Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

FeltelepÍtettük a Nero uj változatát 6.6.0.15 a CD-rõl CD-re valo másolás kifogástalanul mûködik viszont a DVD-rõl DVD-re nem lehet másolni. Van egy TEAC DVD olvasónk és egy PIONEER DVD irónk csak úgy birunk másolni ha a DVD iró beolvassa a DVD tartalmát utánna behelyezzük az üres DVD-t és megirjuk a DVD-t.Az a problémánk miért nem lehet DVD-rõl DVD-re másolni beolvasás nélkül,ha ezt probáljuk mindig kiadja az olvasóból a lemezt és kijön egy üzenet,hogy ''üres az olvasandó lemez'' már probaltunk egy masik Nerot is a 6.6.0.0 is ennél is ugyanaz a baj csak a régebbi nerót birjuk használni. Kérem segÍtsenek mi lehet a probléma

Posted

A forrás és a cél meghajtó jól van megadva?

Posted

Ha nem másolni akarsz , csak filmet nézni , úgy mûködik?

Posted

Hát elég érdekes DVD-t röptében másolni, csinált ilyet valaki egyáltalán? Lehet, hogy az újabb verzió nem is támogatja.

Halasi Miklós
Posted

Naaaa.... Miért ne támogatná? Hiszen ott van benne a DVD másolás opció. csak jól add meg a forrás és célmeghajtót. ;)

Posted

Igen nálam mûködik, csak a puffer végig üres, a védelem folyamatosan mûködik. Nem tudom, ha végig engedném milyen lenne a kompatibilitása. Szerintem letárolással max 5 perccel tart tovább az egész. Ez egyedi vélemény, én még a CD-ket sem írom röptében.

Posted

Röptében írni, fõleg DVD-t nagy merészség, mert elég egy kis hiba bárhol, és a lemez KUKA!

Csatlakozom nagyjani-hoz, letárolással max +5 perc!

Posted
A forrás és a cél meghajtó jól van megadva?

A forrás és a cél meghajtó jól van megadva. Elvégre a Neroban kimutatja mint a két meghajtót az írót és az olvasót is.

Posted
Röptében írni, fõleg DVD-t nagy merészség, mert elég egy kis hiba bárhol, és a lemez KUKA!

Csatlakozom nagyjani-hoz, letárolással max +5 perc!

Ebben igazad van csak én ismerem a saját DVD lemezeim és azok hibátlanok és miért olvastassam be õket ez csak idõvezteség ha már a nero támogatja a röptében irt DVD irást miért ne használjam?Nálam az a gond hogy nem mûködik nem tudom mi a gond a forrás a cél meghajtó jól be van állitva.

Posted

Hát ez így nekem magas. Próbáld meg azt, hogy berakod a másolni kívánt lemezt az olvasóba, megvárod, amíg beolvassa, majd az üres lemezt az íróba. Ezután indítsd el a Nero-t, majd DVD másolás. Így sem mûködik?

Posted

..... idõvezteség ha már a nero támogatja a röptében irt DVD irást miért ne használjam?Nálam az a gond hogy nem mûködik nem tudom mi a gond.......

Tehát valami oknál fogva nálad mégsem támogatja.....

(kipróbáltam két gépen , nálam is , öcsémnél is megy röptében a másolás 6.6.0.16 os Nero-val)

Halasi Miklós
Posted

Már miért lenne merészség??? Egy csomó lemezt On-The-Fly módon írtam meg. Bár hozzá kell tennem, ha van CloneCD, akkor azzal. Az adatlemezeknél van hibaellenõrzés, a filmlemezeknél meg... nos egybõl látod, ha karcos vagy foltos a lemez. Ha ilyennel találkozol, akkor nyilvánvaló, hogy meg kell pucolni és/vagy lemented ISO-ba. De ha semmi baja a lemeznek, simán mehet reptiben. Apropó: ha persze mínuszos lemezt használtok, érthetõ a para, de én pluszosakat írok. Azok megbízhatóbbak, kevesebb velük a baj.

Halasi Miklós
Posted
Tehát valami oknál fogva nálad mégsem támogatja.....

