Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Vélemények a 2005. augusztusi számról

payskin

Recommended Posts

payskin

Állítólag már érkezik az augusztusi szám az elõfizetõkhöz, tehát éppen csak nem elkésve nyitom a témát, amelyben továbbra is várjuk a kritikát, pozitív/negatív véleményeket, ötleteket, javaslatokat!

Köszönet mindenkinek, aki ezzel segíti munkánkat! ;)

Pötyi23

A kézhezvételig hátra levõ idõm:

19:35:42.015

Mááááár alig vááárom...... :hááát::olvas:

payskin

... és csökken. :D

nascar

Megérkezett! :P

Már túl vagyok az újság átnézésén, sõt már a PC Studio-t is megnéztem. A lap tartalma tetszik, hosszú hónapok óta messze a legjobb! Ehhez gratulálok!

A PC Studio már más tészta, nekem túl felületes, és inkább hírszerûen említitek meg a dolgokat. De a legnagyobb gáz a "Francia Szél"-es üzletvezetõ hölgy volt, aki vagy nagyon lámpalázas volt, vagy nem ért hozzá!

De a lap most tényleg jó! :oké:

Shiwer

Én is megkaptam. Nekem is nagyon tetszik, különönsképpen a Kémelhárítás címû cikk. Nascar-nak igaza van, tényleg hosszú hónaapok óta ez a legjobb rész. (+NOD32 :) )

LBANDI1

Ma én is megkaptam az újságot, nagyon tetszik, különösképpen, az hogy a PANDA mellé felkerült egy másik vírusirtó is.

Ruzsa Dániel

Jövõ héten tervezem a lap megvásárlását! Hadd kérdezzem meg milyen verziós ez a NOD?

aadaam

Megérkezett ... Most tényleg tök jó gyorsan - meglepi volt - nem is számítottam rá.

Még fóliában van de a címlap kecsegtetõnek tünik ..

Mindjárt át is nézem ....

LBANDI1

@ gyoridanee

A 1.1167-es van a lemezen, de telepítés után frissíti magát az 1.1185-ös verzióra

payskin
(gyoridanee @ 2005. augusztus 04., 17:49 - csütörtök)

Hadd kérdezzem meg milyen verziós ez a NOD?

2.50.32-es verziójú, magyar nyelvû változat

Pötyi23

A PC Studiót azért már letöltöttem, háááát... izéééé..... volt már jobb is, na....

Igazat adok az elõttem szólóknak, egy picit tán felületesebb volt, mint eddig, de lehet, hogy csak több témát akartatok ugyanannyi idõben boncolgatni :?:

Nah mindegy. Ettõl függetlenül tetszett, és várom a lap holnap reggeli érkezését.... :D

chipmix

Biztosan egy új verzió, de az a másik, hogy a NOD mindjárt frissít a legújabbra. Én februárban tettem fel, de nekem is megküldték, az összes Update-t.

Csak jó véleménnyel vagyok róla, és ezt ha feltettem tényleg el is felejthetem.

payskin
(Pötyi23 @ 2005. augusztus 04., 19:12 - csütörtök)

A PC Studiót azért már letöltöttem, háááát... izéééé..... volt már jobb is, na...

Srácok! Kérlek vegyétek észre, hogy ez a téma az augusztusi lapról szól, és egy külön témánk van csak az e havi PC Studiónak! :nem:

Kicsi Sims

Én is megkaptam ma az újságot! :) Gyorsan átlapoztam, és örömmel láttam, hogy az Operáról is van egy cikk. :D

A Nod mint új vírusírtó engem is meglepett és szerintem nagyon jó, hogy a kezünkbe kaptunk egy választási lehetõséget (igaz én avast!-ot használok). :)

A mesterfogások címû cikk rész is rendesen meglepett, mert a fórumon éppen arról volt szó, hogy a Linuxosok is szeretnének 1-2 oldalt kedvenc oprendszerüknek, és íme meg is van! :)

Most majd a Kémelhárítás címû sztorit fogom olvasni (sajnos a tesztben nem szerepelt a Stopzilla :( illetve majd elmegyek egy kacsavadászatra. ;)

Darcy Tucker

És megint "szép" színes a borító! :lol:

Charles

Ma kaptam meg én is.

