payskin Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Már készül a weboldalra kikerülõ promóciós anyag, és az elõfizetõk holnap kézhez kapják a novemberi számot, benne az évvégi gigantikus elõfizetõi akcióval, négy címlapsztorival és egy partíciómentõ teljes verziójával! Várjuk a véleményeket, dicséretet és kritikát egyaránt, valamint az esetleges felmerülõ kérdéseket is!
Neo Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 "Az elõfizetõk holnap kézhez kapják a novemberi számot..." kis kiegészítés: ... ha a Magyar Posta is úgy akarja... az októberi számot is pár napos késéssel kaptam meg. Egyébként a címlap színét, mi alapján választjátok ki? Melyik partíciómentõ programot kapjuk meg? Elõre is köszi.
payskin Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 Az októberi számnál késett a nyomda is, most semmi ilyen baki nem csúszott közbe, a Magyar Posta helyezete pedig konstans, azt mindig minden ilyen dátumba bele kell érteni. A címlap színét a címlaptervezõ és Ákos közösen találják ki, bár speciel szerintem ez jobb lett volna ünnepi számnak karácsonyra, de novemberben sem rossz! A partíciómentõ program a Paragon Exact Image 2.0. Remélem, tetszeni fog, tud egy-két jó pofa trükköt.
nagygabor Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Remélem azt a számot idõben megkapom és nem a kocsmábol kell kirángatni a postást, hogy hozott-e nekem újságot, mint az októberi számnál. A címlap így elsõ ránézésre nagyon jól fest. Kiváncsi leszek a nyomtatásban is ilyen jól mutat-e majd. És mi az az "Óriási elõfizetõi akció"?
Neo Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Egészen biztosan. Eddig nem hallottam a programról, ezért utána néztem a technikai jellemzõ jegyeinek. Itt Úgy tûnik okos, megbízható program, és a díjak is jeleznek valamit (bár ezek az új 7.0 verzióra vonatkoznak). Norton Ghost professzionálisabb v. nem?
Neo Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Én is úgy gondolom, hogy remek program. Szerintem is fontos szempont a jogtisztaság kérdése (számos PC World -ös "ajándék" programot használok). Kérdésem a tudásukra vonatkozott - mellõzve a minõsítést.
Adani Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Már alig várom, hogy a kezembe tarthassam. Az októberi számnál késett a nyomda is, most semmi ilyen baki nem csúszott közbe, a Magyar Posta helyezete pedig konstans, azt mindig minden ilyen dátumba bele kell érteni Még egyszer sem történt meg, hogy hozzám idõben ideért volna az újság. De ez nem a ti hibátok, ti mindent megtesztek, de azt nemlehet bekalkulálni, hogy Békés megyébe mindig 1-2 nappal késõbb ér ide. (Még akkor sem, ha a Postát igen.)
chipmix Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Hát nem tudom, remélem, hogy megfogjuk kapni legalább is ezen a héten, mert az ez évi elõfízetésnél, csak ez a két utolsó szám késett, a többiekhez órát lehetett volna igazítani.
Adani Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Végülis az enyémhez is lehet, ha belekalkulálom, hogy nem ér ide idõben, de ha péntekre vagy csütörtökre kell jönnie, a következõ héten hétfõn mindig megérkezik. Vagyis pontosnak tényleg pontos, azt meg fejtse meg, aki akarja, hogy ide miért jön napokkla késõbb, mint kéne ( lehet, hogy a postás közben kiolvassa? )
Bencce Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Hú tényleg, holnap megyek haza a koleszból és ott fog várni az újság Gigantikus elõfizetõi akció is lesz wow!!! Én mindig negyedévre fizetek elõ valamiért, de lehet, hogy most megéri váltani?
nagygabor Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Hát majd meglátjuk. Eddig én is a negyedévest részesítettem elõnybe.
nagygabor Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Én szerintem csak holnap kapom meg. De azért ha ma jön az sem gond.
manguszta Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Most voltam reggel a szerkiben és még nem volt
payskin Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 Nos, utánajártam a dolognak, és nincs fennakadás a történetben: az elõfizetõi példányok annak rendje és módja szerint szerdán át lettek adva, azaz innetõl a Posta által vállalt 3 napon belül érkeznek. A szerkesztõségi példányok mintegy 10 perce futottak be.
nagygabor Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Most már 100%, hogy péntek lesz belõle. A postás jött, és ment. Újság sehol.
Athos Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Ráadásul a SATA vinyóval is elboldogul a partíciómentõ.
manguszta Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 (Spányik Balázs @ 2005. november 03., 13:15 - csütörtök)A szerkesztõségi példányok mintegy 10 perce futottak be. Na akkor hamarosan ott vagyok
payskin Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 Ehm, azért én nem rohannék! Az, hogy feljött gurulós kocsin az újság, és én lenyúltam belõle az elsõ n darabot a szerkesztõség részére, még nem jelenti azt, hogy a recepciós néni is tud már adni! Elõbb telefonálj! 577-4300!
Adani Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Valami csoda történhetett, mert megérkezett a novemberi szám. Lehet, hogy összekapta magát a posta ?
Recommended Posts