Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

"utolsó wmv codec feltelepítése" - azt hogy tedd fel a legfrissebbet.

Ez codec-pakk hiba. Megint tettél fel codecpakkot? Nem egyszerű azt leírtani a gépről, az esetek többségében rengeteg hiba marad. A Windows újratelepítése jelent 100%-os tisztaságot. Tanulság: nézdd meg milyen codec kell az adott videóhoz és csak azt tedd fel! Vagy de fel a fontosabbakat (amiket gyakran használsz), a nagyon ismeretlen kodekeket pedig ne tedd fel (ugyanúgy kutyulhatnak). Ezeket az ismeretleneket játszdd le egy olyan lejátszóval, ami beépítve tartalmazza a kodekeket, így azokat nem kell telepíteni. Ilyen pl. a VLC media player.

Posted

Köszönöm a segítséget mindenkinek, a legfrissebb wmv-codec megoldotta a problémát. Ha esetleg valaki másnak is ez lenne a gondja, akkor ez egy tuti tipp! Annyi csak a szépséghiba: A wmv videók indításakor megjelenik egy : "dxva_sig.txt", a tartalma pedig: egy "B" betű. :ötlet: Valaki tudja esetleg, hogy ez miért történik???

• 3 months later...
Posted

Hi!

Lenne egy problémám, ami ugyan nem kritikus jelelgû, de eléggé idegesítõ; sajnos nem most fordul elõ velem elõször, és nem tudom mit lehetne tenni ellene.

Arról lenne szó, hogy bármilyen filmet nézek, ha beletekerek a filmbe, nem mûködik a hangerõszabájozás. Ez alatt azt értem, hogy leveszem a hangerõt mondjuk 50%-ra, vagy 32%-ra, mindegy mennyire, vagy akár el is némíthatom!, amint beletekerek a filmbe, azonnal 100%-os hangerõvel folytatja a lejátszást, attól függetlenül, hogy a hangerõszabályozó azt mutatja, amit mutatnia kell.

A gépemen Win XP SP2 van, mindenféle frissítéssel ami csak elérhetõ, továbbá K-lite codec pack 1.69-es, Play only-n telepítve.

Remélem tud valaki segíteni, mert ez az "undocumented feaure" engem rettentõen zavar.

Lehetõleg egy olyan megoldást várok, ami nem tartalmazza a codec-pack, vagy a lejátszó cseréjét, mert amúgy meg vagyok velük elégedve, továbbá láttam már jól mûködni õket ebben a kombinációban.

Elõre is Köszi!

• 3 weeks later...
Posted

Ennyi okos ember közt senki sincs, ki tudná a megoldást? :?::Sír:

• 5 months later...
Posted

Hali!!!

Media Player Classic-ot használok FFD Show codeckel. Arra lettem figyelmes,hogy ha wmv formátumú filmet játszok le, akkor mikor a filmet újraindítja (repeat) akkor csak kifagy a progi, megakad a kép, remeg stb...

Mivel nem vagyok járatos az FFD Show beállításaiban ezért most úgy van beállítva, mit telepítéskor beállít.

Valaki légy szíves aki ért hozzá segítsen ebben.

Kösz.

• 4 weeks later...
Posted

Sziasztok!

A következő kérdésem van, mivel egyáltalán nem boldogulok. HD filmekhez az MPC-t használom és decodernek a Coreavc-t szeretném hozzá, ami fenn is van a gépen, de nem tudom hol kell beállítani, mert az MPC play-filters-ben látom, hogy a Cyberlink H264-et használja. Szóval hol tudnám ezt kicserélni a Coreavc-re? Előre is köszi a választ!

• 3 weeks later...
Posted

sziasztok! blasio vagyok debrecenből.

régebben működött egy dolog, újabban már nem:

az mpc. (és csak az) meg tudta jeleníteni a nero recode álltal beégetett dvd to mp4 feliratokat.

tehát simán dvd-böl mp4-es tömörített filmet csinált, kiválasztottam a feliratot, és beégette, tehát nem külön srt, vagy sub fájlt csinált.

nem tudom ezeket a feliratokat megjeleníteni, pedig az ffdshowban is kapcsolgattam, de úgy emlékszem, hogy ez tőle független volt, csak a mpc-ben kellett a kép helyi menüjéből a felirat gombra kattintani.

ez a gomb most sötét. windows reinstall sem oldotta meg.

előre is köszönöm a segítségét annak, aki tudja a megoldást.

Szia drusza! Elromlott a SHIFT a billentyűzeteden?