Már minden borító rikító technos lesz? :lol:

Belelapozva tetszett 1.-re.

Nem lehetne valahogy a belefûzött elõfizetéi megrendelést külön adni, mert mindig ott nyílik ki... :S

Üdv!

Darcy Tucker
(Charles @ 2005. augusztus 04., 21:17 - csütörtök)

... Nem lehetne valahogy a belefûzött elõfizetéi megrendelést külön adni, mert mindig ott nyílik ki... :S ...

Ez a cél. ;)

eremit

Tegnap én is megkaptam. Csodálkoztam is, hogy mi ez a PCW-nek látszó lap a postaládámban? IPB képIPB kép Nekem tetszenek ezek az élénk színek a borítón! Még csak belelapoztam.

Pötyi23

Végre megjött nekem is. Így elsõ szaglásra nem rossz... :D

Sõt, most, hogy 4 hónap alatt 2.szor költözöm, csak újságosnál tudom megvenni (ciki, ha más kapja meg helyettem :pislog: ), és thnx a nem tudom kinek:

ólcsóbban vettem a PC Worldot!!!!

Lex

Megpróbálok egy kicsit konkrétabbat mondani a "nekem tetszik"-en túl.

Egy kicsit én is meglepõdtem, hogy pont azok a témák szerepeltek benne (NOD32, Opera, Linux) amit itt a fórumon hiányoltunk. Úgy látszik a PC-WORLD bõvült egy jövõlátóval. :D

Egy pár dolog, ami viszont nem tetszett:

1. A vinyó tesztben az összes vinyó 8 MB cache-sel van szerelve kivéve szegény Samsung 1604N-es, pedig neki is van 8 MB cache-es változata (1614N). Szerintem ez nem fair, mert eleve hátránnyal indul.

2. DVD-nyersanyag teszt: nagyon sok márka kimaradt, ami azért sok helyen beszerezhetõ (Verbatim, Sony, Maxell)

2.a. A tesztbõl úgy tûnik, hogy minden típusból csak egyet teszteltetek írónként. Ez nem túl szerencsés, mert a nyersanyagok között sok a szórás és az írók munkájában is. Szerintem legalább 3-at kellett volna megírni, ha nem 5-öt.

payskin

A dolog úgy zajlik, hogy kitaláljuk, mit akarunk tesztelni, és erre bekérünk a cégektõl termékeket. A Samsunggal nem tudom mi van, miért ezt küldték, a Verbatim viszont sajnálattal lemondta a részvételt. Majd ha Zimi visszajött a szabadságról, megmondja, miért.

Lex

Ja és mégegy: A DVD-khez jó lett volna látni a lemezen lévõ gyártót és gyártókódot, mert a cimke alapján még sokféle lehet. Esetleg ezt lehet itt a fórumon pótolni.

Darcy Tucker

Meglepõdtem ma az újságosnál, hogy csak 1400 nemtommennyibe került a lap. :D Csak így tovább! :D Persze, a tartalom is nagyon jó, bár még részletesen nem volt idõm átolvasni.

Ja, és külön köszönet a NOD32-ért!!! :istenvagy:

ocsi

Én is megkaptam ma az újságot. Eddig még csak átfutottam, de a vezércikkel tökéletesen egyet értek! Ugyanis ugyanezzel a céggel nekem is sok problémám van, pedig én csak e-mail ben szeretnék választ kapni a kérdésemre. De valahogy ez már fél hónapja késik!!!

Az újságban továbbra is tetszenek a jó kis képek. ( Intel vs. AMD ;) )

Lex

A vinyó tesztben azt furcsállom, hogy a Samsung vinyók közismerten halkak és az elõnyöknél írjátok is. Ennek ellenére a dB értékei a legrosszabbak. Akkor ez most, hogy lehetséges??? :pislog: