Kovács Dávid ( Davs ) Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Hy! Az MSN Spaces ugye egy MSN-FTP akármi, nem? Tehét egy tárhely... Hogyan tudok oda dolgokat feltölteni?
Halasi Miklós Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Szerintem a weben keresztül kell feltenni képeket. Nem volt ott egy gomb valahol, hogy upload vagy tallózás?
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Blog (MSN Space) használata: Egyszerû a használata: Klikkelj ide a Messengeredben: (Saját képedre) Ekkor a kis ablakban nyomd meg a My Space linket. A Profile linken az oldal stílusát tudod állítani, illetve itt tudod megnézni a területi beállításokat. A Blog linkre kattintva bejön a tényleges Blog oldal; az Add Entry-re kattintva tudsz új bejegyzést készíteni. Alul értelemszerûn a Publish Entry elküldi, "publikálja" az írásod. Mûködnek a smiley-k is a hozzászólásokban. Tehát ha tudod az alapértelmezett kódokat, azt a szövegbe beszúrva meg fognak jelenni az olvasónak. A Photos linknél kétféle fotót tudsz feltölteni: Egyszer az aktuális bloghoz tartozót, illetve csinálhatsz képtárat is. (Lsd. legördülõ menü) A List, és a Music értelemszerûen alkalmas arra, amit a neve is mond. Jobb oldalt a Customize menüpontban tudod kiválasztani, hogy milyen külalakkal jelenjen meg a partnereidnek a Blog, illetve a névjegykártya, aki a Messengerben a neved melletti Messenger figurára kattint. A Settings fülön értelemszerûen tudod beállítani az alpontoknál a szükséges dolgokat. Nincsen sok, pár lehetõség van csak, a legszükségesebbek. A Space settings Space title-hez olyan nevet lehet írni, amit szeretnél, hogy a Tárad tetején, mint név megjelenjen. A Storage a feltöltött képeket mutatja, illetve a tárhely kapacitását (30MB), illetve a felhasznált területet. Itt törölni is lehet afeltöltött, de már szükségtelen fájlokat. A Statistic fülön a látogatottságodat tudod megnézni. Ha írsz a blogba, akkor az összes partnered, aki még nem nézte meg az írásod - vagy új bejegyzést írtál - egy sárga villogó napocskát fog a neved mellett látni, ebbõl is látva, hogy új bejegyzés íródott a Tárad blog szekciójába. Nem egy bonyolult dolog, szerintem jópofa, és jól lehet használni.
dreamer1 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Üdv! Nekem ahhoz kellene egy kis segítség, hogy a profile- nál, hogyan tudom feltölteni az adataimmal.Az edit profe-ra kattinva bármilyen nick nevet írok be,mindíg azt írja ki Change your MSN Nickname. Ezenkívül szeretnék egy képet is feltölteni a profile- ba, de nem tudom hogyan kell. Légyszí segítsetek.
Halasi Miklós Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Valószínûleg az a név már regisztrálva lett, ezért válassz másikat!
dreamer1 Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Az lehetetlen. Olyanokat is beírtam amire nem lehet ez a válasz. Pl:gfdgretgfds. Mégis mindig ezt kapom.
Halasi Miklós Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Ez furcsa, mert anno, amikor elindult, egyszerû neveket is elfogadott nekem. Nem lehet, hogy szolgáltatás kimaradás volt? Vagy Amerikára van átállítva a passportod?
dreamer1 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Természetesen amerikára van állítva. Közben e mailt váltottam egy autráliában élõ ismerõsömmel, aki történetesen lány. Õ mondta, hogy õ is rengeteget szenvedett annyak idején a dologgal. Szilvának hívják, ennek ellenére géza bácsi lett a neve mert ez volt az egyetlen amit elfogadott Közben a kb 600. próbálkozásra nekem is elfogadott egy nevet.
Sanzi Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Én is csináltam egyet, de Firefoxal nem tudom szerkeszteni, IE-vel meg nem tudom megnyitni, nem tölt semmit csak vár a mennyei megváltásra. Régen nem volt ilyen, minden ment könnyen. Csak most valamiért bénázik...
