Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Foci topik

Blazkowicz

Recommended Posts

Blazkowicz

Gondoltam lehetne folytatni a régi fórumon méltán népszerű foci topikot.

Ide lehet írni mindenféle információt, érdekességet, eredményeket,..., ami kapcsolatban van a labdarúgással.

Most szerdán lesz a Labdarugó Bajnokok ligája döntője Isztambulban.

A döntősök: AC Milan - Liverpool

Kinek mi a véleménye? Ki melyik csapatnak drukkol?

Részemről a Liverpoolnak fogok szúrkolni a döntőben. Ha Benitez mester megint olyan jó formába tudja hozni a csapatot, mint az elődöntőben a Chelsea ellen, akkor nagy eséllyel pályázhatnak a győzelemre. De ahogy mondani szokták: a fociban bármi megtörténhet.

Shia-ko

1 kérdésem van:

Melyik csapat fogja csinálni a játékot?

M S mester

Liverpool :D:D:D

Blazkowicz

Nem nagyon értem a kérdést, de reméllem hogy a Pool.

google

Nem szeretem az olasz focit, a Milan csak a hülye mázlijával ment tovább a PSV ellen, úgyhogy itt az ideje, hogy végre megállítsa õket valaki...

Meg hát a liverpool-i csapat valamennyire a földim is... :D

Shia-ko
Nem nagyon értem a kérdést, de reméllem hogy a Pool.

A Liverpool elõre játéka eléggé döcögõs, inkább a kontrák mennek neki, mert a középpályája nagyon erõs, csatára viszont csak 1 van, és az is inkább a cselezõkészségérõl, és gyorsaságáról nevezetes, nem a test-test elleni küzdésérõl.

A MIlan pedig, mint minden olasz csapat, öli a focit, hiába van egy Kaká, Shevchenko a csapatban, õket nem nagyon lehet lekontrázni.

Olyasmi meccs lesz, mint az elsõ Liverpool, Juventus volt, csak még kevesebb kockáztatással. Nagy mezõnybeli csata, kivéve, ha a Pool az elején betalál. Ha a Milan szerez vezetést, akkor akár le is lehet feküdni aludni.

cereal180

Szerintem hasonló meccs lesz mint a Liverpool-Chelsea, de az ott történtek most mind a 2 oldalon megtörténhetnek.

benkovics

Én nem vagyok egy nagy focirajongó, de ma szemet szúrt egy riport, illetve cikk, Gera Zoltánról!

Hát nem semmi! :taps:

Blazkowicz

:dudál:Liverpool FC :dudál:

A szerdai meccs méltó volt a fél évszázados BEK/BL hez!

Amelyik csapat ennyire tud küzdeni, az méltóképp emelheti a magasba a BL serleget.

Sajnos úgy néz ki hogy 2006-ban sem lessz címvédés a BL-ben :(

@Benkovics

Én is láttam, és kiváncsi leszek hogy mi hogyan fog történni Gera Zolival a közeljövõben, mindenesetre nagy löket egy ilyen reklámfilm a jövõjérere nézve.

benkovics

Én elsõsorban arra gondoltam, hogy beválasztották az angol 11-be! Tehát a PL legjobb 11 játékosa közé! Azért az nem semmi!

A reklám film is ott van a toppon, de az csak pénzkereset! 8) Végre!!!

Shia-ko
Én elsõsorban arra gondoltam, hogy beválasztották az angol 11-be! Tehát a PL legjobb 11 játékosa közé! Azért az nem semmi!

Sõt, aki évek óta foglalkozik az angol focival, az sem tudja teljes mértékben felfogni, hogy mekkora eredmény ez. Már csak abban kell bízni, hogy egy stabil középcsapatba el tud menni. :ötlet:

benkovics

Én is ilyesmire gondolok! De szerény fiú nagyon, és nem igazán szeret mozogni! Így is mire kiment.... De megérte! Végre egy srác, akire büszkék lehetünk!

Greene

Csak az Arsenalba ne tegye be a falábát, bár ez a veszély nem fenyeget :démonikacaj:

Shia-ko

Szerencsére, még átvenné a stílusukat. :démonikacaj:

google

Falábát????

Láttam részleteket az Arsenal elleni meccsbõl, és ott bizony a Vieirát ugyanúgy cselezte ki, mintha egy blackburni vagy akármilyen más csapat középpályása lett volna az ellenfele...

Mondjuk én is remélem, hogy nem oda megy, mert akkor állandóan Arsenal-meccseket kellene néznem... :pislog::hááát::P:démonikacaj:

Greene

Az lehet, hogy egy meccsen kicselezte a Vieirat, de a Henry meg háromszor körbefutja mire felemeli a lábát :démonikacaj: .

Egyébként simán keresztülgyalogolt Geráékon az Arsenal 8)

Shia-ko

Ne menjünk bele, mert nem egy kategória, miközben a FA kupa döntõt antifocival, meg bírói segédlettel nyerték meg. :S

Sajna elég rossz felfogást képviselnek az ott lévõ franciák, az edzõvel az élen, de ez egy dolog, ami rosszabb, hogy elég szûkös a keret, nagy a szakadék a játékosok korát tekintve. :ötlet:

Greene

Van benne igazság, és elég racionális a látásmód, de ez van :( . Azért kicsit tényleg frissíthetnének a csapaton...

Látom már, hogy esetedben nem volt hiába a Football Manager (aka Championship Manager) évekig tartó gyakorlása ;):démonikacaj:

Shia-ko

Nemhiába gyakorlok vele, hogy ne felejtsem el, amit fiatalkoromban megtanítottak. :P

google
Egyébként simán keresztülgyalogolt Geráékon az Arsenal 8)

Geráékon, de nem Gerán :ötlet::P

Amúgy roppant nagy dicsõség volt õket 2-0-ra megverni... :hááát::D

Blazkowicz

A félidõben 2-0 ra vezet Franciaország Magyarországal szemben, a Metzben megrendezésre került barátságos mérkõzésen.

Én speciel nem nézem a meccset, mert valahogy nem tud lekötni a mai magyar foci, és még franciákért sem rajongok.

Azért kiváncsi vagyok, hogy be tudunk 1 gólt varrni a franciák hálójába.

google

Be tudtunk :):D

A második félidõ nekem már kimondottan tetszett, csak így tovább! A franciák otthonában még három góllal sem szégyen kikapni, bármilyen csapattal is álljanak fel.

Ez az eredmény nekem már elfogadható, a második félidei játékkal párosítva meg pláne.

Ha így játszunk Izlandon, mint a második játékrészben, akkor gond lesz - mármint a hazai csapatnál... 8)

Greene

Hát ahogy figyeltem a Magyar játékosoknak csak egy dolog volt feleseges: a labda :démonikacaj:

Én azt mondanám, hogy a szokásos (minösíthetetlenül rossz) formáját hozta a Magyar válogatott...

Blazkowicz

A meccs második félidejét sem láttam :démonikacaj: , de azt sejteni lehetett a meccs elõtt, hogy a magyar csapat anyira fog tudni játszani, amenyire a franciák hagyják.

Kiváncsi leszek, hogy mi lesz szombaton :hááát:

google

Tényleg kár, hogy nem láttad, mert jó volt látni, ahogyan a fiúk hajtottak, igyekeztek játszani, és a játék fokozatosan áttevõdött a francia térfélre. :démonikacaj:

Nem azt mondom, hogy a tegnapi meccs valami etalon volt, de hogy kijavították az elsõ félidõt, legalábbis játékban, az tutibiztos.