Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Pont az a jó benne! Nem függ a notebook - általában - rossz minõségû kijelzõjétõl, szokatlan kiosztású billentyûzetétõl és nehézkes navigálásától! Ehhez már csak ezekbõl az alkatrészekbõl kell valami Neked tetszõt, kényelmeset kiválasztanod és már meg is van egy csendes, esztétikus kis gépecske. Még a legszebb notebookok is rondán festenének ehhez képest. (Dektopról van szó!)

Ciao.

Posted

@PF:

Az Enermax Pandora házat itthon már árulják??

Nagyon megtetszett... :)

Posted

Rossztól kérdezed, sajnos a magyar piacot nem ismerem. ;)

Ciao.

Posted

Hát itthoni boltban sehol nem találtam. :(

Akkor nem lesz ilyen házam... :(

Posted

Esetleg ha tudsz egy típusszámot mondani, akkor megnézem, hogy kinntrõl be tudnám-e szerezni. :)

Ciao.

Posted

Ajánlom mindenki figyelmébe a Testa Motari házakat. Aki még nem látott autó-értékû desktop házakat, az nézze meg ezeket! Semmi különös, csak különleges design és anyagválasztás. Egyes házak színaranyból, vagy gyémántból is készülhetnek. Rendelésre bármit elkészítenek.

Ezt a bemutatóprogramot érdemes letölteni! Lenyûgözõ! Nagy és részletes képeket is tartalmaz. 8)

Ciao.

Posted

Lian-Li PC-777

IPB képIPB kép

IPB kép

Ciao.

Posted

Nem semmi... Bár nekem annyira nem tetszenek. Szerintem ezek azon gazdag számítógépfelhasználóknak valók, akiknek nem tetszik egy normális optikaituningos ház, õk inkább valami bútorszerû házat szeretnének.

Posted
Egyes házak színaranyból, vagy gyémántból is készülhetnek. Rendelésre bármit elkészítenek.

Érdekesek, bár szerintem túl csicsásak :hááát: Én inkább egy titánból készült kipolírozott gépházat néznék meg :) Csak nehéz lenne cipelni :upsz:

Posted
Én inkább egy titánból készült kipolírozott gépházat néznék meg :)

Van nekik az is. ;)

Szerintem ajándékba adnak hozzá cipelõ embert is... :D

Ciao.

ordító egér
Posted

Emberek!

Tudtok valami közelebbit a Woodacus Kft-rõl? Mert a januári számban írt "...széles, ám várhatóan tovább bõvülõ termékpalettájáról..." és egyáltalán a cégrõl csak annyi infót találtam, hogy ötmillió forintot nyertek fa számítógépek gyártására.

Se honlap, se termékpaletta. :Sír:

Pedig beszédem volna velük. ;)

Bocs, közben lett honlap is. :D

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

A régi segélyvonalon jártam és megláttam :D Még mindig fent van a tárhelyemen a kép :upsz:

(katt a képre a nagyításért)

IPB kép

8):lol:

Posted

Ebben tuti egy Prescott van.

Posted

Gyönyörû grillezõ! Jó huzatos. :D

Ciao.

Posted
:lol: És lehet hogy jobb mint a mostani grillünk... Nem szellõzik... Ez viszont egy jól szellõzõ ház :D
Frikker Dániel
Posted

:lol::fetreng: Hahahahaha :fetreng::lol:

Ez valami nagy vicc! :)

Ciao

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

PF, szerintem ezek a házak nem érnek meg ennyit, de ez egyéni vélemény. Vannak sokkal design-osabbak is ;);)