Sanzi Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Most néztem meg az MSN Space-met, és elég érdekes dologra lettem figyelmes. A profilomból eltûntek bizonyos bejegyzések, és a képek közül is egy-kettõ. A Photok elrendezése megváltozott, és nem tudom visszcsinálni. Olyan kár, eddig szinte mindig tökéletesen, hiba nélkül mûködött mindig. Soha nem volt rá panaszom. Nemtudom, hogy mi a hiba. ír:
Sanzi Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Mivel nem válaszol senki, ezért részletesen lírnám a bennem megfogalamzódott kérdéseket, gondolatokat. 1. Profil: Régen mindent szépen beírtam, jó volt. Most minden eltűnt, és bővült még vagy 100 rublikával. Olyat is meg lehet adni, hogy mit ettél tegnap este. Ezeknek már annyira nincs értelme, hogy fáj. Csak annyit értek el vele, hogy ami eddig be volt írva, be kell írni mégegszer. 2. Eddig szépen volt hely, hogy amit beírtam a profilomban az avatarom alatt szépen megjelenjen. Ez normális volt. Node nehogy véletlenül így maradjon! Megcsinálták úgy, hogy csak egy-kettő szó fér ki egy sorba. Ki van írva, hogy mi érdekel, aztán kettőspont, és van hagyva 20 pixel, oda azt írhatsz amit akarsz. Naagyoon okos! 3. A Music List-hez nem nyúltak, bár azon nehezen lehetett volna variálni bármit is. Nem baj, valamit kell hagyni legközelebbre is. 4. A blog is maradt a régi, a sok minusz mellé egy 0, mivel nem javítottak rajta semmit. 5. Ez vonatkozik a saját linkekre is. (Bár azon sincs mit variálni. ) 6. A Photo Album. Nah, itt aztán kavartak, amit tudtak! a, Eddig mi volt? Szépen a gyorsnézet alá fel voltak sorolva a kategóriák. Olvasható volt, nem maradt le semmi, közvetlenül el lehetett érni. Most meg: egy legördülőmenüben van, amit alig lehet észrevenni. Sőt, alig látszik egy-két betű. (Pontosabban 4.) Ez teljesen agyonvágja az egészet. b, Az más tészta, hogy eltűnt 30 kép közül kb 5db. Nem tudom hova, no de sebaj, gépen fent van (pont az ilyen végett... ) feltettem újra. (Ahogy érdeklődtem másoknál, ez csak nállam jelentkezett, biztos valami hiba. A nagy számok törvénye, ezzel semmi gons sincs. ) Ezen sok "hülyeség" mellett, amit szerintem abszolút meggondolatlanságból csináltak, semmi pozitívum nem keletkezett. Ha már annyira akarnak "újítani", akkor tehették volna 1024*768-asra a felbontást. Ma már szinte mindenki ilyet használ, és akkor nem lenne az a probléma, hogy 3 betű látszik az egészből. (Itt lehetne azt mondani, hogy ez csak azért van, mert én így rendeztem el. Jó, igaz. De ami jó volt, azon miért kell változtatni?) Még megnézem, hogy másfajta elrendezésben hogy néz ki, de ez egy nagyon nagy cslódás volt számomra, és ezzel nem vagyok (szerintem) egyedül. Ha ezen hozzászólásom sértené a fórumot, akkor nem tudok mit mondani. Megpróbáltam kulturáltan a véleményemet elmondani, ha az negatív kritika is.
Alex{x} Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Sziasztok! Problémám támadt a nickname megváltoztatásával. Ha beírok egy nevet, és meg nyomom a chek availability gombot, akkor (jobbik esetben) kiírja, hogy "This nickname is available." De mikor megnyomom a Save gombot, akkor "The nickname could not be changed because you have made too many changes to it recently. Please try again later." Mi lehet ennek a baja?
Sanzi Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Please try again later. Várj... Örülj, ha előbb-utóbb működni fog. Amúgy a kiválasztott nick foglalt, találj ki másikat.
Alex{x} Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Nem csak ez a gond, hanem az, hogy hiába állítom be azt, hogy publikus legyen a profilom, nem jelenít meg belőle semmit.
Crazy Frog Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Hogyan tudnék saját képet feltölteni háttérnek a táhelyemre?
Sanzi Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Szerintem azt nem lehet megcsinálni. Vannak beépített skinek, azok közül lehet választani.
Sophie Manson Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 Hello! Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet megszûntetni az Msn spaces-t?
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 Úgy hogy nem használod. Törölj belõle minden adatodat, és kész.
Sanzi Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Már jóideje nem használható az Space tárhely... Se nekem, se másnak. Végképp kipurcant?
payskin Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Ez konkrétan mit jelent? Én is és az ismerősök is töretlenül blogolnak benne.
Sanzi Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Hát, nem tudom. Ezek konkrétan mit jelentenek? KATT KATT KATT KATT Négybõl négy...
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 A napokban nekem is volt ilyesmi, de most pl. jól mûködik.
payskin Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Ez a része nálam sem mûködik, de mi köze ennek a Spaceshez? Ez a Messenger Live Beta hibája. http://spaces.msn.com/felhasználó címen tudod elérni a blogjaikat.
bubu18 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 De nagyon sok embernek nem tudom, hogy mi a címe... és sokkal egyszerűbb volt úgy, hogy csak katt rá, és már ott is vagyok, meg jelezte is a frissítéseket... Hogy lehet megoldani azt, hogy ismét jelezze? Vagy csak egy újabb msn verzió esetén fog megoldódni?
Recommended Posts