Jump to content
GSForum - Segélyvonal

VoipBuster

manguszta

Recommended Posts

Posted

Még nem próbáltam ki a progit.

Arra lennék kiváncsi hogy az adatátvitele az mekkora ?

Elég neki 56K vagy az ISDN úgy mint a skype-nak ?

(nekem kábelnetem van...)

Posted

A honlapon azt írják hogy DSL vagy kábelnet kell hozzá, továbbá Win2000 vagy XP. Minimális hardverigénye is van, de aki az elõbb említett oprendszereket használja, annak tuti hogy simán afölött van a gépe.

Guest GoodSpeed
Posted

Nos én lehet megszívtam, mivel OTP Direkt kártyánk van amin nem fityeg sem a MASTERCARD sem pedig a VISA felirat, ellenben ott van rajta a MAESTRO. A Számok kissé kidomborodnak rajta, de nem tudom, hogy ez jó e.

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Nem jó. Ha megnézed, nem is 4x4 számjegyû a kártyaszám.

Guest GoodSpeed
Posted

Akkor így jártam. :)

Amúgy én még csak beregiztem magam - kár volt - de a vásárlásig nem mentem el, mert elõbb itt kérdeztem rá, ha nem jó akkor minek nézzem meg alapon :)

Posted

Amig nem találnak valami megoldást, addig sokszor beregisztrálom magam és gyûjtöm a perceket. :D:ötlet:

Ciao.

Guest GoodSpeed
Posted

Valamelyik vodafone csomagban, vagy az unoban vagy a duo-ban, most nem tudom melyikben van egy olyan akció beépítve, hogyha nem vodással beszélget akkor 30 percenként 900 Ft kerül jóváírásra :) Szóval ha valaki felhívja magát a gépérõl ,akkor félóránként kereshet vele 900 Ft-ot nem?:) De lehet ez nem lenne túl szép dolog. Természetesen ez a dolog csak egy feltételezés, nem akarok ilyesmit kipróbálni.

Posted

Csak az a gáz hogy ha magyarországi mobilszámot hívsz, az már kapásból 19,4 Eurocentbe, azaz nagyjából 48 Ft-ba kerül percenként. Ez fél óra alatt 1.455 Ft kiadás, szemben a 900 Ft-os bevétellel. ;):ötlet:

Guest GoodSpeed
Posted

Ez igaz, de nem úgy van, hogy a mobil is ingyenes lesz, csak most amig beta, addig nem az? Valami ilyesmit hallottam.

Posted
Ez igaz, de nem úgy van, hogy a mobil is ingyenes lesz, csak most amig beta, addig nem az? Valami ilyesmit hallottam.

Szerintem kizárt. Egy ilyen híváshoz mindenképpen igénybe kell venni a mobilszolgáltató hálózatát, õk pedig gondolom nem fogják ingyen kiadni a VoipBuster készítõinek. Sokkal inkább elképzelhetõ az, hogy még a vezetékes hívás is fizetõs lesz. Ez az ingyenesség most csak kedvcsináló, hogy elhódítsanak néhány felhasználót a Skype-osok népes táborából. Gondolj bele: ha nem így lenne, akkor rövid úton csõdbe menne minden mobil és vezetékes szolgáltató, mert szinte senki nem telefonálna máshogy, csak az interneten keresztül. Tehát én úgy vagyok vele, hogy befizettem azt a 250 Ft-ot és amíg lehet nyomom ezerrel. :)

Guest GoodSpeed
Posted

@Chabi köszi szépen, errõl beszéltem.

@Uti ebben teljesen igazad van, de ne feledkezz meg arról a tényrõl, hogy a lakosságnak a fele sem rendelkezik számítógéppel, és mégkevesebb aki internettel, és még kévesebb aki szélessávú internettel. Ettõl függetlenül természetesen igazad van, de ott van a Skype számtalanszor beszéltünk már egymással, sõt legtöbbször hármasban, mennyibe került volna az hagyományos módon?:) Akiknek van netjük, tehát PC-jük is, azok igyis úgyis legális úton kerülik meg a magyar telekomot, és hát ingyen beszélnek a magyar telekom kábelein :)

Vajon nem tudnak ellene mit csinálni? Vagy esetleg nem akarnak?

Posted

Igen, néhány problémám nekem is akadt vele, de ezt szerintem simán be lehet tudni a bétás állapotnak. Pl: tûzfalon nem tud átmenni, hiába engedélyezed. Ilyenkor egyszerûen kikapcsoltam a Keriot, felhívtam akit akartam és közben visszakapcsoltam a tûzfalat. Utána ment gond nélkül. Aki pedig ezt az Indexes cikket írta az nem tudom hogy értette hogy a Skype nem sokkal drágább. Itt nem fizettem semmit a fél órás angliai beszélgetésért, ott meg ki tudja mibe került volna. :hááát: Inkább maradjanak ilyen kis apró hibái a programnak még jó sokáig, akkor továbbra is ingyen beszélgethetünk. ;)

Posted

Nekem is most az a problémám, hogy a másik fél nem hall. Vagy ez csak azért van, mert nem fizettem? :hááát:

Ciao.

Guest GoodSpeed
Posted

Ez a probléma szerintem random-ra jön elõ.

Posted

Azt meg lehet-e oldani, hogy valaki, akinek van dombornyomott kártyája befizeti helyettem az 1Eurot?

Guest GoodSpeed
Posted

Hát érdekes felvetés, és én meg is tenném neked szívesen, csak nekem sincs dombornyomott kártyám. :Sír:

• 3 weeks later...
Posted

Nagyon jó lehet ez a kis program. talán jobb is mint a Skype.

Nos valaki elárulná, hogyan kell ezt használni?

Kit hívhatok ingyen úgy, hogy nem fizettem be az 1 Eurot?

Posted

Bárkit azon országokban, amelyek mellett itt a FREE felirat szerepel. Azt hiszem csak vezetékes telefonoknál van ilyen, de azért nézd át a listát. Viszont ha nem fizetsz, akkor összesen csak fél percet beszélhetsz, utána addig nem hívhatsz senkit, amíg le nem szurkolod az 1 €-t.

Posted

Frissült a VoipBuster!

Sorozatos problémáim voltak mostanában a programmal, úgyhogy végsõ elkeseredésemben meglátogattam a készítõk weboldalát. Bár nem találtam arra nézve semmilyen utalást, hogy a letölthetõ változat újabb lenne mint a gépemre telepített, de miután leszedtem, mégis ezzel szembesültem. Ráadásul egyenlõre kifogástalanul mûködik (kopp... kopp... kopp).

Új feature, hogy egy-egy partner elérhetõségeit nem kell külön névként felvinni a kontaktlistára, hanem a neve alatt definiálhatjuk a különbözõ számokat (Home, Office, Mobile... stb.)

Szóval ha akad még olyan ember, akinek rajtam kívül problémái akadtak a VoipBusterrel, az mielõbb szedje le az új verziót. Simán rá lehet telepíteni az elõzõre és természetesen továbbra is ingyenesen (azaz 1 €-ért) lehet vele telefonálni, hiszen még ez is csak béta.

• 2 weeks later...
Posted

Ma ismét frissült a VoipBuster! Build 166-ra! :oké:

Posted

Azt nem tudja valaki hogy másik Voip felhasználót tudok e hívni , és ha igen ,hogyan?

Posted

Elméletileg csak a nevét kell beírni a telefonszám helyére. Persze abból adódhat némi probléma, ha 003614174638-nak hívják. :D

Posted

Kösz , ezt próbáltam már , közölte velem hogy rossz a szám , kezdjem + -szal és az ország hívószámával.

két perccel késõbb....

újra megpróbáltam , megy , elnézést az elõbb hibázhattam el valamit :upsz:

újabb két perc...

tudom mi volt a hiba . Új partner hozzáadása-- voip--ide írtam a nevet nem pedig a hivás oldalon a számok helyére.