Vagy csak fel kéne lapoznia pár Tippek oldalt az újságban, ahol megírtam, hol kell kitörölni az Upper és LowerFilter kulcsokat a registryben, amelyek a hibás meghajtómûködéseket okozhatják. ;)

Posted
Apropó: ha persze mínuszos lemezt használtok, érthetõ a para, de én pluszosakat írok. Azok megbízhatóbbak, kevesebb velük a baj.

Ebben teljesen egyet értek Veled, viszont egyes asztali lejátszók - már ha filmet írunk arra a korongra - nem eszik, vagy ha igen, nagyon nehezen a pluszos lemezeket. ;)

Posted

A gépemen a Néró 6.6.0.3.-as verzió van fent ami általában tökéletesen mûködik. Szerettem volna frissíteni de egyik verzió sem jó mivel újra indítja a gépet és hibásan telepíti fel az alap szoftvert, amikor a néró telepítés közben odaér, hogy " ...procesing registry..." vagy mi fene, ekkor indul újra. Megpróbáltam úgy is, hogy teljesen leszedtem a nérót és frissen raktam fel, de semmi eredmény.

Kérem valaki segítsen. A gépem erõgép, xp van fenn és kb 2 hónapja telepítettem, semmi sallng nincs rajta.

Halasi Miklós
Posted

Szerencsére ilyennel még eddig nem találkoztam, és a mai lejátszók közül szinte mindegyik eszi a pluszos lemezt is. ;)

Halasi Miklós
Posted

Csak egy kérdés: chkdsk és memóriaellenõrzés megvolt? Esetleg egy RegClean lefuttatása a Nero leszedése után?

Posted

Igen mevolt, és így csinálja a galibát.

Posted
Vagy csak fel kéne lapoznia pár Tippek oldalt az újságban, ahol megírtam, hol kell kitörölni az Upper és LowerFilter kulcsokat a registryben, amelyek a hibás meghajtómûködéseket okozhatják. ;)

Tisztelt Halasi úr, kérem segítsen. Én még elég amatõr vagyok a számítástehnikában, ezért olvasom mindig a PC World-öt, de hogy elkerüljem a sok újság lapozást, kérem mondja meg honnan és mit kell kitörölni, hogy bírjam használni a Nerót. Nem tudom mi a gond CD-írás gond nélkül megy, csak DVD-t nem bírok írni még beolvasással sem, csak ha az írót használom. Nem tudom miért nem ismeri fel a TEAC OLVASÓMAT. Pedig a Neróban kiírja forrás meghajtó: TEAC, a cél meghajtó PIONEER. Elõre is köszönöm.

Posted

Látom, a billentyûzet is haldoklik. :( Halasi doktort értesítettem arról, hogy térjen vissza, és adjon bõvebb információt.

Halasi Miklós
Posted

Na megtaláltam a konkrét kulcsot. Nyisd meg a rendszerleíró adatbázist a Futtatás -> Regedit-tel, majd keresd meg ezt a bejegyzést:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}

ajobb oldalon van olyan, hogy UpperFilters és LowerFilters. Mindkét kulcsot töröld ki!

Ezután kell egy újraindítás és remélem minden menni fog. Lehet, hogy a Nero legújabb verzióját érdemes feltelepíteni ezután!

Posted

Tisztelt Halasi úr! Nagyon szépen köszönöm a segitséget.

Posted

Hello!

A kérdésem a kövewtkezõ: hogy lehet 700MB-nál kisebb CD-képbõl DVD-t készíteni. A Nero ilyenkor csak CD írást enged. Gondolom ez azért lehet, mert CD-rõl készült az image és CD-re akarja visszaírni.

Van valakinek ötlete?

Blue8

Posted

Szerintem engedi DVD-re is írni, ha DVD írót választasz ki célmeghajtónak. Egyébként, ha DVD-re írsz adatot, akkor is azt írja ki, hogy CD-re indítás... :)

Posted

Hello!

Ez a hibaüzenet.

IPB kép

Mit tegyek?

Blue8

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...