Victor Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 FeltelepÍtettük a Nero uj változatát 6.6.0.15 a CD-rõl CD-re valo másolás kifogástalanul mûködik viszont a DVD-rõl DVD-re nem lehet másolni. Van egy TEAC DVD olvasónk és egy PIONEER DVD irónk csak úgy birunk másolni ha a DVD iró beolvassa a DVD tartalmát utánna behelyezzük az üres DVD-t és megirjuk a DVD-t.Az a problémánk miért nem lehet DVD-rõl DVD-re másolni beolvasás nélkül,ha ezt probáljuk mindig kiadja az olvasóból a lemezt és kijön egy üzenet,hogy ''üres az olvasandó lemez'' már probaltunk egy masik Nerot is a 6.6.0.0 is ennél is ugyanaz a baj csak a régebbi nerót birjuk használni. Kérem segÍtsenek mi lehet a probléma
cölöp Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Ha nem másolni akarsz , csak filmet nézni , úgy mûködik?
nagyjani Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Hát elég érdekes DVD-t röptében másolni, csinált ilyet valaki egyáltalán? Lehet, hogy az újabb verzió nem is támogatja.
Halasi Miklós Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Naaaa.... Miért ne támogatná? Hiszen ott van benne a DVD másolás opció. csak jól add meg a forrás és célmeghajtót.
nagyjani Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Igen nálam mûködik, csak a puffer végig üres, a védelem folyamatosan mûködik. Nem tudom, ha végig engedném milyen lenne a kompatibilitása. Szerintem letárolással max 5 perccel tart tovább az egész. Ez egyedi vélemény, én még a CD-ket sem írom röptében.
nascar Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Röptében írni, fõleg DVD-t nagy merészség, mert elég egy kis hiba bárhol, és a lemez KUKA! Csatlakozom nagyjani-hoz, letárolással max +5 perc!
Victor Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 A forrás és a cél meghajtó jól van megadva? A forrás és a cél meghajtó jól van megadva. Elvégre a Neroban kimutatja mint a két meghajtót az írót és az olvasót is.
Victor Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Röptében írni, fõleg DVD-t nagy merészség, mert elég egy kis hiba bárhol, és a lemez KUKA! Csatlakozom nagyjani-hoz, letárolással max +5 perc! Ebben igazad van csak én ismerem a saját DVD lemezeim és azok hibátlanok és miért olvastassam be õket ez csak idõvezteség ha már a nero támogatja a röptében irt DVD irást miért ne használjam?Nálam az a gond hogy nem mûködik nem tudom mi a gond a forrás a cél meghajtó jól be van állitva.
mizsi Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Hát ez így nekem magas. Próbáld meg azt, hogy berakod a másolni kívánt lemezt az olvasóba, megvárod, amíg beolvassa, majd az üres lemezt az íróba. Ezután indítsd el a Nero-t, majd DVD másolás. Így sem mûködik?
cölöp Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 ..... idõvezteség ha már a nero támogatja a röptében irt DVD irást miért ne használjam?Nálam az a gond hogy nem mûködik nem tudom mi a gond....... Tehát valami oknál fogva nálad mégsem támogatja..... (kipróbáltam két gépen , nálam is , öcsémnél is megy röptében a másolás 6.6.0.16 os Nero-val)
Halasi Miklós Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Röptében írni, fõleg DVD-t nagy merészség, mert elég egy kis hiba bárhol, és a lemez KUKA! Már miért lenne merészség??? Egy csomó lemezt On-The-Fly módon írtam meg. Bár hozzá kell tennem, ha van CloneCD, akkor azzal. Az adatlemezeknél van hibaellenõrzés, a filmlemezeknél meg... nos egybõl látod, ha karcos vagy foltos a lemez. Ha ilyennel találkozol, akkor nyilvánvaló, hogy meg kell pucolni és/vagy lemented ISO-ba. De ha semmi baja a lemeznek, simán mehet reptiben. Apropó: ha persze mínuszos lemezt használtok, érthetõ a para, de én pluszosakat írok. Azok megbízhatóbbak, kevesebb velük a baj.
