payskin 946 Share Posted June 2, 2005 Hölgyeim és Uraim! Itt a júniusi szám, lepõdjön meg Ön is. Mi is azt tettük. Azt tudtuk, hogy zöld, akarom mondani zõõõd lesz (mert azért a zöld megsértõdne, ha ezt annak hívnánk), de azért erre nem számítottunk. Én nem. Persze tetszik! Na, ennyit errõl. Inkább nézzük, hogy tetszik, ami benne van! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Öcsi 0 Share Posted June 3, 2005 Nekem tetszik. De a Xara Webstyle nem mûködik Vajon miért??? Nem indul el, mindig a regisztrációs kódot kéri. Valaki segítene??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vikitorony 0 Share Posted June 3, 2005 Ide Szegedre, még sajna nem jött meg! Lehet, hogy csak nem néztem a postaládába?? Remélem azért meghozzák, mert akkor nem kéne várnom hétfõig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tar 0 Share Posted June 3, 2005 Hát igen a színe az hogy is mondják"hirtelen zõõõdre sikeredett". Ám a tartalom tükrözi a belefektetett munkát! Jó. Szerintem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kori 0 Share Posted June 3, 2005 Azt hiszem sokat javúlt az elõzõ hónaphoz képest. Tetszett a Hõtõevolúció címû írás és a Processzorhûtõkrõl szóló cikk is. A mellékelt teljes verziót biztos sokan kipróbálják. Azért még marard bennem némi hiányérzet, a klasszikus nagy hardvertesztek még mindíg hiányoznak. Ha osztályoznom kellene,akkor 4, adnék. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Öcsi 0 Share Posted June 3, 2005 Én kipróbáltam de nem megy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigah3rtz 0 Share Posted June 3, 2005 Nagyon sokat javultatok!!! Csak így tovább! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted June 3, 2005 És én már megint nem kaptam meg, várhatok rá hétfõig. Ide mindig egy-két nappal késõbb ér csak ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
istfod 0 Share Posted June 3, 2005 istfod! NEM ÉRTEM! Miért hagytátok a mult havi szám kezdõlapját a forum elején? A tartalom brilliáns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 946 Author Share Posted June 3, 2005 Köszönjük a dicséretet, mindjért lesznek nagytesztek is, már csak egy kicsit kell várni. (istfod @ 2005. Jun 03., Fri 21:11) NEM ÉRTEM! Miért hagytátok a mult havi szám kezdõlapját a forum elején? Miért hagytuk a mit a hol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reyorkin 0 Share Posted June 3, 2005 Sziasztok!! Amikor kivetem a papírtasakból az újságot, majd' megvakultam . A tartalom tetszik, külön örülök, hogy tettetek bele egy nem túl nagy, de mégis billenyûzet tesztet Viszont eddig még nem sikerült kiderítenem, hogy mi van abban az ezüstös tasakban (nem merem kinyitni, hátha robbanik ) de komolyan, hátha Valami fényre érzékeny cucc. Üdv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigah3rtz 0 Share Posted June 4, 2005 Én kivettem de nem is olvastam el...már tudtam hogy valami nyereményjáték.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Share Posted June 4, 2005 Sajnos egy hibára hívnám fel a szerkesztõség figyelmét. 86-87. oldalon van egy processzorhûtõ teszt, ahol a zajszint értékek hibásak. Azért a 40-50 dB értékek elég rosszul hangzanak. Remélem a valóságban nem ennyire hangosak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manguszta 0 Share Posted June 4, 2005 Én a következõ hibát vettem észre: A TOP 10-ben az Intelligens Mobiltelefonok táblázatánál kétszer van "Csatlakoztathatóság" oszlop. Az egyik oszlop nyilván mást jelöl. De mit is pontosan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
master 0 Share Posted June 4, 2005 (Reyorkin @ 2005. Jun 03., Fri 22:49) Viszont eddig még nem sikerült kiderítenem, hogy mi van abban az ezüstös tasakban Jó lett a szám! Tetszik, hogy a Xara3 lett a teljes verzió, csak még nem volt idõm kipróbálni. Milyen ezüstös tasakról van szó? Ez a legjobb ilyen témájú újság! Így tovább! Link to comment Share on other sites More sharing options...
