Blueeight Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Hello! Van olyan oldal, amit az Avant Browser nem jelenít meg rendesen az Internet Explorer pedig igen. Hogy lehet az, ha az AB az IE motorjára épül. Megnéztem a beállításokat, de nem találtam semmi olyan tíltást ami miatt nem kellene jól működnie. Itt egy példa. Tudja valaki miért csinálja ezt az AB? Megőrít amikor e miatt a lap miatt meg kell nyitnom az IE-t. Lehet, hogy valami védelem miatt nem látom? Blue8
Ajnász Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Ha jól tudom, az avant browserben van reklám szűrő. Nem lehet, hogy az miatt van?
Blueeight Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Hello! Ezt az égést... Tényleg az volt a gond. Eszembe nem jutott volna, hogy azokat a képeket reklámnak fogja fel az az okos.... Köszi. Blue8
ordító egér Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Miért lenne égés? Már vagy 5x belefutottam, hogy az Avant-ban átállítottam a méretet egy nagyobb kép miatt, aztán nem értettem, hogy miért akkora a szöveg, mint a légypiszok. Mire újraindítottam, általában rájöttem, hogy én voltam feledékeny, na de addig ...
Ruzsa Dániel Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Sziasztok! Tudom mindenki azt monja, hogy ami IE motoorra épül az rossz, szerintem ebben az esteben nem így van! Kérlek írjátok le a véleményeteket ezzel a böngészővel kapcsolatban!
tzoli Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 1. Ez nem böngésző. 2. Ki az a mindenki? 3. Ha nem így van miért nem? +1 Javíthatnád a helyesírási hibákat. Legalább az aláírásodba...
Ruzsa Dániel Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Elnézést az esetleges hibáimért próbálom őket korrigálni! Tényleg próbálja meg mindenki a maga tapasztalatát/ észrevételeit leírni ezzel a "böngészővel" kapcsolatban!
Athos Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Régen használtam és tetszett. A plusz szolgáltatások sokat lendítenek az IE-n. Elég sűrün adták ki a frissítéseket, de szerintem olyan gyorsan nem tudják, mint ahogy az IE-hez. Tehát, egy biztonsági javítás picit később kerül bele. @tzoli Ez is egy böngésző. Csak az IE-t használja, de attól még böngésző szerintem.
tzoli Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Ez nem böngésző. Ez gyakorlatilag egy "skin", egy bőr, amit ráhuzunk az IE-re, de attól még ha fejreállsz is, akkor is csak az IE marad. Rak rá egy két plusz szolgáltatást, de a hibák például ugyanazok maradnak.
chipmix Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Az IE Active-X-ket használ, amik miatt sérülékenyebbé válhat a böngészője, mint a másik kettő. De igyekeznek mindent javítani és helyt állni. És ha gépedet jól véded, meg az IE-t helyesen használod, akkor az is jól állja a sarat, de nem árt egy kicsit gyakorlottabbnak lenni. Ez áll arra is ha nem mész a NETRE sok minden elkerül. Én is megnéztem az Avant Browsert, mert érdekelt, tényleg szép a külseje, de attól még ugyanazok a veszélyek leselkednek rá, mint az IE-re. Ez olyan mintha Te egy szép ruhát vennél fel és Téged nagyon csinossá tesz, talán meg is szépít. Sőt néha a szép ruha még elvonzza a figyelmet, az egyéb hibákról is. Én amennyire lehet az IE-t lecsupaszítva használom, hogy rögtön észrevehessem, ha nem jól állítottam be valamit és ne tereljék el a figyelmemet a külsőségek. Most már jól feljöttek a másik böngészök is, mert idáig, nem minden oldalt lehetett velük megnézni, és még most is vannak azoknak is hiányosságaik. Még most is van olyan hozzászóló, aki arról panaszkodik, hogy a Firefox nem jeleníti meg a képeket, vagy csak hibásan. Ez csak egy példa. Most nálam is fent van mindhárom alapböngésző, mert én így neveztem el őket. A Firefox, az amit a magam igényeihez tudtam szabni. Az Opera ügyes, de még nem mindennel vagyok elégedett, amit kihoztam belőle. Ez nem biztos, hogy az Opera hibája, lehet hogy az enyém. Nem itt a fórumon találod azokat, akiket úgy mond rendszabályoznod kellene főként böngészök szempontjából. Azzal viszont sokat tehetsz, ha jól megismered őket, hibáikat erényeiket és utána segíted a környezetedet, hogy mindenki, lehetőségeink szerint/mert van ami nem rajtunk múlik/ helyesen használja, és akkor az aláírásod, vagy jelmondatod, megfelelne annak, amit szeretnél, és ami igen jól hangzik. Végül is jót akarsz, csak nem a legjobban kezdtél neki.
kov_peter9999 Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Nekem speciel nagyon tetszik, és mielőtt bárki bármit mondana, van Firefox és Opera is a gépemen. Az teljesen igaz, hogy az IE-t egészíti ki, de míg a sima IE-től a frászt kapom, addig ezzel együtt már nemis hasonlít korábbi voltára, és szerintem nagyon hasznos kiegészítések vannak benne (bár már fogalmam sincs, hogy mit lehetne még beletenni, szerintem már minden benne van, amit tudnia kell egy jó kis böngészőnek). A biztonsági probléma pedig az IE-ből adódik, de nállam még soha semmi probléma nem adódott a használatából (ellenben, amikor csak a sima IE volt fennt....), bár hozzá kell tennem, hogy a szokásos tűzfal, vírusirtó és kémprogramirtó programok mindig futnak a gépemen, szóval ez azért kicsit (?) megnöveli a biztonságot. Még talán annyit írnék, hogy én már jó régóta ezt használom, mellette még az Opera-t is gyakran használom, a Firefox viszont még nem nyerte el a tetszésemet, bár ez lehetséges, hogy idővel megfog változni...
Ruzsa Dániel Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Nos amint látom sokan azon a véleményen vagytok, mint én. jó böngésző, bár nem a legbiztonságosabb és nem árt, ha ott lapul mellette a Firefox! De nekem az Avantban a személyre szabhatóság és annak a sok szemétnek a beblokkolása tetszik!(reklám,pop-up, active-x) akkor ez egy hély oké zoli?
Ruzsa Dániel Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Szerintem az avantnak van egy hibája( ami csak néhány weboldalon hiba): a reklámkép szűrő néha normális képeket is annak vesz! Mit tudok tenni??
chipmix Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Az Eszközök/Reklámképszűrő előtt van pipa? mert ha van, akkor ezt ha el veszed , akkor valószínű, hogy nem lesz akadálya a megtekintésének. Utána visszateheted a pipát.
csum-pi Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Én chipmix-hez szólnék: TÚRÓSPALACSINTA! <tzoli> Te aztán nem spórolsz a hozzászólások hosszával (nekem ez tetszik)! Én is valahogy így vagyok, de azért ennyire nem szoktam kifejteni a véleményem! Mellesleg, szinte teljesen így gondolom én is, ahogy te ezt leírtad... (mármint abba a piszokhosszúban)!
chipmix Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 @ Kedves Csum-pi! Ne haragudj, de csak most vettem észre, hogy hozzám szóltál. Köszi az észrevételed. Én azt szeretem, ha valamit tudok, hogy a másik is tudja. De nem mindenki haladó, és inkább egyszer leírom érthetõen, legalább is én annak gondolom. Ez nem annyira szándékos nálam, mert sajna az életben is ilyen vagyok. Talán majd késõbb sikerül nekem is jobban eltalálni a hozzászólások hosszát. Üdv.:chipmix
Ruzsa Dániel Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Megjelent a legújabb verzió: letölthetõ ittavant
Ruzsa Dániel Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Én azt mondom nagyon jó kis progi ez, és használjuk bátran!!!
csum-pi Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Mit nagyon jó? Szuper! Én is ezt használom a legtöbbet... (A Firefoxot is használom néha e mellett).
LoSA Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Nekem tetszik a program, de azért találtam már benne egy-két kisebb hibát! De nem rossz!
togaba Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Sziasztok! Idetartozik az én észrevételem is. Van egy kis program, úgy hívják, hogy "Browster". Ez kereséskor úgy nyitja meg a weblapot, hogy nem kell ráklikkelni, csupán egy kis ikonra a találati sor elején. Egyszerûbb és gyorsabb. Igen ám, de az Avantbrowser alatt nem mûködik, csak az IE alatt. Na, ennek mi lehet az oka? üdv togaba
csum-pi Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Hidd el, hogy ez is Internet Explorer... (ezt hagyjuk most...) Tudod az Avant Browserben van egy "csomó" extra, amivel ki lehet szûrni ezt, ki lehet szûrni azt... és szerintem azokkal próbálkozz! Legjobb, ha szinte mindet végigpróbálgatod az "eszközök" menüben (pipa elvétel/hozzáadás) Hogyha ezek után sem akar menni, akkor még megpróbálhatod magad "mélyebbre " hatolni az "Avant Browser beállítások..."-ban!
togaba Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Szia csum-pi! Persze, hogy IE, ez nem kétséges számomra. És persze mindent kipróbáltam már, mégsem mûködik. Azért fordultam ide, a T. fórumhoz!
Utonium Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Én igazából nem is értem mit csinál ez a Browster. Nem mindegy hogy a weblap címére klikkelsz vagy egy ikonra? Miért jó ez?
Recommended Posts