Halasi Miklós Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Tehát valami oknál fogva nálad mégsem támogatja..... Vagy csak fel kéne lapoznia pár Tippek oldalt az újságban, ahol megírtam, hol kell kitörölni az Upper és LowerFilter kulcsokat a registryben, amelyek a hibás meghajtómûködéseket okozhatják.
mizsi Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Apropó: ha persze mínuszos lemezt használtok, érthetõ a para, de én pluszosakat írok. Azok megbízhatóbbak, kevesebb velük a baj. Ebben teljesen egyet értek Veled, viszont egyes asztali lejátszók - már ha filmet írunk arra a korongra - nem eszik, vagy ha igen, nagyon nehezen a pluszos lemezeket.
abonyim Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 A gépemen a Néró 6.6.0.3.-as verzió van fent ami általában tökéletesen mûködik. Szerettem volna frissíteni de egyik verzió sem jó mivel újra indítja a gépet és hibásan telepíti fel az alap szoftvert, amikor a néró telepítés közben odaér, hogy " ...procesing registry..." vagy mi fene, ekkor indul újra. Megpróbáltam úgy is, hogy teljesen leszedtem a nérót és frissen raktam fel, de semmi eredmény. Kérem valaki segítsen. A gépem erõgép, xp van fenn és kb 2 hónapja telepítettem, semmi sallng nincs rajta.
Halasi Miklós Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Szerencsére ilyennel még eddig nem találkoztam, és a mai lejátszók közül szinte mindegyik eszi a pluszos lemezt is.
Halasi Miklós Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Csak egy kérdés: chkdsk és memóriaellenõrzés megvolt? Esetleg egy RegClean lefuttatása a Nero leszedése után?
Victor Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 Vagy csak fel kéne lapoznia pár Tippek oldalt az újságban, ahol megírtam, hol kell kitörölni az Upper és LowerFilter kulcsokat a registryben, amelyek a hibás meghajtómûködéseket okozhatják. Tisztelt Halasi úr, kérem segítsen. Én még elég amatõr vagyok a számítástehnikában, ezért olvasom mindig a PC World-öt, de hogy elkerüljem a sok újság lapozást, kérem mondja meg honnan és mit kell kitörölni, hogy bírjam használni a Nerót. Nem tudom mi a gond CD-írás gond nélkül megy, csak DVD-t nem bírok írni még beolvasással sem, csak ha az írót használom. Nem tudom miért nem ismeri fel a TEAC OLVASÓMAT. Pedig a Neróban kiírja forrás meghajtó: TEAC, a cél meghajtó PIONEER. Elõre is köszönöm.
payskin Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Látom, a billentyûzet is haldoklik. Halasi doktort értesítettem arról, hogy térjen vissza, és adjon bõvebb információt.
Halasi Miklós Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Na megtaláltam a konkrét kulcsot. Nyisd meg a rendszerleíró adatbázist a Futtatás -> Regedit-tel, majd keresd meg ezt a bejegyzést: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} ajobb oldalon van olyan, hogy UpperFilters és LowerFilters. Mindkét kulcsot töröld ki! Ezután kell egy újraindítás és remélem minden menni fog. Lehet, hogy a Nero legújabb verzióját érdemes feltelepíteni ezután!
Victor Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 Tisztelt Halasi úr! Nagyon szépen köszönöm a segitséget.
Blueeight Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Hello! A kérdésem a kövewtkezõ: hogy lehet 700MB-nál kisebb CD-képbõl DVD-t készíteni. A Nero ilyenkor csak CD írást enged. Gondolom ez azért lehet, mert CD-rõl készült az image és CD-re akarja visszaírni. Van valakinek ötlete? Blue8
mizsi Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Szerintem engedi DVD-re is írni, ha DVD írót választasz ki célmeghajtónak. Egyébként, ha DVD-re írsz adatot, akkor is azt írja ki, hogy CD-re indítás...
Blueeight Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Hello! Ez a hibaüzenet. Mit tegyek? Blue8
Recommended Posts