google 0 Share Posted June 4, 2005 (Kovács Öcsi @ 2005. Jun 03., Fri 9:22) Nem indul el, mindig a regisztrációs kódot kéri. Valaki segítene??? Persze. Alatta van egy link, amire ha kattintasz akkor a böngészõben megnyílik a Xara regisztrációs oldala. Ott ha megadsz egy email-címet, utána megkapod a kódot, amivel aztán elindul a program. Ja, és persze a PCWORLD-öt kell kiválasztani a Xara oldalán. (és tuti tipp: vedd ki a pipát a Xara hírlevelek és egyéb cuccok elõl. Annyira kicsi betûkkel van írva, hogy én már késõn vettem észre. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tungler Antal [twink 0 Share Posted June 4, 2005 A zajértékek nem hibásak, csupán egy kis magyarázatra szorulnak, ami sajnos lemaradt Ezek az értékek alapzajjal együtt értendõek, ami sajnos egy igen zárt tesztlaborban is jelentõsek, ez kb 20-22dB volt. Elnézést a hiányosságért, legközelebb jobban figyelünk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Öcsi 0 Share Posted June 4, 2005 (google @ 2005. Jun 04., Sat 13:50) Persze. Alatta van egy link, amire ha kattintasz akkor a böngészõben megnyílik a Xara regisztrációs oldala. Ott ha megadsz egy email-címet, utána megkapod a kódot, amivel aztán elindul a program. Nagyon köszi Müködik!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted June 4, 2005 (Tungler Antal [twinky]),2005. Jun 04., Sat 17:59] A zajértékek nem hibásak, csupán egy kis magyarázatra szorulnak, ami sajnos lemaradt Ezek az értékek alapzajjal együtt értendõek, ami sajnos egy igen zárt tesztlaborban is jelentõsek, ez kb 20-22dB volt. Elnézést a hiányosságért, legközelebb jobban figyelünk! Nem lehetne átvenni a volt PCMagazinból, hogy delta értékeket adtok meg a tesztekben? Jobb viszonyítási alap lenne, és nem lennének hasonló gondok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csalasoft 0 Share Posted June 4, 2005 Tisztelt Tungler Antal és Spányik Balázs! A PcWorld ehavi számában olvastam a Intel EE 840 D típusú procikról és a cikkben illetve a hozzászólásnban (Spányik Úrnál) is szerintem tévedés vagy elírás történt. A probléma annyi lenne, hogy az Intel már csak 64 bites procikat gyárt, tehát ez a proci is támogatja a 64 bites rendszert. Hogy ne csak a saját véleményemet hangoztassam utána néztem interneten, hogy mi is az igazság és én úgy vettem észre, hogy az oldalokon is ezt az információt támasztják alá. Megtekintett oldalak: ProHardver: - http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=671&p=1 Intel: - http://www.intel.com/products/processor/pentium_D/index.htm Tehát az itt található információkra alapozva szerintem ez a proci is 64bites 2 magos, mivel támogatja az EM64T-t (Extended Memory 64 Technology). A kérésem annyi lenne ezzel kapcsolatban, hogy amennyiben tévedtem volna, abban az esetben kérném Önöket, hogy mondják meg hol tévedtem! Ha pedig nekem lenne igazam, akkor a többi olvasónak is mondják el, hogy ez a proci 64bites (pl.: a következõ szám elején írják, hogy az elõzõ cikkben írtak...) Köszönttel: Csala Péter Lelkes olvasójuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted June 4, 2005 Ez a proci szerintem két magos, de csak 64 bites kiegészítéssel, tehát nem natív 64 bit, mint az Itanium. A kiegészítés lehetõvé teszi a 64 bites memória kezelést, de maga a proci nem igazi 64 bites. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted June 4, 2005 (Spányik Balázs @ 2005. Jun 02., Thu 20:03)Azt tudtuk, hogy zöld, akarom mondani zõõõd lesz (mert azért a zöld megsértõdne, ha ezt annak hívnánk), de azért erre nem számítottunk. Ez egy hihetetlen jó fogás volt! Sétálok az utcán, a kezemben a PC Worlddel és mindenki kapásból arra nézett, hogy mi ez az 'idegesítõen világító valami' a kezemben. Nem sokáig tartott, mire többen is kibogarászták, hogy a srác egy PCW Magazint cipel a kezében. Szerintem ez jól sikerült! (csak nehogy mindig ilyen színû legyen, mert akkor idegbajt kapok... ) Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Dávid ( Davs ) 0 Share Posted June 4, 2005 @PF Ez jó Jó nektek! Én még nem kaptam meg, de ahogy elnézem, csak a jövõ héten, méghozzá pénteken kapom meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted June 5, 2005 Sajnos, de még én sem kaptam meg az újságot. Ha nincs itt már pénteken, akkor rendszerint csak kedden hozzák. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Share Posted June 5, 2005 @twinky Ok. Így már értem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts