is felteszem FTP-re. TeamSpeak: Ezt a progit szoktuk használni miközben játsznuk. Taktikai tanácsok, esetleges killkamcsalások . INNEN letölthetitek. Magyar, tehát el fogtok vele boldogulni. Majs server nevet írok, még nincs állandó szerverünk. The All Seeing Eyes: EZ a progi megkeresi a gépünkre telepített játékokat, és keres hozzá tört szervereket. Tehát az is tud játszani akinek esetleg nem jutott a boltban játék, vagy hasonló. De a következõ szállítmányból vegyél egyet. Nah, visszatárve. Be tudod állítani, hogy milyen játék, és hogy milyen szervereket keressen. Tehát magyar, vagy csak TDM, meg ilyesmi. Érdemes szétnézni. Nagyon hasznos progi, és nem csak COD-hoz mûködik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egerb 0 Share Posted January 26, 2006 Jó a szombat 6 óra, de azért 10 óránál tovább ne tartson. (Vasárnap disznóvágás a nagybátyáméknál. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted January 26, 2006 Addig maradunk, ameddig akarunk, vagy kedvünk lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts