Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Vélemények a 2005. novemberi számról

Recommended Posts

Posted

Már készül a weboldalra kikerülõ promóciós anyag, és az elõfizetõk holnap kézhez kapják a novemberi számot, benne az évvégi gigantikus elõfizetõi akcióval, négy címlapsztorival és egy partíciómentõ teljes verziójával! Várjuk a véleményeket, dicséretet és kritikát egyaránt, valamint az esetleges felmerülõ kérdéseket is!

IPB kép

Posted

"Az elõfizetõk holnap kézhez kapják a novemberi számot..." kis kiegészítés: ... ha a Magyar Posta is úgy akarja... az októberi számot is pár napos késéssel kaptam meg. Egyébként a címlap színét, mi alapján választjátok ki? Melyik partíciómentõ programot kapjuk meg?

Elõre is köszi.

Posted

Az októberi számnál késett a nyomda is, most semmi ilyen baki nem csúszott közbe, a Magyar Posta helyezete pedig konstans, azt mindig minden ilyen dátumba bele kell érteni. :igen:

A címlap színét a címlaptervezõ és Ákos közösen találják ki, bár speciel szerintem ez jobb lett volna ünnepi számnak karácsonyra, de novemberben sem rossz!

A partíciómentõ program a Paragon Exact Image 2.0. Remélem, tetszeni fog, tud egy-két jó pofa trükköt.

Posted

Remélem azt a számot idõben megkapom és nem a kocsmábol kell kirángatni a postást, hogy hozott-e nekem újságot, mint az októberi számnál. :)

A címlap így elsõ ránézésre nagyon jól fest. Kiváncsi leszek a nyomtatásban is ilyen jól mutat-e majd. És mi az az "Óriási elõfizetõi akció"?

Posted

Egészen biztosan. :) Eddig nem hallottam a programról, ezért utána néztem a technikai jellemzõ jegyeinek. Itt Úgy tûnik okos, megbízható program, és a díjak is jeleznek valamit (bár ezek az új 7.0 verzióra vonatkoznak). Norton Ghost professzionálisabb v. nem? :hmm:

Posted

Jó kis progi ez. És legalább jogtiszta :!:

Posted

Én is úgy gondolom, hogy remek program. Szerintem is fontos szempont a jogtisztaság kérdése (számos PC World -ös "ajándék" programot használok). Kérdésem a tudásukra vonatkozott - mellõzve a minõsítést.

Posted

Már alig várom, hogy a kezembe tarthassam.

Az októberi számnál késett a nyomda is, most semmi ilyen baki nem csúszott közbe, a Magyar Posta helyezete pedig konstans, azt mindig minden ilyen dátumba bele kell érteni

Még egyszer sem történt meg, hogy hozzám idõben ideért volna az újság. De ez nem a ti hibátok, ti mindent megtesztek, de azt nemlehet bekalkulálni, hogy Békés megyébe mindig 1-2 nappal késõbb ér ide. (Még akkor sem, ha a Postát igen.)

Posted

Hát nem tudom, remélem, hogy megfogjuk kapni legalább is ezen a héten, mert az

ez évi elõfízetésnél, csak ez a két utolsó szám késett, a többiekhez órát lehetett volna igazítani. :hááát:

Posted

Végülis az enyémhez is lehet, ha belekalkulálom, hogy nem ér ide idõben, de ha péntekre vagy csütörtökre kell jönnie, a következõ héten hétfõn mindig megérkezik. Vagyis pontosnak tényleg pontos, azt meg fejtse meg, aki akarja, hogy ide miért jön napokkla késõbb, mint kéne ( lehet, hogy a postás közben kiolvassa? :D )

Posted

Hú tényleg, holnap megyek haza a koleszból és ott fog várni az újság :)

Gigantikus elõfizetõi akció is lesz wow!!! Én mindig negyedévre fizetek elõ valamiért, de lehet, hogy most megéri váltani?

Posted

Hát majd meglátjuk. Eddig én is a negyedévest részesítettem elõnybe.

Posted

Én pedig 1998 óta egy évre fizetek elõ.

Posted

Hát sajnos ma még nem jött, talán holnap. :pislog:

Posted

Én szerintem csak holnap kapom meg. De azért ha ma jön az sem gond. ;)

Posted

Most voltam reggel a szerkiben és még nem volt :(

Posted

Nos, utánajártam a dolognak, és nincs fennakadás a történetben: az elõfizetõi példányok annak rendje és módja szerint szerdán át lettek adva, azaz innetõl a Posta által vállalt 3 napon belül érkeznek. A szerkesztõségi példányok mintegy 10 perce futottak be.

Posted

Most már 100%, hogy péntek lesz belõle. A postás jött, és ment. Újság sehol. :weep:

Posted

Ráadásul a SATA vinyóval is elboldogul a partíciómentõ. :istenvagy:

Posted
(Spányik Balázs @ 2005. november 03., 13:15 - csütörtök)

A szerkesztõségi példányok mintegy 10 perce futottak be.

Na akkor hamarosan ott vagyok :D

Posted

Ehm, azért én nem rohannék! Az, hogy feljött gurulós kocsin az újság, és én lenyúltam belõle az elsõ n darabot a szerkesztõség részére, még nem jelenti azt, hogy a recepciós néni is tud már adni! ;) Elõbb telefonálj! 577-4300!

Posted

Kíváncsi voltál, mit ír a PC World! IPB kép

Posted

Valami csoda történhetett, mert megérkezett a novemberi szám. Lehet, hogy összekapta magát a posta ?