Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Foci topik

Recommended Posts

Posted

Ezt mondom, rúgnak két gólt az elsõ félidõben, és annyi is lesz a végeredmény. :hááát:

• 3 weeks later...
Posted
Fiatalít a Valencia

Öt évre kötelezte el magát a Valenciához Fabian Estoyanoff. A 22 éves uruguayi támadó az elsõ idényt kölcsönjátékosként az újonc Cádiznál tölti.

Posted

Bocs Gabi, de ez miért is olyan fontos? Ismered? Vagy Ti akartátok leigazolni? ;)

Posted

Vannak játékosok, akikrõl érdemes megemlékezni. Kissé nagy tehetség. ;)

Egyenlõre az MTKval tárgyalok, ez még nagy falat lenne. :P

Egyébként én is korosztály felett játszottam, nem egy kupákon szerepeltünk. Õ kimaradt, bocsánat. :upsz:

• 4 weeks later...
Posted

:olé:

Debrecen - MU BL-selejtezõ!

Posted

Én is gratulálok a debreceni fiúknak!

(Nem tudom közülük hányan olvassák ezeket a sokokat)

Ez nagyon-nagy dolog volt!

:D

Posted

Megyek majd Real Madrid - Magyarország meccsre!

Kíváncsi vagyok rá. :D

• 2 weeks later...
Posted

Á, az gálameccs lesz. :P

De a debreceniek sikere tényleg elképesztõ, még a Manchester ellen is jól jászottak (sajna jelenleg ez erre elég), illetve elég kápráztató volt, amikor a spliti ráadióközvetítés elsõ percében a riporter gólt kiáltott. :olé:

Posted

Hajrá, hajrá Puskás Ferenc Válogatott!

:dudál:

Posted

Végre egyszer jól játszottunk. Csak annyi volt a különbség, hogy õk belõttték a helyzeteiket, mi meg nem :(

Posted

Mi lett a vége?

(nem néztem :upsz: )

Posted

1-3

Bizony megérdemeltünk volna néhány gólt. Az utolsó gól elõtt pedig lökés volt, szerintem érvényteleníteni kellett volna Owen találatát. Milyen érdekes, ilyesmi történt Manchesterben is, Halmosi eseténél, ott persze azonnal lefújták az akciót. Itt meg mehetett tovább... :(:S:?:

Így játszunk az argentinok ellen is, akkor nem lesz baj. :)

Posted

A vereség ellenére nagyon szépen játszottunk!

:olé: :olé: :taps::bravó:

Ha ilyen teljesítményt nyújtunk a hátralévõ két VB selejtezõ meccsen, akkor nem kell félnünk.

Posted

Félni félhetünk (fõleg a svédektõl), de bizakodhatunk.

Posted

Le a kalappal a csapat elõtt.

Megint az a fránya gólrugás........

Posted

Tipikus magyar "focibetegség":

vagy gólt kapunk az egyenlítés után, van a vesztes gólt a 90-92-dik percben. Most az elõbbi történt.

Posted

Az a baj, hogy hiába játszik jól egy csapat, az ma már semmit nem ér nemzetközi szinten. Egyetlenegy dolog számít: a helyzetkihasználás. :ötlet::(

Ezért nyert két góllal a Real Madrid, pedig nem volt jobb. És ezért nyert egy góllal és -1 emberrel az argentin nemzeti tizenegy, pedig mi is voltunk olyan jók (a második félidõben), mint õk.

És itt jön a képbe a játékosok képzettsége: minél képzettebb egy játékos, annál kisebb a hibaszázaléka is. Pl. a Manchester United nagy átlagban 80-85%-os helyzetkihasználással játszik. Most gondoljunk bele, ha ennek csak a felét értékesítenék, akkor hol tartanának Európában. :hááát:

Posted

Na most vagy soha, hajrá Loki! Mindent bele!

:dudál: :olé:

Posted

Valaki leírhatná, hogy mi történt, mert én 11ig vigyázzban álltam. :upsz:

Posted

Sajnos a csoda elmaradt, újra kikaptunk 3-0-ra. :Sír:

Posted

Atz UEFA-ban is nehéz lesz a LOKI helyzete, az ellenfél a Sahtar Doneck, 6 brazillal.

Posted

Még így is a könnyebbek közül kapott. ;)

Posted

Szerintem csak rosszabbul járhatott volna. Mindenki sopánkodik, hogy jaj, a Donyeck, ehhez képest kaphatta volna a Lens-ot vagy a Galatasaray-t is. Az mennyivel lett volna könnyebb? (A Lens az elmúlt héten verte 7-0-ra az Auxerre-t).