manguszta 0 Share Posted June 23, 2005 http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=29211&count17=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GoodSpeed Share Posted June 24, 2005 1 € befizetése után ingyen hívhatjuk a magyar vezetékes számokat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted June 24, 2005 Telefonálásra? Feltettem a VoipBustert és tényleg mûködik! Egy percig kipróbálható, hogy fel tud hívni hálózatos telefonokat. Az 1 Euro pedig korlátlan beszélgetésért egyátalán nem sok. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted June 24, 2005 1 € befizetése után ingyen hívhatjuk a magyar vezetékes számokat. Ezt ki is próbálom! Vajon az egyesült államok hívása is díjtalan? Mert ez nem jött le nekem tisztán....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GoodSpeed Share Posted June 24, 2005 Még nem olvastam végig Mióta BF -ezek trehány lettem, a cím szavak után megyek Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted June 24, 2005 Mûködik! Már regisztráltam is! 1Euro-ért! És már beszéltem is! GoodSpeed! Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GoodSpeed Share Posted June 24, 2005 Én meg azóta végig olvastam a cikket, a napokban kifogom próbálni valószínûleg Örülök, hogy segíthettem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utonium 0 Share Posted June 24, 2005 Én is beregisztráltam és befizettem az 1€-t is. Egyenlõre az éjszaka folyamán csak magyarországi vezetékes telefonra tudtam kipróbálni (Benkovics kolléga volt az áldozat ), az tökéletesen mûködött. Ja, bocsánat; kipróbáltuk a két számítógép közötti hívást is és az is perfektül ment. Azt hiszem a napokban körbezaklatom majd a rokonokat ezzel. El sem hiszem hogy ingyen van :!: Ráadásul nem csak itthonra, hanem még jónéhány országba. A tarifákat itt nézhetitek meg: http://www.voipbuster.com/en/rates.html. Ami mellett a free szócska szerepel, az hívható grátisz, a MOB illetve FIX rövidítések pedig a mobil illetve a fix, azaz vezetékes telefonhálózatot jelölik. Szóval csak annyit mondhatok, hogy vagy Goodspeed! És engedelmeddel nyitottam egy saját témát is a programnak/szolgáltatásnak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted June 25, 2005 Nagyon csábítóan hangzik, ki is fogom próbálni, csak szerezni kéne egy dombornyomott kártyát! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 4 Share Posted June 25, 2005 Igen, én is itt ragadtam le Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GoodSpeed Share Posted June 25, 2005 Köszi Uti, remek ötlet volt egy külön témát nyitni Muteromtól kérem kölcsön a dombornyomott kártyát, remélem az van neki, aztán rock 'n Roll Amúgy kicsit félek, a dologtól, nehogy valami gáz legyen, és lecsupaszítsa a kártyát, még nem csináltam sohasem ilyet. Mert akkor engem keresztre feszítenek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris p 0 Share Posted June 25, 2005 Az OTP-webkártyám vajon számíthat dombornyomottnak Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted June 25, 2005 Dombornyomott? Magyarán a számoknak ki kell emelkedni a kártya síkjából! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted June 26, 2005 És az nem mindenkinek van. Biztos nem lehet olcsó dolog, és egy-két dolgon kívül minden másra jó a sima is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utonium 0 Share Posted June 26, 2005 Nem vészes az ára. Az éves díja 1-2 eFt, a feltétel pedig hogy megkaphasd általában olyasmi szokott lenni, hogy 3 hónapig X összegû átutalás érkezzen a számládra. Ez nem túl magas, egy budapesti átlagfizetés körülbelül elég. Aztán volt olyan lehetõség is, hogy egyben befizetsz a számládra nagyjából 200 eFt-ot. Ezt pár nap múlva ki is veheted, csak addig kell amíg megigényled a kártyát. Persze a pontos feltételeket a bankban kell megkérdezni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted June 26, 2005 Mondjuk nekem is ez a problémám. Elektronikus bankkártyám van - így nem tudok fizetni, pedig szívesen használnám. Ezen remélem mihamarabb változtatnak, mert így eléggé nehézkes használatba venni. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thermal 0 Share Posted June 26, 2005 Hát igen, az a fránya DOMBORNYOMOTT kártya. Neken is ez a bajom vele. ír: Amúgy szuper lenne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GoodSpeed Share Posted June 26, 2005 Mondjuk nekem is ez a problémám. Elektronikus bankkártyám van - így nem tudok fizetni, pedig szívesen használnám. Ezen remélem mihamarabb változtatnak, mert így eléggé nehézkes használatba venni. Bocsi, de az elektronikus bankkártya miben különbözik a dombornyomásostól? És azt miért nem lehet használni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted June 26, 2005 Azthiszem az elektronikusnál a bank tárolja a számla adatait, a dombornyomottnál pedig a kártya. Csak dombornyomottat lehet használni - próbáltam. Az elektronikust nem fogadja el. (felettébb zavaró) Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GoodSpeed Share Posted June 26, 2005 Köszi, na ennek utánna fogok járni, mármint, hogy nekünk milyen van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted June 26, 2005 Nos.... Most beszéltem az USA-val egy csomó ideig! Ingyen!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GoodSpeed Share Posted June 27, 2005 Ez igazán remek. És ilyen interurban szerû hivas esetében milyen a minõség ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted June 27, 2005 Nagyon jó! Úgymond kiváló! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utonium 0 Share Posted June 27, 2005 Én az elõbb Angliával beszéltem fél órát. Egyik ismerõsöm épp ott nyaral valami volt osztálytársnál vagy volt kollégánál, hát gondoltam felhívom. A hangminõség egyébként olyan mint egy telefonbeszélgetésnél, õszintén szólva kíválónak nem nevezném, de azért simán jó még. A Skype-é például jobb, de ugye az nem ingyen van. Egyébként az angolok meg is kérdezték hogy ilyen jól el vagyok eresztve anyagilag, hogy ennyit beszélek külföldre? Aztán megtudták a titkot és rögtön heves érdeklõdést mutattak õk is a program iránt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GoodSpeed Share Posted June 27, 2005 Én is kipróbáltam remek De az 1 perc az elég kevésnek bizonyult. A Multimedia Holdingot hívtam fel a Révai Nagy Lexikon aktiválása miatt Viszont ha jó is a kártya, elsejéig várnom kell, mert muterom mindig leveszi róla a zsét Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts