Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Melyik e-mailszolgáltatót használod?

Recommended Posts

Posted

GMail és TVN Mail. Előbbire szavaztam. Gondolom egyértelmű. :)

A Freemail-használókat nem tudom megérteni. Full reklám, nincs SMTP-elérés és kicsi volt nagyon sokáig a tárhely, most se' nagy. Szóval az egész egy nagy :P.

Ha már magyar levelezőt kerestek, ott a TVN.HU, ingyenes 100 MB web tárhellyel (korlátlan MySQL és PHP -utóbbi korlátozott), mellette 2 alias e-mail címmel (POP3 és SMTP-elérés, POP3 letöltés, levél szerkesztése HTML kódban), spam-szűréssel, 52 MB tárhellyel, ami még növelhető a szerzett TVN-pontok alapján. 8) 24 órás e-mailes ügyfélszolgálatuk van és segítenek a tárhellyel kapcsoloatos kérdésekben is, 6-12 órán belül biztosan.

Egyszóval: Freemail-esek! Mit kedveltek a levelezőtökben? :D

Posted

Már nekem is beállt a sorba a GMail. Az elejére. ;)

Posted

Abszolút, és 100%-os Gmail használó vagyok. 8) Teljesen meg vagyok elégedve a szolgáltatásukkal.

• 3 weeks later...
Posted

Mostanában lassú a gmail üzenetküldése. Vagy az iwiw lassú.

Maga a gmail pikk-pakk bejön, meg a levél is látszólag elmegy, de pl kértem iwiw-tõl visszaigazolást, ha valaki bejelöl. 2 órája bejelöltek és 5 perce kaptam meg a levelet...érdekes. :upsz:

Posted

Attól függ, mire... :démonikacaj: Mivel freemailem már régóta van, automatikusan erre kapok több levelet, de a komolyabb dolgokat Gmailen bonyolítom. Komolyabb cég...

Posted

Valószínű az IWiW hibája. A GMail-en jelentek meg eddig leghamarabb a leveleim. De mivel ugye mindkettő béta, nehéz így kitalálni.

Közben rájöttem, mikor nem fogadja el a ZIP archívumot az SMTP-szerver. Ha EXE a kiterjesztése a fájlnak benne. :S Amint átneveztem *****.EX_ -re már el is ment a levél. :ötlet:

• 2 months later...
Posted

Szerintem a Gmail a legjobb: gyors, jó a spamszûrõje, áttekinthetõ.

Huh, a szavazás nagyon kiegyenlített a Gmail és a Freemail között... Azaz 32-32 szavazat..

Posted

Akkor most a kiegyenlített szavazást megszakítom: egyértelmûen Gmail! :punk:

Posted

A gmail mellett a saját levelezõ szerveremet használom. Regisztrációnál meg változó, mi jut épp eszembe az ötbõl.

Posted

Én is sokat változtam. Küldésre most már kizárólag csak Gmailt használok, fogadásra még azért természetesen maradt a többi is.

Ciao.

• 2 weeks later...
Posted

Még anno a freemail-re szavaztam, mert azt használtam. De most, mióta van Gmail-em már egy ideje, azóta másra rá se nézek :!: :P (még egyszer köszi a meghívót ProFiler!)

• 1 month later...
Posted

Nekem is küldjön valaki gmail meghívót

Posted

Küld, aki tudja a zímél címedet!

Posted

Freemail-ra szavaztam, de VIP-mailom is van. Azonban ha lenne Gmail meghívóm....(gaborxy88@vipmail.hu) 8)

Posted

Köszi Cölöp megjött, de majd otthon megyek rá. Most "dolgozom"

Posted
Ajálom nektek a Yahoo-t. Nagyon jó a Spam szûrõje. 100%-os.
Posted

Eddig nekem a GMAIL spam szûrõje sem okozott nagy hibát :)

Posted

Windows live mail. A spamszûrõje majd' tökéletes, a 2gb tárhely pedig bõven elég.

Posted

Akkor már inkább GMAIL. Nekem az is van. 8)

• 2 months later...
Posted

Kellene nekem valami normálisan testreszabható webes ingyenes mail.

Például szükségem lenne threadkezelésre.

Kellene továbbá még olyan levéltovábbítási opció, hogy nem küldi tovább a levelet, hanem csak értesítést küld a megadott címre.

Gmail szép és jó lenne ha ezeket tudná. Valaki találkozott már ilyen webes mailfelülettel ami tudja ezt a két dolgot?

Jah ha már Gmail. Lehetne létrehozni valahogy külön mappákat, vagy csak a "címke" jó erre a célra?

Posted

Eddig még csak levelezõklienssel tudtam megoldani. Ha elõfizetsz tárhelyre, akkor elvileg olyat készíthetsz magadnak, amilyet akarsz, de így... :hááát:

Posted

Ha már tárhelyrõl van szó, akkor melyik kész webes levelezõ frontend tudná ezeket az opciókat? Squirrelmailben, meg openwebmailben ilyeneket nem láttam.

• 2 months later...