Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

De azok minõségre nagyon el vannak maradva ezektõl! Ez viszont tény.

Ciao.

• 4 weeks later...
Posted

Nekem õszintén szólva már a könyökömön jön ki a mostanában divatos ,,letisztult" dizájn. Nem azt mondom, hogy csicsás házakat kéne tervezni, de valami izgalmasabbat lehetne....

Posted

@ProFiler

Már bocs, de szerintem ezek a házak nagyon nem érnek meg ennyit, akármennyire is jók. Már 30-40e FT-ért lehet eléggé minõségi házat venni. A design-t meg mindenki döntse el maga.

• 2 weeks later...
Posted

Az, hogy drága relatív. ;) Egérben is van 800FT-os és 25.000FT-os. Még is ugyanarra használjuk õket. Csak minõségbeli az eltérés. A házakkal ugyanez a helyzet.

• 1 month later...
Posted

Az NZXT megjelentetett néhány gyönyörû házat. Köztük a Zero áttörést hozhat a piacon egyesek szerint. NZXT Zero

---

Az új Cooler Master Mystique-nek sem kell elbújnia az asztal alatt: link

IPB kép

---

Spire Pininfarina

Ciao.

Frikker Dániel
Posted

Húha! :pislog::szerelmes:

Megtudhatnám ennek az NZXT Zero-nak az árát? Lehet beruházok egybe. :ötlet:8):szerelmes:

Posted

Elõreláthatólag szeptember végén érkezik Németországba, kb. 150 Euros áron.

Ciao.

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Hát nem is tudom ... Szépnek szép, de ennek is ajtaja van! :D Ha Cooler Master, akkor inkább a Centurion 5-ös. Link

IPB kép

• 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

Ejha! Faegér :) . Lehet, hogy majd elkészítek egy faegeret. De nagyon szép. Bár van némi fafaragási tudományom. ;)

ordító egér
Posted

Egérből a Woodacus kft szebbet csinál. (Szerintem)

Vagy a SWEDX.

Posted

Spire Pininfarina

http://www.guru3d.com/article/cases/404/2/

Új Cooler Master Stacker házak jelentek meg:

A 831 Lite házak annyiban különböznek a 830-astól, hogy nem fekete a "hûtõrácsuk", hanem különbözõ színekbõl lehet válogatni.

Stacker 830 nVidia Edition

IPB kép

IPB kép

Pozitívum, hogy néhány belsõ alkatrész nélkülözése miatt a Lite (831 és 832 sorzat) házai olcsóbbak, mint a 830-as.

Ciao.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Frikker Dániel
Posted

Nekem a fekete-ezüst, ezüst-fekete Raidmax Sagitták nagyon tetszenek.

Posted

Én láttam már õket élõben: nagyon gyatra minõség szerintem és nem is olyan szépek, mint a képen.

• 2 weeks later...
Frikker Dániel
Posted
:( Ezek szerint akkor meg sem éri az árát. Mondjuk nekem mindegy, úgy is gépbõvitésre kell a moni, és nem gépházakra... :upsz:;)
  • 1 year later...
  • 1 year later...
Posted

Szépek, szépek, de szerintem egy átlagos fekete-ezüst megteszi. Csicsás gépházra költeni pénzkidobás. A lényeg úgyis a belseje! De hát ez csak az én véleményem, bár nem vet fel a pénz. Lehet, ha lenne én is másképp gondolkodnék. Ki tudja? 8)

Posted

Engem hidegen hagy a dizájn. Erős legyen, tágas, ne rezonáljon be -vagyis legyen benne anyag-, jó kidolgozott szellőzése legyen (2-3 db nagy méretű min. 12 cm ventilátor hellyel). És lehetőleg könnyen szerelhető legyen (itt egyáltalán nem a csavarmentességre gondolok, sőt).

Posted

Csabával értek egyet, legyen jó minõségû, ne rezonáljon és legyen könnyen szerelhetõ. Én egy LCD panellel meg is õrülnék. Egyrészt mert ha hagyom éjszakára dolgozni a gépet, bevilágítja a szobát, másrészt nem elhanyagolható a fogyasztása sem. Egy dologra figyelek, a ház illeszkedjen a szoba stílusába. :) Most egy Cooler Master CM 690-em van, azóta szívok az oldallap rezonanciájával, mióta megvettem. :D

FlajszFerenc
Posted

Ezen külön ki lehet kapcsolni az LCD kijelzõt! :D

De nem egyszerû a bekötése :S

Kábel rengeteg van!

Van olyan kábel is benne amit az alaplapra rá se tudok kötni! :( Pl. Lan kábel!!!