eremit Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Még mindig a Gmailt. Oda van átirányítva az összes többi, egy kivételével.
Lex Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 (edited) Inter.net Freeweb (weboldalhoz jár) DPG Pirossal légyszíves ne írjál, és fõleg ne offtopicot! Greene Edited November 2, 2005 by Greene
Neo Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 1. Freemail (kb. 97, 98 óta használom). 2. Az aktuális Internet szolgáltatótól kapott címet (eddig gyakran változott, ezért célszerû volt a freemail-t használnom). 3. GMail (regisztrálás után).
nagygabor Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 A saját domaineset. Prímpostás, de ez már csak a messenger miatt van meg. kb.7 éve regisztráltam Gmail. (frissen regeltem)
chipmix Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 1. Freemail 2. Gmail Hát mondjuk csak végszükség esetén levelezgetek. Na meg kell egy szemétláda, a regisztrálásra ösztönzõ cégeknek. Most éppen CS és a SpySweeper-ék nyaggatnak.
ProFiler Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 - Netscape.net - Freenet.de - Gmail - T-Online - GMX.at - UltraWeb - ATW Ciao.
nagygabor Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 - Netscape.net - Freenet.de - Gmail - T-Online - GMX.at - UltraWeb - ATW Minek ennyi? Én a 3-mal is bõven megvagyok. Néha sok is.
ProFiler Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Minek ennyi? Én a 3-mal is bõven megvagyok. Néha sok is. Kevés. Néha nagyon jól jön, ha többnél is vagyok. Egyébként nehogy azt hidd, hogy minden szolgáltatót felsoroltam! Sõt! A felsoroltak közül kivétel nélkül mindegyiknél egynél több e-mail címem is van. Ciao.
nagygabor Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Én egyet tartok a "kétes regisztrációk" miatt, hátha küldenek egy csomó spanet. Egyet a magán, egyet pedig a céges szférának. Bõven elég. Persze ha te átlátsz rajtuk, akkor simán jobb.
ProFiler Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Teljesen átlátom az egészet. A Thunderbird-be be van állítva az összes és az automatikusan jelzi az érkezett maileket. Nem is kell esetleg azzal törõdnöm, hogy valamelyik megtelne, mert általában mindenhol más-más címet adok meg. Ciao.
Gyalo92 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Én, leggyakrabban az axelerot,néha a g-mailt!
csibe283 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 GMail-en írok, Freemailre is jönnek levelek, T-Online-ost nem használom.
Baludada Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Gmail!!! De használok egy freemail címet is akármilyen regisztrációnál azt szoktam használni akkor egy vivamail amit a netszolgáltató adott az a magán és a gmailre pedig minden más mag a haverral szoktunk ha nincs kedvünk MSN-ezni.
Ruzsa Dániel Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Kár, hogy csak egyre lehet szavazni, a voks a vipmail-re ment, de ezenkívül, természetesen van gmail-em is :!:
Sebi Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 - Freemail - Freestart - T-Online Fontossági sorrendben.
tike Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 A mailboxot mostanában szüntettem meg, azóta õk is megszûntek - kár, hogy levelezésem egy részét nem sikerült kimentenem - utóbb idõben a mailboxra kritikátlanul sok szemét jött... A freemail tárhely bõvítése jókor jött. Ezen kívül yahoo (erre szavaztam) és gmail, mindkettõ
@Berecz Dénes@ Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Én GMAIL-t használok. Nem találtam más ingyenes szolgáltatót, ami ekkor tárhelyet adna, és "reklámcsíkmentes" leveleket lehetne vele küldeni.
Recommended Posts